Nicklastorp Golfklubb: Reseñas

  • Mostrar todos los campos
  • 18-hålsbanan (318)7.6
visitors_1
7.6
susanne165
Acero
Jugada en: 18 septiembre 2021 Fecha de reseña: 18 septiembre 2021Handicap:
18-hålsbanan
Damtee hål 10. Bedrövligt att det är utslagsmatta. Drog ner helhetsintrycket rejält.
Traducir a Español
visitors_1
7.0
helensusanne
Bronce
Jugada en: 12 septiembre 2021 Fecha de reseña: 13 septiembre 2021Handicap:
18-hålsbanan
Finurlig bana men svårspelad första gången. Första tee var kombinerad med tee 17 där man var tvungen att hålla öga på andra spelare. Fantastisk fin service i klubbhuset. Greenerna var tyvärr fulla med olagade nedslagsmärken.
Traducir a Español
visitors_1
8.8
edwin31
Acero
Jugada en: 4 septiembre 2021 Fecha de reseña: 4 septiembre 2021Handicap:
18-hålsbanan
Very Nice course the first 14 holes are dbeautifull
Traducir a Español
visitors_1
8.6
gerri
Acero
Jugada en: 4 septiembre 2021 Fecha de reseña: 4 septiembre 2021Handicap:
18-hålsbanan
Een prachtige goed onderhouden baan. Met veel hoogte verschillen , smalle holes en veel water.
Traducir a Español
visitors_1
8.3
karinagneta8
Acero
Jugada en: 3 septiembre 2021 Fecha de reseña: 3 septiembre 2021Handicap:
18-hålsbanan
Det bättre utmärkning av hur en del hål går, tex hål 13, svårt att avgöra vilken green som hörde till hålet. Trevlig ställplats och mycket trevlig personal., både på kansliet och banan.
Traducir a Español
visitors_1
7.8
bertil267
Acero
Jugada en: 26 agosto 2021 Fecha de reseña: 26 agosto 2021Handicap:
18-hålsbanan
Banan är mycket kuperad. Det skulle vara bra om man förbättrade de branta gångvägarna. Ibland var jag rädd att trilla med golfvagnen
Traducir a Español
visitors_1
7.7
bengtlennart8
Bronce
Jugada en: 21 agosto 2021 Fecha de reseña: 22 agosto 2021Handicap:
18-hålsbanan
Lite svårt och hitta i början Fick hjälp av Supertrevliga medlemmar ????
Traducir a Español
visitors_1
7.7
john1230
Acero
Jugada en: 21 agosto 2021 Fecha de reseña: 21 agosto 2021Handicap:
18-hålsbanan
Det skulle har varit bra med bättre markeringar mot greenerna, ibland blev vi lite förvirrade vilken green tillhör till vilken fairway. Annars riktig kul bana att spela på!
Traducir a Español
visitors_1
Jugada en: 17 agosto 2021 Fecha de reseña: 17 agosto 2021Handicap:
18-hålsbanan
Lite svårt att tolka bansträckningen på bl.a hål 1 och hål 17. Även hål 13 svårt att se riktningen. Många dolda hål.....tyvärr.....
Traducir a Español
visitors_1
7.3
gunilla262
Acero
Jugada en: 15 agosto 2021 Fecha de reseña: 15 agosto 2021Handicap:
18-hålsbanan
Rörig start där 1:a och 17:e tee ligger väldigt nära varandra
Traducir a Español
visitors_1
Jugada en: 15 agosto 2021 Fecha de reseña: 18 agosto 2021Handicap:
18-hålsbanan
Snabba och bra greener fairways var i sämre skick.
Traducir a Español
visitors_1
6.9
gertrudelise
Acero
Jugada en: 14 agosto 2021 Fecha de reseña: 21 agosto 2021Handicap:
18-hålsbanan
Kul och annorlunda bana. Svår med lutande fairways och blinda hål.
Traducir a Español
visitors_1
5.0
christiane1
Acero
Jugada en: 11 agosto 2021 Fecha de reseña: 14 agosto 2021Handicap:
18-hålsbanan
The most Bad Fahrwasser I habe eher seen.
Traducir a Español
visitors_1
6.6
agnetab
Acero
Jugada en: 7 agosto 2021 Fecha de reseña: 7 agosto 2021Handicap:
18-hålsbanan
Alldeles för många dålda hål.
Traducir a Español
visitors_1
6.6
göran309
Bronce
Jugada en: 3 agosto 2021 Fecha de reseña: 3 agosto 2021Handicap:
18-hålsbanan
Dåliga tees från gult, men bra från rött. Ganska tråkig layout. Blev ingen favorit.
Traducir a Español
visitors_1
8.6
camilla90
Acero
Jugada en: 1 agosto 2021 Fecha de reseña: 1 agosto 2021Handicap:
18-hålsbanan
Mycket trevlig bana med omväxlande natur och miljö. Trevlig och tillmötesgående personal i butik och restaurang. Maten och restaurangen höll inte samma höga standard.
Traducir a Español
visitors_1
8.7
michael9670
Acero
Jugada en: 30 julio 2021 Fecha de reseña: 30 julio 2021Handicap:
18-hålsbanan
Väldigt trevlig och serviceminded personal i receptionen. Fina och välvårdade tees, fairways och greens. Stora höjdskillnader på banan vilket gjorde den utmanade.
Traducir a Español
visitors_1
7.4
mari7
Acero
Jugada en: 29 julio 2021 Fecha de reseña: 29 julio 2021Handicap:
18-hålsbanan
Väldigt svår bana.
Traducir a Español
visitors_1
7.1
håkanlennart
Bronce
Jugada en: 28 julio 2021 Fecha de reseña: 30 julio 2021Handicap:
18-hålsbanan
Lite kuperad bana men i stort bra.
Traducir a Español
visitors_1
Jugada en: 28 julio 2021 Fecha de reseña: 29 julio 2021Handicap: 18
18-hålsbanan
En rolig bana att spela, inte så jobbig att gå som man trodde.
Traducir a Español
visitors_1
7.8
roffe5
Acero
Jugada en: 26 julio 2021 Fecha de reseña: 26 julio 2021Handicap:
18-hålsbanan
det var 0 grader varmt och inga parasoller på restaurangens uteplats ,dåligt bra skön atmosfär och personal ,toppenduschar mm
Traducir a Español
visitors_1
7.1
rolf255
Acero
Jugada en: 21 julio 2021 Fecha de reseña: 22 julio 2021Handicap:
18-hålsbanan
Uppmärkning mellan banorna var väldigt bra. Första tee var tillsammans med 17 det tog tid då framför varande slog sin boll över hål 18 bana in på hål två bana kanske det var bra att det skulle vara out på 18 (och hål 2 )om man slog ut på första hål
Traducir a Español
visitors_1
8.3
gunilla33
Bronce
Jugada en: 21 julio 2021 Fecha de reseña: 26 julio 2021Handicap:
18-hålsbanan
Utmanande. Flera knixiga svåra hål med väldigt snabba greener. Bra för den som vill ha en utmaning????
Traducir a Español
visitors_1
Jugada en: 20 julio 2021 Fecha de reseña: 22 julio 2021Handicap: 14.7
18-hålsbanan
Mysig och familjär bana/klubb , maten är jättegod, greenerna snabba och jämna !! Vyerna är häftiga med berg och dal och fina dammar !
Traducir a Español
visitors_1
7.0
olle66
Acero
Jugada en: 20 julio 2021 Fecha de reseña: 22 julio 2021Handicap: 10
18-hålsbanan
Inte bra med tee 1 och 17 intill varandra innebär mycket väntande!
Traducir a Español
visitors_1
8.7
mia58
Acero
Jugada en: 19 julio 2021 Fecha de reseña: 21 julio 2021Handicap:
18-hålsbanan
Fantastisk lunch på restaurangen. Fin bana!
Traducir a Español
visitors_1
8.3
rickard689
Acero
Jugada en: 19 julio 2021 Fecha de reseña: 20 julio 2021Handicap:
18-hålsbanan
Inte bra att spelare kan gå ut på 8 an. Blev kö då de framför som kom in på hål 8 var långsamma.
Traducir a Español
visitors_1
8.8
jan-axel7
Acero
Jugada en: 16 julio 2021 Fecha de reseña: 16 julio 2021Handicap:
18-hålsbanan
Mycket bra tees , greenerna super”
Traducir a Español
visitors_1
7.8
kim798
Acero
Jugada en: 16 julio 2021 Fecha de reseña: 16 julio 2021Handicap:
18-hålsbanan
Välskötta bana och bra greener
Traducir a Español
visitors_1
7.7
tinacecilia
Acero
Jugada en: 15 julio 2021 Fecha de reseña: 22 julio 2021Handicap:
18-hålsbanan
Bättre skyltat på banan gick vilse samt att vi helt missade vart, när, det var dags för fika. Vanligtvis efter 9an.
Traducir a Español
¡Suscríbete a nuestra newsletter y no te pierdas las próximas ofertas de reservas de tee, los nuevos artículos y todo lo relacionado con el mundo del golf!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com