Prise d'eau Golf: Avis

Bronze
Joué le: 13 octobre 2021
Date d’avis: 13 octobre 2021
Index: 16.9
Blaak-De Sijsten

Heerlijke ronde gelopen op dit mooi onderhouden golfterrein.

Traduire en Français
Utile ?

Réponse de Prise d'eau Golf — 14 octobre 2021

Beste r_vandusseldorp, Goed om te horen. Bedankt weer en graag tot snel! Met vriendelijke groet, Team Prise d'Eau Golf

Argent
Joué le: 4 octobre 2021
Date d’avis: 5 octobre 2021
Index: 10.5
Blaak-De Leij

Op het laatste moment, vanwege het mooie weer, een starttijd geboekt op de lussen DeLeij-Blaak. Bij aankomst werd verteld dat ik samen met 3 andere heren zou lopen. Dit bleken 3 leden van Prise d'Eau te zijn, die zeer gastvrij - overigens een eigenschap van de hele club - waren en mij wezen op de problemen in de baan en de te volgen strategie. Helaas liepen de heren allee…

Traduire en Français
Utile ?

Réponse de Prise d'eau Golf — 14 octobre 2021

Beste gwouden, Hartelijk dank voor je uitgebreide recensie naar aanleiding van je bezoek. Wat leuk en fijn dat je samen met 3 leden speelde en zij je wegwijs konden maken. We ontvangen je graag nog een keer voor onze 3e lus of om gebruik te maken van onze oefenfaciliteiten, deze zijn vrij toegankelijk. Met vriendelijke groet, Team Prise d'Eau Golf

Argent
Joué le: 1 octobre 2021
Date d’avis: 7 octobre 2021
Index: 24.9
Blaak-De Leij

Een heerlijke golfdag. Begonnen met veel wind op Leij. Redelijk open ligging met brede fairways. Greens zijn groot, goed onderhouden en golvend. Daarna Blaak. Meer begroeid en ook daar goede greens. Restaurant is goed.

Traduire en Français
Utile ?

Réponse de Prise d'eau Golf — 14 octobre 2021

Beste w. p. dielis, Leuk dat je de Leij en de Blaak hebt gespeeld. 2 verschillende banen en erg leuk om te combineren. Fijn dat onze horeca ook in de smaak viel. Met vriendelijke groet, Team Prise d'Eau Golf

Or
Joué le: 26 septembre 2021
Date d’avis: 1 octobre 2021
Index: 13.9
Blaak-De Sijsten

Wat een leuke baan om te spelen. Parkeren geen probleem, de driving range is mooi. De fairways en greens liggen er goed bij, mooie snelheid op de greens. Onderwerh strategisch toiletten en water tap punten, de bewegwijzering is goed. De baan is ook goed te spelen voor spelers met een hoge hcp, je wordt niet meteen afgestraft op een verkeerd geslagen bal. Er zijn behoor…

Traduire en Français
16
Utile ?

Réponse de Prise d'eau Golf — 14 octobre 2021

Beste richard. kunst, Bedankt voor je uitgebreide recensie op meerdere facetten binnen Prise d'Eau. We kijken uit naar je volgende bezoek op onze golfbaan. Met sportieve groet, Team Prise d'Eau Golf

Bronze
Joué le: 20 septembre 2021
Date d’avis: 20 septembre 2021
Index: 39.9

Warm welkom bij de balie en door de marshall. De Leij is een prachtig baan in een rustige omgeving. We komen graag nog eens terug voor de andere banen.

Traduire en Français
Utile ?

Réponse de Prise d'eau Golf — 14 octobre 2021

Beste MarjaW, Fijn dat jullie zo warm welkom zijn geheten bij onze receptie en door de marshal. Ik geef dit door aan mijn collega's. De Blaak en de Sijsten zijn weer totaal anders dan de Leij, zeker het proberen waard. Graag tot een volgende keer! Met sportieve groet, Team Prise d'Eau Golf

Argent
Joué le: 16 septembre 2021
Date d’avis: 20 septembre 2021
Index: 17.7
Blaak-De Sijsten

Leuke baan. Flink wat ondulatie. Wel jammer dat de greenkeepers nergens naar keken en blijkbaar dachten dat de baan dicht was. Bij 1 hole werd er zonder pardon over een bal heen gereden en bij een andere stond er een maai machine vlak voor de teebox Het duurde even voor we door hadden dat er helemaal niemand in zat.

Traduire en Français
Utile ?

Réponse de Prise d'eau Golf — 14 octobre 2021

Beste geurt, Wij maken inderdaad gebruik van onbemande maaimachines. Vervelend dat het net bij jullie was. Ik ga dit voorval doorgeven en vragen of ze hier beter rekening mee willen houden. Met vriendelijke groet, Team Prise Prise d'Eau Golf

Or
Joué le: 9 septembre 2021
Date d’avis: 15 septembre 2021
Index: 18.7
Blaak-De Sijsten

De baan lag er uitstekend bij, mooie fairways, bunkers en greens, maar ik vond de baan een beetje saai. De meeste holes hadden niet veel spannende uitdagingen de fairways waren breed, het gras was goed gemaaid maar ja ik zoek wel wat afwisseling, hier leken alle holes op elkaar. Achteraf was het hapje eten en het drankje op het terras super lekker en gezellig.

Traduire en Français
Utile ?

Réponse de Prise d'eau Golf — 14 octobre 2021

Beste joseveen, Bedankt voor je uitgebreide recensie. Ik zie dat je de Blaak en de Sijsten hebt gespeeld. Wellicht dat de Leij (onze 3e 9 holes lus) je meer afwisseling kan bieden. Deze baan is erg open en weer totaal anders dan de Blaak en de Sijsten. Wellicht tot een volgende keer om deze lus eens te spelen. Met vriendelijke groet, Team Prise d'Eau Golf

Bronze
Joué le: 2 septembre 2021
Date d’avis: 8 septembre 2021
Index: 23.7
Blaak-De Sijsten

Mooie baan en goed onderhouden. Mooi weer hielp uiteraard! Eerste keer gespeeld, relaxte uitstraling en dat heeft zeker geholpen met mijn score. Fijn ontvangst en gastvrij terras. Een aanrader en staat op mijn lijstje om nog eens terug te komen.

Traduire en Français
Utile ?

Réponse de Prise d'eau Golf — 14 octobre 2021

Beste W Sweijen, Wat fijn dat de eerste keer op Prise d'Eau zo goed is bevallen. Ik geef je recensie door aan mijn collega's van de receptie en horeca. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Prise d'Eau Golf

Acier
Joué le: 1 septembre 2021
Date d’avis: 3 septembre 2021
Index: 19.0
Blaak-De Leij
De Leij-De Sijsten
Par 3 course

Zeer fraaie baan Goede catering.

Traduire en Français
Utile ?

Réponse de Prise d'eau Golf — 5 septembre 2021

Beste, Fijn om te lezen dat u zo positief bent over onze baan en horeca. Graag tot een volgende keer! Met sportieve groet, Team Prise d'Eau Golf

Acier
Joué le: 1 septembre 2021
Date d’avis: 3 septembre 2021
Index: 16.3
Blaak-De Sijsten
Blaak-De Leij
De Leij-De Sijsten

Prise d' Eau is in alle opzichten een fantastische ervaring. De (Brabantse?) gastvrijheid, de kwaliteit van het onderhoud, de sportieve uitdagingen in de baan en een fantastische keuken. Kortom, een voorbeeld voor alle golfbanen in Nederland. En als je wilt overnachten met je camper, caravan of tent dan adviseer ik Camping Petit013. Deze luxe camping ligt nog geen drie …

Traduire en Français
Utile ?

Réponse de Prise d'eau Golf — 5 septembre 2021

Beste mdorff, Leuk om te lezen dat uw bezoek u zo goed is bevallen. Ik zal dit ook zeker doorgeven aan mijn collega's van de receptie, horeca en greenkeeping. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Prise d'Eau Golf

Acier
Joué le: 1 septembre 2021
Date d’avis: 6 septembre 2021
Index: 25.3
Blaak-De Leij

Eerste keer gespeeld op Prise d’Eau, Mooie en vooral lange baan. Birdie Circle dag voortreffelijk georganiseerd meet heerlijk eten!

Traduire en Français
Utile ?

Réponse de Prise d'eau Golf — 13 octobre 2021

Beste sachapostma0, Bedankt voor je recensie. Leuk om te horen dat je genoten hebt van de Birdie Circle Cup. Met vriendelijke groet, Team Prise d'Eau Golf

Argent
Joué le: 1 septembre 2021
Date d’avis: 3 septembre 2021
Index: 16.4
Blaak-De Leij

Gespeeld in het kader van de nieuw opgestarte Birdie Circle Cup. Goed onderhouden alleszins speelbare baan. nergens spectaculair maar ook zeker niet saai. Ondanks het gegeven dat de baan op een vlak stuk terrein is aangelegd toch vrij veel ondulatie in de fairways. Greens laten nog zien dat ze dit jaar gesneden zijn en her en der beïnvloedt dit de rol van de bal enigszin…

Traduire en Français
Utile ?

Réponse de Prise d'eau Golf — 5 septembre 2021

Beste hansgielissen, Leuk dat u heeft deelgenomen aan de Birdie Circle Cup. De feedback m. b. t. de baan geef ik door aan onze greenkeepers. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, Tem Prise d'Eau Golf

Acier
Joué le: 1 septembre 2021
Date d’avis: 10 septembre 2021
Index: 28.6
Blaak-De Sijsten
De Leij-De Sijsten
Blaak-De Leij

Prachtige baan met 3 uitdagende en uitstekend onderhouden lussen. Gastvrijheid en entourage is geweldig.

Traduire en Français
Utile ?

Réponse de Prise d'eau Golf — 14 octobre 2021

Beste bertholetpieter, Goed om te horen dat je bezoek zo aangenaam is geweest. We verwelkomen je graag nog een keer. Met vriendelijke groet, Team Prise d'Eau Golf

Bronze
Joué le: 26 août 2021
Date d’avis: 26 août 2021
Index: 22.9
De Leij-De Sijsten

Prachtige baan met verrassende fairways. Soms even lastig te bepalen of je de juiste vlag van je hole aanspeelt.

Traduire en Français
Utile ?

Réponse de Prise d'eau Golf — 5 septembre 2021

Beste ad. lancee, Bedankt voor uw recensie. Goed om te horen dat de fairways u (hopelijk) positief verrast hebben. Met vriendelijke groet, Team Prise d'Eau Golf

Acier
Joué le: 26 août 2021
Date d’avis: 26 août 2021
Index: 31.1
De Leij-De Sijsten

Waren quasi de eerste flight van de dag op de De Leij en enorm van genoten. Baan is zeer goed onderhouden en iedereen enorm gastvrij. Na de eerste lus koffietje gedronken op het gezellige terras en dan op naar de 2e lus (we dachten de Blaak maar moest de Sijsten zijn); bleek dat we ons 's morgens hadden vergist welke lus eerst te doen. De dame aan het onthaal heeft onmidd…

Traduire en Français
Utile ?

Réponse de Prise d'eau Golf — 5 septembre 2021

Beste joriscardyn, Gelukkig konden jullie ondanks dit foutje in de ochtend nog genieten van een mooie tweede 9 hoels op de Sijsten. Wij kijken er ook naar uit om u binnenkort nog eens te ontvangen, dan wellicht om de Blaak te ontdekken. Met vriendelijke groet, Team Prise d'Eau Golf

Acier
Joué le: 19 août 2021
Date d’avis: 19 août 2021
Index: 49.1
Par 3 course

Fijne par 3 baan goed onderhouden, complimenten voor de greenkeepers.

Traduire en Français
Utile ?

Réponse de Prise d'eau Golf — 23 août 2021

Beste petervingerhoets69, Fijn dat onze PAR3 baan u zo goed is bevallen. Wij zullen de complimenten zeker overbrengen naar onze greenkeepers. Met sportieve groet, Team Prise d'Eau Golf

Acier
Joué le: 5 août 2021
Date d’avis: 22 août 2021
Index: 20.1
Blaak-De Leij

Begin augustus 2021 gespeeld op Prise D’eau. Hadden vooraf gehoord dat de blaak de mooiste course was. Maar vonden de Ley zeker zo mooi. Erg uitdagende banen. Absoluut een aanrader en erg gastvrij. Kortom een perfecte dag.

Traduire en Français
Utile ?

Réponse de Prise d'eau Golf — 23 août 2021

Beste heer/mevrouw, Wat ons betreft zijn alledrie onze 9-holes lussen even mooi. Fijn dat de Leij u heeft kunnen uitdagen. Graag tot een volgende keer om de andere lus, De Sijsten, uit te proberen? Met vriendelijke groet, Team Prise d'Eau Golf

Argent
Joué le: 4 août 2021
Date d’avis: 4 août 2021
Index: 11.3
Blaak-De Sijsten

Blaak/ De Sijsten gespeeld. Fantastische baan met goede faciliteiten zoals waterpunten, wc etc. Goede bewegwijzering en informatie borden van de holes. Putten goed onder controle gekregen ondanks ondulatie en snelheid. Mooie fairways en greens.

Traduire en Français
Utile ?

Réponse de Prise d'eau Golf — 23 août 2021

Beste e. boning3, Bedankt voor je beoordeling en de mooie score van een 9! Fijn dat het putten je goed is afgegaan. Tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Prise d'Eau Golf

Or
Joué le: 30 juillet 2021
Date d’avis: 31 juillet 2021
Index: 15.3
Blaak-De Sijsten

Baan lag er goed bij, alleen jammer dat -ook hier - de rough zodanig was, dat je bal nauwelijks terug te vinden is. Greens waren niet echt snel (trager dan je mag verwachten van zo’n baan) en dat is altijd lastig spelen (vind ik dan toch :)). Terras was weer gezellig druk en de hapjes waren echt wel ok. Niet uitgebreid gegeten. Ga hier ongetwijfeld nog terug komen.

Traduire en Français
Utile ?

Réponse de Prise d'eau Golf — 23 août 2021

Hallo Snijdertje, We nemen je feedback mee voor onze greenkeepers en onze horeca. Bedankt voor je bezoek en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Prise d'Eau Golf

Or
Joué le: 29 juillet 2021
Date d’avis: 1 août 2021
Index: 15.9
Blaak-De Leij

Mooi onderhouden baan, goede greens. Aardige marshal die nog eventjes langs kwam om de zware regen aan te kondigen en advies te geven waar we konden schuilen.

Traduire en Français
Utile ?

Réponse de Prise d'eau Golf — 23 août 2021

Goedemorgen Robbali, Vervelend dat je met de regen hebt moeten golfen. Gelukkig wist je de schuilhutten goed te vinden na het advies van onze marshalls. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Prise d'Eau Golf

Acier
Joué le: 26 juillet 2021
Date d’avis: 27 juillet 2021
Index: 24.0
Blaak-De Sijsten
Blaak-De Leij

de snelweg is een heel grote storende factor waar je niet omheen kunt. De sfeer is teleurstellend.

Traduire en Français
Utile ?

Réponse de Prise d'eau Golf — 28 juillet 2021

Beste amchabot, Vervelend dat u uw bezoek bij ons zo heeft ervaren. We nemen contact met u op voor nadere toelichting. Met vriendelijke groet, Team Prise d'Eau Golf

Argent
Joué le: 10 juillet 2021
Date d’avis: 13 juillet 2021
Index: 15.3
Blaak-De Sijsten

Grote golf club, beetje Amerikaans qua opzet. In theorie is het Toptracer systeem op de driving range echt een USP, in de praktijk is het jammer dat niet alle systemen goed werken. De ontvangst bij de receptie was erg zuur, gelukkig werd dat na de ronde enigszins goed gemaakt door het vriendelijke restaurantpersoneel en uitstekend eten! Het was dermate druk dat er 4 fligh…

Traduire en Français
Utile ?

Réponse de Prise d'eau Golf — 15 juillet 2021

Beste Ovide, Bedankt voor uw recensie. We zijn druk bezig om ervoor te zorgen Toptracer Systeem optimaal kan werken. De feedback m. b. t. het ontvangst nemen wij zeer serieus. Ik geef door aan mijn collega's van de horeca dat u zo tevreden bent over het diner en de bediening. Wij hopen u nogmaals te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Team Prise d'Eau Golf

Acier
Joué le: 27 juin 2021
Date d’avis: 27 juin 2021
Index: 8.0

Met golfteam en 2 flights. Vriendelijke mensen, goede oefenfaciliteiten maar wat duurde het lang. Op eerste 9 al vaak moeten wachten omdat flights en de baan vol zat. Op 2e Negen kwamen we op tee box aan waar al drie flights aan het wachten waren. Helaas konden deze 4 ballen niet verder slaan dan 30 meter, echte startgolfers. Besloten derhalve maar om te stoppen omdat het…

Traduire en Français
Utile ?

Réponse de Prise d'eau Golf — 2 juillet 2021

Beste Robert-Jan, Bedankt voor je reactie. Bij Prise d’Eau is het op drukkere dagen zoals zondag inderdaad vaak niet mogelijk om binnen max 4 uur 18 holes te spelen. We reserveren per flight 2.16 uur voor 9 holes en proberen het tempo in de baan zo goed mogelijk te bewaken: niet te langzaam, niet te snel, maar okay voor iedereen. Bij ons is tenslotte iedereen welkom en we houden sportief rekening met elkaar. Vervelend dat we op jouw golfdag het tempo in de baan niet goed op orde hadden, excuus daarvoor. Op rustigere dagen is vaak wel mogelijk wat meer je eigen speeltempo te bepalen. Bel ons volgende keer even voor tips en advies! Wij bellen jou / je flightgenoot graag nog even om te bespreken hoe we buiten de reeds geboden compensatie deze nare ervaring helemaal goed kunnen maken. Met vriendelijke groet, Team Prise d'eau Golf

Bronze
Joué le: 24 juin 2021
Date d’avis: 27 juin 2021
Index: 26.1
Blaak-De Sijsten

Vandaag 9 holes De Blaak gespeeld. Na geparkeerd te hebben op het ruime parkeerterrein is het met alle gebouwen en bijgebouwen en ingangen even zoeken naar de receptie en de teebox. Gelukkig wijzen bordjes de goede weg. Na een relatief forse greenfee betaald te hebben even wat ingeslagen op de oefengreen en chipping area. Alles ziet er heel netjes verzorgd uit. Daarna …

Traduire en Français
Utile ?

Réponse de Prise d'eau Golf — 30 juin 2021

Beste Eric F., Leuk om te horen dat de Blaak u bevallen is! De volgende keer dus de derde negen! Wij zien u graag snel weer op Prise d'eau. Met vriendelijke groet, Team Prise d'eau Golf!

Bronze
Joué le: 24 juin 2021
Date d’avis: 29 juin 2021
Index: 31.4
De Leij-De Sijsten

Well maintained course Greens are fast and not easy Very busy may be too busy Although I booked a buggy, when I arrived it was not available Reception was very friendly and tried to help and organised one for the 2nd nine holes.

Traduire en Français
Utile ?

Réponse de Prise d'eau Golf — 30 juin 2021

Dear TonyV, Thank you for your kind words. My apologies for the inconvenience concerning the buggy. It is nice to hear that the reception was able to assist you. We hope to see you again soon. Kind regards, Team Prise d'eau Golf!

Or
Joué le: 20 juin 2021
Date d’avis: 21 juin 2021
Index: 32.4
Blaak-De Sijsten

Zeer warme vriendelijke ontvangst door Claudia, alles goed geregeld en uitgelegd. Wij hadden het verwenarrangement geboekt voor 4. Wel bij de Prise D'eau weten ze wat verwennen is, echt top en een aanrader, zowel het onthaal als de mensen van het restaurant, wij komen gegarandeerd nog terug. Ook de golfbaan ligt er mooi en goed onderhouden bij, alle T-boxen, fairway's en…

Traduire en Français
Utile ?

Réponse de Prise d'eau Golf — 30 juin 2021

Beste Bob, Wat fijn om te horen dat u genoten heeft! Wij zien u graag snel weer terug op Prise d'eau. Met vriendelijke groet, Team Prise d'eau Golf!

Bronze
Joué le: 20 juin 2021
Date d’avis: 21 juin 2021
Index: 15.3
Blaak-De Sijsten
Par 3 course
Blaak-De Leij
De Leij-De Sijsten

De baan ligt er alles bij elkaar (greens, fairways en prachtige rough en bloemenzee tussen de holes) fantastisch bij. Complimenten voor de greenkeepers die na de aanhoudende kou en regen in april en mei de baan in korte tijd in top conditie hebben gebracht.

Traduire en Français
Utile ?

Réponse de Prise d'eau Golf — 30 juin 2021

Beste Veur te golven, Bedankt voor je compliment! Wij zullen dit doorgeven aan de greenkeepers. Met vriendelijke groet, Team Prise d'eau Golf!

Argent
Joué le: 15 juin 2021
Date d’avis: 29 juin 2021
Index: 16.9
Blaak-De Leij

Wanneer je een eerste keer, zoals ik, aankomt op Prise d' Eau rij je een immense parkeerplaats op en denk je ongewild een beetje in Amerikaanse grote getallen. Maar dan kom jet het terras op en merk je dat alles toch de nodige knusheid en gezelligheid uitstraalt, echt Brabant. En als je dan ook nog een keer de baan in "mag" zie je dat alles er pico bello bij ligt. Als het…

Traduire en Français
Utile ?

Réponse de Prise d'eau Golf — 30 juin 2021

Beste MDR, Wat fijn om te horen dat u genoten heeft! Wij doen er alles aan om het zo gezellig mogelijk te maken voor iedereen; fijn om te horen dat dit voor u gelukt is. Graag zien wij u snel weer! Met vriendelijke groet, Team Prise d'eau Golf!

Argent
Joué le: 13 juin 2021
Date d’avis: 15 juin 2021
Index: 22.6
Blaak-De Sijsten

Op 13-06 onze golfdag gehad met 14leden. Baan ligt er fantastisch bij. Van teebox tot greens alles keurig onderhouden! Ontvangst clubhuis was top en la afloop gebruik gemaakt van het arrangement. Dit was top verzorgd door het restaurant. Wij komen snel terug! Ben je in de buurt moet je deze baan lopen!

Traduire en Français
Utile ?

Réponse de Prise d'eau Golf — 15 juin 2021

Beste A. Andries, Fijn om te horen dat u genoten heeft! Wij zien u graag binnenkort weer bij Prise d'eau! Met vriendelijke groet, Team Prise d'eau Golf!

Argent
Joué le: 11 juin 2021
Date d’avis: 23 juin 2021
Index: 10.9
Blaak-De Sijsten

We waren aanwezig met een groep spelers van de GOLF IT UNITED community. We hebben zeer veel positieve feedback mogen ontvangen van onze deelnemers: over de baan, over het personeel, over het clubhuis, over de service, over de faciliteiten. Een super goede ontvangst door een team met professionele service. We komen zeker terug met onze community.

Traduire en Français
Utile ?

Réponse de Prise d'eau Golf — 30 juin 2021

Beste gmentens, Wat fijn om te horen dat de Golf It United community een positieve ervaring heeft gehad bij Prise d'eau! Wij zien u graag snel weer terug! Met vriendelijke groet, Team Prise d'eau Golf!

Abonnez-vous à notre newsletter pour ne rien rater : découvrez nos promotions sur les départs, nos nouveaux articles et tout ce qui a trait au golf !

annuler l'inscription
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2021 — leadingcourses.com