Golfclub 'Landgoed Nieuwkerk': Reseñas

Compartir
visitors_1
8.2
l.leenaars
Bronce
Jugada en: 15 julio 2022 Fecha de reseña: 16 julio 2022Handicap: 43
'Landgoed Nieuwkerk' golfbaan
Omringd door een prachtige omgeving met een mooie heide en bosgebied met een rijke geschiedenis. Mooie baan met uitdagingen. Het onderhoud op de baan was goed. Bij aankomst op de golfbaan kon je gratis tees pakken en de marshal heeft ons daarna ontvangen met een uitleg over de baan en de verschillende afslagplaatsen die je over 18 holes kan lopen.

Respuesta de Golfclub 'Landgoed Nieuwkerk' — 21 julio 2022

Wat leuk om te horen meneer Leenaars dat u zo goed bent ontvangen door onze marshal. Wij zullen er zeker voor zorgen dat deze complimenten op de juiste plek terecht komen. Graag tot een volgende gelegenheid.
Traducir a Español
visitors_1
7.8
MartenvanHeusden
Plata
Jugada en: 2 julio 2022 Fecha de reseña: 5 julio 2022Handicap: 23
'Landgoed Nieuwkerk' golfbaan
Heerlijke baan hoed onderhouden en heel leuk hoe de 2e 9 toch net ff anders is.

Respuesta de Golfclub 'Landgoed Nieuwkerk' — 11 julio 2022

Dank u wel voor uw bezoek aan onze baan meneer van Heusden. Leuk om te horen dat u 18 holes heeft gespeeld en inderdaad de 2e negen zo anders heeft ervaren. Graag tot een volgende keer!
Traducir a Español
visitors_1
8.3
ryanjorna7
Acero
Jugada en: 25 junio 2022 Fecha de reseña: 26 junio 2022Handicap: 21.5
'Landgoed Nieuwkerk' golfbaan
Heerlijk in de natuur, alleen maar vogelgeluiden. Uitdagende bosbaan. Gratis drivingrange ballen en lekkere afslagmat. Niet druk. Eea rust.

Respuesta de Golfclub 'Landgoed Nieuwkerk' — 27 junio 2022

Dank je wel voor jullie bezoek aan onze baan. Heel leuk dat jullie de omgeving en de baan zo weten te waarderen. Graag tot een volgende keer.
Traducir a Español
visitors_1
8.3
MarcSleenhoff
Oro
Premium
Jugada en: 9 junio 2022 Fecha de reseña: 15 junio 2022Handicap: 11.5
clubs_1
clubs_1
clubs_1
'Landgoed Nieuwkerk' golfbaan
Erg leuke baan in rustige omgeving. De baan is een combinatie van een parkbaan & bosbaan. Goed onderhouden en deels technische baan. Recht slaan is belangrijker dan ver slaan. Als helpt het natuurlijk als je beide kunt. Ik woon al jaren vlakbij de baan en was er nog nooit geweest. Echt een gem om te ontdekken. Aanrader om een keer (of vaker) te spelen.

Respuesta de Golfclub 'Landgoed Nieuwkerk' — 27 junio 2022

Dank je wel voor je bezoek aan onze baan meneer Sleenhoff en natuurlijk ook voor deze mooie review ;) Graag tot de volgende keer!
Traducir a Español
visitors_1
8.1
Leonard
Oro
Premium
Jugada en: 9 junio 2022 Fecha de reseña: 20 julio 2022Handicap: 17.4
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
7
'Landgoed Nieuwkerk' golfbaan
Played landgoed Nieuwkerk first the first time in a nice day in June. The 9 holes course is very nicely laid out on a former estate. Currently the architect is Michiel vd Vaart and the course plays very nice. It’s quite challenging and tight at some places but if you play wisely you can set a score. I only had the feeling there is some unbalance in the first couple of hol…

Respuesta de Golfclub 'Landgoed Nieuwkerk' — 21 julio 2022

Thank you very much Leonard for visiting our course. We really appreciate your feedback and would like to welcome you once again.
Traducir a Español
visitors_1
8.5
peter.poirters
Acero
Jugada en: 14 mayo 2022 Fecha de reseña: 15 mayo 2022Handicap: 33
'Landgoed Nieuwkerk' golfbaan
Uitstekend geholpen bij het wijzigen van de boeking. Gastvrij ontvangen en snel geholpen. Mooie afwisselende baan en uitstekend onderhouden. Geen last van drukte.

Respuesta de Golfclub 'Landgoed Nieuwkerk' — 16 mayo 2022

Beste meneer Poirters, dank u wel voor uw complimenten. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Graag tot een volgende keer.
Traducir a Español
visitors_1
8.2
mes2
Acero
Jugada en: 2 mayo 2022 Fecha de reseña: 4 mayo 2022Handicap: 28.1
'Landgoed Nieuwkerk' golfbaan
Wij komen al enkele jaren een paar keer per jaar met 2 flights heren. Zonder uitzondering zijn wij elke keer aangenaam verrast door de ontvangst en de verzorging van de baan. Wij voelen ons elke keer gastvrij ontvangen. Als voorbeeld: een maand geleden werd wij gedwongen wegens regenbuien na 9 holes te stoppen. Geen minuut na onze binnenkomst werden ons vouchers voor de …

Respuesta de Golfclub 'Landgoed Nieuwkerk' — 10 mayo 2022

Hartstikke fijn om te horen dat onze dienstverlening gewaardeerd wordt. Wij zullen deze complimenten zeker doorgeven aan diegene die het betreft. Tot de volgende keer!
Traducir a Español
visitors_1
7.8
D.W.
Oro
Jugada en: 30 abril 2022 Fecha de reseña: 30 abril 2022Handicap: 15.7
clubs_1
clubs_1
clubs_1
'Landgoed Nieuwkerk' golfbaan
Zeer leuke en goed onderhouden 9 holes baan. Teeboxen waren het minst. Dus zeker goed te doen. Op veel holes is het verstandig om de driver in je tas te laten zitten.

Respuesta de Golfclub 'Landgoed Nieuwkerk' — 3 mayo 2022

Dank u wel voor uw bezoek aan onze golfbaan. Wij zullen uw opmerking aangaande de teeboxen zeker ter harte nemen. Graag tot een volgende keer.
Traducir a Español
visitors_1
7.8
wfjvandrunen
Acero
Jugada en: 22 abril 2022 Fecha de reseña: 5 mayo 2022Handicap: 17
'Landgoed Nieuwkerk' golfbaan
Een fraai midden in de natuur gelegen 9-holes golfbaan. Vriendelijk personeel. Mooi terras met een fraai uitzicht op hole 9.

Respuesta de Golfclub 'Landgoed Nieuwkerk' — 10 mayo 2022

Dank u wel voor uw bezoek aan onze baan en de moeite die u heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Graag tot een volgende keer.
Traducir a Español
visitors_1
9.0
snijders-kooren7
Acero
Jugada en: 20 abril 2022 Fecha de reseña: 23 abril 2022Handicap: 24.4
'Landgoed Nieuwkerk' golfbaan
Gevarieerde mooie baan. Goede greens en verzorgde bunkers. Zeker een aanrader om te golfen in een rustige omgeving.
Traducir a Español
visitors_1
8.1
BertBrijs
Oro
Jugada en: 20 abril 2022 Fecha de reseña: 24 abril 2022Handicap: 18.7
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
4
'Landgoed Nieuwkerk' golfbaan
Ik moet mijn mening over 9 holes banen herzien na een bezoek aan Landgoed Nieuwkerk. Dit mooi stukje landschap ligt ten zuiden van Tilburg op de Kempense grond, bekend van zomergreens in de winter zoals bij de Eindhovense, de Kempense of Millennium Golf. Dit is alles behalve een saaie golfbaan waar je twee keer hetzelfde parcours loopt. Elke hole heeft twee sets aan tee …

Respuesta de Golfclub 'Landgoed Nieuwkerk' — 3 mayo 2022

Meneer Brijs, hartelijk dank voor uw lovende woorden :), super om te horen dat u zo genoten heeft van uw bezoek aan onze baan! Graag tot een volgende gelegenheid.
Traducir a Español
visitors_1
8.3
gpemdemey
Acero
Jugada en: 20 abril 2022 Fecha de reseña: 21 abril 2022Handicap: 22
'Landgoed Nieuwkerk' golfbaan
Zeer verrast door de lay-out van deze baan in het mooie Brabant. Elke hole heeft iets uitdagends. Echt Brabantse gastvrijheid. De fairways mochten iets korter gemaaid, maar dat is dan ook het enige minpuntje waar ik behoorlijk ver moest achter zoeken. Toppertje!

Respuesta de Golfclub 'Landgoed Nieuwkerk' — 21 abril 2022

Dank u wel voor uw mooie schriftelijke toelichting. Wij zullen uw opmerking zeker doorgeven. Graag tot een volgende keer.
Traducir a Español
visitors_1
8.8
wimbrillenman4
Bronce
Jugada en: 16 abril 2022 Fecha de reseña: 16 abril 2022Handicap: 30.1
clubs_1
'Landgoed Nieuwkerk' golfbaan
Enorm gastvrij onthaald bij voor ons onbekende golfbaan. Met recht eerder in een review als "pareltje" betiteld. Rustig gelegen in groene oase. Iedereen van pro tot bardame en leden erg bevlogen en aardig. Baan uitdagend voor elk niveau. Baanonderhoud dik in orde. Groene fairways en zelfs geen pitchmarks aangetroffen. Graag tot een volgende keer. Bedankt voor kleine so…

Respuesta de Golfclub 'Landgoed Nieuwkerk' — 19 abril 2022

Wat fijn om te lezen dat u zo heeft genoten van uw bezoek aan onze baan. We zien u graag nog een keer terug.
Traducir a Español
visitors_1
8.9
ben.prins
Plata
Jugada en: 15 abril 2022 Fecha de reseña: 20 abril 2022Handicap: 18.2
clubs_1
'Landgoed Nieuwkerk' golfbaan
De leukste 9-holesbaan die ik ken. Ondanks dat etterige greppeltje dat je op vier holes 'dwars' zit. Dubbele afslagen op alle holes. Een keer wordt een par 4 een serieuze par 5. Een par 3 (hole 6) op de heenweg 200 meter (!) en op de terugweg (hole 15) 150 meter. Elke hole is uitdagend. Geweldig gastvrije Brabantse mentaliteit in Goirle net onder Tilburg. Hier word je bl…

Respuesta de Golfclub 'Landgoed Nieuwkerk' — 21 abril 2022

Dank je wel voor het compliment en uw leuke toelichting! Op naar de 9e en 10e keer?
Traducir a Español
visitors_1
8.4
dejagermirte
Acero
Jugada en: 10 abril 2022 Fecha de reseña: 22 abril 2022Handicap: 13.8
clubs_1
clubs_1
'Landgoed Nieuwkerk' golfbaan
Mooie golfbaan in een erg mooie bosrijke omgeving. Baan ligt er erg mooi onderhouden bij. Uitdagende 18 holes op een 9 holes baan door dubbele afslag plaatsen.
Traducir a Español
visitors_1
8.6
gelb
Bronce
Jugada en: 1 abril 2022 Fecha de reseña: 1 abril 2022Handicap: 11
'Landgoed Nieuwkerk' golfbaan
Nieuwe Tee-line op de driving range, nieuwe vlaggenstokken, geweldige sfeer en wordt alleen maar mooier en beter iedere keer weer. Een must als golfer om hier een keer te hebben gespeeld.

Respuesta de Golfclub 'Landgoed Nieuwkerk' — 19 abril 2022

:)
Traducir a Español
visitors_1
9.0
fjkoopmans
Acero
Jugada en: 30 marzo 2022 Fecha de reseña: 31 marzo 2022Handicap: 36
'Landgoed Nieuwkerk' golfbaan
Een pareltje op de grens met België. Mooie, goed onderhouden baan met zeer gevarieerde holes en een zeer goed clubhuis.

Respuesta de Golfclub 'Landgoed Nieuwkerk' — 1 abril 2022

Dank je wel voor uw bezoek aan onze golfbaan en deze prachtige beoordeling. We zien u graag nog een keer terug. Fin weekend alvast.
Traducir a Español
visitors_1
9.9
marion.smulders
Acero
Jugada en: 23 enero 2022 Fecha de reseña: 24 enero 2022Handicap: 46.7
'Landgoed Nieuwkerk' golfbaan
Prachtige aangelegde golfbaan en er heerst een gemoedelijke sfeer.

Respuesta de Golfclub 'Landgoed Nieuwkerk' — 25 enero 2022

Leuk om te horen mevrouw Smulders, dank u wel! Komt u nog een keer sfeer proeven als het clubhuis open is?
Traducir a Español
visitors_1
8.8
pbours
Acero
Jugada en: 25 noviembre 2021 Fecha de reseña: 26 noviembre 2021Handicap: 22
'Landgoed Nieuwkerk' golfbaan
9 holes gelopen was niet makkelijk. Verder een schitterende baan en mooi in de bossen gelegen.

Respuesta de Golfclub 'Landgoed Nieuwkerk' — 29 noviembre 2021

Dank u wel voor bezoek aan onze baan en uw beoordeling. We zien u graag nog een keer terug.
Traducir a Español
visitors_1
9.5
vanacht
Plata
Jugada en: 17 noviembre 2021 Fecha de reseña: 19 noviembre 2021Handicap: 13.7
'Landgoed Nieuwkerk' golfbaan
Schitterende zeer goed onderhouden greens. Mooie uitdagende baan in prachtig gebied.

Respuesta de Golfclub 'Landgoed Nieuwkerk' — 29 noviembre 2021

Leuk om te horen dat u zo tevreden bent, dank u wel voor u bezoek aan onze baan. Graag tot een volgende keer.
Traducir a Español
visitors_1
8.6
palmadje
Plata
Jugada en: 28 octubre 2021 Fecha de reseña: 28 octubre 2021Handicap: 14.2
'Landgoed Nieuwkerk' golfbaan
Super leuke/ mooie technische baan! Gastvrije baan met vriendelijke mensen ondanks de drukte ivm een mooie zonnige dag! Sta inmiddels op de wachtlijst voor een lidmaatschap!

Respuesta de Golfclub 'Landgoed Nieuwkerk' — 1 noviembre 2021

Leuk om te horen dat u het zo naar uw zin heeft gehad en heeft besloten lid te willen worden. Hopelijk laat de doorstroming niet al te lang op zich wachten en zien we u snel weer terug op onze baan.
Traducir a Español
visitors_1
8.0
joepke66
Acero
Jugada en: 18 octubre 2021 Fecha de reseña: 19 octubre 2021Handicap: 36
'Landgoed Nieuwkerk' golfbaan
Op uitnodiging genoten van 9 holes.

Respuesta de Golfclub 'Landgoed Nieuwkerk' — 1 noviembre 2021

Leuk om te horen, we zien u graag nog eens terug.
Traducir a Español
visitors_1
9.0
mven1
Acero
Jugada en: 16 octubre 2021 Fecha de reseña: 17 octubre 2021Handicap: 24
'Landgoed Nieuwkerk' golfbaan
Geweldige baan met veel afwisseling en variatie. Moeilijk spelen eerste keer maar kom beslist een keer terug.

Respuesta de Golfclub 'Landgoed Nieuwkerk' — 1 noviembre 2021

Dank u wel voor deze mooie beoordeling. Door de moeilijkheid van de baan is zeker aan te raden en leuk om nog een keer terug te komen. We ontvangen u graag.
Traducir a Español
visitors_1
9.0
j.vanderhorst.1
Bronce
Jugada en: 8 octubre 2021 Fecha de reseña: 9 octubre 2021Handicap: 22.8
'Landgoed Nieuwkerk' golfbaan
Wij hebben met bestuur van GC Weilenseind afscheid genomen van onze golfleraar. Het was een perfecte dag. De prachtige baan en de goede verzorging door de medewerkers droegen daar aan bij. Wij komen zeker nog eens terug.

Respuesta de Golfclub 'Landgoed Nieuwkerk' — 1 noviembre 2021

Dank u wel voor deze mooie beoordeling en wat leuk dat u op deze wijze aandacht heeft besteed aan het afscheid van uw pro. Graag tot een volgende keer!
Traducir a Español
visitors_1
8.3
JorisW
Plata
Jugada en: 2 septiembre 2021 Fecha de reseña: 3 septiembre 2021Handicap: 10.6
clubs_1
'Landgoed Nieuwkerk' golfbaan
Een moeilijke baan als je die voor de eerste keer speelt. Als je 2 keer de 9 holes loopt, zitten er op diverse holes een tweede tee voor een andere beleving van de hole, goed gedaan. Ontvangst was erg hartelijk en de baan ligt er mooi bij. Enige minpuntje zou zijn dat de sanitaire voorzieningen een beetje gedateerd zijn. Verder prima golfbaan in een mooi gebied.

Respuesta de Golfclub 'Landgoed Nieuwkerk' — 5 septiembre 2021

Dank u wel voor uw komst naar Golfclub Landgoed Nieuwkerk en uw waardevolle recensie.
Traducir a Español
visitors_1
8.8
h.straten5
Acero
Jugada en: 1 septiembre 2021 Fecha de reseña: 9 septiembre 2021Handicap: 27
'Landgoed Nieuwkerk' golfbaan
Echt een parel van een golfbaan, prettig onthaal, gratis afslagballen,9 holes met vaak dubbele teeboxen. En relatief onbekend dus lekker rustig?

Respuesta de Golfclub 'Landgoed Nieuwkerk' — 4 octubre 2021

Dank u wel voor uw bezoek en deze mooie beoordeling. Inderdaad relatief onbekend en lekker rustig. We zijn niet voor niets uitgeroepen tot "Verborgen Juweel" ;)
Traducir a Español
visitors_1
8.1
davevstraten
Plata
Jugada en: 24 agosto 2021 Fecha de reseña: 24 agosto 2021Handicap: 18.8
clubs_1
clubs_1
'Landgoed Nieuwkerk' golfbaan
Vandaag voor de 2e keer gespeeld op Nieuwkerk. Blijft een verborgen parel in Brabant. Ontvangst was weer erg gastvrij. De baan lag er prima bij en de omgeving is schitterend. Hier geen last van snelweg- of vliegtuig geluiden. Kom er graag terug (overwegende zelfs lidmaatschap maar gezien de wachttijd ga ik ergens anders kijken).

Respuesta de Golfclub 'Landgoed Nieuwkerk' — 27 agosto 2021

Beste meneer van Straten, Wederom bedankt voor uw bezoek en uw positieve beoordeling. Mag ik u aanraden u alsnog vrijblijvend in te schrijven via de wachtlijst? Het kost u niets en verplicht u tot niets. Wellicht gaat het sneller dan verwacht, maar helaas is dat nog altijd lastig in te schatten.
Traducir a Español
visitors_1
8.9
An sekhuis
Acero
Jugada en: 30 julio 2021 Fecha de reseña: 12 agosto 2021Handicap: 20.3
clubs_1
'Landgoed Nieuwkerk' golfbaan
In een ongeschonden natuurgebied nabij het stiltecentrum Klooster Nieuwkerk ligt deze golfbaan Landgoed Nieuwkerk. Een 9 holes baan bevallig gedrapeerd rondom een authentiek clubgebouw. De banen, driving range en oefenbaan lijken organisch gegroeid rond het hart van dit originele huis. De holes zijn kien aangelegd en goed onderhouden met elk een eigen intimiteit en moeili…

Respuesta de Golfclub 'Landgoed Nieuwkerk' — 27 agosto 2021

Wat leuk om te lezen dat het invoeren van de beoordeling als nog gelukt is! En nog leuker om te lezen dat u zo genoten heeft van uw bezoek aan onze baan. Wij hebben de complimenten overgebracht aan diegene die het toekomt. Graag tot een volgende keer.
Traducir a Español
visitors_1
8.8
pbours
Acero
Jugada en: 30 julio 2021 Fecha de reseña: 31 julio 2021Handicap: 22
'Landgoed Nieuwkerk' golfbaan
Mooie en ook een moeilijke baan.

Respuesta de Golfclub 'Landgoed Nieuwkerk' — 2 agosto 2021

Fijn om te horen dat er genoeg uitdaging in zit om nog een keer terug te komen ;) Dank u wel voor uw bezoek aan onze club.
Traducir a Español
visitors_1
9.3
rrf.timmerman
Acero
Jugada en: 29 julio 2021 Fecha de reseña: 1 agosto 2021Handicap: 12.7
clubs_1
clubs_1
'Landgoed Nieuwkerk' golfbaan
Idd top 5 mooiste 9 holes van Nederland. Uitdagend en creatief.

Respuesta de Golfclub 'Landgoed Nieuwkerk' — 2 agosto 2021

Hier worden we verlegen van, dank u wel voor het compliment. Graag tot een volgende keer.
Traducir a Español
¡Suscríbete a nuestra newsletter y no te pierdas las próximas ofertas de reservas de tee, los nuevos artículos y todo lo relacionado con el mundo del golf!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com