Reseñas

8.4
Jugada en: 11 July 2021
Handicap durante el juego: 14.5
Lauswolt

Het is een hele mooie golfbaan, smalle fairways die tussen de bossen door loopt. Er zijn ook een paar holes die op een open stuk liggen... waarschijnlijk later erbij gemaakt. Maar ook deze holes zijn erg mooi en leuk om te spelen. Oefenfaciliteiten zijn ook perfect. Was een leuke dag tot de marshal door gaf dat wij door moesten lopen. Wat zeer onterecht was. We liepen ove…

Traducir a Español
1
¿Ha sido de ayuda?
8.4
Jugada en: 6 July 2021
Handicap durante el juego: 15.8
Lauswolt

Vandaag opnieuw een prachtige baan gespeeld zeer ruim opgezet, regelmatig flinke afstand tussen de holes. Bosbaan met veel waterpartijen, rustig en landelijk gelegen. Teeboxen, greens, fairways, t klopte allemaal. Alleen de routeaanduiding kon hier en daar wat beter. Vervolgens een heerlijke overnachting in het erbij gelegen landgoed.

Traducir a Español
5
¿Ha sido de ayuda?
9.4
an
annavantulder
Iniciación
Jugada en: 1 July 2021
Handicap durante el juego: 28.1
Lauswolt

Prachtige baan met veel mooi groen. Greens zijn snel en goed onderhouden. Mooie bloeiende waterlelies en echt een baan voor natuur- en stilte liefhebbers. Het personeel is buitengewoon vriendelijk. Een baan om zeker weer opnieuw te gaan spelen.

Traducir a Español
¿Ha sido de ayuda?
8.7
Pa
Jugada en: 26 June 2021
Handicap durante el juego: 8.0
Lauswolt

Wauw, jammer dat het een eindje rijden is, maar wat een genot. Gastvrije, vriendelijke horeca. Mooie baan en snelle lijnhoudende greens. Een plaatje. Ik vertel het door.

Traducir a Español
¿Ha sido de ayuda?

Respuesta de Golf & Country Club Lauswolt — 1 July 2021

Aha, een tevreden gast van onze baan. Wat fijn dat we u het naar de zin hebben kunnen maken en dat u genoten heeft. Dus misschien toch de moeite waard om nog eens naar Friesland af te reizen? We zien u graag nog eens terug. Bedankt voor het maken van deze review.

7.6
Jugada en: 26 June 2021
Handicap durante el juego: 14.6
Lauswolt

zaterdag gespeeld op Lauswolt. De baan ligt in een prachtig landgoed. De drving range is mooi opgezet, en geen muntjes nodig voor een mandje ballen. de andere oefenfacilitieten waren minimaal. De holes ligen er prachtig bij in de natuur, De meest holes staan op zich, terwijl andere holes om en langs hetzelfde water worden gespeeld. Maar eigenlijk waren alle holes recht…

Traducir a Español
7
¿Ha sido de ayuda?

Respuesta de Golf & Country Club Lauswolt — 28 June 2021

Wat leuk dat u nu ook eens met Lauswolt hebt kennis gemaakt. En wat een aardige beschrijving heeft u toegevoegd aan uw review. Heel erg bedankt hiervoor. Ik denk dat u onze grote puttinggreen en onze chipping area tussen ons clubhuis en hole 10 niet heeft gezien? Misschien alleen de kleine puttinggreen bij hole 1? Graag tot een andere keer en wie weet kunnen we u dan weer verrassen.

8.4
fe
feyovanheemstra
Iniciación
Jugada en: 25 June 2021
Handicap durante el juego: 9.0
Lauswolt

A beautiful course that really has grown through the years. The greens were in excellent condition. The 3 different areas (park, woods, open fields) blend well into each other. Everyone is very friendly. Really worth the trip.

Traducir a Español
¿Ha sido de ayuda?

Respuesta de Golf & Country Club Lauswolt — 28 June 2021

So it was not your first time on our course. How nice that you have noticed dat we made a lot of changes. Thank you very much for making this review.

8.5
pj
pjmaarleveld
Iniciación
Jugada en: 25 June 2021
Handicap durante el juego: 11.1
Lauswolt

Great experience. Nice course. Maintenance superb. Very good greens. Nice people.

Traducir a Español
¿Ha sido de ayuda?

Respuesta de Golf & Country Club Lauswolt — 28 June 2021

How nice to read your comments about our course and our hospitality. Thank you for your visit en for your review.

8.0
jacqizoet
Iniciación
Jugada en: 25 June 2021
Handicap durante el juego: 13.1
Lauswolt

Mooie ruim opgezette golfbaan met fijne routing. Mooie vergezichten over het Friese landschap afgewisseld met bosbaan. De baan is niet supermoeilijk dus goed te spelen voor iedere handicap.

Traducir a Español
2
¿Ha sido de ayuda?

Respuesta de Golf & Country Club Lauswolt — 1 July 2021

Bedankt voor het maken van deze review. We vinden het leuk om te lezen hoe u het ervaren heeft. Zien we u nog eens?

9.1
ha
Jugada en: 23 June 2021
Handicap durante el juego: 21.0
Lauswolt

Was voor ons de 1e keer golf op Golf & Country club Lauswolt. Driving range ballen zijn bij prijs inbegrepen. Kopje koffie als welkom, wat een gastvrije ontvangst. Baan prachtig wat een rust, genoeg bloemen in bloei en waterlelie’s op het water, mooie natuur. Fairways prima onderhouden. Mooie snelle greens. Was een mooie middag en zeer zeker voor herhaling vatbaar. Alles…

Traducir a Español
¿Ha sido de ayuda?

Respuesta de Golf & Country Club Lauswolt — 24 June 2021

Op de natuur raak je - zeker in het voorjaar - niet snel uitgekeken. Eerst komen alle bomen in het blad, dan komen de rhododendrons en nu de prachtige waterlelies. Wat fijn om te lezen dat u zo'n leuke golfdag heeft gehad bij ons in Beetsterzwaag. Bedankt voor deze mooie review en tot een volgende keer.

8.2
ni
nico.tissink
Iniciación
Jugada en: 12 June 2021
Handicap durante el juego: 12.5
Lauswolt

Super mooie baan met prachtige doorkijkjes en vergezichten in een prachtig bosrijke omgeving. Iedere hole is weer een feestje. Niet makkelijk maar ook niet extreem moeilijk. Absoluut een (meerdaags) bezoek waard!

Traducir a Español
¿Ha sido de ayuda?

Respuesta de Golf & Country Club Lauswolt — 14 June 2021

Heeft u al de vogeltjes gehoord en heeft u herten of hazen gezien? Ze hebben u ongetwijfeld wel gezien. Fijn dat u genoten heeft van uw bezoek aan Lauswolt. Dank voor u review en hopelijk tot een volgende keer.