Golfclub Kleiburg: Reseñas

visitors_1
7.9
Tee Box
Acero
Jugada en: 3 septiembre 2021 Fecha de reseña: 3 septiembre 2021Handicap: 15.2
Kleiburg
Zeer vriendelijk ontvangen door de caddiemaster. Baan is goed onderhouden, teeboxen en fairways prima. Greens mooi maar helaas verschillend in snelheid dat maakt het putten erg lastig en vervelend. Klein en knullig herentoilet in de hal amper ruimte om je handen te wassen. Restaurant is oubollig, het eten een kleine voldoende. Terras veel te klein ben benieuwd hoe ze dat…
Traducir a Español
visitors_1
Jugada en: 26 agosto 2021 Fecha de reseña: 26 agosto 2021Handicap: 16.5
Kleiburg
Leuke en uitdagende baan, afwisselende holes en vriendelijk personeel.
Traducir a Español
visitors_1
8.1
b seegers
Plata
Jugada en: 23 agosto 2021 Fecha de reseña: 23 agosto 2021Handicap: 12.9
Kleiburg
Kleiburg was de nieuwe baan van de week. Om 08:00 uur clubhuis en driving range open en vriendelijk ontvangen. Verrassend leuke parkbaan. Weinig tot geen echt lange holes. En minder smal dan ik verwacht had. Leuke holes waar je even een speelplan moet bedenken. De holes langs het kanaal daarentegen zijn saai. Fairways en teeboxen goed. Fairways werden gemaaid en dat mo…
Traducir a Español
visitors_1
9.0
ptvanswaal
Acero
Jugada en: 20 junio 2021 Fecha de reseña: 29 junio 2021Handicap: 17.2
Kleiburg
Mooie club, mooie baan en aardige mensen. Voor wie van een uitdagende baan houdt, is dit een leuke? ️‍♂️⛳️.
Traducir a Español
visitors_1
8.0
willemderoon
Plata
Jugada en: 19 mayo 2021 Fecha de reseña: 19 mayo 2021Handicap: 10.6
Kleiburg
De baan ligt er uitstekend bij. Mooie fairways. Niet zulke snelle greens, maar de algemene uitstraling van de baan, maar ook van het personeel is ronduit een dikke voldoende. Mijn eigen club Kralingen zit in het “Samenwerkende Golfclubs West Nederland” verbond en daardoor hebben wij een aantrekkelijke greenfee overeenkomst. Ik kom hier zeker nog een keer.
Traducir a Español
visitors_1
8.1
rschouten
Oro
Jugada en: 9 mayo 2021 Fecha de reseña: 9 mayo 2021Handicap: 12
Kleiburg
Mooie golfbaan in de Europoort. Recentelijk is een aantal holes aangepast, waardoor de baan uitdagender is geworden. Onderhoud is, zoals je mag verwachten, op niveau. De lay out is vreemd. Je komt niet langs het clubhuis na hole 9 en hier en daar (na hole 9 terug en bij hole 17) lopen golfers in de buurt van holes. Clubhuis is niet bijzonder.
Traducir a Español
visitors_1
Jugada en: 7 mayo 2021 Fecha de reseña: 13 mayo 2021Handicap: 18
clubs_1
Kleiburg
Voor het eerst dit jaar weer op Kleiburg gespeeld met de nieuw hole 15 par 3. Een mooie hole die wel vraagt om voldoende Carry. De baan lag er weer super bij. Het onderhoud is goed en ik blijf het een mooie baan vinden - en dan komen er ook nog 2 nieuwe holes bij aan het Brielse meer en wordt het clubhuis verbouwd - hopelijk met een groter terras. We komen terug.
Traducir a Español
visitors_1
8.6
rvdberg@neozo.nl
Plata
Premium
Jugada en: 25 marzo 2021 Fecha de reseña: 25 marzo 2021Handicap: 21
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
10
Kleiburg
Na alle corona-perikelen was het een heerlijk gevoel om eindelijk weer eens bij Kleiburg heb kunnen lopen! Gelukkig laat de club doordeweeks weer greenfee-spelers toe! Bij aankomst ruime en goed onderhouden parkeerplaatsen, zowel boven als beneden aan de dijk. De ontvangst was allervriendelijkst, ik had al telefonisch contact gehad met mevrouw Jacqueline, top! En bij …
Traducir a Español
visitors_1
7.9
mpaehlig
Oro
Jugada en: 25 marzo 2021 Fecha de reseña: 30 marzo 2021Handicap: 7.6
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Kleiburg
Een heel bijzondere ervaring, golfen op Kleiburg. Een paar holes is het echt rustig en zie je alleen aan de horizon wat windmolens draaien, maar vanaf hole 4 is er geen ontkomen meer aan: rokende schoorstenen, afgeladen binnenvaartschepen, vrachtwagens vol containers aan de overkant van het water vormen een opvallend decor op deze goed onderhouden golfbaan waar links miss…
Traducir a Español
visitors_1
7.8
rschouten
Oro
Jugada en: 21 marzo 2021 Fecha de reseña: 21 marzo 2021Handicap: 12
Kleiburg
Leuke golfbaan waar ik regelmatig speel. Paar mooie uitdagende holes. De omgeving is wisselend van bosachtig tot uitzicht op de industrie. Je moet ervan houden. Onderhoud van de golfbaan is prima. Mooie fairways en redelijke wel wat trage greens. De buitenkant van het clubhuis mag wel wat opgeknapt worden.
Traducir a Español
visitors_1
8.0
Boogaard
Acero
Jugada en: 18 marzo 2021 Fecha de reseña: 18 marzo 2021Handicap: 20
Kleiburg
Ondanks dat het overal erg nat erg goed te spelen en zeer uitdagend. Volgende week nieuwe index en een nieuwe spectaculaire hole nr 15 geheel nieuw. Echt een aanrader.
Traducir a Español
visitors_1
8.9
p braun
Bronce
Jugada en: 22 enero 2021 Fecha de reseña: 23 enero 2021Handicap: 15.7
Kleiburg
Zeer prettig ontvangst. Ondanks door het slechte weer de afgelopen tijd heerlijk gespeeld. Waren wel vochtige en drassige plekken, maar de golfbaan was goed te spelen. Vandaag zelfs helemaal droog en lekker zonnetje.
Traducir a Español
visitors_1
Jugada en: 9 enero 2021 Fecha de reseña: 14 enero 2021Handicap: 26.2
Kleiburg
Mooie golfbaan in de Europoort.
Traducir a Español
visitors_1
Jugada en: 20 diciembre 2020 Fecha de reseña: 22 diciembre 2020Handicap: 26.2
Kleiburg
Prima lokatie en een mooie baan in de Europoort omgeving.
Traducir a Español
visitors_1
7.6
rschouten
Oro
Jugada en: 5 diciembre 2020 Fecha de reseña: 8 diciembre 2020Handicap: 12
Kleiburg
Leuke golfbaan te midden van de industrie. Doet echter de naam wel eer aan, want zeker als het nat is, is het worstelen door de klei. Lay-out is mooi, zeker met de nieuwe uitdagende holes. Wintergreens is jammer, temeer omdat er geen vorst in de grond zat.
Traducir a Español
visitors_1
Jugada en: 4 diciembre 2020 Fecha de reseña: 4 diciembre 2020Handicap: 23
Kleiburg
Aardige golfbaan tussen de Industrie. Veel water. Leuk voor gevorderden maar een drama voor de beginnende golfer. Er wordt geïnvesteerd in de baan (nog meer water) maar niet in de accommodatie. Het clubhuis is pover. In het weekend is het idioot druk en loopt het slecht door in de golfbaan.
Traducir a Español
visitors_1
7.1
fdweir
Bronce
Jugada en: 26 noviembre 2020 Fecha de reseña: 29 noviembre 2020Handicap: 11.1
clubs_1
clubs_1
Kleiburg
Played the course end of November after a very wet October. Many Dutch courses suffer from very soggy fairways, Kleiburg fairways and greens were in good condition. Due to lockdown couldn’t judge the clubhouse. Course is short but holes are interesting enough and people on the course were friendly.
Traducir a Español
visitors_1
Jugada en: 23 noviembre 2020 Fecha de reseña: 27 noviembre 2020Handicap: 19.6
Kleiburg
hele leuke afwisselende golfbaan, die er mooi droog bij lag. koffie in de golfbaan was lekker. broodje warme worst was een aanfluiting. door het mooie weer was het erg druk.
Traducir a Español
visitors_1
8.6
johanwarring
Acero
Jugada en: 3 noviembre 2020 Fecha de reseña: 3 noviembre 2020Handicap: 16.4
Kleiburg
Zeer mooie baan met uitdagende holes.
Traducir a Español
visitors_1
Jugada en: 1 noviembre 2020 Fecha de reseña: 3 noviembre 2020Handicap: 16
Kleiburg
Top.
Traducir a Español
visitors_1
8.9
p braun
Bronce
Jugada en: 1 noviembre 2020 Fecha de reseña: 4 noviembre 2020Handicap: 15.7
Kleiburg
Altijd geweldig vriendelijk ontvangst, een voorbeeld voor vele. Zelf geen lid, maar leden ook zeer vriendelijk en er is veel gevoel voor humor onder de leden. Unieke uitzicht op diverse holes op het industrie gebied van de Europoort, maar verder ook natuur. Zelf daar ook reeën gezien.
Traducir a Español
visitors_1
8.3
kees.bally
Acero
Jugada en: 31 octubre 2020 Fecha de reseña: 3 noviembre 2020Handicap: 17.7
Kleiburg
Fijne golfbaan ook best moeilijk zeker de moeite waard Clubhuis helaas dicht vanwege coronaregels.
Traducir a Español
visitors_1
8.2
ppiekar
Acero
Jugada en: 18 octubre 2020 Fecha de reseña: 29 octubre 2020Handicap: 22.9
Kleiburg
Baan is zeer mooi gesitueerd met uitdagende holes. Medewerkers zijn heel gastvrij.
Traducir a Español
visitors_1
8.9
loekb
Acero
Jugada en: 4 octubre 2020 Fecha de reseña: 4 octubre 2020Handicap: 14
Kleiburg
Prachtige baan die op vele fronten indruk maakt. Uitdagend en volwassen. Kan niet wachten tot hole 15 af is.
Traducir a Español
visitors_1
Jugada en: 18 septiembre 2020 Fecha de reseña: 29 junio 2021Handicap: 12
clubs_1
Kleiburg
Nice course, around lots off water.. Holes give a lot of variety.. Hospitality very good.. Had lots off fun..
Traducir a Español
visitors_1
8.3
phelden
Bronce
Jugada en: 15 septiembre 2020 Fecha de reseña: 15 septiembre 2020Handicap: 19
Kleiburg
Heel lang niet geweest. Men is nog bezig met hole 15. Als die af is kom ik zeker terug. Genoeg uitdaging zeker op 2e 9.
Traducir a Español
visitors_1
8.3
phelden
Bronce
Jugada en: 15 septiembre 2020 Fecha de reseña: 15 septiembre 2020Handicap: 19
Kleiburg
Heel lang niet geweest. Men is nog bezig met hole 15. Als die af is kom ik zeker terug. Genoeg uitdaging zeker op 2e 9.
Traducir a Español
visitors_1
8.2
koert
Plata
Jugada en: 8 septiembre 2020 Fecha de reseña: 13 septiembre 2020Handicap: 11.5
Kleiburg
Het werd tijd om mijn home course te waarderen. Nog maar 4 jaar lid maar vanaf het begin voel je dat je welkom bent. En de baan heeft zich enorm positief ontwikkeld zonder dat je daar als speler veel last van ondervind. Zie er naar uit als binnenkort de renovatie van hole 15 en aanpassingen van hole 12 en 18 zijn afgerond.
Traducir a Español
visitors_1
8.4
Huug
Plata
Jugada en: 5 septiembre 2020 Fecha de reseña: 7 septiembre 2020Handicap: 11.5
clubs_1
clubs_1
Kleiburg
Mijn thuis baan gaat er steeds mooier uit zien. Het vele intensieve onderhoud van de afgelopen jaren maanden weken worden na een periode van groeizaam weer goed zichtbaar. Complimenten aan de greenkeepers.
Traducir a Español
visitors_1
7.3
elninjo
Oro
Jugada en: 30 agosto 2020 Fecha de reseña: 30 agosto 2020Handicap: 11
clubs_1
Leuke uitdagende layout. Holes zijn goed aangelegd in een omgeving waar je niet vaak een golfbaan ziet. Dwars door de olieraffinaderijen. Hole 11 is de gaafste hole afslag kan je afsnijden over het water. Zeker een aanrader goede keuken en bediening.
Traducir a Español
¡Suscríbete a nuestra newsletter y no te pierdas las próximas ofertas de reservas de tee, los nuevos artículos y todo lo relacionado con el mundo del golf!

cancelar la suscripción
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com