Reseñas

7.5
le
Jugada en: 15 November 2019
Handicap durante el juego: 21.0
Campo Verde
Campo Azul

Magnifique parcours, les tracés ne sont pas indiqués et les départs ne sont pas bornés... très vallonnés et bocoup de coups à l aveugle.. le vent est omniprésent et complique les coups.. malheureux tout le long du parcours que des maisons... pas dépaysant. Joli club house.

Traducir a Español
¿Ha sido de ayuda?

Respuesta de Islantilla Golf Resort — Invalid Date

Cher lefruitierjm, Merci beaucoup pour le temps que vous avez consacré à l'évaluation de notre parcours de golf. Pour nous, il est très important de connaître le résultat final de votre expérience. Nous nous réjouissons de vous recevoir à nouveau à l'avenir à Islantilla Golf Resort et ainsi dépasser complètement vos attentes. Sincères salutations,

7.5
Jugada en: 12 November 2019
Handicap durante el juego: 20.6
Campo Amarillo
Campo Verde

Gisteren op de Amarillo en Verde gespeeld, bij aankomst makkelijk parkeren omdat het hotel dicht is voor renovatie, om dezelfde reden een korting op de greenfees ontvangen. Vriendelijke ontvangst bij de desk en omdat wij onze Portugese tijd hadden aangehouden bijna te laat maar we mochten 20 minuten later starten zodat we eerst nog wat in konden slaan. De baan ligt er pri…

Traducir a Español
¿Ha sido de ayuda?

Respuesta de Islantilla Golf Resort — Invalid Date

Geachte Golfweter, Hartelijk dank voor uw recente opmerkingen over uw ervaring op onze golfbaan en voor het benadrukken van de vriendelijkheid van onze medewerkers bij de receptie. Door de verandering in het schema neemt de tijd van natuurlijk licht af en daarom benaderen onze collega's onze klanten soms om hen te informeren over de resterende tijd, omdat het 's nachts zowel het spel als de beweging door het veld behoorlijk ingewikkeld is. We zullen rekening houden met uw opmerkingen en deze overbrengen naar de afdeling om te verbeteren, omdat we altijd proberen alle klanten de nodige informatie over de diensten te geven. We zijn blij u in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij Islantilla Golf Resort en kunnen zo uw verwachtingen volledig overtreffen. Ontvang een hartelijke groet,

7.3
ti
tibotabo
Bronce
Jugada en: 12 November 2019
Handicap durante el juego: 24.8
Campo Amarillo
Campo Azul

Bij aankomst was het makkelijk parkeren omdat het hotel dicht is voor renovatie. Om die reden kregen we een korting op de greenfees. De ontvangst bij de desk was vriendelijk. De baan lag er redelijk goed bij. Helaas is de bewegwijzering uitermate slecht, borden bij de tee met de afstanden en layout zou heel veel beter zijn dan de kleine stenen tegels, die nauwelijks leesb…

Traducir a Español
¿Ha sido de ayuda?

Respuesta de Islantilla Golf Resort — Invalid Date

Geachte tibotabo, Hartelijk dank voor uw tijd voor het waarderen van uw ervaring in onze faciliteiten op Islantilla Golf Resort en voor het positief benadrukken van de aandacht van onze medewerkers. Met betrekking tot uw opmerkingen over de bewegwijzering op onze routes, zullen we ze in overweging nemen om ze naar de overeenkomstige afdeling over te dragen om te verbeteren. We informeren onze klanten altijd over de schema's op het moment van het starten van het spel, omdat door de verandering van tijd het natuurlijke licht wordt verminderd, daarom hebben ze hem geïnformeerd zodat ze niet uit het zicht raakten. We kijken ernaar uit u in de toekomst weer in ons vakgebied te mogen ontvangen en kunnen zo uw verwachtingen volledig overtreffen. Ontvang een hartelijke groet,

8.2
jm
jmcumplido
Iniciación
Jugada en: 9 November 2019
Handicap durante el juego: 24.4
Campo Azul
Campo Verde

Un precioso campo apto para todo tipo de jugadores: exigente pero muy divertido.

¿Ha sido de ayuda?

Respuesta de Islantilla Golf Resort — Invalid Date

Estimado jmcumplido, Muchas gracias por realizar sus recientes comentarios sobre su experiencia en las instalaciones de Islantilla Golf Resort y por destacar de manera positiva que le pareció un campo exigente y divertido, apto para todo tipo de jugadores. Estaremos encantados de poder recibirle de nuevo en nuestro Resort. Reciba un cordial saludo,

7.1
Jugada en: 2 November 2019
Handicap durante el juego: 22.0
Campo Amarillo
Campo Azul
Campo Verde

Campo divertido y con muchos hoyos distintos. Para mí de los más difíciles que he jugado, Tienen tres recorridos, lo he jugado todos. con hoyos míticos como el 13, está dentro de una urbanización y masificado, lo cual es bueno para el golf, pero malo para los nervios y para la cartera. La casa club y la terraza están muy bien, pero la cafetería es cara.

¿Ha sido de ayuda?

Respuesta de Islantilla Golf Resort — 1 June 2021

Estimado rafarivas, Muchas gracias por su tiempo dedicado en valorar nuestro club de golf, ya que para nosotros su opinión es muy importante. Por una parte nos alegra saber que disfrutó de los diferentes recorridos que ofrece el campo. Más allá lamentamos no haber podido cumplir su expectativas en cuanto a la relación de precio ofrecida en la cafetería de nuestra casa club. Esperamos poder recibirle en un futuro y poder superar por completo todas sus expectativas. Reciba un cordial saludo,

8.7
Jugada en: 2 November 2019
Handicap durante el juego: 16.6
Campo Azul
Campo Verde

Magnífico campo de golf, recomendaría buggy al disponer de zonas de cuesta, pero gran campo de golf donde se mezcla técnica y pegada. Campo al lado del mar que incluso desde los hoyos se aprecia el paraíso de la playa y mar. Muy cuidado, bien los greenes y todo. Volveré en cuanto pueda.

¿Ha sido de ayuda?

Respuesta de Islantilla Golf Resort — Invalid Date

Estimado RafadecoGolf, Nos gustaría agradecerle su tiempo dedicado en valorar su reciente experiencia en Islantilla Golf Resort y por destacar de manera positiva que le pareció un campo magnífico. Después de todo el trabajo realizado por parte de nuestro equipo, no existe mejor recompensa que sus comentarios sobre el buen cuidado de los greenes. Es un placer saber que le gustó las la cercanía al mar ya que ofrece unas vistas maravillosas. Estaremos encantados de poder recibirle de nuevo en el futuro en nuestras instalaciones. Reciba un cordial saludo,

7.8
je
jeanninesmet
Iniciación
Jugada en: 23 October 2019
Handicap durante el juego: 20.8
Campo Amarillo
Campo Azul
Campo Verde

Leuke uitdagende golf. De greens zijn erg snel.

Traducir a Español
¿Ha sido de ayuda?

Respuesta de Islantilla Golf Resort — Invalid Date

Beste jeanninesmet, Hartelijk dank voor uw recente opmerkingen over uw ervaring bij Islantilla Golf Resort en voor het op een positieve manier benadrukken dat het een mooie uitdagende baan leek met zeer snelle greens. Het is een genoegen u weer te ontvangen tijdens uw volgende vakantie in ons vakgebied. Ontvang een hartelijke groet,

8.0
Jugada en: 22 October 2019
Handicap durante el juego: 13.0
Campo Amarillo
Campo Azul
Campo Verde

Este es mi campo habitual. Es un campo muy peculiar y realmente diferente entre sus tres recorridos. El Verde es bastante apropiado para pegadores. El Amarillo prima en muchos hoyos la colocación. El Azul es un simil entre colocar la bola y pegarle duro.

6
¿Ha sido de ayuda?

Respuesta de Islantilla Golf Resort — Invalid Date

Estimado luis. quiros, Le queremos agradecer su tiempo dedicado en valorar su reciente experiencia en Islantilla Golf Resort y por destacar de manera positiva que le parece un campo muy peculiar con unos recorridos muy diferentes. Estaremos encantados de poder recibirle de nuevo en nuestras instalaciones. Reciba un cordial saludo,

6.9
E.
E.Arends
Bronce
Jugada en: 19 October 2019
Handicap durante el juego: 11.0
Campo Amarillo
Campo Verde

We hadden een starttijd via leadingcourses geboekt, maar die konden ze niet terug vinden. We konden uiteindelijk starten maar op een andere ronde dan gepland.

Traducir a Español
¿Ha sido de ayuda?

Respuesta de Islantilla Golf Resort — Invalid Date

Beste E. Arends, We willen u bedanken voor uw tijd in het waarderen van uw ervaring in onze faciliteiten. Het spijt ons dat uw reservering door Leading Courses uiteindelijk niet is gevonden en integendeel, we zijn blij dat u eindelijk van de verschillende routes hebt genoten. We kijken ernaar uit u in de toekomst weer te ontvangen bij Islantilla Golf Resort. Ontvang een hartelijke groet,

7.8
Ba
BarthvanHout
Iniciación
Jugada en: 10 October 2019
Handicap durante el juego: 17.1
Campo Amarillo
Campo Azul
Campo Verde

Alle drie de lussen gelopen, bordjes naar de Volgende tee zouden beter moeten. En er zitten een paar oneerlijke (blinde) holes in. Prijs top.

Traducir a Español
¿Ha sido de ayuda?

Respuesta de Islantilla Golf Resort — Invalid Date

Beste BarthvanHout, Hartelijk dank voor uw tijd besteed aan het evalueren van uw recente ervaring bij Islantilla Golf Resort en voor het benadrukken van onze prijs-kwaliteitverhouding. Wat betreft de indicaties voor het volgende T-stuk, we zullen uw opmerkingen in overweging nemen en ze naar de overeenkomstige afdeling overbrengen om in de toekomst te verbeteren. Wij verwelkomen u graag terug in onze faciliteiten. Ontvang een hartelijke groet,