Reseñas

7.2
pe
petra
Iniciación
Jugada en: 3 mayo 2011
Review date: 3 mayo 2011
Handicap durante el juego: 23.0
Championship course

Een prachtige lokatie en golfbaan. Goed onderhouden. Er wordt zeer veel waarde gehecht aan de etiquette.

Traducir a Español
¿Ha sido de ayuda?
7.8
ve
ver.lu
Bronce
Jugada en: 3 mayo 2011
Review date: 3 mayo 2011
Handicap durante el juego: 10.0
Championship course

Oude baan met klasse en goed onderhouden. Als greenfeeër werd ik wel koeltjes ontvangen en voelde ik mij niet erg welkom

Traducir a Español
¿Ha sido de ayuda?
8.2
pi
pieter.petra
Iniciación
Jugada en: 3 mayo 2011
Review date: 3 mayo 2011
Handicap durante el juego: 17.7
Championship course

Statig en klassiek; altijd leuk als lid van een "wilde bond" (GVN) hier je rondje te mogen spelen. Was 50 jaar geleden ondenkbaar lijkt me

Traducir a Español
¿Ha sido de ayuda?
8.0
P.
P. de Man
Bronce
Jugada en: 3 mayo 2011
Review date: 3 mayo 2011
Handicap durante el juego: 11.6
Championship course

Deze exclusieve golfclub is prachtig gelegen tussen de bomen. De baan is erg goed onderhouden en de greens liepen erg mooi. Door de exclusiviteit van de club is de sfeer helaas wat ver te zoeken maar de baan maakt dat ruimschoots goed.

Traducir a Español
¿Ha sido de ayuda?
8.8
ET
Jugada en: 16 abril 2011
Review date: 16 abril 2011
Handicap durante el juego: 6.6
Championship course

Gespeeld april 2011 samen met 30 handicapper. Baan lag er super bij, teeboxen, fairway, greens : alles goed onderhouden. Greens zijn snel maar zeer eerlijk, op elke green zit op elke lijn wel wat beweging, maar gezien de kwaliteit van de green een schitterende uitdaging. Beiden genoten van deze baan, waar voor elke golfspeler veel spelplezier inzit!

Traducir a Español
¿Ha sido de ayuda?
8.8
re
renzo
Iniciación
Jugada en: 19 agosto 2010
Review date: 19 agosto 2010
Championship course

Wij hebben er gespeeld op 14 aug. De zon kwam net op, er hing nog ochtend douw over de 1e tee......heerlijk rustig weer met een zonnetje, 20 graden. De fairways waren prachtig gemaaid, de greens super strak. We hebben weer genoten van een golf en de Ardenne op zn mooist.

Traducir a Español
¿Ha sido de ayuda?
7.8
ha
hanny
Iniciación
Jugada en: 25 agosto 2008
Review date: 25 agosto 2008
Championship course

Zeer goed onderhouden en niet gemakkelijke baan Heeft op ons een goede induk gemaakt en we hebben aan deze baan persoonlijke herrinneringen waardoor we reeds vaker terug zijn gekomen. Er heerst een romantische sfeer en het clubhuis is uitnodigend zowel buiten als binnen. men wordt er vriendelijk ontvangen en bediend.een echte aanrader

Traducir a Español
¿Ha sido de ayuda?
7.9
jp
jps3000
Iniciación
Jugada en: 26 julio 2008
Review date: 26 julio 2008
Championship course

Uiterst mooie golfbaan. Greens en bunkers liggen als het ware van nature in de holes. Niettegenstaande speelt het parcours vlot, redelijk vergevingsgezind. Ideaal voor de goede driver ook, welke hierdoor zeer veel wint.

Traducir a Español
¿Ha sido de ayuda?
7.8
go
Jugada en: 26 julio 2007
Review date: 26 julio 2007
Championship course

Zeer mooie golfbaan aan de rand van Spa (Belgische Ardennen). Zeker de moeite van ene bezoek waard. Wij waren er op een regenachtige dag toen eht al dagen gehoosd had. Toch was de baan redelijk goed te spelen. De fairways (met redelijk lang gras) zijn smal gemaaid en je moet al een aardige drive hebben om op de fairway te komen. Buiten de fairways is het gras hoog en zeke…

Traducir a Español
¿Ha sido de ayuda?
7.8
n
n de haan
Iniciación
Jugada en: 7 agosto 2005
Review date: 7 agosto 2005
Championship course

Het is de moeite waard hier te spelen,ondanks de prijsstelling. Goed onderhouden toch wel, zeker voor de hogere handicapers, niet eenvoudige corse.

Traducir a Español
¿Ha sido de ayuda?