Últimas reseñas

Plata
Jugada en: 20 junio 2018
Fecha de reseña: 23 junio 2018
Handicap: 22.8
Canyon Springs Golf Course

De ontvangst in de US is eigenlijk altijd goed. ; daar kan NL nog veel van leren! Maar de faciliteiten en de uitstraling van het clubhuis is beneden peil, naar onze maatstaven. Maar dan die golfbaan: gelegen in de canyon van de Snake River,200 m in de diepte. Prachtige fairways, dito greens, kortom een feestje. De greens zijn ook hier weer geniepig. De aanduiding van de …

Traducir a Español
¿Ha sido de ayuda?
Oro
Jugada en: 24 septiembre 2016
Fecha de reseña: 13 diciembre 2016
Handicap: 12.3
Warm Springs Golf Course

Goede ontvangst en aardige mensen. We wilde aan het eind van de dag nog even snel een rondje lopen. Set huren, buggey erbij en gaan, Keken naar de baan, lopen zag er makkelijk uit. Geen probleem buggey kon er weer gewoon af. Baan is vlak niet heel moeilijk maar mooi onderhouden en de holes zijn redelijk afwisselend met wat doglegs en waterhindernissen.

Traducir a Español
¿Ha sido de ayuda?
Plata
Jugada en: 27 julio 2015
Fecha de reseña: 11 agosto 2015
Handicap: 19.9
Pinecrest Golf Course

Mooie en rustige traditionele parkbaan! Prima prijs-kwaliteitsverhouding. Zeer gastvrije ontvangst! Baan was prima onderhouden.

Traducir a Español
¿Ha sido de ayuda?
Bronce
Jugada en: 29 julio 2014
Fecha de reseña: 30 julio 2014
Handicap: 24.6
Falcon Crest Championship Course

Buiten de baan ziet er nogal droog en dor uit, maar de baan en de greens zien er prima uit. Personeel is super vriendelijk en als je militair bent krijg je ook nog korting! Zakje met Tees en loogbak zit bij de prijs inbegrepen.

Traducir a Español
¿Ha sido de ayuda?
Bronce
Jugada en: 19 julio 2014
Fecha de reseña: 30 julio 2014
Handicap: 24.6
Avondale Golf Course

Over het algemeen een smalle baan, aangezien je tussen de huizen door loopt van Hayden! Wat ook wel mooi is om al die leuke woningen te zien. Klein clubhuis, maar vriendelijke medewerkers!

Traducir a Español
1
¿Ha sido de ayuda?

Juega al golf en Idaho

Hay 77 campos de golf en Idaho. El mejor campo de golf en Idaho es Pinecrest Golf Course y el más valorado en Idaho es Avondale Golf & Tennis Club. ¿Ha jugado alguna vez al golf en Idaho? En caso afirmativo, por favor, ¡comparta su opinión y fotografías con otros golfistas!

¿Tiene previsto hacer un viaje de golf a Idaho? Entonces debería saber que, a través de Leading Courses, puede reservar horas de juego en muchos campos de golf de Europa y más allá. Actualmente puede reservar en 0 campos de golf en Idaho. Para obtener una vista general de todos los campos de golf en los que puede reservar una hora de juego en Leadingcourses.com, vaya a la página de reservar una hora de juego.

¡Suscríbete a nuestra newsletter y no te pierdas las próximas ofertas de reservas de tee, los nuevos artículos y todo lo relacionado con el mundo del golf!

cancelar la suscripción
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2021 — leadingcourses.com