Golfbaan Delfland: Avis

Joué le: 31 juillet 2020 Date d’avis: 2 août 2020Index: 18.1
C. Blauwe lus (C-Course)
Persoonlijk de boeking in de golfshop gedaan voor een bijzondere gelegenheid, wordt helaas 2 x foutief vastgelegd. Uiteindelijk blauw gespeeld ipv geel. Heeft geen invloed gehad op de gezelligheid. Na 9 holes gelopen te hebben heerlijk gegeten als afsluiting.
Traduire en Français
Joué le: 27 juillet 2020 Date d’avis: 29 juillet 2020Index: 35.4
Challenge Course (Par 3)
We spelen hier bijna wekelijks met wisselend succes de par 3 baan, soms afwisselend met een van de andere lussen. Het is dus bijna onze thuisbaan. Altijd goed onderhouden en lekker om te spelen en na afloop lekker wat drinken op het gezellige terras met een prima bediening.
Traduire en Français
Joué le: 26 juillet 2020 Date d’avis: 26 juillet 2020Index: 18.1
A. Rode lus (A-Course)
De baan lag er weer prima bij. Heerlijk om op te spelen en na afloop een drankje doen!
Traduire en Français
Joué le: 26 juillet 2020 Date d’avis: 26 juillet 2020Index: 15.3
A. Rode lus (A-Course)B. Gele lus (B-Course)C. Blauwe lus (C-Course)
Ik heb veel gespeeld bij Delfland. 3 lussen met veel afwisselende holes. Een paar mooie doglegs, holes met water en bomen die het moeilijk maken. Veel gehoord dat Delfland makkelijk is, maar dat vind ik niet. Vooral de C-lus heeft een paar lastige holes. Onderhoud is goed, personeel in clubhuis en in de shop erg vriendelijk en behulpzaam. Ik kom hier graag terug.
Traduire en Français
Joué le: 26 juillet 2020 Date d’avis: 29 juillet 2020Index: 33
A. Rode lus (A-Course)B. Gele lus (B-Course)C. Blauwe lus (C-Course)Challenge Course (Par 3)
De bordjes bij de afslagen zijn klein. Je moet er met je neus bovenop gaan staan om het te lezen. Ook een beetje onzinnige actie geweest de oude weg te halen omdat de baan groen wil zijn. Prima om te veranderen maar dan als de oude versleten zijn. Dit is geen verbetering. Het zou ook fijn zijn als er hier en daar een bankje staat bij de rode afslag. Daar moet je ook nog…
Traduire en Français
Joué le: 22 juillet 2020 Date d’avis: 25 juillet 2020Index: 24.8
A. Rode lus (A-Course)B. Gele lus (B-Course)C. Blauwe lus (C-Course)
Inmiddels mag ik Delfland toch wel echt mijn thuisclub noemen. Ik probeer elke week 9 holes te lopen waarbij we de verschillende lussen afwisselen. Inmiddels is door een kleine prijsverhoging de rondekaart ook interessant geworden. Dus ik ben inmiddels een beetje 'lid', ook al is Delfland geen ledenclub. De A lus lag er afgelopen week super bij, mooi kortgemaaide fairways…
Traduire en Français
Joué le: 21 juillet 2020 Date d’avis: 21 juillet 2020Index: 12.7
Challenge Course (Par 3)
De par 3 course gespeeld. Netjes onderhouden, relatief korte holes. Afslaan vanaf een mat. Wel bunkers, nauwelijks water. Gezellig clubhuis, prima shop en een leuke driving range.
Traduire en Français
Joué le: 21 juillet 2020 Date d’avis: 21 juillet 2020Index: 30
A. Rode lus (A-Course)
Erg goed onderhouden baan. Buiten de baan is je balletje best wel te vinden. Baan slaat lekker. Alles is mooi groen. Erg genoten van elke hole.
Traduire en Français
Joué le: 12 juillet 2020 Date d’avis: 12 juillet 2020Index: 18.1
A. Rode lus (A-Course)
Prima onderhouden lekker om te spelen en na afloop wat drinken op het gezellige terras met prima bediening!

Réponse de — 13 juillet 2020

En dat is waar wij het voor doen: tevreden gasten die graag terugkomen voor een rondje golf en lekker afsluiten op 'hole 19'. Wij kijken uit naar uw volgende bezoek aan Delfland!

Traduire en Français
Joué le: 11 juillet 2020 Date d’avis: 21 juillet 2020Index: 39
A. Rode lus (A-Course)Challenge Course (Par 3)
Prima golfbaan. Ook voor de startende golfer.
Traduire en Français
Joué le: 10 juillet 2020 Date d’avis: 10 juillet 2020Index: 34
A. Rode lus (A-Course)B. Gele lus (B-Course)C. Blauwe lus (C-Course)Challenge Course (Par 3)
Ik ben een beginner, en hou van de club.

Réponse de — 13 juillet 2020

Haha, fijn dat u ons als club beschouwt terwijl wij dat helemaal niet zijn. Op Delfland hanteren wij het Pay & Play principe en is iedereen die kan golfen of dit net als u wil leren, van harte welkom. Fijn dat u het toch zo ervaart en graag op Delfland vertoeft. Van harte welkom en graag tot ziens!

Traduire en Français
Joué le: 9 juillet 2020 Date d’avis: 10 juillet 2020Index: 10
A. Rode lus (A-Course)
Weer eens rood gelopen en genoten. Alles lag er keurig bij, lekker groen na een beetje regen💦😉👍.

Réponse de — 13 juillet 2020

Goedendag en fijn dat u uw golfbeleving op Delfland met andere golfers wilt delen. Prettig om te lezen dat de Rode lus goed bevallen is en dat u heeft genoten. Graag tot snel op Delfland!

Traduire en Français
Joué le: 8 juillet 2020 Date d’avis: 8 juillet 2020Index: 37
1
B. Gele lus (B-Course)
Na gewerkt te hebben bij een klant even ontspanning op deze golfbaan, dat is goed gelukt. Eerst even wat eten in het restaurant. Lekker en een prima hoeveelheid. Daarna de driving range. Twee verdiepingen is voor mij een nieuwe ervaring. Een keer wat anders en effectief met de ruimte. Verder heeft de range veel leuke doelen. Daarna een rondje gelopen. Hole 1 heeft veel …

Réponse de — 10 juillet 2020

Dank dat voor het nemen van de moeite om jouw golfbeleving op Delfland met ons en andere golfers te delen. Super tof om te lezen dat alles hier zo goed bevallen is na een dag hard werken. Dat is precies waar wij het iedere dag met het hele team voor doen: dé ultieme gastbeleving. Wij hopen je dan ook snel weer te mogen verwelkomen in Schipluiden. #vanhartewelkom

Traduire en Français
Joué le: 7 juillet 2020 Date d’avis: 7 juillet 2020Index: 24.2
A. Rode lus (A-Course)B. Gele lus (B-Course)C. Blauwe lus (C-Course)
Een groot plezier om daar te spelen.

Réponse de — 10 juillet 2020

En voor ons een groot plezier om dit te lezen. Graag tot een volgende keer!

Traduire en Français
Joué le: 4 juillet 2020 Date d’avis: 4 juillet 2020Index: 18.6
A. Rode lus (A-Course)B. Gele lus (B-Course)C. Blauwe lus (C-Course)Challenge Course (Par 3)
Na jaren van spelen op Delfland is dit mijn thuisclub geworden. Alles is zeer naar mijn tevredenheid, vandaar dat ik hie ook steeds terug kom.

Réponse de — 7 juillet 2020

Dat is fijn om te lezen. Dank voor het delen van uw golfbeleving op Delfland en heel prettig dat dit aanleiding is om Delfland als uw homecourse te beschouwen. Graag tot snel dan maar :-)

Traduire en Français
Joué le: 3 juillet 2020 Date d’avis: 3 juillet 2020Index: 42
Challenge Course (Par 3)
Heerlijke baan.

Réponse de — 3 juillet 2020

Fijn te lezen dat u onze baan en overige faciliteiten zo goed waardeert. Dat doet ons goed en wij zien u graag snel weer op Delfland!

Traduire en Français
Joué le: 2 juillet 2020 Date d’avis: 3 juillet 2020Index: 15.1
A. Rode lus (A-Course)B. Gele lus (B-Course)C. Blauwe lus (C-Course)
Wij spelen met een 15 rondes kaart en dat bevalt prima, als de kaart gespeeld is willen we de kaart graag op waarderen. De voornaamste rede dat wij hier de kaart genomen hebben is dat je met een mooie korting speelt in de zomer en wat ik persoonlijk heel fijn vind is dat we met zijn tweeen kunnen spelen onze handicap ligt dicht bij elkaar rond de 15 dus spelen we regelmat…

Réponse de — 3 juillet 2020

Het is gelukt! Dank voor het achterlaten van uw golfervaring op Delfland! Fijn dat u het feit dat wij bij 2-ballen niet bijplaatsen zo waardeert en graag op Delfland golft. Graag tot snel in Schipluiden!

Traduire en Français
Joué le: 2 juillet 2020 Date d’avis: 2 juillet 2020Index: 12.9
A. Rode lus (A-Course)B. Gele lus (B-Course)C. Blauwe lus (C-Course)Challenge Course (Par 3)
Uitdagende en veelzijdige baan met veel variatie en prima oefenfaciliteiten.

Réponse de — 3 juillet 2020

Dank voor het delen van uw golfervaring op Delfland. Heel prettig om te lezen dat onze banen veelzijdig en uitdagend vindt en dat u de oefenfaciliteiten als prima beschouwt. Graag tot snel ziens in Schipluiden.

Traduire en Français
Joué le: 1 juillet 2020 Date d’avis: 2 juillet 2020Index: 54
Challenge Course (Par 3)
Een gezellige goed verzorgde baan met een gezellig clubhuis, goede brasserie. Goed verzorgde oefenfaciliteiten en ruim voldoende parkeerplaatsen. Goed geoutilleerde golfshop.

Réponse de — 3 juillet 2020

Fijn te lezen dat u alles zo goed beoordeelt en waardeert op Delfland. Daar doen wij het natuurlijk allemaal voor: blije gasten die graag terugkomen. Tot ziens in Schipluiden!

Traduire en Français
Joué le: 29 juin 2020 Date d’avis: 30 juin 2020Index: 39
A. Rode lus (A-Course)B. Gele lus (B-Course)C. Blauwe lus (C-Course)Challenge Course (Par 3)
Goede voorzieningen en laagdrempelig. In bezit van een Jaarkaart par3. De 55+ is een goed initiatief en prima verzorgd door de initiatiefnemers.

Réponse de — 2 juillet 2020

Dank dat u uw golfbeleving op Delfland met ons wilt delen en leuk dat u zo'n enthousiaste deelnemer aan ons 55+ Toernooi op de maandagochtend bent. Goed te lezen dat u onze voorzieningen waardeert, dus heel graag tot ziens op Delfland!

Traduire en Français
Joué le: 29 juin 2020 Date d’avis: 29 juin 2020Index: 46
A. Rode lus (A-Course)B. Gele lus (B-Course)C. Blauwe lus (C-Course)Challenge Course (Par 3)
Goede afwisselende banen, die erg goed onderhouden worden.

Réponse de — 30 juin 2020

Dank voor het delen van uw golfervaring op Delfland! Fijn om te lezen dat u ons intensieve baanonderhoud waardeert. Wij hopen u dan ook snel te mogen

Traduire en Français
Joué le: 28 juin 2020 Date d’avis: 28 juin 2020Index:
Challenge Course (Par 3)
Goed onderhouden baan. Altijd plek. Geen hoge geen fees leuke sfeer. Ligging iets minder open veld naast de grote weg. Verder prima.

Réponse de — 29 juin 2020

Dank voor het delen van uw golfervaring op Delfland. Altijd fijn om te lezen dat u het baanonderhoud en prijs-kwaliteitverhouding zo goed waardeert. Tot snel op Delfland dan maar :-)

Traduire en Français
Joué le: 28 juin 2020 Date d’avis: 29 juin 2020Index: 21.3
Challenge Course (Par 3)
Goed ingespeeld op "corona". Een genot om te spelen, en daarna te genieten van een hapje en een drankje.

Réponse de — 30 juin 2020

Goedendag en heel prettig om te lezen dat u onze corona-inspanningen waardeert. Essentieel in deze tijd waarin wij het samen moeten doen en prima in staat lijken te zijn om te bewijzen dat golfen in deze tijd prima kan. Hopelijk tot snel ziens voor een ontspannen rondje golf en een hapje/drankje.

Traduire en Français
Joué le: 28 juin 2020 Date d’avis: 7 juillet 2020Index: 10.7
A. Rode lus (A-Course)B. Gele lus (B-Course)
Succes verhaal in Midden-Delfland, altijd druk en vriendelijke gasten. Zeer gastvrij met vaak aantrekkelijke arangementen. Buy a flight voor € 75 in het weekend na 17.00 uur op een verdere redelijk rustige baan. De baan ligt er prima bij en de greens zijn goed egaal en redelijk qua snelheid. Jammer dat oefenen op het pitch gedeelte snel vol is, of met lesssen of met golfe…

Réponse de — 10 juillet 2020

Goedendag en hartelijk dank voor het delen van uw golfervaring op Delfland en dat is zo te lezen een heel positieve. Fijn te weten dat onze gasten onze dienstverlening en aanbod zo waarderen. Daar doen wij het voor. Graag tot een volgende keer op Delfland!

Traduire en Français
Joué le: 28 juin 2020 Date d’avis: 28 juin 2020Index:
Challenge Course (Par 3)
Goed onderhouden baan. Altijd plek. Geen hoge geen fees leuke sfeer. Ligging iets minder open veld naast de grote weg. Verder prima.
Traduire en Français
Joué le: 27 juin 2020 Date d’avis: 27 juin 2020Index: 0
A. Rode lus (A-Course)B. Gele lus (B-Course)C. Blauwe lus (C-Course)Challenge Course (Par 3)
Heel fijn golfcomplex met zeer gastvrij personeel, altijd wel leuke acties en alles is hier altijd prima op orde. Veel ruimte door de 4 lussen die je kunt spelen. Kom er altijd graag, prijs-kwaliteitverhouding is super. banen zijn goed onderhouden en niet extreem moeilijk wat het laagdrempelig maakt. Greens waren met de droogte afgelopen dagen goed snel wat een leuke ex…

Réponse de — 29 juin 2020

Kijk daar worden wij nu blij van: tevreden gasten die graag terugkomen. Dank voor het delen van uw golfbeleving op Delfland en graag tot ziens!

Traduire en Français
Joué le: 24 juin 2020 Date d’avis: 24 juin 2020Index: 13.6
A. Rode lus (A-Course)
Op de eerste tropische dag van het jaar vroeg uit de veren voor 9 holes op de rode lus. Het was goed te doen en zeker nog niet te warm. En wat waren de greens goed! Kort gemaaid en je kon eerlijk putten. Een goede putt werd beloond en bij een niet zuivere putt rolde de bal door de break een behoorlijk end verder. Echt genoten van de greens. Op sommige greens waren er wel …

Réponse de — 25 juin 2020

Dank dat u de moeite neemt uw gastbeleving op Delfland met ons en mede gasten te delen. Goed om te lezen dat de baan zo goed bevalt en het dagelijkse onderhoud door onze greenkeepers op prijs gesteld wordt. Daar doen wij het natuurlijk voor... Graag tot een volgende keer op Delfland!

Traduire en Français
Joué le: 22 juin 2020 Date d’avis: 23 juin 2020Index: 17.1
A. Rode lus (A-Course)
Rode lus biedt de golfer veel variatie. Bebossing, doglegs en waterhindernissen proberen get de golfer moeilijk te maken inmiddels zijn de harken weer beschikbaar bij de bunkers het was alleen jammer dat de flights voor mij de harken niet hadden gebruikt. Ondanks dat we een droge periode hebben gehad, lagen de tee s fairways en greens er prima goed onderhouden bij. Oefen …

Réponse de — 25 juin 2020

Fijn te lezen dat het zo goed bevallen is en dat u zeker nog een aantal keer terug zult komen. Dat lezen wij natuurlijk graag! Dank voor het delen van uw golfbeleving op Delfland en heel graag tot ziens :-)

Traduire en Français
Joué le: 21 juin 2020 Date d’avis: 22 juin 2020Index: 18.4
A. Rode lus (A-Course)B. Gele lus (B-Course)C. Blauwe lus (C-Course)Challenge Course (Par 3)
Prima pay for play golfbaan. Fairways zijn her en der wat kaal maar de greens zijn prima. Gastvrije ontvangst in de shop en het restaurant. Wel jammer dat vaak de ballen automaat bij de driving range de pinpas niet wil accepteren. Als je een baan loopt kan je beter direct in de shop de driving range ballen afrekenen.

Réponse de — 25 juin 2020

Goedendag en hartelijk dank voor het delen van uw golfervaring op Delfland. Fijn te lezen dat de baan zo goed bevalt. De technische uitdaging met contactloos betalen bij de ballenautomaat heeft onze aandacht. Als u vaker speelt en gebruik wilt maken van de Driving Range is het misschien goed om een ballensleutel met tegoed in de Shop aan te schaffen. Alvast veel plezier voor een volgende keer op Delfland!

Traduire en Français
Joué le: 19 juin 2020 Date d’avis: 19 juin 2020Index: 24.1
C. Blauwe lus (C-Course)
Grote polderbaan met drie afwisselde lussen. Gelegen in een drukke regio tussen Den Haag, Delft, Westland en Rotterdam, maar op de baan totaal geen hinder van verkeersgeluiden. Mooi weidse holes, veel natuurervaring, niet te veel water, goed onderhouden fairways en greens. Duidelijke bewegwijzering op en naar de holes, gezellige horeca met groot terras, goede aparte golfs…

Réponse de — 22 juin 2020

Dank dat u de moeite neemt uw golfbeleving op Delfland met andere golfers en ons te delen. Fijn dat u zo heeft genoten en ons goed waardeert. Wij hopen u dan ook snel weer terug te zien voor een rustig en ontspannen rondje golf!

Traduire en Français
Abonnez-vous à notre newsletter pour ne rien rater : découvrez nos promotions sur les départs, nos nouveaux articles et tout ce qui a trait au golf !

annuler l'inscription
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2021 — leadingcourses.com