Samsø Golfklub: Reseñas

visitors_1
7.6
martin262370
Bronce
Jugada en: 1 diciembre 2020 Fecha de reseña: 1 diciembre 2020Handicap: 10.1
18 huls bane
Klart en af mine top 10 baner i DK. Fantastisk layout i en skøn natur. De første 9 huller som parkbane og sidste huller med havudsigt. Et kæmpe plus er dags green fee så det er fuld valuta for alle penge. Eneste minus er kvaliteten af udslagsmåttet men til gengæld fine trænings arealer.
Traducir a Español
visitors_1
7.9
martin262370
Bronce
Jugada en: 6 octubre 2020 Fecha de reseña: 30 octubre 2020Handicap: 10.1
18 huls bane
Først gang men bestemt ikke sidste gang Samsø spilles. To forskellige sløjfer hvor hvert hul udfordre i valg af kølle og jern. Banens layout, naturen og den afslappende stemning i klubben skaber den bedste ramme for en fantastisk golfoplevelse. Bedste værdi for Pengene med med 350 kr for dagsgreen fee.
Traducir a Español
visitors_1
8.0
René.S.L
Bronce
Jugada en: 7 septiembre 2019 Fecha de reseña: 21 enero 2020Handicap: 22
18 huls bane
Samsø golf klub og bane er en helt special oplevelse. En meget smuk beliggende bane og ikke mindst de mange huller ud mod og langs vandet (flere par 3 huller og ikke mindst det smukkeste hul 10 (par 5)). En bane med meget varieret typer huller og sværhedgrad. En bane for den kræsende golfspiller og sandelig som en bane for en god hygge rund.
Traducir a Español
visitors_1
7.5
Chambeau
Plata
Jugada en: 10 julio 2018 Fecha de reseña: 10 julio 2018Handicap: 0
18 huls bane
Let bane da jeg spillede den, der var dog ikke megen vind. et par utroligt flotte huller og en glimrende bane.
Traducir a Español
visitors_1
Jugada en: 27 junio 2018 Fecha de reseña: 27 junio 2018Handicap:
Masser af plads på fairway og kun få spillere på banen. Rigtig dejlig udsigt til havet på ca 1/2- delen af hullerne.
Traducir a Español
¡Suscríbete a nuestra newsletter y no te pierdas las próximas ofertas de reservas de tee, los nuevos artículos y todo lo relacionado con el mundo del golf!

cancelar la suscripción
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com