Lycksele Golfklubb: Reseñas

Compartir
visitors_1
7.0
evamaria0
Acero
Jugada en: 5 septiembre 2021 Fecha de reseña: 5 septiembre 2021Handicap:
18-hålsbanan
Fairways behöver förbättras
Traducir a Español
visitors_1
6.6
janemil
Acero
Jugada en: 28 julio 2021 Fecha de reseña: 29 julio 2021Handicap:
18-hålsbanan
Rolig layout men smalt, extremt långsamma och långhåriga greener. Fint klubbhus med trevlig och hjälpsam personal.
Traducir a Español
visitors_1
7.5
agneta49
Acero
Jugada en: 27 julio 2021 Fecha de reseña: 27 julio 2021Handicap: 15
18-hålsbanan
Banan är i förändringsläge gällande skötsel etc. Kul bana, full förståelse att det tid att fixa till den, återkommer gärna.
Traducir a Español
visitors_1
7.7
pasi8
Acero
Jugada en: 18 julio 2021 Fecha de reseña: 20 julio 2021Handicap:
18-hålsbanan
Trevlig bana. Gott skick efter omständigheterna
Traducir a Español
visitors_1
7.3
miramira3
Bronce
Jugada en: 18 julio 2021 Fecha de reseña: 20 julio 2021Handicap:
18-hålsbanan
En trevlig och vacker bana!
Traducir a Español
visitors_1
6.4
matsper-olof
Plata
Jugada en: 24 junio 2021 Fecha de reseña: 25 junio 2021Handicap:
18-hålsbanan
Det är en klubb med lite resurser som gör så gott dom kan, banan ligger ju i Lappland så man kan inte räkna med att banan ska vara i toppklass. Det facila greenfee-priset gjorde att man såg över att banan inte var perfekt. Den var ganska svår tycker jag, en del vatten med i spel.
Traducir a Español
visitors_1
7.1
zerone
Acero
Jugada en: 7 agosto 2020 Fecha de reseña: 7 agosto 2020Handicap:
18-hålsbanan
Det fanns ingen att fråga i klubbhuset om hur incheckning skulle ske men andra trevliga medspelare visade oss. Banorna var fina men dock lite blöta.
Traducir a Español
visitors_1
7.4
msund
Bronce
Jugada en: 29 julio 2017 Fecha de reseña: 29 abril 2018Handicap: 18
18-hålsbanan
Skogsbana men mycket vatten.
Traducir a Español
visitors_1
7.8
msund
Bronce
Jugada en: 29 julio 2012 Fecha de reseña: 29 abril 2018Handicap: 18
18-hålsbanan
Kuperad bana delvis mellan hus. Utmanande ondulerade greener.
Traducir a Español
visitors_1
7.5
msund
Bronce
Jugada en: 29 julio 2011 Fecha de reseña: 29 abril 2018Handicap: 18
18-hålsbanan
Lugn och fin skogsbana.
Traducir a Español
¡Suscríbete a nuestra newsletter y no te pierdas las próximas ofertas de reservas de tee, los nuevos artículos y todo lo relacionado con el mundo del golf!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com