Golfpark Exloo: Avis

  • Afficher tous les parcours
  • Openbare baan Exloo (Noord-Zuid) (101)7.4
visitors_1
8.1
MDR
Argent
Joué le: 26 août 2021 Date d’avis: 27 août 2021Index: 16.7
Openbare baan Exloo (Noord-Zuid)
Golfpark Exloo blijft een aparte belevenis. Van oorsprong een korte 9-holes baan waar later een volwaardige 9 holes aan zijn toegevoegd. Heel verrast door de mooie strakke fairways, ik ga bijna vergelijken met een biljart. De greens daarentegen waren super traag en dat was even meer dan wennen. Tijdens het spelen werden we meerdere malen verwend door laag overvliegende st…
Traduire en Français
visitors_1
Joué le: 29 juin 2021 Date d’avis: 29 juin 2021Index: 10.1
Er is dit jaar veel meer aandacht voor onderhoud van greens en fairways en dat merk je! Het spelen op Golfpark Exloo is gewoon leuker geworden. De horeca heeft een nieuwe moderne aanpak gekregen. De kwaliteit en de bediening zijn er daardoor met sprongen op vooruit gegaan. Complimenten daarvoor!
Traduire en Français
visitors_1
8.7
francois5
Argent
Joué le: 23 juin 2021 Date d’avis: 29 juin 2021Index: 27.9
Openbare baan Exloo (Noord-Zuid)
Erg onder de indruk! Vorige keer gespeeld in november 2020 en toen was de mist zo dik dat we niets meekregen van de baan. Nu dus wel en alles is goed op orde! Mooi onderhouden. Greens perfect en moeilijk. 2e negen wel uitdagender maar 1e negen ook leuk. Restaurant voor de lunch ook prima en vooral over vriendelijke mensen. Fijne middag gehad en komen zeker terug.
Traduire en Français
visitors_1
6.1
Gert Hofman
Argent
Joué le: 2 mars 2021 Date d’avis: 7 avril 2021Index: 10
Openbare baan Exloo (Noord-Zuid)
Kleine golfbaan met ee moeilijke 9 holes lus en een relatief korte en eenvoudige lus. Onderhoud is goed, behalve dat de bunkers hard en niet goed bijgehouden zijn. Waar andere banen eruit liggen door regenval, kan hier vaak wel gespeeld worden. Zeker een golfbaan om nog eens heen te gaan.
Traduire en Français
visitors_1
7.0
vantuil5
Bronze
Joué le: 31 janvier 2021 Date d’avis: 16 mars 2021Index: 17.8
Openbare baan Exloo (Noord-Zuid)
Golfbaan lag er gezien de winterse omstandigheden wel goed bij. Jammer alleen van de soms wel hele slechte wintergreens. Eerste 9 (korte) holes niet vergelijkbaar met de tweede negen. Al met al een leuke golfbaan, vooral de tweede negen holes.
Traduire en Français
visitors_1
7.7
francois5
Argent
Joué le: 10 novembre 2020 Date d’avis: 11 novembre 2020Index: 27.9
Openbare baan Exloo (Noord-Zuid)
Gespeeld in dikke mist, daardoor niet veel gezien van de baan en omgeving 🙂 Ontvangst was prima.

Réponse de Golfpark Exloo — 12 novembre 2020

Helaas ja, dikke mist. Goede reden wellicht om nog een keer terug te komen op een mooie zonnige najaarsdag. Je bent hier altijd van harte welkom. Namens Golfpark Exloo, Richard
Traduire en Français
visitors_1
7.0
alex.smit
Bronze
Joué le: 27 octobre 2020 Date d’avis: 29 octobre 2020Index: 21.2
Openbare baan Exloo (Noord-Zuid)
leuke baan voor elk niveau. voor mij onbekende baan, maar holes zeer goed aangegeven. Gastvrij ontvangen ondanks dat we niet gereserveerd hadden.

Réponse de Golfpark Exloo — 30 octobre 2020

Dank voor de beoordeling Alex en fijn dat je Golfpark Exloo zo positief waardeert. Graag tot een volgende keer. Namens Golfpark Exloo, Richard
Traduire en Français
visitors_1
Joué le: 18 octobre 2020 Date d’avis: 18 octobre 2020Index: 18.5
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
3
Openbare baan Exloo (Noord-Zuid)
Vriendelijke mensen bij het telefonisch reserveren en caddymaster. Oefenfaciliteiten zijn prima op orde, de nieuwe matten op de drivingrange is gewoon fijn. Zelf de zuidlus gespeeld. Een goed verzorgde parkbaan. Bij elke hole een mooie overzicht van de hole en een prullenbak en ballenwasser. De zuid-lus is een combinatie van een aantal relatief korte par 4 holes,2 lange p…

Réponse de Golfpark Exloo — 19 octobre 2020

Beste John, Goed om te lezen dat je de zuidlus van Golfpark Exloo hebt gewaardeerd. Hopelijk geeft dat aanleiding om nog eens terug te komen. Namens Golfpark Exloo, Richard
Traduire en Français
visitors_1
8.2
quickjo
Bronze
Joué le: 18 septembre 2020 Date d’avis: 23 septembre 2020Index: 25.7
Openbare baan Exloo (Noord-Zuid)
Wij hebben hier gespeeld op 18 September, met een deal via hun website,18 holes met extra saté, of schnitzel voor € 2,50 extra. Dit leek ons een leuke deal, en nog nooit in Drenthe wezen golfen. Wij kwamen aan met 4 personen, koffie met gebak om de dag te starten. Het was prachtig weer, en een mooie golfdag was in aantocht. De vriendelijke serveerster kwam aan ons vrage…

Réponse de Golfpark Exloo — 24 septembre 2020

Dank voor jullie uitgebreide reactie en complimenten voor het feit dat jullie het kennelijke misverstand in het restaurant sportief hebben opgevat. Ik zal jullie complimenten aan de keuken overbrengen. Graag tot een volgende keer! Namens Golfpark Exloo, Richard
Traduire en Français
visitors_1
7.9
s.puffelen
Acier
Joué le: 7 septembre 2020 Date d’avis: 24 septembre 2020Index: 29
Openbare baan Exloo (Noord-Zuid)
Tijdens vakantie op deze baan 9 holes gelopen. Toegankelijk en zeer vriendelijke benadering. Mooie baan.

Réponse de Golfpark Exloo — 24 septembre 2020

Fijn dat je een leuke golfdag hebt gehad op Golfpark Exloo. Wie weet kom je nog eens in Drenthe op vakantie. Je bent dan bij ons altijd welkom! Namens Golfpark Exloo, Richard
Traduire en Français
visitors_1
8.1
nico lovink
Bronze
Joué le: 20 août 2020 Date d’avis: 23 septembre 2020Index: 25.2
Openbare baan Exloo (Noord-Zuid)
Zeer gastvrij ontvangen. Was op vakantie in de buurt van Exlloo. Bij aankomst werd direct een mogelijkheid gezocht voor een starttijd. De Zuidlus is mooi en zeker uitdagend. Noordlus par 3 met 1 par 4 wat eentonig. Baan lag er netjes bij en goed onderhouden.

Réponse de Golfpark Exloo — 24 septembre 2020

Beste Nico, Dank voor je reactie. Ik ben blij te lezen dat je een plezierige golfdag hebt gehad. Met een knipoog: de Noordlus heeft nog een 2e Par 4. Met een groet namens Golfpark Exloo, Richard
Traduire en Français
visitors_1
8.5
leovermeer
Argent
Joué le: 20 juillet 2020 Date d’avis: 31 juillet 2020Index: 16.8
Openbare baan Exloo (Noord-Zuid)
De route er naar toe was niet duidelijk. Wel was men erg gastvrij, maar bleken wij niet genoteerd te staan voor een rondje 18 holes terwijl di wel telefonisch was afgesproken. Ook geen troleys klaar. Alles werd wel op een vriendelijke manier alsnog geregeld.

Réponse de Golfpark Exloo — 31 juillet 2020

Beste Leo, Dank voor de reactie en de mooie beoordeling. Jammer dat er wat aanloopprobleem waren, maar je hebt hopelijk daarna een heel gezellige dag op Golfpark Exloo gehad. Wie weet tot ziens... Namens Golfpark Exloo, Richard
Traduire en Français
visitors_1
Joué le: 17 juin 2020 Date d’avis: 22 juin 2020Index: 29.1
Openbare baan Exloo (Noord-Zuid)
Greens waren heel stroef. Fairway gemist en bal was ook bijna weg Hoog gras langs de baan en veel los gras op de baan.

Réponse de Golfpark Exloo — 22 juin 2020

Beste René, Dank voor jouw beoordeling. De opmerkingen Over de baan geef ik door aan de greenkeeper. Op basis van de overige beoordelingen vermoed ik dat je toch een mooie dag op Golfpark Exloo hebt gehad. We zien je dan ook graag weer eens terugkomen. Namens Golfpark Exloo, Richard
Traduire en Français
visitors_1
6.1
janelema
Bronze
Joué le: 14 juin 2020 Date d’avis: 14 juin 2020Index: 22.9
Openbare baan Exloo (Noord-Zuid)
Een Corona-rondje met golfvrienden gespeeld. Veel fairways zijn nu al grotendeels kurkdroog en kaal, plaatsen zou hier welkom zijn. Opvallend is dat je hier vierballen tegenkomt en dat de greenkeeper herhaaldelijk start de green te maaien als onze flight de green wil aanspelen. Niet best.

Réponse de Golfpark Exloo — 15 juin 2020

Beste Jan, Dank voor je reactie. Die vierballen in de baan passen niet in ons Corona protocol. Ik zal daar aandacht aan laten besteden. Dat de greenkeeper als het ware met jullie meerijdt en niet even wacht tot jullie de green aangespeeld hebben, is ook niet zoals het hoort. Uiteraard hoop ik dat je bij een volgende gelegenheid alleen maar van de baan hoeft te genieten. Namens Golfpark Exloo, Richard Westerhof
Traduire en Français
visitors_1
Joué le: 30 janvier 2020 Date d’avis: 30 janvier 2020Index: 27.9
Openbare baan Exloo (Noord-Zuid)
Zeer gastvrij en een prachtige omgeving.

Réponse de Golfpark Exloo — 30 janvier 2020

Dank voor de positieve beoordeling van Golfpark Exloo. Fijn ook te lezen dat je het zo naar je zin hebt. Kom gerust nog eens terug. Vriendelijke groet namens Golfpark Exloo, Richard
Traduire en Français
visitors_1
Joué le: 23 octobre 2019 Date d’avis: 30 octobre 2019Index: 27.9
clubs_1
clubs_1
Openbare baan Exloo (Noord-Zuid)
Gastvrijheid en gezelligheid in een prachtige omgeving
Traduire en Français
visitors_1
7.1
nannemartinh
Acier
Joué le: 22 octobre 2019 Date d’avis: 30 octobre 2019Index: 22.1
clubs_1
Openbare baan Exloo (Noord-Zuid)
Baan was in orde. Na het bekijken van de kaart ligt onderschatting van de baan op de loer. De greens waren voor mij lastig te lezen, teveel 3 puts. Al met al de moeite waard. Wij komen hier nog eens terug. Gastvrijheid evenaarde mijn thuisclub Regthuys.

Réponse de Golfpark Exloo — 31 octobre 2019

Dank voor de reactie en fijn om te lezen dat het spelen op Golfpark Exloo goed bevallen is. Ook bij een volgende gelegenheid ben je weer van harte welkom. Namens Golfpark Exloo, Richard
Traduire en Français
visitors_1
Joué le: 8 octobre 2019 Date d’avis: 8 octobre 2019Index: 27.9
clubs_1
Openbare baan Exloo (Noord-Zuid)
Golfpark Exloo is een gezellige en mooie golfbaan, waar iedereen zich direct thuis voelt. Prachtige locatie en ook de Hunzeberg Exloo Puur, dichtbij voor een leuk arrangement., weekend weg, kom eens langs! Mooi onderhouden, door o.a. tal van vrijwilligers. Gezellig terras voor hapje en drankje. Hartelijk welkom voor veel golfplezier.
Traduire en Français
visitors_1
7.0
mbergmeester
Bronze
Joué le: 12 septembre 2019 Date d’avis: 21 octobre 2019Index: 14.8
Openbare baan Exloo (Noord-Zuid)
Golfbaan met fijne ontspannen sfeer. Fairways schreeuwden om water, maar dat is logisch met de droogte van de laatste 2 zomers. Greens zoals altijd in prima conditie.

Réponse de Golfpark Exloo — 22 octobre 2019

Dank voor je bericht. Goed te lezen dat je Golfpark Exloo waardeert. Namens Golfpark Exloo, Richard
Traduire en Français
visitors_1
Joué le: 25 août 2019 Date d’avis: 26 août 2019Index: 27.9
Openbare baan Exloo (Noord-Zuid)
Gezellig, prachtige omgeving, vriendelijk en voor iedereen even gastvrij.

Réponse de Golfpark Exloo — 27 août 2019

Fijn om te lezen dat je een leuke dag op Golfpark Exloo hebt gehad. Namens Golfpark Exloo, Richard
Traduire en Français
visitors_1
5.8
janelema
Bronze
Joué le: 26 juillet 2019 Date d’avis: 26 juillet 2019Index: 22.9
Openbare baan Exloo (Noord-Zuid)
Ook dit jaar weer met een niet-golfende kennis gespeeld op Exloo. Wat opviel waren de goed verzorgde greens die redelijk snel waren. Veel fairways zijn kurkdroog-begrijpelijk- en het is jammer dat er geen plaatselijke regel is ingevoerd om op droge fairways te mogen plaatsen. Op veel andere banen zie je dit wel en het verhoogt het speelplezier. En enkele tees op de eerste…

Réponse de Golfpark Exloo — 27 juillet 2019

Dank voor de reactie. We nemen jouw opmerkingen ter harte. Namens Golfpark Exloo, Richard
Traduire en Français
visitors_1
Joué le: 13 juin 2019 Date d’avis: 13 juin 2019Index: 10.1
Openbare baan Exloo (Noord-Zuid)
De kleedkamers bieden comfort maar het clubhuis mag wel nog meer golfuitstraling krijgen. Zeer gevarieerde golfbaan met prachtige greens.
Traduire en Français
visitors_1
6.1
marcogoergens
Bronze
Joué le: 1 juin 2019 Date d’avis: 11 juin 2019Index: 41
Openbare baan Exloo (Noord-Zuid)
Leuke baan om te spelen, echter de sfeer is bijzonder afstandelijk. Op de site staat vermeld dat kinderen een korting krijgen, echter bij navraag kon ik gewoon het volle pond betalen. Clubhuis ziet er goed uit alleen niet bepaald gastvrij, zeer afstandelijke sfeer.

Réponse de Golfpark Exloo — 3 juillet 2019

Beste Marco, Dank voor de reactie. Jammer dat je teleurgesteld bent en zeker waar het gaat om het niet krijgen van enige korting voor één of meer kinderen voor een ronde van 18 holes. Dit is intern inmiddels onderwerp van gesprek geweest en moet inderdaad veranderen. Je overige opmerkingen nemen wij ter harte. Vriendelijke groet, namens Golfpark Exloo, Richard
Traduire en Français
visitors_1
Joué le: 22 avril 2019 Date d’avis: 22 avril 2019Index: 19
Openbare baan Exloo (Noord-Zuid)
Interessante baan met veel par 3 holes op de eerste negen. Het tweede (nieuwe) gedeelte is uitdagend met lastige holes en moeilijke greens. Mooie opbouw van makkelijk naar moeilijk! Baan is goed onderhouden ondanks de droogte van afgelopen jaar. Clubhuis oogt saai, terras is aardig met uitzicht op hole 18. Ontvangst is zeer gastvrij (in dit geval door een bestuurslid), de…
Traduire en Français
visitors_1
Joué le: 8 avril 2019 Date d’avis: 8 avril 2019Index: 10.1
Openbare baan Exloo (Noord-Zuid)
Het is een zeer gevarieerde golfbaan met 9 compacte holes 9 holes mat A-status. Voor elk wat Wils en iedere club uit mijn tas kan worden gebruikt.
Traduire en Français
visitors_1
7.9
wietzehulshof
Bronze
Joué le: 24 mars 2019 Date d’avis: 24 mars 2019Index: 12.6
Openbare baan Exloo (Noord-Zuid)
Bunkers zijn vernieuwd en top, baan is nog niet hersteld van de droogte vorige zomer, baan is niet voor longhitters maar voor golfers die precizie en zuiverheid willen oefenen.

Réponse de Golfpark Exloo — 25 mars 2019

Geachte heer Hulshof, Dank u wel voor de mooie beoordeling. Met vriendelijke groeten, Robbert Golfpark Exloo
Traduire en Français
visitors_1
7.1
DIJ16
Bronze
Joué le: 4 novembre 2018 Date d’avis: 4 novembre 2018Index: 31
Openbare baan Exloo (Noord-Zuid)
Matige fairway’s Goede Oefengreens en drivingrange.

Réponse de Golfpark Exloo — 5 novembre 2018

Hallo, Dank u voor uw beoordeling. Vorige week zijn alle fairway's opnieuw doorgezaaid. Door de droogte zijn ze inderdaad niet echt mooi meer. Met vriendelijke groeten, Robbert Golfpark Exloo
Traduire en Français
visitors_1
Joué le: 21 septembre 2018 Date d’avis: 23 janvier 2019Index: 28.3
Openbare baan Exloo (Noord-Zuid)
Gezellig, golfbaan, zeer laagdrempelig en voordelig, vooral in combinatie met een aanbieding.

Réponse de Golfpark Exloo — 26 janvier 2019

Hallo, Wij zijn blij om te horen dat u het naar uw zin heeft gehad. Graag tot gauw. Met vriendelijke groeten, Robbert Golfpark Exloo
Traduire en Français
visitors_1
8.0
jaapakse
Acier
Joué le: 12 septembre 2018 Date d’avis: 12 septembre 2018Index: 14.2
Openbare baan Exloo (Noord-Zuid)
Onderhoud van de teeboxen.

Réponse de Golfpark Exloo — 5 novembre 2018

Hallo, Dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groeten, Robbert Golfpark Exloo
Traduire en Français
visitors_1
7.7
JorisW
Argent
Joué le: 7 juin 2018 Date d’avis: 7 juin 2018Index: 12.1
clubs_1
Openbare baan Exloo (Noord-Zuid)
2 keer gespeeld in de afgelopen week, beide keren erg gastvrij ontvangen. Beide keren de 2e 9 zuid gelopen (par 35 baan) welke er goed bij liggen. Alleen zijn de grens wat aan de zachte kant en spelen dus erg traag. De eerste keer waren de bunkers ingekalfd door de zware regenval eerder in de week, maar vandaag waren die weer netjes in orde gemaakt met nieuw los bunkerzan…

Réponse de Golfpark Exloo — 7 juin 2018

Geachte heer/mevrouw, Wat fijn om te horen. Inderdaad hebben wij erg veel regen gehad. Ook dat is op de greens te merken en zijn ze erg zacht. Wij zijn blij met de mooie cijfers die u ons geeft. Met vriendelijke groeten, Robbert Golfpark Exloo
Traduire en Français
Abonnez-vous à notre newsletter pour ne rien rater : découvrez nos promotions sur les départs, nos nouveaux articles et tout ce qui a trait au golf !
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com