Prise d'eau Golf: Avis

visitors_1
Joué le: 22 octobre 2020 Date d’avis: 23 octobre 2020Index: 15.4
De Leij-De Sijsten
Zeer vriendelijke ontvangst en behulpzaam bij aanpassen starttijd ivm onaangekondigde extra speler voor onze flight. Eveneens vriendelijke Marshall bij start. Baan was in goede conditie, uitgezonderd de greens waarop veel open plekken. Dit blijkt toch zwak punt van deze golfbaan, gezien mijn eerdere ervaringen op deze baan. Positief in deze Corona tijd was de geboden Take…

Réponse de Prise d'eau Golf — 26 octobre 2020

Beste hesselpz, Vervelend dat de greens waren tegengevallen. Wij geven het door aan onze greenkeepers. Leuk om te horen dat u gebruik heeft gemaakt van de take-away! Met vriendelijke groet, Team Prise d'eau Golf
Traduire en Français
visitors_1
8.0
hansjanssen12
Argent
Joué le: 22 octobre 2020 Date d’avis: 24 octobre 2020Index: 12.3
Blaak-De Leij
Schitterende baan met vele uitdagingen. Prima onderhouden met geweldige fairways. Greens met veel ondulatie, helaas wel een schimmel aanwezig, maar maakte het niet minder leuk. Zeer gastvrij en een marshall die bij start en doorstart uitermate vriendelijk was. Echt een aanrader.

Réponse de Prise d'eau Golf — 26 octobre 2020

Beste hansjanssen12, Leuk om te horen dat je zo genoten hebt op onze baan. Wij geven het door aan de greenkeepers en marshalls. Graag tot een volgende keer! Met sportieve groet, Team Prise d'eau Golf
Traduire en Français
visitors_1
8.0
wilroozendaal
Bronze
Joué le: 20 octobre 2020 Date d’avis: 3 novembre 2020Index: 18.7
De Leij-De Sijsten
Mooi onderhouden baan, met goede greens en fairways en mooie lay-out- Enige dissonant is het geluid van de snelweg bij enkele holes. Bij de oefenfaciliteiten is het leuk om je swing te kunnen analyseren. Iets meer info/uitleg daarover zou welkom zijn. Aantrekkelijk ´twilight´ tarief in namiddag, dat met de huidige wintertijd helaas niet meer lukt.

Réponse de Prise d'eau Golf — 6 novembre 2020

Beste wilroozendaal, We kunnen ons voorstellen dat het geluid van de snelweg vervelend is. Dit is overigens niet altijd even hoorbaar. Wanneer er meer wind is, is deze beter te horen. Leuk dat je gebruik hebt gemaakt van de TopTracer. Onze pro's en receptie mag je altijd aanspreken, zij kunnen je daar alles over vertellen. Graag tot een volgende keer. Met sportieve groet, Team Prise d'eau Golf
Traduire en Français
visitors_1
8.3
bourgonjesurf
Bronze
Joué le: 18 octobre 2020 Date d’avis: 18 octobre 2020Index: 0
Blaak-De SijstenDe Leij-De Sijsten
Leuke baan die het hele jaar door erg goed speelbaar is. Eerst Sijsten gespeeld en daarna de Leij. Zoals de reviews al duidelijk maken is deze baan vaak heel druk en dat was zeker de tweede negen het geval. Daar helaas zonder uitzondering voor iedere volle swing moeten wachten.. De baan was in prima conditie, fairways zijn heel goed, greens lekker snel voor de tijd van…

Réponse de Prise d'eau Golf — 26 octobre 2020

Beste bourgonjesurf, Leuk om te zien dat je zo enthousiast bent over onze baan. We ontvangen je graag weer een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Prise d'eau Golf
Traduire en Français
visitors_1
9.0
maud11
Acier
Joué le: 14 octobre 2020 Date d’avis: 15 octobre 2020Index: 27
Blaak-De LeijBlaak-De SijstenDe Leij-De SijstenPar 3 course
Zeer leuk en goed onderhouden baan, telkens weer een genot om te golfen.

Réponse de Prise d'eau Golf — 26 octobre 2020

Beste maud11, Dank je wel! We zien je graag nog eens terug op onze baan. Met sportieve groet, Team Prise d'eau Golf
Traduire en Français
visitors_1
8.7
royhoffmann
Acier
Joué le: 10 octobre 2020 Date d’avis: 12 octobre 2020Index: 30
Blaak-De Sijsten
Mooie brede golfbaan. Goed onderhouden. Ondanks de vele regen was de baan goed bespeelbaar.

Réponse de Prise d'eau Golf — 13 octobre 2020

Beste royhoffmann, Jammer dat er zoveel regen was op moment van spelen. Hopelijk binnenkort in de herkansing met beter weer! Met sportieve groet, Team Prise d'eau Golf
Traduire en Français
visitors_1
7.8
EvertSvS
Acier
Joué le: 4 octobre 2020 Date d’avis: 9 octobre 2020Index: 23.1
Blaak-De Sijsten
Zondag 4 oktober Blaak-Sijsten gespeeld. Helaas veel wind maar was goed te doen. Altijd heerlijk om hier in het Brabantse land te spelen. Horeca zeer gastvrij.

Réponse de Prise d'eau Golf — 13 octobre 2020

Beste EvertSvS, Fijn om te horen dat het Brabantse land u zo goed bevalt. Gelukkig was het ondanks de wind nog goed te doen. Fijne dag vandaag! Met sportieve groet, Team Prise d'eau Golf
Traduire en Français
visitors_1
8.0
anjasvs
Acier
Joué le: 4 octobre 2020 Date d’avis: 9 octobre 2020Index: 24.5
Blaak-De Sijsten
Vaker op deze banen gespeeld en na afloop gegeten, altijd een warm welkom!

Réponse de Prise d'eau Golf — 13 octobre 2020

Beste anjasvs, Leuk om te horen dat je vaker bij ons speelt en je zo welkom voelt. Wij ontvangen je graag een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Prise d'eau Golf
Traduire en Français
visitors_1
7.9
Frans2020
Acier
Joué le: 4 octobre 2020 Date d’avis: 8 octobre 2020Index: 19
Blaak-De Sijsten
Leuke baan om te spelen. Prima greens. Wel jammer dat de snelweg zo dicht langs de golfbaan loopt.

Réponse de Prise d'eau Golf — 8 octobre 2020

Beste Frans2020, Wanneer de wind net even 'verkeerd' staat is het geluid van de snelweg helaas erg goed hoorbaar. Gelukkig hebben we nog 2 andere lussen waar u daar geen last van heeft. Wellicht tot een volgende eer. Met vriendelijke groet, Team Prise d'eau Golf
Traduire en Français
visitors_1
Joué le: 3 octobre 2020 Date d’avis: 5 octobre 2020Index: 5.7
clubs_1
Blaak-De Leij
Allereerst viel ons op dat er een hoop gebeurd op Prise d’eau, en dat is natuurlijk positief. Het weer was niet geweldig, maar de parkeerplaats stond vol. Klassen vol met jeugdspelers en een hoop clinics. De club is volop in beweging! De baan vonden we best pittig (redelijk lang) maar de layout was goed. Minpunt vonden we dat de baan er kwalitatief niet zo goed bij lag. V…

Réponse de Prise d'eau Golf — 8 octobre 2020

Beste splinterboel, Ik zie dat u op 3 oktober heeft gespeeld en dat was inderdaad een drukke dag. Jammer om te horen dat de kwaliteit van de baan in uw ogen minder was. Wij geven dit door aan onze greenkeepers. Met vriendelijke groet, Team Prise d'eau Golf
Traduire en Français
visitors_1
Joué le: 30 septembre 2020 Date d’avis: 2 octobre 2020Index: 26
Blaak-De Sijsten
Wij, mijn zoon en ik hebben heerlijk gegolft. We hadden een buggy en konden De Blaak vrij snel spelen, niemand achter ons en voor ons liep het snel door.. Jammer dat dan gepland was dat we er 2 uur en 16 min over zouden doen, want wij moesten 3 kwartier wachten om De Sijsten te kunnen spelen.

Réponse de Prise d'eau Golf — 8 octobre 2020

Beste bettyschuringa, Fijn om te horen dat jullie zo heerlijk hebben gegolft. Zeker met een buggy en weinig mensen in de baan ben je dan inderdaad zo door de eerste 9 holes heen. Op iedere lus kan er voor 9 holes gestart worden dus vandaar dat u voor de tweede 9 holes moest wachten. Bedankt voor uw recensie en hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Prise d'eau Golf
Traduire en Français
visitors_1
6.2
leodoffer
Argent
Joué le: 27 septembre 2020 Date d’avis: 2 octobre 2020Index: 29
Blaak-De Leij
We hadden een buggy die gelukkig aan gaf welke kant we op moesten anders hadden we misschien weleens goed moeten zoeken. Fairways behoorlijk beschadigd door droge periode. Veel herrie van de snelweg.

Réponse de Prise d'eau Golf — 8 octobre 2020

Beste leodoffer, Het kan zijn dat op dagen met slecht weer een veel wind u de snelweg beter hoort dan anders. Uw feedback m. b. t. de fairways geven wij door aan onze greenkeepers. Hopelijk tot een volgende keer! Met sportieve groet, Team Prise d'eau Golf
Traduire en Français
visitors_1
7.0
bunts1972
Bronze
Joué le: 26 septembre 2020 Date d’avis: 28 septembre 2020Index: 15.4
De Leij-De Sijsten
De Sijsten en de Leij gespeeld. Gelukkig was mijn medespeler er bekend anders had ik verscheidene malen moeten zoeken naar de volgende hole op de Sijsten. En wat een herrie op de Sijsten, of je naast de snelweg geparkeerd staat, dat neemt toch aardig wat plezier weg! De Leij is de mooiere lus van van de twee. Wat mij erg tegenviel waren de greens, daar is nog veel werk te…

Réponse de Prise d'eau Golf — 1 octobre 2020

Beste bunts1972, Bedankt voor uw reactie. Wanneer de wind 'slecht' staat kan het soms zijn dat je de vlakbij gelegen snelweg hoort. Op de Leij, de baan aan de overkant, heb je hier uiteraard geen last van. Onze greenkeepers werken elke dag hard om de baan in optimale conditie te krijgen. Wij zullen uw feedback aan hun doorgeven. Naast de receptie hebben wij een proshop van Jumbo Golf. Daar vindt u alle benodigdheden voor een mooie golfdag. We hopen u nog eens te mogen ontvangen. Met sportieve groet, Team Prise d'eau Golf
Traduire en Français
visitors_1
6.1
mv012345
Acier
Joué le: 25 septembre 2020 Date d’avis: 26 septembre 2020Index: 12.8
De Leij-De Sijsten
Teetime 12.54 De Sijsten. Bleek een toernooi met 4-ballen voor ons te zitten met als laatste teetime 13.00 (? : overboekt dus). Uiteindelijk 13.20 afgeslagen. Marshall gewaarschuwd vanwege zeer traag spel voor ons. Marshal was ws nieuw, wamt hij ging achteraan het toernooi duwen ipv vooraan trekken. Uiteindelijk om 16.05,2 uur en 3 kwartier later klaar met De Sijsten. Ron…

Réponse de Prise d'eau Golf — 1 octobre 2020

Dag mv012345, Vervelend om te horen dat u langer heeft moeten wachten dan normaal. Er was inderdaad een toernooi bezig op die betreffende dag en vanwege de corona maatregelen kunnen we een beperkt aantal mensen kwijt in ons clubhuis en terras. We hopen dat u nog eens terugkomt om de Leij te spelen. Met sportieve groet, Team Prise d'eau Golf
Traduire en Français
visitors_1
8.1
info450
Acier
Joué le: 23 septembre 2020 Date d’avis: 23 septembre 2020Index: 17.4
Blaak-De LeijBlaak-De SijstenDe Leij-De Sijsten
Mooie baan en zeer gastvrij ontvangen.

Réponse de Prise d'eau Golf — 25 septembre 2020

Dank je wel info450! We ontvangen je graag nog eens op onze baan. Met vriendelijke groet, Team Prise d'eau Golf
Traduire en Français
visitors_1
8.8
cees.hannie
Bronze
Joué le: 23 septembre 2020 Date d’avis: 23 septembre 2020Index: 25.4
Blaak-De Leij
Wat een fantastische mooie baan. Wij speelden eerst op De Leij en kwamen golfers van de club tegen. Daar zei ik dat het hier zo mooi is. Wacht maar tot je op de Blaak komt dat is nog mooier. Smaken verschillen natuurlijk maar mijn playing partner en ik vonden de Leij toch mooier!
Traduire en Français
visitors_1
Joué le: 23 septembre 2020 Date d’avis: 23 septembre 2020Index: 17
Blaak-De Sijsten
De Sijsten lag er goed bij, ondanks het intensieve nodige baanonderhoud. Fijne, afwisselende lus.

Réponse de Prise d'eau Golf — 25 septembre 2020

Beste r_vandusseldorp, Fijn om te horen dat u genoten heeft van de Sijsten. Wellicht de volgende keer een van onze andere lussen eens uitproberen! Met vriendelijke groet, Team Prise d'eau Golf
Traduire en Français
visitors_1
8.1
PetervanBragt
Bronze
Joué le: 23 septembre 2020 Date d’avis: 25 septembre 2020Index: 24.5
Blaak-De Leij
Heel mooie en uitdagende baan, kom er graag.

Réponse de Prise d'eau Golf — 1 octobre 2020

Beste PetervanBragt, Dat is mooi om te horen! Graag tot de volgende keer. Met sportieve groet, Team Prise d'eau Golf
Traduire en Français
visitors_1
8.2
KdP
Bronze
Joué le: 22 septembre 2020 Date d’avis: 22 septembre 2020Index: 29.2
Blaak-De Sijsten
Zeer fijne baan om te spelen. Wel jammer dat je veel moeite moet doen om met 2 te kunnen spelen maar uiteindelijk gelukt. Online lukte dit niet en kregen geen reactie dat het niet kon en stonden daar dan. Paar dagen nadien wel gelukt. Prachtige baan, goed onderhouden, fijne uitdagende greens. Oefenfaciliteiten zijn top en meer dan voldoende. Leuk terras en vriendelijk…

Réponse de Prise d'eau Golf — 25 septembre 2020

Beste KrisduPont, Gelukkig is het nog gelukt om met tweeën te spelen. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Prise d'eau Golf
Traduire en Français
visitors_1
Joué le: 19 septembre 2020 Date d’avis: 18 septembre 2020Index: 17.1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Blaak-De Sijsten
Baan is op zich uitdagend. Holes bieden golfer met diverse dog legs bebossing en water hindernissen voldoende uitdagingen. Tees waren prima echter faiways en greens waren matig grote etgenis was de enorme drukte opvde baan. Ca 130 euro betalen en dan voor iedere slag moeten wachten bevordert het spel niet. Als je dan op hole 10 met 4 flights staat dan vraag je je af of me…
Traduire en Français
visitors_1
Joué le: 18 septembre 2020 Date d’avis: 18 septembre 2020Index: 23.4
Blaak-De SijstenBlaak-De LeijDe Leij-De Sijsten
De baan ligt er fantastisch bij. Goede zorg door alle medewerkers en de marshals. Driving range is netjes aangepast met extra voorzieningen. Corona regels worden niet door iedereen nageleefd.

Réponse de Prise d'eau Golf — 22 septembre 2020

Beste willem. bartelings, Wij wijzen iedereen op de corona maatregelen. Vervolgens is het ieder zijn of haar eigen verantwoordelijkheid. Fijn om te horen dat de baan er zo goed bij ligt volgens u. Met sportieve groet, Team Prise d'eau Golf
Traduire en Français
visitors_1
7.1
WimBen
Bronze
Joué le: 18 septembre 2020 Date d’avis: 27 septembre 2020Index: 26.6
Blaak-De Leij
Hier gespeeld met arrangement, ontvangst met koffie en gebak, greenfee en aansluitend diner. 1e negen (De Leij) beviel het best. Mooie open holes. Daarna werd de baan (Blaak) steeds drukker en moest er regelmatig (te lang) worden gewacht. Ook het terras was na afloop erg vol.

Réponse de Prise d'eau Golf — 1 octobre 2020

Beste WimBen, Hartelijk dank voor uw reactie. Vervelend om te horen dat u iets langer moest wachten. Onze marshals doen hun best om voor een goede doorstroming in de baan te zorgen. We hopen u nog eens te mogen verwelkomen. Met sportieve groet, Team Prise d'eau Golf
Traduire en Français
visitors_1
Joué le: 18 septembre 2020 Date d’avis: 18 septembre 2020Index: 17.1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Blaak-De Sijsten
Baan is op zich uitdagend. Holes bieden golfer met diverse dog legs bebossing en water hindernissen voldoende uitdagingen. Tees waren prima echter faiways en greens waren matig grote etgenis was de enorme drukte opvde baan. Ca 130 euro betalen en dan voor iedere slag moeten wachten bevordert het spel niet. Als je dan op hole 10 met 4 flights staat dan vraag je je af of me…

Réponse de Prise d'eau Golf — 22 septembre 2020

Beste jvmosel1962, Vervelend om te horen dat u zoveel heeft moeten wachten. Na 14:00 en na 16:00 hebben wij een late fee en is het wellicht wat rustiger in de baan. Hopelijk toch tot een volgende keer! Met sportieve groet, Team Prise d'eau Golf
Traduire en Français
visitors_1
Joué le: 16 septembre 2020 Date d’avis: 16 septembre 2020Index: 22.3
clubs_1
Blaak-De Sijsten
Zeer vergevingsgezinde brede fairways. Veelal rechtuit. Het zijn de greens die het je moeilijk maken. Dus oppassen daar. Veel omgevingsgeluid van om liggende wegen en de luchtmacht was ook nogal nadrukkelijk aanwezig... Grote verrassing op hole 8 van blaak waar een grote groep groundsmen het bestond om bij de green te blijven staan met wat materiaal op de green terwijl wi…

Réponse de Prise d'eau Golf — 22 septembre 2020

Beste MartenvanHeusden, Dat is erg vervelend om te horen. Wij zullen onze greenkeepers hier op attenderen. Excuses voor dit ongemak. Met sportieve groet, Team Prise d'eau Golf
Traduire en Français
visitors_1
8.8
cees.hannie
Bronze
Joué le: 16 septembre 2020 Date d’avis: 23 septembre 2020Index: 25.4
Blaak-De Leij
Wat een fantastische mooie baan. Wij speelden eerst op De Leuk en kwamen golfers van de club tegen. Daar zei ik dat het hier zo mooi is. Wacht maar tot je op de Blaak komt dat is nog mooier. Smaken verschillen natuurlijk maar mijn playing partner en ik vonden de Leuk toch mooier!

Réponse de Prise d'eau Golf — 25 septembre 2020

Beste cees. hannie, Ik denk dat u de Leij bedoelt i. p. v. de Leuk ;-)! Fijn te horen dat u zo genoten heeft van onze baan. Hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Prise d'eau Golf
Traduire en Français
visitors_1
8.3
harsusanna
Bronze
Joué le: 16 septembre 2020 Date d’avis: 16 septembre 2020Index: 11.4
Blaak-De Leij
Voor de 2de maal gespeeld dit jaar. Wij vinden het een erg leuke baan, en goed onderhouden. Niet heel moeilijk, maar de greens zijn wel lastig. Dus scoren is niet vanzelfsprekend. Was wel behoorlijk druk dit maal. Toch de 1ste 9 lekker door kunnen lopen, ruim binnen 2 uur. Aangezien er 15 min tussen de volgende 9 holes wordt gepland, duurde het behoorlijk lang voor we ver…
Traduire en Français
visitors_1
8.6
o.heberle
Bronze
Joué le: 16 septembre 2020 Date d’avis: 25 septembre 2020Index: 26.5
Blaak-De Leij
Geweldige driving range... alleen hiervoor ga ik terug. Baan was goed verzorgd.

Réponse de Prise d'eau Golf — 1 octobre 2020

Beste o. heberle, Dank voor uw reactie. Leuk om te lezen dat u zo tevreden bent over onze driving range en baan. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen. Met sportieve groet, Team Prise d'eau Golf
Traduire en Français
visitors_1
8.3
harsusanna
Bronze
Joué le: 16 septembre 2020 Date d’avis: 16 septembre 2020Index: 11.4
Blaak-De Leij
Voor de 2de maal gespeeld dit jaar. Wij vinden het een erg leuke baan, en goed onderhouden. Niet heel moeilijk, maar de greens zijn wel lastig. Dus scoren is niet vanzelfsprekend. Was wel behoorlijk druk dit maal. Toch de 1ste 9 lekker door kunnen lopen, ruim binnen 2 uur. Aangezien er 15 min tussen de volgende 9 holes wordt gepland, duurde het behoorlijk lang voor we ver…

Réponse de Prise d'eau Golf — 22 septembre 2020

Beste harsusan2, Leuk om te horen dat jullie genoten hebben tijdens jullie bezoek. Wij rekenen 2 uur en 16 minuten voor de eerste 9. Vandaar dat wanneer jullie binnen 2 uur hebben gelopen er een kwartier tussen zit. Graag tot een volgende keer! Met sportieve groet, Sophie van Rozendaal
Traduire en Français
visitors_1
7.3
SergeR
Bronze
Premium
Joué le: 12 septembre 2020 Date d’avis: 28 septembre 2020Index: 12.5
Blaak-De Leij
Mooie baan om te spelen. Voor het eerst de Leij gespeeld. Daarna Blaak. Leuk voor de variatie.

Réponse de Prise d'eau Golf — 1 octobre 2020

Dag SergeR, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Hopelijk zien we u later nog eens terug om de Sijsten te spelen. Met sportieve groet, Team Prise d'eau Golf
Traduire en Français
visitors_1
7.5
rob39
Or
Joué le: 12 septembre 2020 Date d’avis: 17 septembre 2020Index: 15.6
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Blaak-De Leij
Personeel is erg vriendelijk. Zowel bij de receptie als in de horeca. Ruime parkeergelegenheid, ook aan de overzijde van de provinciale weg. Baan is netjes onderhouden. Greens zijn prettig om te putten. Bij het spelen van de Leij is het bij goed weer altijd wennen aan de vliegtuigjes die boven het weiland naast je vliegen en zoomen. Na de eerste 3 holes heb je daar geen …

Réponse de Prise d'eau Golf — 22 septembre 2020

Beste rob39, Fijn om te horen dat de baan de Leij u zo goed is bevallen. Uw feedback m. b. t. het starten om de 10 minuten nemen we mee. Met sportieve groet, Team Prise d'eau Golf
Traduire en Français
Abonnez-vous à notre newsletter pour ne rien rater : découvrez nos promotions sur les départs, nos nouveaux articles et tout ce qui a trait au golf !

annuler l'inscription
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com