Haverdals Golfklubb: Reseñas

visitors_1
8.3
Benbedi
Bronce
Jugada en: 29 julio 2022 Fecha de reseña: 25 agosto 2022Handicap: 15
18-hålsbanan
Bra bana och fina greener. Trevlig miljö och mycket trevlig personal.
Traducir a Español
visitors_1
8.2
KaOl
Bronce
Jugada en: 30 abril 2022 Fecha de reseña: 15 mayo 2022Handicap: 15
18-hålsbanan
Fin lantlig bana där vinden kan ställa till det. Väldigt fint skick när jag spelade där.
Traducir a Español
visitors_1
8.8
ingalillannamaria
Acero
Jugada en: 27 septiembre 2021 Fecha de reseña: 27 septiembre 2021Handicap:
18-hålsbanan
Vi kommer åter…
Traducir a Español
visitors_1
8.1
agneta97
Acero
Jugada en: 17 septiembre 2021 Fecha de reseña: 18 septiembre 2021Handicap:
18-hålsbanan
Mattorna under tak på drivingrange dåliga, nötta .
Traducir a Español
visitors_1
7.8
thomas452
Acero
Jugada en: 15 septiembre 2021 Fecha de reseña: 15 septiembre 2021Handicap:
18-hålsbanan
Mycke väntan!!!????
Traducir a Español
visitors_1
8.8
larsovehenry
Acero
Jugada en: 13 septiembre 2021 Fecha de reseña: 13 septiembre 2021Handicap:
18-hålsbanan
Kul omväxlande
Traducir a Español
visitors_1
7.9
ann-marie47
Bronce
Jugada en: 13 septiembre 2021 Fecha de reseña: 14 septiembre 2021Handicap:
18-hålsbanan
Dyr greenfee. Fairway hade skador. Svårt att hitta på banan.
Traducir a Español
visitors_1
7.8
leif504
Bronce
Jugada en: 13 septiembre 2021 Fecha de reseña: 13 septiembre 2021Handicap:
18-hålsbanan
Trevlig bana, lättgången bana. Bedrövlig bunkersand.
Traducir a Español
visitors_1
7.8
anders tommy
Bronce
Jugada en: 10 septiembre 2021 Fecha de reseña: 11 septiembre 2021Handicap: 11
18-hålsbanan
Kul bana lite torr men också väldigt bra rull , greenerna jättefina
Traducir a Español
visitors_1
8.7
lars sonni roland
Acero
Jugada en: 2 septiembre 2021 Fecha de reseña: 7 septiembre 2021Handicap:
18-hålsbanan
För dyr greenfee
Traducir a Español
visitors_1
8.3
thomas951
Acero
Jugada en: 2 septiembre 2021 Fecha de reseña: 2 septiembre 2021Handicap: 22
18-hålsbanan
Fin bana men absolut inte värd att spela till ordinarie greenfee!
Traducir a Español
visitors_1
8.3
ulflennart8
Acero
Jugada en: 30 agosto 2021 Fecha de reseña: 31 agosto 2021Handicap:
18-hålsbanan
För dyr greenfe
Traducir a Español
visitors_1
8.8
carl95
Acero
Jugada en: 30 agosto 2021 Fecha de reseña: 30 agosto 2021Handicap:
18-hålsbanan
En mycket fin och utmanande bana som alltid är i bästa skick.
Traducir a Español
visitors_1
7.3
bernie christina
Acero
Jugada en: 27 agosto 2021 Fecha de reseña: 27 agosto 2021Handicap:
18-hålsbanan
Mycket tråkigt damrum för att vara en klubb men hög förhållande hög greenfee!.
Traducir a Español
visitors_1
8.3
anders4207
Acero
Jugada en: 27 agosto 2021 Fecha de reseña: 27 agosto 2021Handicap:
18-hålsbanan
Trevliga spelpartners
Traducir a Español
visitors_1
8.6
jonas mikael
Bronce
Jugada en: 26 agosto 2021 Fecha de reseña: 27 agosto 2021Handicap:
18-hålsbanan
Tråkigt att inte toalett / omklädningsrum är tillhängliga innan drygt 7. Med husbil och tidig starttid blev det sådär...
Traducir a Español
visitors_1
8.8
svante4
Acero
Jugada en: 26 agosto 2021 Fecha de reseña: 27 agosto 2021Handicap:
18-hålsbanan
Mina spelkamrater blev chockade över den obefogat höga greenfeeavgiften. Vi spelar på många fina banor och förstår inte priset. Alla var supernöjda förutom priset!
Traducir a Español
visitors_1
8.8
nils ingemar lennart
Bronce
Jugada en: 26 agosto 2021 Fecha de reseña: 27 agosto 2021Handicap: 18.2
18-hålsbanan
För hög greenfee utan golfhäftet
Traducir a Español
visitors_1
8.8
eva marie93
Acero
Jugada en: 25 agosto 2021 Fecha de reseña: 26 agosto 2021Handicap:
18-hålsbanan
Lite dyrt för en pensionär trots golfhäftet
Traducir a Español
visitors_1
8.8
britt-marie14
Acero
Jugada en: 24 agosto 2021 Fecha de reseña: 24 agosto 2021Handicap:
18-hålsbanan
Trevlig bana o fint bemötande
Traducir a Español
visitors_1
8.3
lars göran88
Acero
Jugada en: 24 agosto 2021 Fecha de reseña: 24 agosto 2021Handicap:
18-hålsbanan
Klipp gärna ner den höga ruffen så bollar hittas och spelet påskyndas
Traducir a Español
visitors_1
8.6
margot
Plata
Jugada en: 20 agosto 2021 Fecha de reseña: 20 agosto 2021Handicap: 30.1
18-hålsbanan
Lite dyrt att spela även med golfhäftet
Traducir a Español
visitors_1
7.9
bengtmacpetermagn
Acero
Jugada en: 19 agosto 2021 Fecha de reseña: 19 agosto 2021Handicap:
18-hålsbanan
Med tanke på regnet som kommit tidigare skulle kanske gf reducerats något. En annan klubb i närheten gjorde så trots att den var i bättre skick
Traducir a Español
visitors_1
8.8
ruth bodil
Acero
Jugada en: 9 julio 2021 Fecha de reseña: 9 julio 2021Handicap:
18-hålsbanan
Allt bra, möjligen pilar åt vilket håll nästa tee ligger. Annars helt en bana i min smak.
Traducir a Español
visitors_1
8.8
lars011
Acero
Jugada en: 9 julio 2021 Fecha de reseña: 9 julio 2021Handicap:
18-hålsbanan
Väldigt trevlig bana som vi gärna återvänder till
Traducir a Español
visitors_1
8.6
thomas538
Acero
Jugada en: 8 julio 2021 Fecha de reseña: 9 julio 2021Handicap:
18-hålsbanan
Banan i bra skick. För låg bemanning i receptionen.
Traducir a Español
visitors_1
8.6
ulfkenneth
Acero
Jugada en: 8 julio 2021 Fecha de reseña: 13 julio 2021Handicap:
18-hålsbanan
Välskött bana men lite platt och många liknande hål
Traducir a Español
visitors_1
8.8
linda64
Acero
Jugada en: 8 julio 2021 Fecha de reseña: 8 julio 2021Handicap:
18-hålsbanan
Fantastisk välskött bana
Traducir a Español
visitors_1
8.8
jan-Åke07
Acero
Jugada en: 8 julio 2021 Fecha de reseña: 13 julio 2021Handicap:
18-hålsbanan
Krögaren som ordnade en lunch efter vi kommit in fantastisk god mat och vänligt bemötande stor guldstjärna till honom ????????????
Traducir a Español
visitors_1
8.8
bo434
Acero
Jugada en: 7 julio 2021 Fecha de reseña: 8 julio 2021Handicap:
18-hålsbanan
Bra greener och fairway.
Traducir a Español
¡Suscríbete a nuestra newsletter y no te pierdas las próximas ofertas de reservas de tee, los nuevos artículos y todo lo relacionado con el mundo del golf!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com