Golf Club de Barbentane: Reseñas

Compartir
visitors_1
6.7
ann.poe
Bronce
Jugada en: 8 septiembre 2018 Fecha de reseña: 8 septiembre 2018Handicap: 34.8
Barbentane
Kleinschalige club, met vriendelijke ontvangst, clubhuisje is een chalet, het is een 6 holes par 3 en 4 baan, de greens zijn niet top, een goede oefenbaan,.
Traducir a Español
visitors_1
6.1
wallib
Plata
Jugada en: 3 septiembre 2018 Fecha de reseña: 3 septiembre 2018Handicap: 22.3
Barbentane
Wij hebben vandaag op deze kleinschalig baan gespeeld. We werden vriendelijk ontvangen, het clubhuisje stelt weinig voor, maar is symphatiek. Hole 1 par 4 van 244 m moet worden afgeslagen van af de driving range! Dus, iedereen moet stoppen met oefenen tot dat er af wordt geslagen en dat nog wachten tot dat je ver genoeg de baan op bent, de andere holes zijn par 3 van 70 t…
Traducir a Español
visitors_1
7.6
mieke leistra
Bronce
Jugada en: 29 mayo 2018 Fecha de reseña: 29 mayo 2018Handicap: 43
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
1
Barbentane
Spelen in onze vakantie al vele jaren op dit plezierige baantje met 6 holes. Met respect voor de vorige uitbaters moeten we stellen dat het jonge stel dat nu de baan beheert er alles aan gelegen is om het mooi te maken en te houden. De baan ziet er perfect uit en maakt het spelen hier nog fijner. Voor 20 euro speel je hier een hele dag.
Traducir a Español
visitors_1
6.9
mieke leistra
Bronce
Jugada en: 6 junio 2016 Fecha de reseña: 11 agosto 2016Handicap: 43
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Barbentane
Op deze zeer compacte baan spelen wij al een aantal jaren tijdens onze vakanties in dit gebied. Het is echt een 'no nonsens' baan van slechts 6 holes. Toch spelen we hier erg graag. Baan wordt goed onderhouden, mooi stukje natuur, soms smalle stukken, lastig bamboe-bos en is zeker niet duur. Een greenfee kost je 20 Euro, je speelt zo lang je maar wilt. Een aanrader voor d…
Traducir a Español
¡Suscríbete a nuestra newsletter y no te pierdas las próximas ofertas de reservas de tee, los nuevos artículos y todo lo relacionado con el mundo del golf!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com