Alisei Golf & Country Club Pietrasanta: Reseñas

visitors_1
6.4
k.philipp
Bronce
Jugada en: 11 octubre 2020 Fecha de reseña: 20 octubre 2020Handicap: 22.5
Golfalisei Golf Course
Kein besonderer Platz.
Traducir a Español
visitors_1
7.1
YellowRed
Bronce
Jugada en: 13 septiembre 2020 Fecha de reseña: 7 abril 2021Handicap: 35
Golfalisei Golf Course
Piccolo campo di 6 buche ben tenuto con campo pratica e putting green. Ideale x allenarsi e fare pratica. Ottima posizione.
Traducir a Español
visitors_1
Jugada en: 24 septiembre 2019 Fecha de reseña: 24 septiembre 2019Handicap: 24
Golfalisei Golf Course
Is meer een oefenfaciliteit dan een echte golfclub. Holes lopen in elkaar over en je moet goed op je voorgangers letten deze niet te raken. Hole 1 was ca. 190 meter rest holes tussen 70 en 110 meter. Greens waren redelijk voor deze droge tijden, rest was div. soorten gras en onregelmatig. Driving range was wel heel netjes en op niveau.
Traducir a Español
visitors_1
6.0
RobBuijs2
Plata
Jugada en: 20 septiembre 2019 Fecha de reseña: 25 septiembre 2019Handicap: 23.9
Golfalisei Golf Course
Gastvrij, enorm welkom gevoel. Baan,6 holes, vooral par 3, stelt weinig voor.
Traducir a Español
visitors_1
7.1
bverweij
Bronce
Jugada en: 7 agosto 2019 Fecha de reseña: 7 agosto 2019Handicap: 29.3
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Golfalisei Golf Course
Leuke golfbaan om even een rondje te lopen. Redelijk onderhouden, greens zijn niet zo goed. Maar zo in de vakantie prima om te spelen. Zijn 6 holes die je 3 keer (of meer) kunt lopen. Heel ontspannen. Voor 25 euro heb je een dagkaart. Driving range is prima op orde.
Traducir a Español
visitors_1
7.0
YellowRed
Bronce
Jugada en: 1 mayo 2019 Fecha de reseña: 3 mayo 2019Handicap: 35
Golfalisei Golf Course
Campo piccolo ma ottimo per allenare il gioco corto. Il campo pratica è ampio e funzionale. Ospitalità buona, clubhouse un po' scarna. Nel complesso club ideale x allenarsi.
Traducir a Español
visitors_1
8.3
bronenosec
Acero
Jugada en: 20 diciembre 2018 Fecha de reseña: 20 diciembre 2018Handicap: 35
Golfalisei Golf Course
Giocare a golf e sentirsi in famiglia è una cosa fantastica.
Traducir a Español
visitors_1
6.9
loribaglioni
Plata
Jugada en: 12 diciembre 2018 Fecha de reseña: 12 diciembre 2018Handicap: 10.7
Golfalisei Golf Course
Ottimo rapporto qualità prezzo per esercitare il gioco corto in luogo ospitale e piacevole.
Traducir a Español
visitors_1
8.0
gfbenz
Acero
Jugada en: 2 mayo 2016 Fecha de reseña: 2 mayo 2016Handicap: 24.4
Golfalisei Golf Course
Mijn eerste golfcourse in Italië. Het is een aimabele 6hole baan. Hole 1 en 7 zijn 240m. De andere tussen 140 en 40m. Dus 3 maal rond vergt vooral precisie en clubbeheersing. Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Ik had geen eigen clubs bij me, kreeg zonder extra betalen een goede set en bag en ballen met trolley mee de baan op. Baan en drivingrange (maximale afsta…
Traducir a Español
visitors_1
Jugada en: 23 febrero 2006 Fecha de reseña: 23 febrero 2006Handicap:
Golfalisei Golf Course
Dit is een driving range.
Traducir a Español
¡Suscríbete a nuestra newsletter y no te pierdas las próximas ofertas de reservas de tee, los nuevos artículos y todo lo relacionado con el mundo del golf!

cancelar la suscripción
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com