Ängelholms Golfklubb: Reseñas

Más recientes
Más popular
visitors_1
8.8
fredriksson.dan
Acero
Jugada en: 24 septiembre 2022 Fecha de reseña: 4 octubre 2022Handicap: 8.2
clubs_1
18-hålsbanan
The course standard have improved significantly from the previous years. The greens are faster and more true rolling than ever before. Fairway and rough surfaces is now on a very high standard. I always liked the layout of this course. With the new high quality standards. Ängelholms GK have become a real gem and can now compete with its more well-known neighbor course…
Traducir a Españolprovided by Google
visitors_1
7.5
andersoskarbertil
Acero
Jugada en: 15 septiembre 2021 Fecha de reseña: 15 septiembre 2021Handicap:
18-hålsbanan
Fairway och ruff lite väl höga och hålkanterna oskarpa.
Traducir a Españolprovided by Google
visitors_1
6.3
per7871
Acero
Jugada en: 15 septiembre 2021 Fecha de reseña: 16 septiembre 2021Handicap:
18-hålsbanan
Alldeles för högt gräs i semiruff. Dåligt skick på greener (tidigare översvämning). Förtog glädjen i golfspelet
Traducir a Españolprovided by Google
visitors_1
7.3
claryyvonne
Acero
Jugada en: 14 septiembre 2021 Fecha de reseña: 14 septiembre 2021Handicap:
18-hålsbanan
Klippningen av fairway var mycket dålig.
Traducir a Españolprovided by Google
visitors_1
7.9
chlara
Acero
Jugada en: 14 septiembre 2021 Fecha de reseña: 14 septiembre 2021Handicap:
18-hålsbanan
Tyckte gräset var tjockt på fearway och utanom. Annars väldigt trevlig bana att spela på.
Traducir a Españolprovided by Google
visitors_1
8.8
larsovehenry
Acero
Jugada en: 14 septiembre 2021 Fecha de reseña: 14 septiembre 2021Handicap:
18-hålsbanan
Semiruffen var för hög man gick leta mycke boll utan att hitta de
Traducir a Españolprovided by Google
visitors_1
8.8
birgitta rosemarie
Bronce
Jugada en: 10 septiembre 2021 Fecha de reseña: 10 septiembre 2021Handicap:
18-hålsbanan
det är lite irriterande när 2 banarbetare kör runt green när man ska putta och då menar jag verkligen runt green, men i övrigt gillar jag banan och det kändes bra att starta på 10.an
Traducir a Españolprovided by Google
visitors_1
7.8
elisabeth35
Acero
Jugada en: 10 septiembre 2021 Fecha de reseña: 11 septiembre 2021Handicap:
18-hålsbanan
Skyltar NeXT tee måste höjas upp från marken. Svårt för oss som är greenfee gäster att hitta. Pilarna i banguiden är inte heller tydliga.
Traducir a Españolprovided by Google
visitors_1
7.5
jan sigvard stellan
Acero
Jugada en: 10 septiembre 2021 Fecha de reseña: 11 septiembre 2021Handicap: 18.9
18-hålsbanan
Greenerna var aningen långsamma och ojämna, annars som tidigare besök.
Traducir a Españolprovided by Google
visitors_1
6.3
bo34
Bronce
Jugada en: 10 septiembre 2021 Fecha de reseña: 10 septiembre 2021Handicap:
18-hålsbanan
Mycket tröga greener och för hög ruff.
Traducir a Españolprovided by Google
visitors_1
6.9
lena151
Bronce
Jugada en: 9 septiembre 2021 Fecha de reseña: 9 septiembre 2021Handicap:
18-hålsbanan
Långsamma greener, dåligt skick. Samtliga tees behöver skötas om och förbättras avsevärt.
Traducir a Españolprovided by Google
visitors_1
6.5
claesviktor
Acero
Jugada en: 8 septiembre 2021 Fecha de reseña: 8 septiembre 2021Handicap:
18-hålsbanan
Trevlig layout, långsamma greener, dålig kvalitet rakt igenom
Traducir a Españolprovided by Google
visitors_1
7.4
peter712
Bronce
Jugada en: 7 septiembre 2021 Fecha de reseña: 7 septiembre 2021Handicap:
18-hålsbanan
Trevlig anläggning, bra bana och trevlig personal. Men vad har hänt med greenerna sedan ifjol? Alla var skadade, hoppiga och fruktansvärt tröga.
Traducir a Españolprovided by Google
visitors_1
6.7
margareta215
Acero
Jugada en: 6 septiembre 2021 Fecha de reseña: 6 septiembre 2021Handicap:
18-hålsbanan
Kan ej förstå att man ej kompenseras för oklippta ruffar för att man använder golfhäftet, vilket övriga spelare fick rabatt för! Fairway höll ju också dålig klass med tanke på årstiden och andra banor (ok fick lägesförbättring) lite tröst men gör ju inte upplevelsen bättre.
Traducir a Españolprovided by Google
visitors_1
4.8
anita599
Acero
Jugada en: 6 septiembre 2021 Fecha de reseña: 8 septiembre 2021Handicap:
18-hålsbanan
Bedrövliga tees och dåliga fairways, lägesförbättring 1 klubblängd och hög semiruff, då klipparen var sönder. Vi med Golfhäyet fick inte reducering med 50 kr som övriga fick. Dålig stil.
Traducir a Españolprovided by Google
visitors_1
6.5
karl sören
Bronce
Jugada en: 3 septiembre 2021 Fecha de reseña: 5 septiembre 2021Handicap:
18-hålsbanan
Semiruffen var på tok för hög och det var svårt att hitta bollen och dessutom svårt att slå. Det informerades också om vid incheckningen.
Traducir a Españolprovided by Google
visitors_1
8.4
sven arne
Bronce
Jugada en: 3 septiembre 2021 Fecha de reseña: 3 septiembre 2021Handicap:
18-hålsbanan
Några tees var i behov av lite omvårdnad.
Traducir a Españolprovided by Google
visitors_1
6.8
agneta86
Acero
Jugada en: 2 septiembre 2021 Fecha de reseña: 2 septiembre 2021Handicap:
18-hålsbanan
Greener och tee behöver förbättras.
Traducir a Españolprovided by Google
visitors_1
7.8
evamaria91
Bronce
Jugada en: 2 septiembre 2021 Fecha de reseña: 2 septiembre 2021Handicap: 28
18-hålsbanan
Semuruffen var väldigt lång/hög och frodig. Svårt att se bollen så fort den rullade av fairway och dessutom gjorde det tjocka gräset att det var svårt att slå (tappade många meter på detta). Synd för annars var det en fin och trevlig bana.
Traducir a Españolprovided by Google
visitors_1
4.2
Åsaharriet
Bronce
Jugada en: 31 agosto 2021 Fecha de reseña: 1 septiembre 2021Handicap:
18-hålsbanan
Vi är besvikna över att receptionen inte informerade oss om banans dåliga skick! Vissa tee bestod av jordhögar, greenerna var väldigt fläckiga och fairway var i mycket dåligt skick! Hade vi fått info i receptionen, hade vi avstått!
Traducir a Españolprovided by Google
¡Suscríbete a nuestra newsletter y no te pierdas las próximas ofertas de reservas de tee, los nuevos artículos y todo lo relacionado con el mundo del golf!
YourgolfbookingIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2023 — leadingcourses.com