Snijdertje

Gold5,180 Punkte
Mitglied seit
6 July 2013
Handicap
15.7
Heimverein
Golfbaan Stippelberg
Golfausrüstung
Ping
500
von 132,798
Netherlands
308
von 34,598

Neueste Bewertungen

Gold
Gespielt am: 1 Oktober 2021
Bewertung Datum: 6 Oktober 2021
Handicap: 15.7
Mas del Teil

Leuke baan om te spelen. Bevat meer dan voldoende uitdaging. Greens zijn redelijk goed en erg moeilijk te ‘lezen’. Fairways zijn smal. Hellingen zijn zodanig dat je maar beter op de fairway kunt blijven, want je bent je bal daarbuiten snel kwijt als ie weer een helling afdendert in het bos. Dus nauwkeurig spelen is wel een dingetje. Wij ‘platlanders’ zijn de grote hoogtev…

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?
Gold
Gespielt am: 13 September 2021
Bewertung Datum: 23 September 2021
Handicap: 15.7
Twentsche Golfclub

Fijne baan om te spelen. Alles was goed onderhouden. Strakke fairways, doenbare rough, ballen goed terug te vinden en tempo op de greens was goed! Hebben genoten van een heerlijk rondje golf in een najaarszonnetje. Gaan hier zeker terug komen als we er weer zijn. Restaurant ervaring kon beter … maar goed, ik ben een verwende Bourgondiër :).

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?
Gold
Gespielt am: 30 Juli 2021
Bewertung Datum: 31 Juli 2021
Handicap: 15.3
Blaak-De Sijsten

Baan lag er goed bij, alleen jammer dat -ook hier - de rough zodanig was, dat je bal nauwelijks terug te vinden is. Greens waren niet echt snel (trager dan je mag verwachten van zo’n baan) en dat is altijd lastig spelen (vind ik dan toch :)). Terras was weer gezellig druk en de hapjes waren echt wel ok. Niet uitgebreid gegeten. Ga hier ongetwijfeld nog terug komen.

Übersetzen ins Deutsch
Hilfreich?

Antwort von Prise d'eau Golf von — 23 August 2021

Hallo Snijdertje, We nemen je feedback mee voor onze greenkeepers en onze horeca. Bedankt voor je bezoek en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Prise d'Eau Golf

Alle Bewertungen ansehen

Fotos von Snijdertje

0 Fotos von 0 Golfclubs
Mit unserem Newsletter sind Sie rechtzeitig über Tee-Time-Angebote, Produktneuheiten und alles rund um Golf auf dem Laufenden!

Abonnement kündigen
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg