Dinamarca

Los clubs de golf daneses normalmente tienen suficiente espacio para los jugadores de green fee, especialmente en los días de semana, bastante tranquilos en muchos de los campos. Los green fees son modestos en Dinamarca. Los golfistas extranjeros son bienvenidos, pero a menudo los clubes de golf requieren un certificado de handicap válido o una tarjeta de pertenencia a algún club. En algunos casos se necesita un handicap, a menudo uno entre 36 y 54.

Más información
Mapa

Últimas reseñas

Jugada en: 2 octubre 2021 Fecha de reseña: 3 octubre 2021Handicap:
Rønnede Golfklub
Savnede at kunne rengøre vore vogne, inden de skulle pakkes i bilen. Banen var våd og smattet pga regn, derfor var der et behov for luftblæseren var tilgængelig. Derudover var vi så uheldige, at vi ikke kunne komme til at spise i cafeen. Den åbnede først efter kl. 1700. Men ellers er vi glade for banen.
Traducir a Español
Jugada en: 2 octubre 2021 Fecha de reseña: 2 octubre 2021Handicap:
Brønderslev Golf Klub
Fin bane ift. tidspunktet på sæsonen.
Traducir a Español
Jugada en: 2 octubre 2021 Fecha de reseña: 2 octubre 2021Handicap: 13.5
Blokhus
Gæstfriheden får en meget lav karakter fordi vi ventede på alle huller! Vi gik efter 2 gange 4 bolde som ikke synes det var værd at lukke en to-bold igennem. Efter golfrunden kunne man ikke engang købe en øl i klubhuset! Men jeg vil rose klubben for en meget serviceminded greenkeeper som hjalp os med at få et glemt jern tilbage til rette vedkommende. Han var bare så sød …
Traducir a Español
Jugada en: 2 octubre 2021 Fecha de reseña: 2 octubre 2021Handicap:
Brande
Dejlig besøg og fin bane - det eneste, der trak ned, var mangel på bolde på driving range.
Traducir a Español
Jugada en: 2 octubre 2021 Fecha de reseña: 2 octubre 2021Handicap:
Nord & Syd
Fairways var flere steder nærmest pløjet op. Jeg ved ikke, om man var i gang med reparationer, men der var ingen markeringer. Det var ikke ok.
Traducir a Español
Jugada en: 2 octubre 2021 Fecha de reseña: 3 octubre 2021Handicap: 21.4
Rønnede Golfklub
Afstandsmakeringerne var dårlige. Efter endt runde var der ingen rengøringsmuligeder af udstyr. Restauranten var lukket indtil kl. 17. , ærgerligt da vi efter endt runde kl. 15.30 gerne ville have noget at spise, da vi var tilrejsende fra Lolland . Ellers en spændende bane med plads til forbedringer på servicen
Traducir a Español
Jugada en: 1 octubre 2021 Fecha de reseña: 3 octubre 2021Handicap:
Blokhus
Greens var rigtig gode, fairways lidt slidte, men ok
Traducir a Español
Jugada en: 1 octubre 2021 Fecha de reseña: 2 octubre 2021Handicap:
Faldo Course
Mycket vänligt bemötande från alla vi träffade. Vi kom sent, så det var oklart var vi kunde stå med husbil (vi ställde oss bara på parkeringen nära driving range). Dan efter fick vi höra att man kan stå i anslutning till restaurangen och då eventuellt kunna få elanslutning. Banan var i fint skick och är utmanande med många bunkrar, men man behöver spela den flera gånger. …
Traducir a Español
Jugada en: 1 octubre 2021 Fecha de reseña: 1 octubre 2021Handicap: 20
18 hullers bane
Klubhus lukket og fuld pris med hullet greens
Traducir a Español
Jugada en: 29 septiembre 2021 Fecha de reseña: 29 septiembre 2021Handicap:
Great Northern Course
Le club le plus simple, parcours, hospitalité un club à recommander.
Traducir a Español

Juega al golf en Dinamarca

Algunos campos de golf y alojamientos en Dinamarca tienen la etiqueta "Golf Denmark". Esto significa que cumplen con ciertos requisitos estrictos que aseguran a los huéspedes unas vacaciones de golf de alta calidad. Aunque Dinamarca es uno de los países escandinavos, el clima no es comparable con el de Suecia, Noruega y Finlandia, debido a la reciente tendencia de inviernos suaves. Muchos campos de golf daneses ofrecen la oportunidad de jugar al golf durante todo el año.
¡Suscríbete a nuestra newsletter y no te pierdas las próximas ofertas de reservas de tee, los nuevos artículos y todo lo relacionado con el mundo del golf!

cancelar la suscripción
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2021 — leadingcourses.com