Töreboda GK: Reseñas

visitors_1
8.3
mikaeljambo
Acero
Jugada en: 2 noviembre 2020 Fecha de reseña: 2 noviembre 2020Handicap: 10
18-hålsbanan
Det är bara och spela hål 10.
Traducir a Español
visitors_1
Jugada en: 31 julio 2020 Fecha de reseña: 17 agosto 2020Handicap: 11.6
18-hålsbanan
En mycket trevlig bana, med intressanta hål.
Traducir a Español
visitors_1
Jugada en: 22 junio 2020 Fecha de reseña: 22 junio 2020Handicap: 8
18-hålsbanan
En mycket trevlig bana som är både omväxlande och svår (man måste spela med insidan av huvudet). Bra ställplats för både husbilar och husvagnar.
Traducir a Español
visitors_1
Jugada en: 2 abril 2020 Fecha de reseña: 7 abril 2021Handicap: 25
18-hålsbanan
Mycket rolig bana att spela som kräver planering mer än längd. Vackra miljöer i skog och vid sjö. Mycket vänligt bemötande av såväl medlemmar som personal. Mycket välskött anläggning.
Traducir a Español
visitors_1
6.5
kjellsepost
Bronce
Jugada en: 29 octubre 2019 Fecha de reseña: 29 octubre 2019Handicap: 22.4
18-hålsbanan
Banan är rolig och väldigt vacker, särskilt hål 10 som är signaturhålet på banan. Överlag så är det en bra golfbana.
Traducir a Español
visitors_1
Jugada en: 7 octubre 2019 Fecha de reseña: 7 octubre 2019Handicap: 25.2
18-hålsbanan
En hög naturupplevelse att spela på Töreboda GK. Fantastisk natur runt om. Dock tycker jag att det är fattigt med bolltvättar och papperskorgar.
Traducir a Español
visitors_1
Jugada en: 29 septiembre 2019 Fecha de reseña: 30 septiembre 2019Handicap: 33
18-hålsbanan
rolig bana. banans skick är väl kanske inte topp notch men absolut inte dålig. helt ok- mycket prisvärt
Traducir a Español
visitors_1
Jugada en: 28 septiembre 2019 Fecha de reseña: 30 septiembre 2019Handicap:
18-hålsbanan
Tråkigt att man inte hade tillgång till att äta något
Traducir a Español
visitors_1
Jugada en: 26 septiembre 2019 Fecha de reseña: 26 septiembre 2019Handicap:
18-hålsbanan
Enda plumpen var att restaurangen var stängd annars var allt suveränt och klippan Carina i kansliet är alltid glad och trevlig.
Traducir a Español
visitors_1
Jugada en: 3 septiembre 2019 Fecha de reseña: 3 septiembre 2019Handicap:
18-hålsbanan
Allt var bra men vissa greenen var skadade, trots att vi är i september!!!
Traducir a Español
visitors_1
Jugada en: 28 agosto 2019 Fecha de reseña: 29 agosto 2019Handicap:
18-hålsbanan
Tyvärr regn och åter regn darna före. Banan blöt men ingen info innan. Rest. Inte öppen när vi kom därför inget kaffe innan vi sexton gubbar hade rest de 15 milen hit. Vi hade best mat så det fick vi. Smakade bra. Nu vet jag att banan är bra vid normala förhållande så jag kommer tillbaka. För banan är mycket trevlig att spela.
Traducir a Español
visitors_1
8.6
john ivar8
Bronce
Jugada en: 25 agosto 2019 Fecha de reseña: 25 agosto 2019Handicap: 20
18-hålsbanan
Fantastisk fin bane. Vi spilte en søndag. Da var det en del kø på banen.
Traducir a Español
visitors_1
8.3
jeanette705
Acero
Jugada en: 25 agosto 2019 Fecha de reseña: 25 agosto 2019Handicap:
18-hålsbanan
En varierad bana som passar de flesta. Det var några skogshål som man skulle vilja att det fanns en tjockare gräs på fairway . Ett fantastiskt hål 10 med sin vy.
Traducir a Español
visitors_1
Jugada en: 24 agosto 2019 Fecha de reseña: 22 octubre 2019Handicap: 23.5
18-hålsbanan
Trevlig bana som jag gärna återkommer till. Plus i kanten de fantastiska ställplatser.
Traducir a Español
visitors_1
8.4
johnnyhugo
Bronce
Jugada en: 22 agosto 2019 Fecha de reseña: 24 agosto 2019Handicap: 32
18-hålsbanan
Mycket fina spelytor, särskilt greenerna. På vissa ställen otydlig skyltning till nästa tee. En vackert belägen bana.
Traducir a Español
visitors_1
8.1
tommiestefan
Acero
Jugada en: 21 agosto 2019 Fecha de reseña: 23 agosto 2019Handicap:
18-hålsbanan
Riktigt fin miljö runt om banan samt väldigt rolig bana. Bra medspelare som receptionen satte ihop mig med. Rangen är väl det som jag var missnöjd med.
Traducir a Español
visitors_1
8.6
bror anders
Bronce
Jugada en: 17 agosto 2019 Fecha de reseña: 17 agosto 2019Handicap: 26
18-hålsbanan
Nog borde man få ett personligt scorekort? Dock fick man en banguide gratis som gäst.
Traducir a Español
visitors_1
8.8
lena499
Acero
Jugada en: 16 agosto 2019 Fecha de reseña: 16 agosto 2019Handicap:
18-hålsbanan
Jätte fin bana och en fantastisk fin ställplats för husbilen återkommer gärna.
Traducir a Español
visitors_1
8.8
thomas94
Bronce
Jugada en: 16 agosto 2019 Fecha de reseña: 17 agosto 2019Handicap:
18-hålsbanan
En fantastisk ställplats för husbilar där det mesta finns
Traducir a Español
visitors_1
8.7
margareta57
Acero
Jugada en: 13 agosto 2019 Fecha de reseña: 13 agosto 2019Handicap:
18-hålsbanan
Har återkommit till en dags spel under många år och blir alltid nöjd. Dock var nya restaurangen en besvikelse. Huvudrätten god men taffligt salladsbord och torra kakor till kaffet. Väldigt rörigt att ta mat, dryck och kaffe.
Traducir a Español
visitors_1
Jugada en: 11 agosto 2019 Fecha de reseña: 14 agosto 2019Handicap:
18-hålsbanan
Naturskön golfbana!
Traducir a Español
visitors_1
8.1
jill
Bronce
Jugada en: 10 agosto 2019 Fecha de reseña: 12 agosto 2019Handicap:
18-hålsbanan
Många tees var ojämna, annars en väldigt trevlig bana.
Traducir a Español
visitors_1
7.4
christer484
Acero
Jugada en: 8 agosto 2019 Fecha de reseña: 12 agosto 2019Handicap:
18-hålsbanan
Tyvärr hade ett regnväder gjort banan fått extra vattenhinder! Valde själv att spela. Övrigt välskött runt banan.
Traducir a Español
visitors_1
Jugada en: 5 agosto 2019 Fecha de reseña: 6 agosto 2019Handicap:
18-hålsbanan
Mycket vacker bana som ligger runt sjön
Traducir a Español
visitors_1
7.7
niklas5
Acero
Jugada en: 4 agosto 2019 Fecha de reseña: 5 agosto 2019Handicap: 9.6
18-hålsbanan
Mycket nöjda med allt förutom känslan i restaurangen. Lunch 11.30-15 väl? När vi kom 11,35 verkade dagens fiskrätt inte ens påbörjad ute i köket. Det kändes mindre kul eftersom vi var hungriga. Vi åkte i. Till Töreboda och åt istället. Bättre lycka med köket.
Traducir a Español
visitors_1
8.3
håkan550
Acero
Jugada en: 2 agosto 2019 Fecha de reseña: 2 agosto 2019Handicap:
18-hålsbanan
Mycket flugor men en underbar bana 3
Traducir a Español
visitors_1
8.6
kjell svante
Bronce
Jugada en: 1 agosto 2019 Fecha de reseña: 2 agosto 2019Handicap: 19
18-hålsbanan
Underbar golfbana med trevlig personal, Det gick enormt långsamt! Hade en tvåboll framför mig som vägrade släppa igenom så jag gick av efter 8:an. Gick in och förklarade och fick då kompensation i form av en greenfee check, heder åt Töreboda GK! Kommer snart åter vilket vi gör varje år då detta är en fantastiskt bra anläggning och en underbar golfbana! Tack Töreboda
Traducir a Español
visitors_1
Jugada en: 31 julio 2019 Fecha de reseña: 1 agosto 2019Handicap:
18-hålsbanan
Underbar omgivning!
Traducir a Español
visitors_1
Jugada en: 29 julio 2019 Fecha de reseña: 31 julio 2019Handicap:
18-hålsbanan
Väldigt trevlig bana, roliga och omväxlande hål
Traducir a Español
visitors_1
8.2
Åke81
Bronce
Jugada en: 28 julio 2019 Fecha de reseña: 28 julio 2019Handicap:
18-hålsbanan
Trevlig bana och trevlig miljö ! Utslagsplatserna var inte i toppklass.
Traducir a Español
¡Suscríbete a nuestra newsletter y no te pierdas las próximas ofertas de reservas de tee, los nuevos artículos y todo lo relacionado con el mundo del golf!

cancelar la suscripción
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com