Golfbaan Tespelduyn: Avis

visitors_1
9.1
ipadcefas
Acier
Joué le: 1 janvier 2022 Date d’avis: 1 janvier 2022Index: 15.5
Bloembollenbaan
Het is vandaag 1 januari 2022 en als je op nieuwjaarsdag zin hebt om te golfen, zijn er niet veel keuzes qua golfbanen die open zijn. Golfbaan Tespelduyn heeft juist vandaag ook zijn deuren geopend als extra service naar eenieder die wil golfen (leden en niet leden). De oefen faciliteiten zijn uitstekend, en de (wedstrijd) baan is prachtig. Je loopt eerst ongeveer 10 minu…
Traduire en Français
visitors_1
Joué le: 31 décembre 2021 Date d’avis: 31 décembre 2021Index: 20
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Bloembollenbaan
This is a great golf course for beginners and seasoned golfers. A course with challenges for everyone! Visit Tespelduyn in spring and you play golf surrounded by tulips! Hole 3 tee is at 28 mtrs high, try to reach the fairway safely otherwise your ball will be swallowed by the tulip fields or the water. On the hill of hole 3 you have an excellent view where you can spot S…
Traduire en Français
visitors_1
9.8
alanturner1
Acier
Joué le: 30 décembre 2021 Date d’avis: 30 décembre 2021Index: 22
clubs_1
Bloembollenbaan
Tespelduyn is een echte prettige plek om je golf kwaliteiten te verbeteren. De baan biedt een grote variatie aan holes. Natuurlijk is hole drie werkelijk spectaculair. Van de berg af zo naar beneden slaan om toch in 4 de hole op par te spelen. Is mij 1 keer gelukt met mijn handicap 22. Het hele jaar door ligt de baan er prachtig bij en wordt ook continue aan verbetering g…
Traduire en Français
visitors_1
9.1
jpvanderkruk
Acier
Joué le: 28 décembre 2021 Date d’avis: 29 décembre 2021Index: 35
Bloembollenbaan
Gisteren 28-12 baantje kunnen lopen, per 2 starten geen probleem op een super onderhouden baan! Tespelduyn blijft zeker een uitdagende baan, ook in de winter! Volgende keer weer drankje in het gezellige clubhuis!

Réponse de Golfbaan Tespelduyn — 31 décembre 2021

Veel dank voor de mooie beoordeling en wij zien je graag snel weer.
Traduire en Français
visitors_1
Joué le: 27 décembre 2021 Date d’avis: 28 décembre 2021Index: 32.6
Bloembollenbaan
Tespelduyn is een zeer sfeervolle aangelegenheid met uitstekende faciliteiten. Het onderhoud van de 9 holes baan (Als je 18 holes speelt speel je de 13e hole op een andere green) is heel erg goed. Het restaurant en bijbehorende terras is zeer goed. Dit heeft ook meerdere prijzen mogen ontvangen.

Réponse de Golfbaan Tespelduyn — 28 décembre 2021

Dank je wel voor de fijne woorden en de mooie cijfers!
Traduire en Français
visitors_1
8.7
rblankert
Acier
Joué le: 27 décembre 2021 Date d’avis: 27 décembre 2021Index: 33
Bloembollenbaan
Het is telkens weer thuis komen in een sportieve vakantiesfeer. TOP!

Réponse de Golfbaan Tespelduyn — 27 décembre 2021

Lekker toch; vakantie dichtbij huis! Dank voor deze mooie beoordeling!
Traduire en Français
visitors_1
8.8
Gerardo1301
Bronze
Joué le: 24 décembre 2021 Date d’avis: 25 décembre 2021Index: 21.4
clubs_1
Bloembollenbaan
Wat een heerlijk 9-holes baan is Tespelduyn in Noordwijk/Noordwijkerhout. Hier kan je echt het hele jaar door spelen, ongeacht de weer condities. Ondanks de enorme hoeveelheid regen die de afgelopen maanden is gevallen kan je een mooie golf flight lopen op de afwisselende baan. Echt een aanrader hier een een flight te boeken? Je krijgt er zeker geen spijt van?

Réponse de Golfbaan Tespelduyn — 26 décembre 2021

Veel dank voor deze mooie waardering!
Traduire en Français
visitors_1
8.2
OThomas
Acier
Joué le: 24 décembre 2021 Date d’avis: 24 décembre 2021Index: 19.2
clubs_1
Bloembollenbaan
De baan is niet al te lang maar behoorlijk lastig op meerdere punten. Zo is er bijna altijd wind in het spel. Vrijwel altijd zuid-west en dus maar één afslag wind mee. Ik loop hier al vier jaar, een paar keer per week en ik ben het nog lang niet zat. Een gezellig no-nonsens publiek, geen gezeur van marshalls om het zeuren!

Réponse de Golfbaan Tespelduyn — 26 décembre 2021

Mooie beoordeling van een no-nonsens mens; dank je Otto!
Traduire en Français
visitors_1
8.9
marcel10
Acier
Joué le: 24 décembre 2021 Date d’avis: 27 décembre 2021Index: 36.2
Bloembollenbaan

Réponse de Golfbaan Tespelduyn — 27 décembre 2021

En op een 8,9 is ons team ook erg trots; dankjewel!
Traduire en Français
visitors_1
Joué le: 24 décembre 2021 Date d’avis: 29 décembre 2021Index: 13.5
Bloembollenbaan
Het zijn 9 echt leuke holes voor alle liefhebbers Heerlijke club met een prachtig Club huis.

Réponse de Golfbaan Tespelduyn — 31 décembre 2021

Bedankt voor deze mooie waardering!
Traduire en Français
visitors_1
Joué le: 24 décembre 2021 Date d’avis: 24 décembre 2021Index: 21
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Bloembollenbaan
De manier van omgang van het personeel met hun leden en bezoekers in het restaurant, bij de receptie en “door de baan” zorgt steeds weer voor een gemoedelijke sfeer. Hier golf je om te ontspannen, in een omgeving die het hele jaar rond enorm de moeite waard is.

Réponse de Golfbaan Tespelduyn — 26 décembre 2021

Pfoeh, van zo'n mooie beoordeling en dergelijke waarderende woorden worden wij wel een beetje stil. Dankjewel!
Traduire en Français
visitors_1
8.1
msvanewijk
Acier
Joué le: 24 décembre 2021 Date d’avis: 25 décembre 2021Index: 54
Bloembollenbaan
Fijne club, zeer laagdrempelig, makkelijk contact met andere leden, snel opgenomen in de div groepjes, prettige medewerkers. Kortom, heel leuk.

Réponse de Golfbaan Tespelduyn — 26 décembre 2021

Dank je wel voor deze waardering!
Traduire en Français
visitors_1
8.7
bcbee
Acier
Joué le: 22 décembre 2021 Date d’avis: 24 décembre 2021Index: 30
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Bloembollenbaan
Prachtige baan tussen de bollenvelden. Vanaf de 23 meter hoge terp heb je een fantastisch uitzicht en een uitdagende afslag op hole 3. Het onderhoud van de 13 holes is altijd op orde. Oefenfaciliteiten zijn ruim, mooie driving range, oefengreens, aparte pitch en chip oefenweide. En bovenal altijd een hartelijke ontvangst en totaal geen poeha.

Réponse de Golfbaan Tespelduyn — 26 décembre 2021

Wow; mooie beoordeling en mooi beschreven. Heel veel dank daarvoor!
Traduire en Français
visitors_1
Joué le: 22 décembre 2021 Date d’avis: 24 décembre 2021Index: 35
clubs_1
clubs_1
Bloembollenbaan
Een gastvrije en laagdrempelige golfclub, waar je welkom voelt en kunt genieten van de sport en ambiance.

Réponse de Golfbaan Tespelduyn — 26 décembre 2021

Dank voor de mooie waardering!
Traduire en Français
visitors_1
8.9
marklaan
Acier
Joué le: 21 décembre 2021 Date d’avis: 29 décembre 2021Index: 17.8
clubs_1
clubs_1
Bloembollenbaan
Een heerlijke baan voor een prachtige 9 holes. Elke keer weer als je de duim omhoog loopt naar hole 1 ben je echt even helemaal weg. Het letterlijke hoogtepunt voor mij en vele anderen is hole 3! Het eten is voortreffelijk en ze hebben een heerlijk terras. Ook de 3 park holes zijn de moeite waard. Al met al mijn favoriete baan… kom er erg graag!

Réponse de Golfbaan Tespelduyn — 31 décembre 2021

Mooie beschrijving én mooie waardering; veel dank daarvoor!
Traduire en Français
visitors_1
8.8
ad.vd.berg
Bronze
Joué le: 20 décembre 2021 Date d’avis: 24 décembre 2021Index: 15.6
Bloembollenbaan
Mooie en laagdrempelige baan met een gastvrij en gezellig clubhuis.

Réponse de Golfbaan Tespelduyn — 26 décembre 2021

Dank voor de mooie beoordeling en fijn dat je onze laagdrempeligheid en gastvrijheid waardeert.
Traduire en Français
visitors_1
9.9
ronaldknuit
Acier
Joué le: 19 décembre 2021 Date d’avis: 24 décembre 2021Index:
Bloembollenbaan
Ik volg vader en zoon golfles met mijn zoon van 7 leuke instructie goede instructeurs! fijne entourage in restaurant en op de baan enthousiast personeel en prima parkeren.

Réponse de Golfbaan Tespelduyn — 26 décembre 2021

Een 9,9... Superblij mee en veel dank daarvoor. Ons team leest mee en wordt daar natuurlijk wel happy van.
Traduire en Français
visitors_1
8.8
edenmarjo
Acier
Joué le: 18 décembre 2021 Date d’avis: 19 décembre 2021Index: 18.6
clubs_1
Bloembollenbaan
Laagdrempelig. Gezellig en leuke goed georganiseerde wedstrijden. Zelfs tijdens onderhoud wordt de bunker perfect klaargemaakt voor een "Uphill".

Réponse de Golfbaan Tespelduyn — 19 décembre 2021

Dank je wel voor deze mooie beoordeling en ook voor de mooie beschrijving waarin jij laagdrempeligheid typeert. Dát is hoe het is en daar zijn wij oprecht blij mee en trots op!
Traduire en Français
visitors_1
9.5
swiet45
Bronze
Joué le: 18 décembre 2021 Date d’avis: 19 décembre 2021Index: 22
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Bloembollenbaan
Ondanks alle Corona inkomsten derving toch alles gedaan om alles te verbeteren Nieuwe hole 9 gerealiseerd, nieuwe t boxen alles super onderhouden door het team wat buiten met weer en wind aan het zwoegen is. Petje af. Ook het Team wat de receptie organiseert super gezellig altijd. En het restaurant geweldig gezellig en lekker Super gezellige club mensen werken daar ech…

Réponse de Golfbaan Tespelduyn — 19 décembre 2021

Kijk, op zo'n beoordeling zijn wij heel trots. Wij zullen deze delen met ons team, dankjewel!
Traduire en Français
visitors_1
8.8
jcwentink
Acier
Joué le: 18 décembre 2021 Date d’avis: 18 décembre 2021Index: 48
clubs_1
Bloembollenbaan
Heerlijke golfbaan. Iedereen met beide benen op de grond!

Réponse de Golfbaan Tespelduyn — 19 décembre 2021

Veel dank voor deze mooie beoordeling en erkenning van ons nuchtere DNA.
Traduire en Français
visitors_1
8.6
hwschen
Acier
Joué le: 17 décembre 2021 Date d’avis: 24 décembre 2021Index: 22
Bloembollenbaan
Voldoende parkeerruimte, plezierige ontvangst en alles goed geregeld. Bewegwijzering is goed op orde en baanonderhoud staat hoog in het vaandel. Lekkere baan om te vertoeven.

Réponse de Golfbaan Tespelduyn — 26 décembre 2021

Dank je wel voor de mooie beoordeling!
Traduire en Français
visitors_1
Joué le: 15 décembre 2021 Date d’avis: 28 décembre 2021Index: 28
Bloembollenbaan
Een zeer plezierige gastvrije omgeving, alles klopt voor een gezonde ontspanning!

Réponse de Golfbaan Tespelduyn — 28 décembre 2021

Het is fijn zo'n mooie beoordeling te ontvangen; veel dank daarvoor!
Traduire en Français
visitors_1
9.1
jos51
Acier
Joué le: 14 décembre 2021 Date d’avis: 30 décembre 2021Index: 35.1
Bloembollenbaan
Vriendelijke ontvangst, zeer gemoedelijk, fijn om te spelen.

Réponse de Golfbaan Tespelduyn — 31 décembre 2021

Dank je wel!
Traduire en Français
visitors_1
Joué le: 14 décembre 2021 Date d’avis: 29 décembre 2021Index: 27.3
Bloembollenbaan
Hele vriendelijke ontvangst. Zeer uitgebreide oefenfaciliteiten. Leuke baan met n paar uitdagende holes. Altijd bespeelbaar door goed onderhoud. Fantastisch uitzicht over bollenvelden vanaf TEE hole 3 Uitstekend restaurant met mooi terras.

Réponse de Golfbaan Tespelduyn — 31 décembre 2021

Veel dank voor deze mooie beoordeling!
Traduire en Français
visitors_1
Joué le: 13 décembre 2021 Date d’avis: 24 décembre 2021Index: 23
Bloembollenbaan
Golfbaan Tespelduyn heeft het uitstekend voor elkaar. De negen holes golfbaan is zeker uitdagend en wordt uitstekend onderhouden. Voor of na het golfen kan je uitstekend terecht bij het sfeervolle restaurant met uitermate vriendelijk personeel.

Réponse de Golfbaan Tespelduyn — 26 décembre 2021

Veel dank voor de mooie waardering en de complimenten die wij zeker met ons team gaan delen; dankjewel!
Traduire en Français
visitors_1
8.8
johan.w.bil
Acier
Joué le: 11 décembre 2021 Date d’avis: 16 décembre 2021Index: 22.8
Bloembollenbaan
Fijne sfeer, ontspannen spelen, mooie faciliteiten, altijd mogelijk om te spelen, mooie oefenfaciliteiten.

Réponse de Golfbaan Tespelduyn — 19 décembre 2021

Dank je wel voor deze beoordeling en graag tot snel op Tespelduyn!
Traduire en Français
visitors_1
9.2
bshelmes
Acier
Joué le: 10 décembre 2021 Date d’avis: 24 décembre 2021Index: 45.8
clubs_1
clubs_1
Bloembollenbaan
Hele mooie omgeving, baan is uitdagend en bijzonder door de hoogte verschil. In het voorjaar is het heel mooi met alle bollenvelden in bloei. Restaurant met terras is top met vriendelijke bediening!

Réponse de Golfbaan Tespelduyn — 26 décembre 2021

En van zo'n beoordeling worden wij oprecht erg blij; dank je wel!
Traduire en Français
visitors_1
8.2
semmertjj
Acier
Joué le: 9 décembre 2021 Date d’avis: 19 décembre 2021Index: 23.7
Bloembollenbaan
Idyllisch baantje, voldoende uitdaging maar niet onbespeelbaar. Heel fijn om jaarrond een buggy te kunnen huren.

Réponse de Golfbaan Tespelduyn — 19 décembre 2021

Dank je voor de mooie cijfers die je ons geeft!
Traduire en Français
visitors_1
8.8
joop3
Acier
Joué le: 2 décembre 2021 Date d’avis: 24 décembre 2021Index: 23.8
Bloembollenbaan
Fijne mooie en gezellige club.

Réponse de Golfbaan Tespelduyn — 26 décembre 2021

Mooie cijfers en daarop zijn wij natuurlijk erg trots; dankjewel!
Traduire en Français
visitors_1
9.2
cock.jue
Acier
Joué le: 21 novembre 2021 Date d’avis: 29 décembre 2021Index: 54
clubs_1
Bloembollenbaan
Tespelduyn is een heerlijke plek om ontspannen te golfen en aansluitend een drankje te doen.

Réponse de Golfbaan Tespelduyn — 31 décembre 2021

Veel dank voor de prachtige 9,2!
Traduire en Français
Abonnez-vous à notre newsletter pour ne rien rater : découvrez nos promotions sur les départs, nos nouveaux articles et tout ce qui a trait au golf !

annuler l'inscription
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com