Golfpark Almkreek: Reseñas

Compartir
visitors_1
7.8
jan48
Plata
Jugada en: 5 julio 2022 Fecha de reseña: 7 julio 2022Handicap: 22.3
18 holes Course (Almkreek)
Een prachtige parkbaan met veel waterhindernissen.

Respuesta de Golfpark Almkreek — 14 julio 2022

Dank voor deze mooie beoordeling, graag tot ziens op Golfpark Almkreek!
Traducir a Español
visitors_1
6.3
hesselpz
Oro
Jugada en: 30 junio 2022 Fecha de reseña: 1 julio 2022Handicap: 18.8
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
18 holes Course (Almkreek)
Na ruim een jaar weer eens Almkreek aangedaan. Golfbaan blijft prima waar het betreft variatie baan. Zeker een aantal uitdagende holes. Kern van kritiek is nog steeds onderhoud van de baan. Gras en onkruid in de bunkers, zandhopen op de greens waardoor deze eigenlijk onbespeelbaar zijn. Zie ook foto’s. Dat kan toch zo niet!

Respuesta de Golfpark Almkreek — 14 julio 2022

Dank u wel voor de beoordeling. We hebben afgelopen weken flink onderhoud gepleegd, want dat is en blijft noodzakelijk.
Traducir a Español
visitors_1
7.8
hpolinder
Plata
Jugada en: 16 junio 2022 Fecha de reseña: 17 junio 2022Handicap: 16.6
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
18 holes Course (Almkreek)
Onder een stralende zon gespeeld, greens zijn wat borstelig, leuke baan en best wel speelvriendelijk. Prima gegeten met zeer vriendelijk personeel. Drivingranche is aan een opfris beurt nodig.

Respuesta de Golfpark Almkreek — 14 julio 2022

Hartelijk dank voor uw beoordeling, graag tot ziens op Almkreek!
Traducir a Español
visitors_1
8.2
amf65
Oro
Jugada en: 11 junio 2022 Fecha de reseña: 11 junio 2022Handicap: 17.6
9 holes par 3
Heerlijk kort rondje par 3 gelopen. Baan ligt er goed bij. Erg goede oefening. Liep snel in 3 kwartier. Rustig in de baan. Volgende keer 14 holes doen om hole 11 te spelen: moeilijkste hole van Nederland.

Respuesta de Golfpark Almkreek — 15 junio 2022

Mooie beoordeling! Hartelijk dank en graag tot ziens!
Traducir a Español
visitors_1
7.5
bert.m
Bronce
Jugada en: 11 junio 2022 Fecha de reseña: 17 junio 2022Handicap: 30
18 holes Course (Almkreek)
Een goede kennismaking met het golfpark Almkreek. Goede, grote zaal voor bijeenkomsten en tot mijn verbazing genoeg ruimte om te spelen op een hele mooie zaterdag. De drivingrange is lang en goed. De putting en chipping greens zijn wat aan de kleine kant. De fairways zijn behoorlijk breed en goed gemaaid. Er liggen op sommige punten wel enige hindernissen, die je echt m…

Respuesta de Golfpark Almkreek — 14 julio 2022

Dank u wel voor uw mooie beoordeling, alleen heel jammer dat u de dag niet goed kon afsluiten. Het is helaas zo dat wij te maken met een tekort aan personeel. De horeca is 7 dagen in de week geopend, maar er is wel sprake van een eindtijd. Wij hebben voor het spelen van de baan mooie baanboekjes gemaakt. Deze kunt u kopen bij de receptie, of gratis downloaden via de website.
Traducir a Español
visitors_1
3.2
info6296
Acero
Jugada en: 30 abril 2022 Fecha de reseña: 5 mayo 2022Handicap: 1.5
18 holes Course (Almkreek)
Gastvrijheid is het slechte punt van Almkreek. Zeer onvriendelijk bij de receptie. Baan ligt er zoals vaker niet best bij. Veel achterstallig onderhoudt. Geen vlakke greens. Glooiing op de afslagplaatsen. Lay-out van de baan is wel leuk en uitdagend. Horeca leuke en snelle bediening.

Respuesta de Golfpark Almkreek — 6 mayo 2022

Dank voor uw beoordeling. Wij zijn zeer benieuwd wat er deze dag is gebeurd waardoor u onze medewerker zeer onvriendelijk noemt? Als u ons wilt infomeren via info@golfpark-almkreek. nl dan zouden wij dat zeer op prijs stellen.
Traducir a Español
visitors_1
7.2
GinekeBossema
Oro
Jugada en: 25 abril 2022 Fecha de reseña: 5 mayo 2022Handicap: 16
18 holes Course (Almkreek)
De weg er naar toe is mooi, en maakt dat je denkt - "waar kom ik terecht' - maar het parkeerterrein en de omgeving daarvan is niet echt uitnodigend, Het was op onze golfdag ook bewolkt en er werd regen voorspeld. De ontvangst daarentegen - vriendelijk - jammer alleen dat je als greenfee speler "geen korting" krijgt. Geef gewoon een bon voor kop koffie of muntje voor drivi…

Respuesta de Golfpark Almkreek — 6 mayo 2022

Hartelijk dank voor uw beoordeling en wij zien u graag terug op Almkreek.
Traducir a Español
visitors_1
8.0
ruudvdzalm64
Acero
Jugada en: 24 abril 2022 Fecha de reseña: 25 abril 2022Handicap: 12.3
18 holes Course (Almkreek)
Op 24-04-22 gespeeld, topdag gehad, fijne ontvangst, prima oefenfaciliteiten. In de baan ook goed verzorgd. Enkele teeboxen waren vernieuwd of werden vernieuwd. Greens van prima kwaliteit. Na afloop drankje en een bitterbal in het gastvrije mooie clubhuis.

Respuesta de Golfpark Almkreek — 6 mayo 2022

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling, heel fijn dat u een mooie dag heeft gehad. Graag tot ziens op Almkreek!
Traducir a Español
visitors_1
7.6
janwillem3
Oro
Jugada en: 21 abril 2022 Fecha de reseña: 22 abril 2022Handicap: 14.2
18 holes Course (Almkreek)
Op uitnodigen mogen spelen. Dus een vriendelijk tarief. Alleen de tweede negen gespeeld. Almkreek heeft een paar uitdagende holes, maar ook een paar onbegrijpelijke golf holes (hole 18). Veel water en bomen, geen makkie mede door haar lengte. Fairway's nog wel een beetje kaal, greens zijn traag en weinig spannend. Leuke baan, maar ik weet wel een paar betere in Brabant.

Respuesta de Golfpark Almkreek — 6 mayo 2022

Hartelijk dank voor uw beoordeling, graag tot ziens op Almkreek!
Traducir a Español
visitors_1
8.0
DanHoevenaars
Oro
Jugada en: 20 abril 2022 Fecha de reseña: 22 abril 2022Handicap: 17.1
18 holes Course (Almkreek)
Met competitie hier de eerste keer geweest. Leuke baan met veel water en soms lastige holes. Onderhoud redelijk goed. Clubhuis ruim, terras aan de baan. Restaurant groot met prima maandmenu.

Respuesta de Golfpark Almkreek — 6 mayo 2022

hartelijk dank voor de mooie beoordeling en graag tot ziens op Almkreek!
Traducir a Español
visitors_1
8.4
JorisW
Plata
Jugada en: 12 abril 2022 Fecha de reseña: 12 abril 2022Handicap: 10.6
18 holes Course (Almkreek)
met heerlijk weer 9 holes (10 t/m 18) gegolfd. de greens liggen er super bij en ook de fairways zijn goed. Als je niet precies bekend bent met de baan, is het soms zoeken waar je naar de volgende hole moet. en wat ik persoonlijk erg miste zijn de borden aan het begin van de hole met de lay-out van die hole. maar ondanks het zoeken is het zeker de moeite waard om deze baan…

Respuesta de Golfpark Almkreek — 6 mayo 2022

Hartelijk dank voor uw beoordeling en graag ontvangen wij u nog eens op Almkreek. Wij hebben ervoor gekozen om met baanboekjes te werken en deze kunt u kopen bij de receptie of eventueel via een qr code op uw telefoon uploaden.
Traducir a Español
visitors_1
8.1
huibert.versluis
Acero
Jugada en: 29 marzo 2022 Fecha de reseña: 29 marzo 2022Handicap: 22
18 holes Course (Almkreek)
Play here often Nice polder course. Cosy clubhouse Good restaurant service.

Respuesta de Golfpark Almkreek — 31 marzo 2022

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Graag tot ziens op Golfpark Almkreek!
Traducir a Español
visitors_1
6.4
EdwinA
Plata
Jugada en: 22 enero 2022 Fecha de reseña: 31 enero 2022Handicap: 24.9
clubs_1
clubs_1
clubs_1
18 holes Course (Almkreek)
Almkreek biedt een laagdrempelige en gastvrije golfomgeving, met zeer vriendelijk personeel bij receptie en in restaurant. De baan zelf valt een beetje tegen. Hoewel het onderhoud in deze polder best oke te noemen was (op een paar modderige plekken en opvallend veel sporen van zwaar materieel na; er werd vooral langs de holes flink gezaagd en geknot), miste ik variatie en…

Respuesta de Golfpark Almkreek — 31 marzo 2022

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij zullen deze punten mee nemen. Graag tot ziens op Golfpark Almkreek.
Traducir a Español
visitors_1
6.2
info7669
Plata
Jugada en: 6 enero 2022 Fecha de reseña: 6 enero 2022Handicap: 16.6
18 holes Course (Almkreek)
Vandaag gespeeld Wintergreens (wat overigens een emmer in de grond is op de fairways) Winter afslag plaatsen (zeer slecht) Baan is zeer modderig en zeer nat, fairways zeer lang gras slecht onderhouden het geheel staat niet in verhouding tot prijs /kwaliteit overigens ANWB Leden krijgen geen korting meer. Zeer slecht te spelen in de Winter.

Respuesta de Golfpark Almkreek — 10 enero 2022

Dank u wel voor uw mail. Inderdaad is het gras langer, omdat er door de natte situatie en winterperiode niet optimaal gemaaid kan worden.
Traducir a Español
visitors_1
8.3
henkdetank
Bronce
Jugada en: 4 diciembre 2021 Fecha de reseña: 4 diciembre 2021Handicap: 39
18 holes Course (Almkreek)
Hier snappen ze het. Vanaf de parkeerplaats tot hole 19, alles om je een mooie dag aan te bieden! Gastvrij ontvangst, goede oefenfaciliteiten en vriendelijke mede-golfers. De baan was zwaar vanwege het weer. Afwisselende baan met moeilijke holes en holes die goed zijn voor je zelf vertrouwen, helemaal top. Telefoon uit en je vergeet echt al je zorgen, waar je ook kijk…

Respuesta de Golfpark Almkreek — 27 diciembre 2021

Wat een ontzettende mooie beoordeling! Hartelijk dank en heel leuk om te horen dat wat wij proberen uit te stralen ook geluk is, Gewoon Gezellig! Graag tot ziens op Golfpark Almkreek!
Traducir a Español
visitors_1
7.0
Alex.
Plata
Jugada en: 26 noviembre 2021 Fecha de reseña: 3 diciembre 2021Handicap: 9.8
18 holes Course (Almkreek)
Prima golfbaan met uitdagende en afwisselende holes. Lekker open, dus als het flink waait gaat de moeilijkheidsgraad omhoog. Rustig gelegen en goed bereikbaar. Greens en fairways prima, ondanks de vele regenval van de afgelopen tijd. Kom nog zeker een keer terug voor 18 holes plezier.

Respuesta de Golfpark Almkreek — 27 diciembre 2021

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling, fijn om te lezen dat u een leuke golfdag heeft gehad. Graag tot ziens op Golfpark Almkreek.
Traducir a Español
visitors_1
8.6
fhmanders
Oro
Jugada en: 19 noviembre 2021 Fecha de reseña: 19 noviembre 2021Handicap: 17.3
18 holes Course (Almkreek)
Fijne ronde kunnen lopen, de baan was men in uitstekende conditie aan het brengen de ervaring is dat men dit zeer nauwgezet doet. Deze ronde met de greenfree voucher gelopen (=17,50 voor 9 holes of 35,00 voor 18 holes) mooie actie.! Fijne baan komen er graag.

Respuesta de Golfpark Almkreek — 23 noviembre 2021

Dank u wel voor de mooie beoordeling! Graag tot ziens op Golfpark Almkreek.
Traducir a Español
visitors_1
7.6
jaapdv
Oro
Jugada en: 15 octubre 2021 Fecha de reseña: 16 octubre 2021Handicap: 15.9
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
2
18 holes Course (Almkreek)
Tezamen met mijn partner 18 holes gelopen op deze mooie Parkbaan. De ontvangst was vriendelijk en gastvrij. We konden starten rond het middaguur, na de plensbuien gelukkig! De baan ligt er prima bij, de tee boxen hier en daar wat ongelijk en kaal, de fairways en greens zijn in prima staat. Ondanks de drukte in de baan (veel viertallen) liet men voldoende ruimte tussen d…

Respuesta de Golfpark Almkreek — 25 octubre 2021

Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Graag tot ziens op Golfpark Almkreek!
Traducir a Español
visitors_1
7.5
treffers5
Bronce
Jugada en: 4 octubre 2021 Fecha de reseña: 8 octubre 2021Handicap: 49.8
9 holes par 314 holes par 3/4 baan18 holes Course (Almkreek)
ze zijn niet zo snel als de dutch maar ze doen goed de best (greens).
Traducir a Español
visitors_1
7.9
Loek Werring
Oro
Jugada en: 24 septiembre 2021 Fecha de reseña: 24 septiembre 2021Handicap: 17.4
clubs_1
18 holes Course (Almkreek)
Leuke 18 holes golfcourse in het midden van het land. Greenfee aantrekkelijk geprijsd. De wedstrijdbaan heeft voldoende uitdaging door water, hoge rough, bunkers en boompartijen. Teeboxen, fairways en greens groen en van goede kwaliteit. Na afloop nog even nageborreld op het zonnige terras. 2 aandachtspunten: Door clinics waren oefenfaciliteiten maar beperkt bespeelbaar…

Respuesta de Golfpark Almkreek — 30 septiembre 2021

Dank u wel voor de mooie beoordeling. Inderdaad wat het gezellig druk op deze dag dus de doorstroming was wat minder snel. Fijn dat u een mooie dag gehad heeft en wij zien u graag nog eens terug op Golfpark Almkreek!
Traducir a Español
visitors_1
7.9
hslootweg
Bronce
Jugada en: 1 septiembre 2021 Fecha de reseña: 1 septiembre 2021Handicap: 30.1
18 holes Course (Almkreek)
Ik speelde hier voor het eerst en starte alleen. Heerlijk gespeeld, vooral na de 5e hole, met een lid van de baan die mij inhaalde, wat de routing makkelijker maakte. Ik vond het een moeilijke baan met veel ondulaties en dog legs in de fairways. Maar alles was keurig onderhouden en de nieuwe eigenaren zijn met een inhaalslag bezig om de greens weer op niveau te krijgen.…

Respuesta de Golfpark Almkreek — 6 septiembre 2021

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling, graag tot ziens op Golfpark Almkreek!
Traducir a Español
visitors_1
9.0
fhmanders
Oro
Jugada en: 27 agosto 2021 Fecha de reseña: 27 agosto 2021Handicap: 17.3
18 holes Course (Almkreek)
Mooie baan om te spelen en de baan is uitstekend onderhouden, de greens was men aan het bezanden en daardoor ging het uitholen niet echt handig. Maar begrijpelijk allemaal onderhoud is nu eenmaal nodig. Fijne baan komen er graag weer.

Respuesta de Golfpark Almkreek — 30 agosto 2021

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Graag tot ziens op Golfpark Almkreek.
Traducir a Español
visitors_1
9.0
jackvanriel
Bronce
Jugada en: 7 agosto 2021 Fecha de reseña: 9 agosto 2021Handicap: 19.9
18 holes Course (Almkreek)
leuke baan met lange holes. echt iets voor longhitters.

Respuesta de Golfpark Almkreek — 12 agosto 2021

Hartstikke leuk om te horen en graag zien wij u weer eens op Almkreek terug. Bedankt voor de beoordeling!
Traducir a Español
visitors_1
7.9
M.vanAalsburg
Oro
Jugada en: 4 agosto 2021 Fecha de reseña: 4 agosto 2021Handicap: 9.7
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
2
18 holes Course (Almkreek)
Hier vaker gespeeld mooie polderbaan 2de 9 is top. Fairway oké maar verzorgd en nieuwe borden super en een nieuwe uitstraling top gedaan Clubhuis tja snelle reactie en het is gewoon gezellig.

Respuesta de Golfpark Almkreek — 12 agosto 2021

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! Graag tot ziens op Almkreek.
Traducir a Español
visitors_1
7.1
lboerekamp
Oro
Jugada en: 23 julio 2021 Fecha de reseña: 10 agosto 2021Handicap: 8.1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
3
18 holes Course (Almkreek)
Gegolfd via de NLGS. De ontvangst was goed. Helaas is er totaal geen baaninformatie. Je kunt alleen de info op de scorekaart gebruiken. Er is ook geen birdyboekje beschikbaar. Dit is vrij lastig als je de baan voor de 1e keer speelt. De baan is niet al te moeilijk. Na afloop nog een heerlijke lunch genuttigd.

Respuesta de Golfpark Almkreek — 12 agosto 2021

Hartelijk dank voor uw beoordeling. We zijn bezig met de bewegwijzering in de baan, dus dat zou beter moeten worden. Graag tot ziens op Golfpark Almkreek.
Traducir a Español
visitors_1
7.2
michelh
Oro
Jugada en: 21 julio 2021 Fecha de reseña: 22 julio 2021Handicap: 13.2
clubs_1
18 holes Course (Almkreek)
Mooie baan in rustige omgeving. Tee boxen slecht, smal gestoken en niet vlak. Fairways en greens goed. Greens slechter dan oefen green. Leuk terras, matige kaart om te eten.

Respuesta de Golfpark Almkreek — 26 julio 2021

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Door de corona omstandigheden en een personeelstekort maken wij op dit moment gebruik van een aangepaste, kleine menukaart. Wij gaan ervan uit dat wij dit in de komende maanden weer kunnen gaan uitbreiden. Wij hopen daarom dat u begrip heeft voor deze maatregelen en u nog eens te mogen ontvangen op Almkreek. Met vriendelijke groet, Golfpark Almkreek
Traducir a Español
visitors_1
7.9
wilmabogaard
Plata
Jugada en: 19 julio 2021 Fecha de reseña: 26 agosto 2021Handicap: 20.1
18 holes Course (Almkreek)
In het verleden hier als lid van de Lingewaelsche tijdens een overbruggingsperiode gespeeld en wilde wel een keer kijken hoe de baan er nu bij lag. Was aangenaam verrast, baan was veel eerlijker geworden, veel bomen gekapt.

Respuesta de Golfpark Almkreek — 30 agosto 2021

Hartelijk dank! Heel erg leuk om te horen dat u aangenaam verrast was, dat is een goed teken! Graag tot ziens op Golfpark Almkreek.
Traducir a Español
visitors_1
7.5
jaapdv
Oro
Jugada en: 19 julio 2021 Fecha de reseña: 19 julio 2021Handicap: 15.9
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
18 holes Course (Almkreek)
Vandaag onze primeur op de Almkreek,18 holes gelopen onder schitterende weersomstandigheden. Dit keer geen verhaaltjes, slechts plussen en minnen: De pluspunten: - de ontvangst was heel vriendelijk, - de baan ligt er schitterend bij, chapeau aan de greenkeepers. De minpunten: - geen borden bij de holes met gegevens, loop, si ed. - heel open karakter van deze ‘polderba…

Respuesta de Golfpark Almkreek — 21 julio 2021

Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling te geven. Door de corona omstandigheden en een personeelstekort maken wij op dit moment gebruik van een aangepaste, kleine menukaart. Wij gaan ervan uit dat wij dit in de komende maanden weer kunnen gaan uitbreiden. Wij hopen daarom dat u begrip heeft voor deze maatregelen en u nog eens te mogen ontvangen op Almkreek. Met vriendelijke groet, Golfpark Almkreek
Traducir a Español
visitors_1
8.7
simowes
Acero
Jugada en: 17 julio 2021 Fecha de reseña: 27 julio 2021Handicap: 48.7
18 holes Course (Almkreek)
1e 9 gelopen. Gevarieerde baan met genoeg water en bomen als obstakels. Voldoende oefencapaciteit. En erg vriendelijk (restaurant) personeel. Kom hier zeker een keer terug voor de 2e 9.

Respuesta de Golfpark Almkreek — 3 agosto 2021

Wat een mooie beoordeling! Hartelijk dank en graag tot ziens op Almkreek!
Traducir a Español
visitors_1
9.0
gizmokira
Acero
Jugada en: 9 julio 2021 Fecha de reseña: 11 julio 2021Handicap: 18
18 holes Course (Almkreek)
Mooie dag gespeeld op almkerk 18 holes baan lag er mooi bij lekker gespeeld ontvangst was hartelijk ook op het terras na afloop bedankt en tot de volgende keer.

Respuesta de Golfpark Almkreek — 20 julio 2021

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling! Graag tot ziens op Golfpark Almkreek.
Traducir a Español
¡Suscríbete a nuestra newsletter y no te pierdas las próximas ofertas de reservas de tee, los nuevos artículos y todo lo relacionado con el mundo del golf!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com