Golfbaan Bentwoud: Reseñas

visitors_1
7.8
JWV10
Oro
Jugada en: 12 enero 2022 Fecha de reseña: 14 enero 2022Handicap: 23.9
clubs_1
Lus Zuidwoud en Westwoud (B + C)
Deze week gespeeld in de mist, baan ondanks begin januari in prima conditie. Greens vrij snel. Wel treuzelaars voor ons die niet op de hoogte leken van baanetiquette en dat is jammer. Ontvangst als altijd vriendelijk!

Respuesta de Golfbaan Bentwoud — 17 enero 2022

Beste JWV10, bedankt voor de mooie beoordeling! We geven je complimenten door aan de greenkeepers en de collega's van de receptie. Tot snel op Bentwoud! Met sportieve groet, team Golfbaan Bentwoud
Traducir a Español
visitors_1
6.2
Alex.
Plata
Jugada en: 8 enero 2022 Fecha de reseña: 8 enero 2022Handicap: 10
Lus Oostwoud en Zuidwoud (A + B)
Op Oostwoud 9 holes gereserveerd om 09.44 uur. Ondanks eerdere ontmoetingen met deze baan in het algemeen, ervaarde ik deze keer een minder fijne ontvangst bij de receptie. Ik werd wat kortaf aangesproken, maar goed we hebben allemaal eens een wat mindere dag. Vragen werden gesteld over wat mijn HCP was, terwijl dit al jaren geregistreerd staat, maar dat kan ik mis hebben…

Respuesta de Golfbaan Bentwoud — 10 enero 2022

Beste Alex, bedankt voor je beoordeling! Vervelend dat je minder fijn bent ontvangen bij de receptie. Normaalgesproken zijn de collega's van de receptie bijzonder gastvrij. Sorry dat je dit nu anders hebt ervaren. Handicap gegevens staan bij ons geregistreerd, maar zijn niet gekoppeld aan de gegevens van de NGF. Vandaar dat we altijd vragen naar de actuele handicap. De conditie van de baan is deze tijd van het jaar niet optimaal, maar we doen ons uiterste best om hem goed bespeelbaar te houden. Toch fijn dat je je dag goed hebt afgesloten, we hopen je graag spoedig weer te mogen verwelkomen! Met sportieve groet, team Golfbaan Bentwoud
Traducir a Español
visitors_1
8.5
Reggy
Plata
Jugada en: 21 diciembre 2021 Fecha de reseña: 22 diciembre 2021Handicap: 16
Afgelopen dinsdag rondje Bentwoud gelopen (Zuidwoud of B-lus). Vanwege nachtvorst speelden we op wintergreens. Gelukkig hadden ze die greens gemaaid en ruime holes gemaakt, dus dat leek nog op echt golf. Baan lag er goed bij, alleen hole 19 was natuurlijk gesloten.

Respuesta de Golfbaan Bentwoud — 23 diciembre 2021

Hallo Reggy, dank voor je mooie beoordeling. Nachtvorst kunnen we helaas niet voorkomen, maar zorgen dat je dan alsnog op fatsoenlijke wintergreens kunt golfen natuurlijk wel. Fijn dat het je is opgevallen! Hole 19 is gesloten, maar je kunt er wel een heerlijke kop erwtensoep of warme chocolademelk afhalen. De collega's van Restaurant Roest staan voor je klaar! Met sportieve groet, team Golfbaan Bentwoud
Traducir a Español
visitors_1
8.5
ceesgent
Acero
Jugada en: 14 diciembre 2021 Fecha de reseña: 17 diciembre 2021Handicap: 18.7
Par 3/4 baanLus Zuidwoud en Westwoud (B + C)Lus Oostwoud en Westwoud (A + C)Lus Oostwoud en Zuidwoud (A + B)
Spelen op Bentwoud is steeds weer heerlijk genieten van de golfsport en de natuur. Veel afwisseling en prima condities ook in dit jaargetijde. Greens zijn in december op prima. Best een leuke golfshop m praktische artikelen.
Traducir a Español
visitors_1
8.6
aproi001
Acero
Jugada en: 1 diciembre 2021 Fecha de reseña: 3 diciembre 2021Handicap: 28.6
clubs_1
Lus Oostwoud en Zuidwoud (A + B)Par 3/4 baanLus Zuidwoud en Westwoud (B + C)Lus Oostwoud en Westwoud (A + C)
Uitstekende baan met prima fairway's en snelle greens.

Respuesta de Golfbaan Bentwoud — 6 diciembre 2021

Bedankt voor dit mooie cijfer aproi001! Graag tot snel! Met sportieve groet, team Golfbaan Bentwoud
Traducir a Español
visitors_1
8.6
jschilt58
Plata
Jugada en: 24 noviembre 2021 Fecha de reseña: 2 diciembre 2021Handicap: 19.5
Lus Zuidwoud en Westwoud (B + C)Lus Oostwoud en Westwoud (A + C)
Weer een wekelijkse golfmiddag! Baan ligt er weer schitterend bij.

Respuesta de Golfbaan Bentwoud — 3 diciembre 2021

Bedankt voor de fraaie beoordeling jschilt58! Graag tot snel! Sportieve groet, team Golfbaan Bentwoud
Traducir a Español
visitors_1
Jugada en: 24 noviembre 2021 Fecha de reseña: 2 diciembre 2021Handicap: 21
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
5
Lus Zuidwoud en Westwoud (B + C)
Ik had hier een wedstrijd georganiseerd met 12 deelnemers. Alle deelnemers vonden de lussen die wij gelopen hebben (B en C) erg uitdagend, goed onderhoud en veel ruimte en rust. Als organisator kan ik ronduit zeggen dat de samenwerking met de evenementen afdeling, de admin, receptie en bediening meer dan geweldig soepel liep. We hebben, ondanks de Covid problematiek, fijn…

Respuesta de Golfbaan Bentwoud — 3 diciembre 2021

Beste johan. schrijver, Bedankt voor je mooie beoordeling en fijn dat jullie het naar je zin hebben gehad op onze baan. We geven je complimenten door aan de betreffende afdelingen! Graag tot snel! Met sportieve groet, team Golfbaan Bentwoud
Traducir a Español
visitors_1
7.7
cjvdnoort
Plata
Jugada en: 11 noviembre 2021 Fecha de reseña: 11 noviembre 2021Handicap: 9.9
Lus Zuidwoud en Westwoud (B + C)
Mooie golfbaan, mooi restaurant, lekker gegeten. Prima sfeer en prettig ontvangst.

Respuesta de Golfbaan Bentwoud — 12 noviembre 2021

Beste cjvdnoort, Bedankt voor het mooie cijfer. Dit is onze 1000ste beoordeling! Zijn we heel blij mee! We hopen je snel weer te kunnen verwelkomen op onze baan. Met sportieve groet, team Golfbaan Bentwoud
Traducir a Español
visitors_1
8.6
jschilt58
Plata
Jugada en: 10 noviembre 2021 Fecha de reseña: 10 noviembre 2021Handicap: 19.5
Lus Zuidwoud en Westwoud (B + C)
Blijft toch elke week een perfecte baan voor een lekker rondje. Baan perfect onder alle omstandigheden. Drivingrange en alle oefen mogelijkheden dik in orde. De huidige bezetting van het restaurant, met steeds vreemde gezichten, helaas niet meer wat is ooit is geweest.

Respuesta de Golfbaan Bentwoud — 11 noviembre 2021

Beste jschilt58, Dank voor de mooie beoordeling. Onze collega's in Restaurant Roest doen hun uiterste best om iedereen in de watten te leggen. Echter spelen de (landelijke) personeelstekorten in de horeca hen ook parten waardoor het soms lastig is de planning rond te krijgen. Met sportieve groet, team Golfbaan Bentwoud
Traducir a Español
visitors_1
Jugada en: 4 noviembre 2021 Fecha de reseña: 5 noviembre 2021Handicap: 23
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
11
Lus Zuidwoud en Westwoud (B + C)
Donkeygolf was hier op 4 november ‘21 voor de Zuidwoud holes! Toch best wel veel auto’s op de parking op deze November donderdag. En dat blijkt geen wonder te zijn. Er wordt hier erg veel gedaan om de golfer te plezieren en tevens de baan in goede staat te houden. Die 2️⃣ elementen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Onderweg van de zeer ruime parking naar de balie k…

Respuesta de Golfbaan Bentwoud — 8 noviembre 2021

Beste Donkeygolf, Dank voor je mooie en uitgebreide beoordeling! Wij doen ons uiterste best om je golfdag op Bentwoud zo plezierig mogelijk te maken en zijn dan ook blij dat je dit als zodanig hebt ervaren. Graag tot een volgende keer! Met sportieve groet, team Golfbaan Bentwoud
Traducir a Español
visitors_1
8.8
jschilt58
Plata
Jugada en: 23 octubre 2021 Fecha de reseña: 23 octubre 2021Handicap: 19.5
Lus Oostwoud en Westwoud (A + C)
Bentwoud C-lus lag er vandaag ondanks alle regen deze week, perfect bij. Geen modder of plassen. Gewoon een geweldig bespeelbare baan. Teeboxen en greens top. Bunkers weer helemaal voorzien van nieuw zand. Blijft gewoon een prima golfbaan!

Respuesta de Golfbaan Bentwoud — 25 octubre 2021

Fijn dat je hebt genoten jschilt58, onze greenkeepers werken hard om de baan in optimale conditie te houden - ook met dit weer. Bedankt voor de mooie beoordeling en graag tot snel op Golfbaan Bentwoud! Sportieve groet, team Golfbaan Bentwoud
Traducir a Español
visitors_1
8.2
vanhagenrob1
Acero
Jugada en: 14 septiembre 2021 Fecha de reseña: 14 septiembre 2021Handicap: 36.8
Lus Oostwoud en Zuidwoud (A + B)Par 3/4 baanLus Oostwoud en Westwoud (A + C)Lus Zuidwoud en Westwoud (B + C)
Sinds 2 jaar intensief gebruik van de golfbaan, sinds 1-1-2021 lid van de Golfclub, heb het erg naar mijn zin op dit park en hoop nog lange tijd hier te genieten.

Respuesta de Golfbaan Bentwoud — 15 septiembre 2021

Bedankt voor de mooie beoordeling Rob! Wij hopen ook dat je nog lang bij ons komt genieten! Met sportieve groet, team Golfbaan Bentwoud
Traducir a Español
visitors_1
10.0
RonaldJansen
Bronce
Jugada en: 8 septiembre 2021 Fecha de reseña: 9 septiembre 2021Handicap: 28
clubs_1
Lus Zuidwoud en Westwoud (B + C)
Zeer vriendelijke ontvangst en bediening in het restaurant Op parkeerplaats voldoende ruimte ook laadpalen voor elektrische auto’s Greens en fairways in uitstekende conditie zonder uitwerpselen van het in grote getale aanwezige diverse vogels.

Respuesta de Golfbaan Bentwoud — 15 septiembre 2021

Ronald, wij zijn sprakeloos. Bedankt voor deze geweldige beoordeling. We zullen je complimenten doorgeven aan de greenkeepers en de medewerkers van het restaurant. Met sportieve groet, team Golfbaan Bentwoud
Traducir a Español
visitors_1
7.8
korthout.t6
Bronce
Jugada en: 1 septiembre 2021 Fecha de reseña: 1 septiembre 2021Handicap: 9.2
Ik speel graag en vaak op deze uitdagende baan. De fairways hadden het moeilijk deze zomer maar zijn gelukkig weer een stuk voller waardoor de bal meer rol krijgt. De greenkeepers hebben dit seizoen veel aandacht aan de bunkers besteed. Erg jammer dat er nog steeds opvallend veel golfers zijn die de harken niet gebruiken en het daardoor de spelers na hun onnodig lastig ma…

Respuesta de Golfbaan Bentwoud — 15 septiembre 2021

Beste korthout. t6, Bedankt voor je mooie beoordeling. Wij doen er alles aan om de baan in optimale conditie te houden. Fijn dat je dit ook zo ervaart. Wij proberen erop toe te zien dat iedereen netjes de bunker aanharkt, maar helaas is dit niet voor iedereen vanzelfsprekend. We blijven ermee bezig, evenals met de horeca. We verwelkomen je graag spoedig terug op Golfbaan Bentwoud. Met sportieve groet, Team Golfbaan Bentwoud
Traducir a Español
visitors_1
7.9
rep.schouten
Bronce
Jugada en: 1 septiembre 2021 Fecha de reseña: 1 septiembre 2021Handicap: 16.3
Par 3/4 baan
Een fijne par3/4 baan gelopen, mooi om te doen als we niet veel tijd hebben.

Respuesta de Golfbaan Bentwoud — 15 septiembre 2021

Beste rep. schouten, Bedankt voor de fraaie beoordeling! Graag tot snel! Met sportieve groet, Team Golfbaan Bentwoud
Traducir a Español
visitors_1
7.7
Gé Groen
Plata
Jugada en: 29 agosto 2021 Fecha de reseña: 30 agosto 2021Handicap: 9.5
Lus Oostwoud en Zuidwoud (A + B)
Fijne baan met mooie glooiende greens. Veel afwisselingen per hole. Lengte van veel holes ongeveer hetzelfde.

Respuesta de Golfbaan Bentwoud — 15 septiembre 2021

Beste Gé Groen, Bedankt voor de mooie beoordeling. We zien je graag snel weer terug voor een nieuwe ronde op een van de lussen! Met sportieve groet, team Golfbaan Bentwoud
Traducir a Español
visitors_1
8.7
dewolfjos
Acero
Jugada en: 26 agosto 2021 Fecha de reseña: 26 agosto 2021Handicap: 24.6
Lus Oostwoud en Zuidwoud (A + B)
Heerlijk gegolfd op een mooie ruime baan met voldoende uitdaging. Het weer hielp mee, alles uitstekend georganiseerd en goed onderhouden. Topdag!

Respuesta de Golfbaan Bentwoud — 15 septiembre 2021

Beste dewolfjos, Fijn dat je een topdag bij ons hebt gehad, we hopen dat er nog veel zullen volgen! Bedankt voor de mooie beoordeling en tot snel! Met vriendelijke groet, team Golfbaan Bentwoud
Traducir a Español
visitors_1
Jugada en: 21 agosto 2021 Fecha de reseña: 26 agosto 2021Handicap: 45
Lus Zuidwoud en Westwoud (B + C)
Afgelopen zaterdag wederom een fijne ervaring gehad op deze club! Voldoende faciliteiten aanwezig en omdat de golfclub dicht bij huis ligt kom ik hier graag. Mijn eerste lessen aan de Golfacadamy waren ook erg prettig. Verder een leuke en gevarieerde baan met een prachtig clubhuis!

Respuesta de Golfbaan Bentwoud — 15 septiembre 2021

Beste Chris, Leuk dat je zo enthousiast bent. Bedankt voor de mooie beoordeling! Hopelijk tot snel. Met sportieve groet, team Golfbaan Bentwoud
Traducir a Español
visitors_1
Jugada en: 21 agosto 2021 Fecha de reseña: 23 agosto 2021Handicap: 26
Lus Oostwoud en Zuidwoud (A + B)Par 3/4 baanLus Oostwoud en Westwoud (A + C)Lus Zuidwoud en Westwoud (B + C)
Mooie open baan met verschillende lussen. Op elk niveau leuk te bespelen. Lastige waterpartijen.

Respuesta de Golfbaan Bentwoud — 15 septiembre 2021

Beste spencer. gerard, Bedankt voor de mooie beoordeling! En wat betreft de waterpartijen: practice makes perfect, dus tot snel! Met sportieve groet, team Golfbaan Bentwoud
Traducir a Español
visitors_1
7.6
JoopvV
Oro
Jugada en: 18 agosto 2021 Fecha de reseña: 18 agosto 2021Handicap: 23.6
Lus Oostwoud en Westwoud (A + C)
Ruim opgezette golfbaan met goede oefenfaciliteiten, alles ziet er keurig en verzorgd uit. Uitstraling straks maar wel wat "koud" Dame aan de receptie was niet super gastvrij. Alles bij elkaar prima baan om te spelen. Niet super moeilijk. wel aardig wat waterhinderissen.

Respuesta de Golfbaan Bentwoud — 19 agosto 2021

Beste JoopvV, Bedankt voor deze beoordeling. Het is jammer om te horen dat je onze receptiemedewerkers als onvriendelijk hebt ervaren en dat onze uitstraling ‘’koud’’ overkomt. We hopen dat je alsnog hebt kunnen genieten van je golfronde. Met sportieve groet, Team Golfbaan Bentwoud
Traducir a Español
visitors_1
Jugada en: 18 agosto 2021 Fecha de reseña: 18 agosto 2021Handicap: 11.2
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
2
Lus Zuidwoud en Westwoud (B + C)
Het was weer een tijd geleden dat ik op Bentwoud ben geweest, vandaag de C lus (westwoud) gelopen. Bentwoud is gewoon een leuke baan. Voldoende parkeergelegenheid, ruim opgezet,3x 9holes en een par 3/4 baan, vriendelijke mensen, netjes clubhuis. Oke de buitenkant van het roestige gebouw moet je smaak zijn, ik vind het wel gaaf. Fairways waren prima en de teeboxen ook. Gr…

Respuesta de Golfbaan Bentwoud — 19 agosto 2021

Beste richard_verloop Hartelijk dank voor deze beoordeling. We vinden het fijn om te horen dat je ons personeel en de faciliteiten weet te waarderen. Ben je opzoek naar iets meer uitdaging? Probeer dan eens onze B-lus. Deze wordt namelijk gezien als het meest uitdagend. Met sportieve groet, Team Golfbaan Bentwoud
Traducir a Español
visitors_1
7.7
rep.schouten
Bronce
Jugada en: 17 agosto 2021 Fecha de reseña: 21 agosto 2021Handicap: 16.3
Uitstekende oefenfaciliteiten en in prima staat.

Respuesta de Golfbaan Bentwoud — 23 agosto 2021

Beste rep. schouten, Wij zeggen het ook graag kort en krachtig: bedankt voor je mooie beoordeling! Hopelijk tot snel! Met sportieve groet, Team Golfbaan Bentwoud
Traducir a Español
visitors_1
8.9
Snoez
Bronce
Jugada en: 15 agosto 2021 Fecha de reseña: 26 agosto 2021Handicap: 27.3
Lus Zuidwoud en Westwoud (B + C)Par 3/4 baanLus Oostwoud en Westwoud (A + C)Lus Oostwoud en Zuidwoud (A + B)
Prachtige golfbaan in een mooie omgeving. Banen liggen er mooi bij en zowel de baan als greens zijn snel. Ook de par 3/4 is leuk om te spelen. Fijn dat je lekker met z’n tweeën kunt spelen en dat niet de baan wordt vol gezet. Dit geeft een prettige sfeer op de club. Echte aanrader!

Respuesta de Golfbaan Bentwoud — 15 septiembre 2021

Beste Snoez, Bedankt voor de fraaie beoordeling. Graag tot snel op Golfbaan Bentwoud! Met sportieve groet, team Golfbaan Bentwoud
Traducir a Español
visitors_1
7.7
JWV10
Oro
Jugada en: 7 agosto 2021 Fecha de reseña: 18 agosto 2021Handicap: 23.9
Lus Oostwoud en Westwoud (A + C)
C-lus gespeeld, begint meteen uitdagend en dat blijft zo doorgaan. Teeboxen redelijk goed, fairways prima, greens idem hoewel vaak wisselende snelheden. Eten in restaurant is ok. In de baan ging het 2 keer hard regenen en onweer/donder. Wij schuilden in huisje bij hole 3, daarna droog en doorgelopen. Komt er een marshall 4 holes later of we de toeter gehoord hadden, nee d…

Respuesta de Golfbaan Bentwoud — 19 agosto 2021

Beste JWV10, Bedankt voor het delen van je golfervaring. De wind kan invloed hebben op het geluid van de toeter. Dit is afhankelijk van de windsnelheid en -richting. Gelukkig is de toeter in de meeste gevallen overal te horen, maar dit kan bij uitzonderlijke gevallen anders zijn. Uiteindelijk ben je als speler zelf verantwoordelijk voor je eigen veiligheid, maar wij doen er op Bentwoud alles aan om de veiligheid van de spelers tijdens onweer te waarborgen. Wil je meer informatie over onze procedure tijdens onweer? Dan is dit te vinden in ons baanreglement op de website. We hopen dat je ondanks deze ervaring toch hebt genoten van je (korte) golfronde. Met sportieve groet, Team Golfbaan Bentwoud
Traducir a Español
visitors_1
7.5
richard.kunst
Oro
Premium
Jugada en: 7 agosto 2021 Fecha de reseña: 9 agosto 2021Handicap: 13.9
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
16
Lus Oostwoud en Zuidwoud (A + B)
Oost en Zuidwoud gespeeld. veel water in het spel, maar over het algemeen goed bespeelbare fairways, greens waren erg snel. driving range is prima en de marshalls zijn actief in de baan. Voor hoge hcp spelers is de baan wel een uitdaging. Gespeeld op zaterdag en dan worden er (net als op woensdag) tot 14.00u geen 4 ballen toegelaten, dus je kan een lekker tempo spelen …

Respuesta de Golfbaan Bentwoud — 10 agosto 2021

Beste richard. kunst Hartelijk dank voor deze beoordeling. Het is fijn om te horen dat je ons personeel en de faciliteiten weet te waarderen. We hopen je snel weer terug te zien! Met sportieve groet, Team Golfbaan Bentwoud
Traducir a Español
visitors_1
7.8
JWV10
Oro
Jugada en: 3 agosto 2021 Fecha de reseña: 4 agosto 2021Handicap: 23.9
Lus Oostwoud en Westwoud (A + C)
De baan ligt er mooi bij, is na 10 jaar heel mooi volgroeid met bomen struiken en dus veel groen. Een plezier om in rond te lopen. Baan is goed onderhouden, greens rollen goed hoewel het hier jammer is dat de greens wisselende snelheden hebben wat ik zelf altijd zeer irritant vind. De rough mag in deze tijd van het jaar wel wat korter, gisteren betekende bal in de rough e…

Respuesta de Golfbaan Bentwoud — 5 agosto 2021

Beste JWV10, Bedankt voor deze mooie beoordeling. Het is goed om te horen dat je met veel plezier bij ons speelt en de ontwikkeling van de baan weet te waarderen. Hopelijk tot snel! Sportieve groet, Team Golfbaan Bentwoud
Traducir a Español
visitors_1
8.1
Panhuijzen
Acero
Jugada en: 1 agosto 2021 Fecha de reseña: 1 agosto 2021Handicap: 14.3
Par 3/4 baanLus Oostwoud en Zuidwoud (A + B)Lus Zuidwoud en Westwoud (B + C)Lus Oostwoud en Westwoud (A + C)
Alle lussen zijn mooi en zeer uitdagend. Wat betreft de baan zelf is Bentwoud mijn favoriet. Een aantal zaken vind ik echter jammer. Het aantal golfhooligans neemt toe en bederven het spelplezier. Simpele etiquette regels zijn veelal niet bekend. Pitchmarks worden niet hersteld, doch die herstellen we zelf wel voor een ander. Het grootste probleem is echter het aanharken …

Respuesta de Golfbaan Bentwoud — 2 agosto 2021

Beste Panhuijzen, Bedankt voor deze beoordeling. In het afgelopen jaar zien we een flinke toenamen in het aantal nieuwe golfers. Deze golfers zijn zich misschien minder bewust van de golfetiquetten en het belang hiervan. Daarnaast is de hark natuurlijk een jaar de baan uit geweest, waardoor het harken van de bunker vergeten kan worden, maar dit is natuurlijk geen excuus. We herkennen de frustratie en samen met het marshalteam zullen we hier extra aandacht aan besteden. Verder kun je natuurlijk altijd bellen naar de marshal, wanneer golfers zich echt niet houden aan de golfetiquetten. Ondanks deze frustratie hopen we je weer snel te ontvangen! Met sportieve groet, Team Golfbaan Bentwoud
Traducir a Español
visitors_1
8.3
maxhubner
Bronce
Jugada en: 31 julio 2021 Fecha de reseña: 30 julio 2021Handicap: 32.6
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Lus Oostwoud en Westwoud (A + C)
Friendly reception and staff. Good courses. Difficult to play although you might think not..

Respuesta de Golfbaan Bentwoud — 2 agosto 2021

Dear maxhubner, We would like to thank you for the positive feedback and kind words. A lot of people think our course is a walk in the park, but our regular players know otherwise ;). We hope you enjoyed playing at our course and hopefully see you again soon! Kind regards, Team Golfbaan Bentwoud
Traducir a Español
visitors_1
7.8
korthout.t6
Bronce
Jugada en: 31 julio 2021 Fecha de reseña: 31 julio 2021Handicap: 9.2
Lus Oostwoud en Zuidwoud (A + B)Lus Oostwoud en Westwoud (A + C)Lus Zuidwoud en Westwoud (B + C)Par 3/4 baan
Zoals ik al meerdere malen op Leading Courses heb beschreven ben ik een grote fan van golfbaan Bentwoud. ‘t Moet me helaas van het hart dat ‘hole 19’ mij elke keer weer zwaar tegenvalt. Niet zozeer de kwaliteit van de drankjes en de hapjes maar de bediening moet nog veel leren. ‘Vitamine A’ ontbreekt volledig. Deze week 3 keer genoten van de baan die er prima bij ligt en…

Respuesta de Golfbaan Bentwoud — 2 agosto 2021

Beste korthout. t6, Bedankt voor je recensie. We vinden het fijn om te horen dat je onze baan weet te waarderen. Op dit moment heeft de horeca onze volledige aandacht en we proberen dit zo snel mogelijk te verbeteren! We hopen je weer snel te ontvangen. Met sportieve groet, Team Golfbaan Bentwoud
Traducir a Español
visitors_1
7.7
rep.schouten
Bronce
Jugada en: 27 julio 2021 Fecha de reseña: 31 julio 2021Handicap: 16.3
Uitstekende leerzame les van Els.
Traducir a Español
¡Suscríbete a nuestra newsletter y no te pierdas las próximas ofertas de reservas de tee, los nuevos artículos y todo lo relacionado con el mundo del golf!

cancelar la suscripción
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com