Reseñas

7.5
jo
Jugada en: 11 September 2019
Handicap durante el juego: 22.1
Campo Amarillo
Campo Azul
Campo Verde

Ern leukr baan zeer gastvrij alleen het parkeren is een ramp. Je kan ook pas vanaf 10.30 terecht voor koffie of iets anders.

Traducir a Español
¿Ha sido de ayuda?

Respuesta de Islantilla Golf Resort — Invalid Date

Geschatte jolandamall4, Wij willen u bedanken voor uw tijd in het waarderen van uw ervaring in onze faciliteiten en voor het positief benadrukken van de ontvangst door onze medewerkers. We betreuren het dat het moeilijk was om een ​​parkeerplaats te vinden, omdat er spitsuren zijn die ingewikkelder zijn. Hoe dan ook, we hebben zowel een binnen- als een buitenparkeerplaats voor onze klanten. Het is een genoegen u weer te mogen verwelkomen. Ontvang een hartelijke groet,

8.0
Be
Jugada en: 8 September 2019
Handicap durante el juego: 14.6

Prima baan Islantilla. Ruim 10 dagen hier gespeeld in juni van dit jaar. Sommige holes pittig. Vooral enkele par 3 en par 5 holes. Enkele holes waren pittig om te lopen. De fairways en greens lagen er goed bij. Super aardig personeel. Kortom zeker een baan om naar terug.

Traducir a Español
¿Ha sido de ayuda?

Respuesta de Islantilla Golf Resort — Invalid Date

Geachte Benevenweg, Van Islantilla Golf Resort willen we u bedanken voor uw tijd besteed aan het evalueren van uw recente ervaring op onze golfbaan. Het is een genoegen om uw opmerkingen over zowel de staat van onderhoud van het veld als de aandacht van het personeel te lezen. We hopen je binnenkort weer te mogen verwelkomen. Ontvang een hartelijke groet,

7.4
ro
roffe51
Bronce
Jugada en: 1 September 2019
Handicap durante el juego: 11.9
Campo Azul
Campo Verde

Bra greener och fairway men lite sämre tres. Spännande layout. Parkering var det väldigt dåligt med, var tvungen att stå på hotellets och betala där, tror det var första gången på en golfklubb.

Traducir a Español
¿Ha sido de ayuda?

Respuesta de Islantilla Golf Resort — Invalid Date

Kära roffe51, Tack så mycket för dina senaste kommentarer om din upplevelse på Islantilla Golf Resort och för att lyfta fram det goda läget för greenerna och den spännande designen på turerna. När det gäller parkering finns det några topptimmar där tillströmningen av människor ökar, så vi beklagar att ingen parkering hittades. Vi ser fram emot att ta emot dig igen på våra anläggningar. Få en hjärtlig hälsning,

8.6
Jugada en: 29 August 2019
Handicap durante el juego: 2.2
Campo Azul
Campo Verde

Un mantenimiento muy cuidado con greens movidos y rápidos. En constante renovación de mejoras tanto del campo como del entorno es uno de los Campos referente en la Costa de La Luz.

2
¿Ha sido de ayuda?

Respuesta de Islantilla Golf Resort — Invalid Date

Estimado albertorpgolf, Desde Islantilla Golf Resort le queremos agradecer por realizar su reciente valoración sobre su experiencia en nuestras instalaciones y por destacar positivamente el mantenimiento y cuidado del campo. Es muy importante para nosotros saber que nuestros clientes reconocen el esfuerzo realizado para poder ofrecer estos resultados y más aun que disfruten al completo de ellos. Estaremos encantados de recibirle en un futuro en Islantilla Golf Resort. Reciba un cordial saludo,

7.9
Jugada en: 27 August 2019
Handicap durante el juego: 12.4
Campo Amarillo
Campo Azul
Campo Verde

Deze baan is al jarenlang mijn favoriet in deze streek. Vanwege de 3 lussen die echt verschillend zijn qua speelbaarheid, de fraaie ligging en uitstraling. Vanwege de goede prijs-kwaliteit verhouding en ook de prachtige plek van het clubhuis met uitstekend Italiaans restaurant.

Traducir a Español
6
¿Ha sido de ayuda?

Respuesta de Islantilla Golf Resort — Invalid Date

Beste EricPaardekooperOverman, Hartelijk dank voor uw tijd voor het waarderen van uw ervaring op onze golfbaan en voor het positief benadrukken van zowel de prijs-kwaliteitverhouding van de faciliteiten als de prachtige locatie. We zijn ook blij om te weten dat je zult genieten van onze Italiaanse lounge in het clubhuis. We kijken ernaar uit u in de toekomst weer te ontvangen bij Islantilla Golf Resort. Ontvang een hartelijke groet,

9.0
ro
rober
Bronce
Jugada en: 20 August 2019
Handicap durante el juego: 14.9
Campo Amarillo
Campo Azul
Campo Verde

Prachtige 27 holes aan de Costa de la Luz. Aanrader! 3 lussen met verschillende karakter dus grote verscheidenheid en telkens anders gespeeld moeten worden, zeer vriendelijk personeel en goede catering. op tijd zijn want het kan zijn dat jij lang moet zoeken naar parkeergelegenheid.

Traducir a Español
¿Ha sido de ayuda?

Respuesta de Islantilla Golf Resort — Invalid Date

Geachte rober, We willen u bedanken voor uw geweldige opmerkingen over uw recente ervaring in onze faciliteiten en voor het aanbevelen van ons op een reputatiepagina zoals Leading Courdes. Er is geen betere beloning voor ons na het geweldige werk dat gedaan is dan het lezen van het resultaat van je ervaring. We zijn erg blij te weten dat je zowel van de 3 tours als van de vriendelijkheid van het personeel hebt genoten. Het is waar dat in de zomer de instroom van klanten toeneemt en de mogelijkheid om een ​​site te vinden kan afnemen, maar alleen gedurende die tijd. Het is een genoegen u weer te mogen verwelkomen in de toekomst. Ontvang een hartelijke groet

6.1
ch
Jugada en: 15 August 2019
Handicap durante el juego: 21.2
Campo Azul
Campo Verde

Pas de parking dédié au golf et beaucoup de monde, donc pas pratique. Pas évident de trouver son chemin sur le parcours. L'entretien est correct, mais on joue rarement au calme.

Traducir a Español
¿Ha sido de ayuda?

Respuesta de Islantilla Golf Resort — Invalid Date

Cher chaironagnes, Merci beaucoup pour votre temps passé à évaluer votre expérience récente à Islantilla Golf Resort où vos commentaires sont toujours nécessaires et bienvenus pour nous améliorer à l'avenir. Nous regrettons de ne pas avoir pu dépasser complètement vos attentes car, comme vous pouvez le constater avec la moyenne du reste des commentaires, le résultat est généralement remarquable. Nous prendrons en compte vos commentaires et les transférerons au service correspondant. Nous espérons que cela ne deviendra pas un obstacle et que nous pourrons vous recevoir à nouveau à l'avenir. Sincères salutations,

9.5
Mateo
Bronce
Jugada en: 4 August 2019
Handicap durante el juego: 17.9
Campo Amarillo
Campo Azul
Campo Verde

En general es un campo que se mantiene todo el año en muy buena condiciones, tanto los greenes como las calles están en muy buenas condiciones, recomiendo 100% visitar el campo, está en el top de la costa de la luz.

¿Ha sido de ayuda?

Respuesta de Islantilla Golf Resort — Invalid Date

Estimado Mateo, Muchas gracias por realizar su valoración sobre su reciente experiencia en el campo de golf de Islantilla Golf Resort y por destacar de manera apositiva tanto el estado de los greenes como el de las calles. Nos alerga mucho saber que nos considere como nuo de los campos top de la costa de la luz. Será un placer recibirle de nuevo en nuestras instalaciones. Reciba un cordial saludo,

7.1
stef
Plata
Jugada en: 24 July 2019
Handicap durante el juego: 31.9
Campo Amarillo
Campo Azul

In het hoogseizoen (zomer) weinig parking! Gezien deze golf midden een residentiële wijk ligt. De Azul en Amarillo gespeeld... mooie soms smalle maar vergevingsgezinde fairways die zeer goed onderhouden zijn. Ietwat naar onze gewoonte kleinere greens. Zeer goed bespeelbaar door het veelvuldig bewateren. Een residentiële buurt dus heel wat storende geluiden die weergalmen.…

Traducir a Español
2
¿Ha sido de ayuda?

Respuesta de Islantilla Golf Resort — Invalid Date

Beste Stef, Hartelijk dank voor uw recente opmerkingen over uw ervaring bij Islantilla Golf Resort en voor het benadrukken van het goede eten van het restaurant. We zijn erg blij om te weten dat je vooral zult genieten van de blauwe en gele routes. Het spijt ons als parkeren niet zo eenvoudig was als ik had verwacht, want in het hoogseizoen is er meer instroom van klanten, vooral tijdens piekmomenten. Wij verwelkomen u graag terug in onze faciliteiten. Ontvang een hartelijke groet,

7.9
Twist
Plata
Jugada en: 22 June 2019
Handicap durante el juego: 22.4
Campo Verde

De groene lus gespeeld. Niet zo uitdagend als de blauwe / gele lus. Niettemin een prima baan om te spelen.

Traducir a Español
¿Ha sido de ayuda?

Respuesta de Islantilla Golf Resort — Invalid Date

Beste Twist, We willen je nogmaals bedanken voor je opmerkingen over onze golfbaan, waar je op de groene baan speelde. We zijn blij om te weten dat u vindt dat er goed werk is verricht. We hopen u in de toekomst opnieuw te ontvangen in onze faciliteiten. Ontvang een hartelijke groet,