Bewertungen von floor_wijnveldt (6)

Gespielt am: 12 September 2021 Bewertung Datum: 16 September 2021Handicap: 24
Golf Eichenheim
Fantastische baan met vele uitdagingen, zeker als je de hoogteverschillen niet gewend bent. Sommige holes erg smal, dus neem voldoende ballen mee als je wel eens een afwijking hebt. Een e/cart is geen overbodige luxe. Greens zijn perfect maar let op je snelheid, bal kan dus erg ver doorrollen. Heb er van genoten. Vriendelijk personeel en restaurant is van goed niveau.
Übersetzen ins Deutsch
Gespielt am: 9 September 2021 Bewertung Datum: 16 September 2021Handicap: 24
Golfclub Gut Brandlhof
Met onze Jack Russel 9 holes,2 zeer uitdagende holes waarbij je meerdere keren de beek moest overbruggen. Wel een e-car is dan verplicht. De tijden lopen wat door elkaar heen. Baan is uitstekend onderhouden en greens zijn wel lastig.
Übersetzen ins Deutsch
Gespielt am: 2 September 2020 Bewertung Datum: 2 September 2020Handicap: 24
Reit im Winkl
Mijn eerste ervaring met zoveel hoogteverschillen. Wel heel lastig, baan was zeer nat. Op veel holes totaal geen zicht op de vlag, vanaf hole 6 sloot een sympathieke Duitser golfer aan. Gedrieën gingen wij verder. Top ervaring en top dag op mooie baan die de greenfee zeker waard is.
Übersetzen ins Deutsch
Gespielt am: 27 August 2020 Bewertung Datum: 27 August 2020Handicap: 24
Golf & Landclub Rasmushof
Aanduiding voor de volgende green ontbreekt. Met kaartje kom je daar wel uit maar kan niet de bedoeling zijn.
Übersetzen ins Deutsch
Gespielt am: 24 September 2019 Bewertung Datum: 24 September 2019Handicap: 24
Golfalisei Golf Course
Is meer een oefenfaciliteit dan een echte golfclub. Holes lopen in elkaar over en je moet goed op je voorgangers letten deze niet te raken. Hole 1 was ca. 190 meter rest holes tussen 70 en 110 meter. Greens waren redelijk voor deze droge tijden, rest was div. soorten gras en onregelmatig. Driving range was wel heel netjes en op niveau.
Übersetzen ins Deutsch
Gespielt am: 18 September 2019 Bewertung Datum: 18 September 2019Handicap: 24
Tirrenia Golf Club
Gezien de warme en droge omstandigheden liggen de holes er netjes bij. Werd zeer gastvrij ontvangen, geen gehaast alles ging zeer relaxed. Is zeker een aanrader als je in de buurt bent. Enige opmerking gemaakt daar, is dat men vergeten was op de Engelse website te vermelden dat de baan dinsdag is gesloten.
Übersetzen ins Deutsch
Mit unserem Newsletter sind Sie rechtzeitig über Tee-Time-Angebote, Produktneuheiten und alles rund um Golf auf dem Laufenden!

Abonnement kündigen
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg