Golf La Marquesa: Reseñas

Bronce
Jugada en: 14 octubre 2021
Fecha de reseña: 15 octubre 2021
Handicap: 28.2
La Marquesa

Grundsätzlich finde ich den Platz nach dem Umbau sehr gelungen. Fair und trotzdem nicht einfach. Leider ist der Pflegezustand z.Z. sehr schlecht, hoffentlich ist das dem Ende des Sommers geschuldet. Das macht auch der ausgesprochen freundliche Umgang mit den Caddymastern nicht wett. Auch das Personal in "New Club House" ist am Tag mit zwei Leuten unterbesetzt und dadurch …

Traducir a Español
¿Ha sido de ayuda?
Oro
Jugada en: 1 octubre 2021
Fecha de reseña: 2 octubre 2021
Handicap: 15.6
La Marquesa

Voor Spaanse begrip pen langzame en zachte greens. Wel leuk met woningen om de golfbaan. Smaller fairways en goed beschermde greens. Zeker wel de moeite waard om te spelen maar eerlijkheid gebied te zeggen dat er in de omgeving mooiere (betere) golfbanen zijn.

Traducir a Español
¿Ha sido de ayuda?
Acero
Jugada en: 27 septiembre 2021
Fecha de reseña: 27 septiembre 2021
La Marquesa

Tyvärr lite dåliga greener pga någon sorts sjuka annars ok. Första nio riktigt kassa andra nio helt ok. Riktigt trevlig personal både i baren och i reseptionen och här funkade Golfhäftet.

Traducir a Español
¿Ha sido de ayuda?
Acero
Jugada en: 27 septiembre 2021
Fecha de reseña: 28 septiembre 2021
La Marquesa

Det var lite tråkigt att dom hade hålat hälften av greenerna. Och att den var bränd på väldigt många ställen. Och att golfhäftet fungerade som det skulle

Traducir a Español
¿Ha sido de ayuda?
Acero
Jugada en: 27 septiembre 2021
Fecha de reseña: 27 septiembre 2021
La Marquesa

För dålig fairway på sina ställen

Traducir a Español
¿Ha sido de ayuda?
Bronce
Jugada en: 16 septiembre 2021
Fecha de reseña: 17 septiembre 2021
Handicap: 14.0
La Marquesa

Bra bana trevlig bemötande

Traducir a Español
¿Ha sido de ayuda?
Acero
Jugada en: 9 septiembre 2021
Fecha de reseña: 10 septiembre 2021
La Marquesa

Katastrofalt dåliga greener.

Traducir a Español
¿Ha sido de ayuda?
Acero
Jugada en: 24 agosto 2021
Fecha de reseña: 24 agosto 2021
La Marquesa

Rangen ligger en bit från det andra tyvärr

Traducir a Español
¿Ha sido de ayuda?
Acero
Jugada en: 19 agosto 2021
Fecha de reseña: 19 agosto 2021
La Marquesa

Banen er af ældre dato og den trænger til en gang seriøs vedligehold

Traducir a Español
¿Ha sido de ayuda?
Acero
Jugada en: 19 agosto 2021
Fecha de reseña: 19 agosto 2021
La Marquesa

Banen trænger til vedligeholdelse. Der mangler generelt vedligeholdelse med en malerpensel bl. a. på bænke.

Traducir a Español
¿Ha sido de ayuda?
Bronce
Jugada en: 21 julio 2021
Fecha de reseña: 21 julio 2021
La Marquesa

En dejlig bane med afvekslende huller i både længde og sværhedsgrad. Gode fairways på næsten alle huller. Flotte greens.

Traducir a Español
¿Ha sido de ayuda?
Acero
Jugada en: 19 julio 2021
Fecha de reseña: 21 julio 2021
Handicap: 14.4
La Marquesa

Vi fik ikke 50% rabat på den aktuelle sæsonpris ( sommer ) - de sagde at man fratrækker de 50 % fra højsæsons prisen, så rabatten var yderst minimal :-(

Traducir a Español
¿Ha sido de ayuda?
Bronce
Jugada en: 7 julio 2021
Fecha de reseña: 7 julio 2021
La Marquesa

Inte blev det något halv Green Fee! 34 € istället för 41 är inte hälften. Att det finns dagar där dom tar 68 € är något som inte gäller idag när jag ska spela. Greener är ojämna och tröga och det gäller även de greener som inte var "hålpipade.".

Traducir a Español
¿Ha sido de ayuda?
Acero
Jugada en: 7 julio 2021
Fecha de reseña: 9 julio 2021
La Marquesa

Greenerna var väldigt tröga och det var lite med sand i många bunkrar

Traducir a Español
¿Ha sido de ayuda?
Acero
Jugada en: 2 julio 2021
Fecha de reseña: 2 julio 2021
La Marquesa

Saknar information om hålen på damtee. Det fanns ingen banguide o vi hade ingen aning om hur hålen ser ut.. inga skyltar försvårar för damer!!

Traducir a Español
¿Ha sido de ayuda?
Acero
Jugada en: 1 julio 2021
Fecha de reseña: 3 julio 2021
Handicap: 18.6
La Marquesa

Na grondige renovatie stuk mooier! Prijzen hoog zomer hoger dan gemiddeld in de omgeving.

Traducir a Español
¿Ha sido de ayuda?
Acero
Jugada en: 28 mayo 2021
Fecha de reseña: 28 mayo 2021
La Marquesa

We, both, me and my wife liked the course and the atmosphere there in La Marquesa Golf. The greens were absolutely in fine condition. so were the fairways, too. All went well: reservation and the procedure in caddiemaster´s office. We felt to be highly welcomed to the club. High recommendations.

Traducir a Español
¿Ha sido de ayuda?
Bronce
Jugada en: 22 mayo 2021
Fecha de reseña: 22 mayo 2021
La Marquesa

Lätt att hitta nästa hål. Trevlig golfmijö. Bra med WC på banan. Bra restaurang utbud runt klubbhus. Bra med parkeringar under tak. Trots by Garminklocka så gick det inte att använda avståndsmätning. Bansträckning och nya hål!?

Traducir a Español
¿Ha sido de ayuda?
Plata
Jugada en: 4 mayo 2021
Fecha de reseña: 5 mayo 2021
Handicap: 11.0
La Marquesa

Redelijk vlakke baan die recent is gerenoveerd. Vooral de 2e 9 holes zijn daardoor wat interessanter geworden, met o.a. een kopie van Sawgrass 17. De baan wordt goed onderhouden en ziet er prima uit. Overal om je heen zie je villa's en appartementen, maar deze zijn niet storend aanwezig. Belangrijkste pluspunt vind ik de sfeer in de baan en het clubhuis. Er is een gezell…

Traducir a Español
1
¿Ha sido de ayuda?
Acero
Jugada en: 9 abril 2021
Fecha de reseña: 9 abril 2021
Handicap: 19.6
La Marquesa

Jeux lent, aucun Marshall sur le terrain, un scandale en haute saison pour un tarif aussi excessif.

Traducir a Español
¿Ha sido de ayuda?
Bronce
Jugada en: 1 abril 2021
Fecha de reseña: 2 abril 2021
Handicap: 19.0
La Marquesa

Tyvärr fick vi vänta en hel del pga en brittisk grupp som tävlade framför oss. Annars en mycket trevlig bana, lätt att gå och inte långt mellan hålen.

Traducir a Español
¿Ha sido de ayuda?
Acero
Jugada en: 29 marzo 2021
Fecha de reseña: 29 marzo 2021
La Marquesa

Tråkig layout och banan var i dåligt skick.

Traducir a Español
¿Ha sido de ayuda?
Acero
Jugada en: 27 marzo 2021
Fecha de reseña: 27 marzo 2021
La Marquesa

Hole nr 16 must be rebuilt. All top difficult for all of us.

Traducir a Español
¿Ha sido de ayuda?
Bronce
Jugada en: 10 marzo 2021
Fecha de reseña: 13 marzo 2021
La Marquesa

Banan är lätt att gå.

Traducir a Español
¿Ha sido de ayuda?
Acero
Jugada en: 31 diciembre 2020
Fecha de reseña: 1 enero 2021
Handicap: 19.8
La Marquesa

Nyligen ombyggd bana men ej klar saknas skyltar över hål osäkra avstånd bollrengöring

Traducir a Español
¿Ha sido de ayuda?
Acero
Jugada en: 28 diciembre 2020
Fecha de reseña: 30 diciembre 2020
La Marquesa

Lite rörigt ang starttider, vi hade en bokad tid, trots fick flera bollar gå före, efter 9 hål, så kom de nya spelare o gick på före oss. Annars helt ok

Traducir a Español
¿Ha sido de ayuda?
Acero
Jugada en: 1 diciembre 2020
Fecha de reseña: 1 diciembre 2020
Handicap: 22.1
La Marquesa

Kuperad bana inne i en dal bland omgivande hus som ligger på sluttningar och på höjder. Välskött parkbana kantat med palmer och pinjeträd. Kan rekommendera ett besök för att spela en omväxlande bana i trivsam omgivning.

Traducir a Español
¿Ha sido de ayuda?
Acero
Jugada en: 26 noviembre 2020
Fecha de reseña: 2 diciembre 2020
Handicap: 20.9
La Marquesa

Mijn eerste kennismaking met een Spaanse baan. Gelegen in Rojales en in een kom tussen de bebouwde heuvels. Fairways zijn prima, flink hoogteverschil en soms sla je in het "ongewisse". Het gras naast de fairways is duidelijk anders dan in Nederland. Het voelt "zwaar" aan, alsof het een soort compact duingras is. Zeer betaalbaar en in de herfst/winter kun je nog vaak met e…

Traducir a Español
¿Ha sido de ayuda?
Bronce
Jugada en: 19 noviembre 2020
Fecha de reseña: 19 noviembre 2020
Handicap: 5.1
La Marquesa

Lätt spelad golfbana. Spelar gärna när jag reser till Spanien. Bra med golfbil som ingår i priset.

Traducir a Español
¿Ha sido de ayuda?
Plata
Jugada en: 19 noviembre 2020
Fecha de reseña: 24 noviembre 2020
Handicap: 11.8
La Marquesa

Weinig interessante golfbaan. Resortbaan van 13 in een dozijn. Ze is lang maar eentonig. Het was er ook heel druk. Tee time gereserveerd om 12u40, uiteindelijk kunnen starten om 13u20. Hier kom ik niet meer terug.

Traducir a Español
¿Ha sido de ayuda?
¡Suscríbete a nuestra newsletter y no te pierdas las próximas ofertas de reservas de tee, los nuevos artículos y todo lo relacionado con el mundo del golf!

cancelar la suscripción
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2021 — leadingcourses.com