Reseñas

6.3
Da
Dala
Oro
Jugada en: 21 mayo 2017
Review date: 21 mayo 2017
Handicap durante el juego: 4.3
18-hålsbanan

En trevlig ganska öppen bana men som numera är stängd.

Traducir a Español
¿Ha sido de ayuda?
7.7
pe
peter257
Iniciación
Jugada en: 16 octubre 2016
Review date: 16 octubre 2016
18-hålsbanan

Trevlig layout!

Traducir a Español
¿Ha sido de ayuda?
8.7
ch
Jugada en: 3 octubre 2016
Review date: 5 octubre 2016
18-hålsbanan

Långt gräs ruff och fairway vilket gjorde det svårt att hitta bollar

Traducir a Español
¿Ha sido de ayuda?
8.8
an
anita19
Bronce
Jugada en: 25 septiembre 2016
Review date: 26 septiembre 2016
18-hålsbanan

Trevlig tjej i receptionen som informerade bra. Trevlig och väslött bana i det vackra skånska landskapet. Vi hade ätit lunch där om vi sett på webben att det fanns restaurang. Vi visste inte det.

Traducir a Español
¿Ha sido de ayuda?
7.5
an
anders642
Iniciación
Jugada en: 25 septiembre 2016
Review date: 25 septiembre 2016
18-hålsbanan

För Många dolda hål. Alltför många lutande fairways.

Traducir a Español
¿Ha sido de ayuda?
7.8
he
henrik285
Iniciación
Jugada en: 11 septiembre 2016
Review date: 13 septiembre 2016
18-hålsbanan

Super pris for at spille. Kommer helt sikkert igen.

Traducir a Español
¿Ha sido de ayuda?
7.8
ja
jan-inge7
Iniciación
Jugada en: 29 agosto 2016
Review date: 29 agosto 2016
18-hålsbanan

Bunkrarna var ej krattade

Traducir a Español
¿Ha sido de ayuda?
8.8
in
ingalisa
Iniciación
Jugada en: 27 agosto 2016
Review date: 27 agosto 2016
18-hålsbanan

Jätterolig bana att spela.

Traducir a Español
¿Ha sido de ayuda?
7.2
ma
mark lee
Iniciación
Jugada en: 21 agosto 2016
Review date: 23 agosto 2016
Handicap durante el juego: 9.0
18-hålsbanan

En restaurang skall inte stänga kl 14.00 på en söndag på sommaren

Traducir a Español
¿Ha sido de ayuda?
8.2
la
lars711
Bronce
Jugada en: 19 agosto 2016
Review date: 22 agosto 2016
18-hålsbanan

Fantastisk trevlig bana att spela. Väldigt lugnt och en härlig promenad i det skånska böljande landskapet. Ganska krävande bana både spelmässigt och konditionsmässigt. En bana som man bör spela fler ggr för att göra den rättvis. Mycket jämna fina greener där bollen rullade fint...runt 8-9 kanske på stimpen. Väldigt trevlig personal som tog väl hand om oss. En bana väl vä…

Traducir a Español
¿Ha sido de ayuda?
8.8
ma
magne
Iniciación
Jugada en: 14 agosto 2016
Review date: 15 agosto 2016
Handicap durante el juego: 11.0
18-hålsbanan

Det borde finnas soptunna vid uppställningsplatsen för husbilar.

Traducir a Español
¿Ha sido de ayuda?
7.8
br
britta elisabet
Iniciación
Jugada en: 12 agosto 2016
Review date: 14 agosto 2016
18-hålsbanan

Fantastisk natur!

Traducir a Español
¿Ha sido de ayuda?
8.7
la
lars erik27
Iniciación
Jugada en: 10 agosto 2016
Review date: 10 agosto 2016
18-hålsbanan

Restaurangen serverar mycket god mat!!!

Traducir a Español
¿Ha sido de ayuda?
5.0
pe
Jugada en: 7 agosto 2016
Review date: 7 agosto 2016
Handicap durante el juego: 11.0
18-hålsbanan

Ruffen måste klippas. I stortsätt alla hål ät på Skrå. Många dolda hål. Greenerna var ok.

Traducir a Español
¿Ha sido de ayuda?
8.6
ma
Jugada en: 7 agosto 2016
Review date: 9 agosto 2016
18-hålsbanan

En av Skånes mest varierande golfbanor. Alltid lika rolig att spela :-)

Traducir a Español
¿Ha sido de ayuda?
5.3
le
lena elisabeth15
Iniciación
Jugada en: 7 agosto 2016
Review date: 7 agosto 2016
18-hålsbanan

Rufff klippare trasig, dåliga tees, misskött tuff . kommer inte tillbaka.

Traducir a Español
¿Ha sido de ayuda?
7.8
be
Jugada en: 5 agosto 2016
Review date: 7 agosto 2016
18-hålsbanan

Ett trevligt och bra bemötande.

Traducir a Español
¿Ha sido de ayuda?
7.4
an
Jugada en: 5 agosto 2016
Review date: 7 agosto 2016
18-hålsbanan

Mycket trevligt bemötande vid incheckning och i restaurangen,

Traducir a Español
¿Ha sido de ayuda?
8.5
in
Jugada en: 4 agosto 2016
Review date: 5 agosto 2016
18-hålsbanan

Banan levde upp till våra förväntningar. Trots att den var kuperad var den lätt att gå. Även bra markerat för gång till nästa tee. Tack för en trevlig dag

Traducir a Español
¿Ha sido de ayuda?
8.8
sv
sven arne
Bronce
Jugada en: 3 agosto 2016
Review date: 3 agosto 2016
18-hålsbanan

Mycket prisvärd lunch!!! Soppan var fantastisk. Banan mycket bra!!! Trevligt bemötande!!!

Traducir a Español
¿Ha sido de ayuda?
6.7
jo
joyce carina
Iniciación
Jugada en: 1 agosto 2016
Review date: 4 agosto 2016
18-hålsbanan

Restaurangen kunde gjorts trevligare och med menyer så man kunde se vad dom hade att erbjuda samt prislistor.

Traducir a Español
¿Ha sido de ayuda?
8.2
ke
kerstin40
Bronce
Jugada en: 31 julio 2016
Review date: 31 julio 2016
Handicap durante el juego: 30.3
18-hålsbanan

trevlig, kuperad bana.

Traducir a Español
¿Ha sido de ayuda?
7.3
le
Jugada en: 30 julio 2016
Review date: 31 julio 2016
18-hålsbanan

Ett övningsområde finns på banan som är helt igenväxt- synd.

Traducir a Español
¿Ha sido de ayuda?
6.4
bo
bo928
Iniciación
Jugada en: 27 julio 2016
Review date: 27 julio 2016
18-hålsbanan

Inget för gäster som aldrig spelat banan tidigare eftersom de flesta hålen spelas i blindo. Fler hål har t.o.m dolda inspel mot green, vilket får anses vara riktigt dåligt.

Traducir a Español
¿Ha sido de ayuda?
7.7
ro
roland georg
Iniciación
Jugada en: 26 julio 2016
Review date: 27 julio 2016
Handicap durante el juego: 9.0
18-hålsbanan

Ser med förhoppning att de går vidare med utvecklingen av banan

Traducir a Español
¿Ha sido de ayuda?
7.3
be
Jugada en: 21 julio 2016
Review date: 24 julio 2016
18-hålsbanan

Vacker bana!

Traducir a Español
¿Ha sido de ayuda?
7.8
ni
niels78
Iniciación
Jugada en: 20 julio 2016
Review date: 20 julio 2016
Handicap durante el juego: 13.0
18-hålsbanan

En dejlig afvekslende bane med hurtige greens. Stor imødekommenhed fra personalet. Restauranten var lukket da vi færdige kl. 15.00 Alt i alt en god oplevelse at spille banen

Traducir a Español
¿Ha sido de ayuda?
7.7
ja
jan279
Iniciación
Jugada en: 20 julio 2016
Review date: 20 julio 2016
18-hålsbanan

Mycket trevligt bemötande av receptionist.

Traducir a Español
¿Ha sido de ayuda?
7.8
la
lars olof89
Iniciación
Jugada en: 17 julio 2016
Review date: 25 julio 2016
18-hålsbanan

Lite lurigt med blinda hål . Lite bättre banguide

Traducir a Español
¿Ha sido de ayuda?
7.3
we
Jugada en: 16 julio 2016
Review date: 18 julio 2016
Handicap durante el juego: 10.4
18-hålsbanan

Schöner Platz.

Traducir a Español
37
¿Ha sido de ayuda?