Golfclub Cromstrijen: Avis

Argent
Joué le: 12 septembre 2021
Date d’avis: 12 septembre 2021
Index: 16.4
Championship course

Mooie baan. Driving range blijft kwalitatief achter. Beetje rare netten bij de eerste drie afslagplaatsen (alleen daar mag je met driver afslaan), waar de mat ook scheef ligt. Chipping- en oefen green zijn van topkwaliteit. De baan is van hoge kwaliteit en biedt voldoende uitdaging. Bunkers liggen vaak op 200m vanaf geel, dus het blijft opletten bij de afslag. De baan k…

Traduire en Français
Utile ?
Argent
Joué le: 24 août 2021
Date d’avis: 29 août 2021
Index: 23.4
Championship course

Schitterende baan, driving range en putting holes. De greenfee van €65 meer dan waard. Goed en netjes ontvangen. De holes zijn stuk voor stuk uitdagend met mooie fairways. Greens zijn perfect.

Traduire en Français
Utile ?
Or
Joué le: 18 août 2021
Date d’avis: 19 août 2021
Index: 18.8
Championship course

De eerste keer dit seizoen wederom een 18 holes ronde gelopen op deze mooie baan! Het weer zat niet mee, veel wind en af en toe een regenbui, desalniettemin een heerlijke ronde gedaan. De baan ligt er perfect bij, keurige tee boxen, fairways en greens, chapeau voor de greenkeepers. De fairways zijn over het algemeen redelijke breed waardoor de baan niet echt ingewikkel…

Traduire en Français
1
Utile ?
Argent
Joué le: 30 juillet 2021
Date d’avis: 9 août 2021
Index: 15.5
Compact Course

Baan heel goed onderhouden. Oefengreens van een uitzonderlijke kwaliteit. Vriendelijke mensen, mijn complimenten! Hier kun je wel een dagje uit. Omgeving krijgt vanwege de windmolens van mij een 7.5. Aanrader.

Traduire en Français
Utile ?
Acier
Joué le: 22 juillet 2021
Date d’avis: 25 juillet 2021
Index: 8.3
Championship course
Compact Course

Ik vind het een leuke baan om vaak met mensen te lopen. Prima onderhoud op de baan en goede par drie baan om te oefenen. De putting en Chipping green zijn goed. De drivingrage kan groter en de ballen zijn niet de beste maar je kan er prima inslaan.

Traduire en Français
Utile ?

Réponse de Golfclub Cromstrijen — 29 juillet 2021

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. De 9-holes heeft een intiemer karakter. Lastige, volwaardige par-3 holes worden afgewisseld door korte, technische par-4 holes. Zeer geschikt voor beginnende golfers, maar ook voor de gevorderde speler die zijn korte spel wil testen. Graag tot een volgende keer op Cromstrijen!

Argent
Joué le: 4 juillet 2021
Date d’avis: 4 juillet 2021
Index: 16.5
Championship course

Vandaag 18 holes van de Championship course gelopen. Wat opviel was dat het erg rustig was. Lekker relaxed ingeslagen. Driving range ballen waren beetje ondermaats. Chipping en putting greens waren topkwaliteit. De baan lag er super bij. Fairways, teeboxen en greens waren van topkwaliteit. Geen flights in de buurt, hetgeen ons een beetje het gevoel gaf dat we ons in het …

Traduire en Français
Utile ?

Réponse de Golfclub Cromstrijen — 5 juillet 2021

Hartelijk dank voor uw gedetailleerd en positief verslag. Fijn om te lezen dat u heeft genoten op onze prachtige baan. De complimenten worden overgedragen aan het greenkeepersteam, receptie en Hole 19. Tip: met de Go & Play 5-rittenkaart geniet u 5x per jaar tegen gereduceerd tarief. Graag tot een volgende keer op Cromstrijen!

Or
Joué le: 25 juin 2021
Date d’avis: 27 juin 2021
Index: 8.5
Championship course

SCHANDALIG... Ik zal dit eerst toelichten voordat ik vertel over de mooie golfcourse. Via mail starttijden gereserveerd. Het reserveren/blokken van 3 starttijden kost €5 p.p. extra. Voor mij een compleet nieuwe manier van reserveren maar de dame aan de balie, die ons overigens allervriendelijkst ontvangt, heeft haarfijn uitgelegd dat dit de policy is van de club hier. Oké…

Traduire en Français
Utile ?

Réponse de Golfclub Cromstrijen — 1 juillet 2021

Geachte heer Keizers, Allereerst hartelijk dank voor uw positieve reactie op onze golfbaan en Hole 19. Wij betreuren het dat er iets is misgegaan met uw reservering. De wedstrijd van die dag is helaas uitgelopen. Greenfeespelers zijn van harte welkom bij ons. Wij reserveren daar starttijden voor, zij het in beperkte mate omdat het zo druk is. Wij hopen u toch terug te zien op Cromstrijen, teneinde uw mening over de golfclub als geheel bij te kunnen stellen.

Or
Joué le: 25 juin 2021
Date d’avis: 1 juillet 2021
Index: 25.0
Compact Course

Een week na de 18 holes deze keer de par 3/4 9 holes gelopen. Beetje prijzig (40 euro) zeker als je maar 1 rondje loopt wat door de drukte niet anders kon. De holes liggen er geweldig bij, van teebox en fairway t/m de prachtige en snelle greens. Wat een feestje om hier te spelen. De holes zijn zeker uitdagend met enkele lange par 3 holes meteen aan het begin en kortere sp…

Traduire en Français
Utile ?

Réponse de Golfclub Cromstrijen — 5 juillet 2021

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling van de 9-holes Compact course. De Compact course heeft een intiemer karakter. Lastige, volwaardige par-3 holes worden afgewisseld door korte, technische par-4 holes. Zeer geschikt voor beginnende golfers, maar ook voor de gevorderde speler die zijn korte spel wil testen. Fijn om te lezen dat u heeft genoten, graag tot een volgende keer op Cromstrijen!

Argent
Joué le: 21 juin 2021
Date d’avis: 29 juin 2021
Index: 28.3
Championship course

Schitterende baan in de polder. Baan wordt met passie en kunde onderhouden. Ligt er strak bij! Het restaurant vriendelijke bediening en lekker eten voor een betaalbare prijs.

Traduire en Français
Utile ?

Réponse de Golfclub Cromstrijen — 1 juillet 2021

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en het mooie cijfer. Wij dragen de complimenten over aan ons greenkeepersteam en Hole 19. Graag tot een volgende keer op Cromstrijen!

Argent
Joué le: 19 juin 2021
Date d’avis: 8 juillet 2021
Index: 17.5
Championship course

Eerste keer hier te gast. Niets aan te merken op het onderhoud of de baan. Fairways zijn zeer goed verzorgd, greens lopen niet echt snel. De baan en omgeving hebben geen onuitwisbare indruk nagelaten maar het was er aangenaam spelen. Naar Nederlandse normen is de greenfee best wel prijzig (€ 70 in het weekend). De vriendelijke bediening op het terras door studente Amber m…

Traduire en Français
Utile ?

Réponse de Golfclub Cromstrijen — 8 juillet 2021

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Graag tot een volgende keer op Cromstrijen!

Or
Joué le: 15 juin 2021
Date d’avis: 16 juin 2021
Index: 25.1
Championship course

Na paar jaar hier weer gespeeld en wat is en blijft het toch een prachtige uitdagende golfbaan. Allereerst ligt de baan er prachtig bij, mooi onderhouden met schitterende greens ook. De ontvangst is vriendelijk en oefenen ging prima, niet heel groot maar vermoedelijk voldoende. De baan zelf is uitermate leuk en uitdagend om te spelen. Eigenlijk moet je bij iedere hole goe…

Traduire en Français
Utile ?

Réponse de Golfclub Cromstrijen — 20 juin 2021

Hartelijk dank voor uw gedetailleerde en positieve review! We zien u graag weer terug. Tip: met de 5-rittenkaart voor de 9- of 18-holesbaan, kunt u meerdere keren genieten tegen gereduceerd tarief.

Or
Joué le: 9 juin 2021
Date d’avis: 11 juin 2021
Index: 20.2
Championship course

[geen motivatie]

Traduire en Français
Utile ?

Réponse de Golfclub Cromstrijen — 20 juin 2021

Dank voor uw mooie cijfer! Graag tot een volgende keer op Cromstrijen.

Bronze
Joué le: 27 mai 2021
Date d’avis: 29 mai 2021
Index: 15.5
Championship course

Baan lag er prachtig bij.

Traduire en Français
Utile ?

Réponse de Golfclub Cromstrijen — 20 juin 2021

Hartelijk dank voor uw beoordeling! Graag tot een volgende keer op Cromstrijen.

Bronze
Joué le: 13 mai 2021
Date d’avis: 20 mai 2021
Index: 15.5
Championship course

Mooie golfbaan, die er goed bij lag.

Traduire en Français
Utile ?

Réponse de Golfclub Cromstrijen — 20 juin 2021

Hartelijk dank voor uw beoordeling! Graag tot een volgende keer op Cromstrijen.

Bronze
Joué le: 6 mai 2021
Date d’avis: 14 mai 2021
Index: 32.0
Compact Course
Championship course

Voor het eerst hier 18 holes gespeeld. Wel eerder de compact course gelopen. Wat een heerlijke baan met veel afwisseling. Baan management is hier wel relevant. Baan was goed onderhouden. Greens waren erg goed.

Traduire en Français
Utile ?

Réponse de Golfclub Cromstrijen — 21 mai 2021

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn om te lezen dat u heeft genoten van uw golfdag op onze mooi golfbaan. Graag tot een volgende keer op Cromstrijen!

Bronze
Joué le: 31 mars 2021
Date d’avis: 7 avril 2021
Index: 33.1
Championship course

Nergens op en naast de golfbaan was iets te eten of te drinken tek krijgen, dat doen ze op andere golfbanen een stuk beter!

Traduire en Français
Utile ?

Réponse de Golfclub Cromstrijen — 21 mai 2021

Dank voor uw feedback. De COVID-beperkingen zijn helaas niet leuk, gelukkig heeft u wel genoten van onze mooie baan. We zien u graag weer terug op een zonnig terras bij Hole 19!

Bronze
Joué le: 26 mars 2021
Date d’avis: 27 mars 2021
Index: 29.0
Championship course

Mooie parkbaan met uitdagende holes. Goede fairways en greens. Gastvrije ontvangst. Jammer dat de snelweg dichtbij is.

Traduire en Français
Utile ?

Réponse de Golfclub Cromstrijen — 29 mars 2021

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Graag tot een volgende keer op Cromstrijen.

Or
Joué le: 26 mars 2021
Date d’avis: 29 mars 2021
Index: 18.4
Championship course

Goed onderhouden golfbaan. Op dit moment zijn ze bezig met herstel van bunkers. Een genot te mogen spelen. Jammer dat er, vanwege de Corona, geen koffie of drinken te verkrijgen was als Go To.

Traduire en Français
Utile ?

Réponse de Golfclub Cromstrijen — 29 mars 2021

Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Fijn dat u heeft kunnen genieten van een mooie golfdag, ondanks het gemis van een lekker kopje koffie. We zien u graag weer terug op een zonnig en open terras bij Hole 19!

Argent
Joué le: 25 mars 2021
Date d’avis: 27 mars 2021
Index: 22.0
Compact Course

Vandaag 18 holes Compact Course gelopen. Fairways prima, greens mooi kort en snel, alleen jammer dat niemand vandaag een pitchfork bij zich had! Ook een pitchmark herstellen hoort bij een rondje lopen. Maar zeker een leuke middag gehad op een mooi golfpark. We komen zeker terug!

Traduire en Français
Utile ?

Réponse de Golfclub Cromstrijen — 29 mars 2021

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en feedback! Aandacht voor het gebruik van pitchforks stellen we zeer op prijs. Graag tot de volgende keer op Cromstrijen!

Argent
Joué le: 19 mars 2021
Date d’avis: 7 avril 2021
Index: 18.8
Championship course

Cromstrijen is een mooie golfbaan op het Zuid-Hollandse platteland. We waren daar met ons competitieteam, zonder competitie... De golfbaan zag er goed uit. Prima greens. Er zijn wel vrij veel gelijksoortige holes bij de afslag. Door de coronamaatregelen was het restaurant gesloten. Er was helaas ook geen take-away service.

Traduire en Français
Utile ?

Réponse de Golfclub Cromstrijen — 15 avril 2021

Hartelijk dank voor uw review. We zien u graag weer terug op een zonnig en open terras bij Hole 19! Golfclub Cromstrijen

Argent
Joué le: 9 mars 2021
Date d’avis: 14 mars 2021
Index: 12.7
Championship course

Zeer uitdagende golfbaan welke goed onderhouden is. Greens prima. We waren er in de middag en konden goed doorlopen.

Traduire en Français
Utile ?

Réponse de Golfclub Cromstrijen — 29 mars 2021

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Graag tot een volgende keer op Cromstrijen!

Argent
Joué le: 28 février 2021
Date d’avis: 28 février 2021
Index: 6.6
Championship course

De baan is in redelijke conditie voor deze tijd van het jaar. De greens zijn redelijk goed. De fairways matig; nogal wat schade van vogels maar ook erg ongelijk / hobbelig. Ook de bunkers zijn matig. Naar mijn idee ligt er teveel zand in. Men is druk bezig met o.a. onderhoud (bunkers) en informatieborden bij de teeboxen. De layout van de meeste holes is niet echt spannend…

Traduire en Français
Utile ?

Réponse de Golfclub Cromstrijen — 1 mars 2021

Dank voor uw feedback! De conditie van de baan is onderhevig geweest aan sneeuw, vorst en regen. Helaas mogen de bunkers niet door spelers worden geharkt i. v. m. de covid-maatregelen. We zien u graag weer terug op Cromstrijen!

Argent
Joué le: 19 février 2021
Date d’avis: 23 février 2021
Index: 10.5
Championship course
Compact Course

In excellent condition taking in mind the course was under 10 inches of snow just days before and it raint warm water for several days prior of my round. Friendly staff.

Traduire en Français
Utile ?

Réponse de Golfclub Cromstrijen — 1 mars 2021

Thank you for your positive review! The golf course has indeed suffered from snow and frost. Good to read that you had a nice golf day. Thank you for your visit!

Acier
Joué le: 14 décembre 2020
Date d’avis: 16 décembre 2020
Index: 21.1
Championship course
Compact Course

Mooie goed onderhouden baan met prettige personele bezetting.

Traduire en Français
Utile ?

Réponse de Golfclub Cromstrijen — 17 décembre 2020

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. De complimenten worden overgedragen aan de medewerkers! Graag tot ziens.

Argent
Joué le: 28 novembre 2020
Date d’avis: 28 novembre 2020
Index: 11.9
Compact Course

Een keer op “de korte baan” gespeeld. Golf baan lag er netjes doch drassig bij. Greens top!

Traduire en Français
Utile ?

Réponse de Golfclub Cromstrijen — 8 décembre 2020

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Graag tot ziens op Cromstrijen!

Acier
Joué le: 14 novembre 2020
Date d’avis: 14 novembre 2020
Index: 8.8
Championship course

Great course! Greens smooth and true. Really Tough when wind is blowing. Enjoyed the course so much I decided to become a member for 2021.

Traduire en Français
Utile ?

Réponse de Golfclub Cromstrijen — 16 novembre 2020

Thank you very much Ian! Great news to receive new members in this way. Lots of golf fun! See you soon Golfclub Cromstrijen.

Or
Joué le: 29 octobre 2020
Date d’avis: 29 octobre 2020
Index: 9.4
Championship course

Voor het eerst gespeeld. Baan lag er goed bij, greens helaas vorige week geprikt en gezand. Maar afgezien van dat, leuke holes, afwisselend. Wel redelijk uit elkaar liggend. Een keer of drie de weg over moeten steken. Maar een prima baan om een keer te spelen. Personeel uiterst vriendelijk, zowel in de baan als bij het afgiftepunt waar we een bakje soep konden krijgen of …

Traduire en Français
Utile ?
Bronze
Joué le: 26 octobre 2020
Date d’avis: 29 octobre 2020
Index: 11.4
Championship course

Ondanks alle Covid 19 beperkingen heerlijk gespeeld op een goed onderhouden baan, zeker gezien de natte dagen ervoor. De greens zijn eerlijk en behoorlijk snel. Eind oktober genoten van de 50 tinten groen.

Traduire en Français
Utile ?

Réponse de Golfclub Cromstrijen — 8 décembre 2020

Hartelijk dank voor uw mooie review. We zien u graag weer terug op Cromstrijen!

Bronze
Joué le: 16 octobre 2020
Date d’avis: 16 octobre 2020
Index: 16.2
Championship course

De golfbaan is in basis prachtig. Opzet is mooi, greens zijn prima. Maar ik heb het gevoel gehad dat ik voortdurend in een bunker stond. 50% gras,50% zand. Het gras was ook lang. In combinatie met al het zand heel weinig rol dus. Echt zonde voor zo'n mooi opgezette baan.

Traduire en Français
Utile ?

Réponse de Golfclub Cromstrijen — 4 novembre 2020

Dank voor uw beoordeling en feedback! De afgelopen periode is de baan bezand en dat geeft helaas meer zand in de baan. We doen er alles aan om het golfspel soepel te laten verlopen. Wij hopen dat uw volgende golfdag op Cromstrijen positiever verloopt. Graag tot ziens!

Bronze
Joué le: 16 octobre 2020
Date d’avis: 16 octobre 2020
Index: 16.2
Championship course

De golfbaan is in basis prachtig. Opzet is mooi, greens zijn prima. Maar ik heb het gevoel gehad dat ik voortdurend in een bunker stond. 50% gras,50% zand. Het gras was ook lang. In combinatie met al het zand heel weinig rol dus. Echt zonde voor zo'n mooi opgezette baan.

Traduire en Français
Utile ?
Abonnez-vous à notre newsletter pour ne rien rater : découvrez nos promotions sur les départs, nos nouveaux articles et tout ce qui a trait au golf !

annuler l'inscription
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2021 — leadingcourses.com