Liemeer Golf en Countryclub: Avis

  • Afficher tous les parcours
  • Liemeer 18 holes course (688)8.0
  • Bovenlandenbaan (275)8.2
visitors_1
7.6
rep.schouten
Argent
Joué le: 2 mai 2022 Date d’avis: 4 mai 2022Index: 14.6
Liemeer 18 holes course
De baan is wat droog en lekker kort gemaaid. Daardoor rolt de bal extra door, maar zijn pitches soms lastiger te slaan.
Traduire en Français
visitors_1
8.4
opto
Argent
Joué le: 29 avril 2022 Date d’avis: 1 mai 2022Index: 19.6
BovenlandenbaanLiemeer 18 holes course
De baan verkeert in uitstekende staat van onderhoud. Restaurant prima!

Réponse de Liemeer Golf en Countryclub — 2 mai 2022

Hartelijk dank voor de complimenten over onze baan en het restaurant.
Traduire en Français
visitors_1
7.9
rep.schouten
Argent
Joué le: 27 avril 2022 Date d’avis: 27 avril 2022Index: 14.6
Liemeer 18 holes course
Na een tijdje buitenland, weer in Liemeer gespeeld. Vaak is het gras vrij lang, maar nu was het fijn kort gemaaid. Hierdoor gingen de ballen net wat verder dan normaal. De klantvriendelijkheid was weer prima en ook de biertjes en bitterballen smaakten prima in het goede restaurant.
Traduire en Français
visitors_1
9.1
mieppiep25
Acier
Joué le: 22 avril 2022 Date d’avis: 22 avril 2022Index: 21
Liemeer 18 holes courseBovenlandenbaan
Prachtige uitdaging om te spelen. Je voelt je een dag op vakantie.
Traduire en Français
visitors_1
6.9
Reggy
Argent
Joué le: 17 avril 2022 Date d’avis: 17 avril 2022Index: 16
Liemeer 18 holes course
Uitdagende golfbaan, vrij harde greens. Teeboxen zijn niet best, lastig om goede stand te vinden. Jammer dat de spelers nauwelijks de pitchmarks repareren en of de bunkers aanharken.
Traduire en Français
visitors_1
Joué le: 9 avril 2022 Date d’avis: 18 avril 2022Index: 15
Liemeer 18 holes course
De oefenfaciliteiten liggen er prima bij, veel ballen voor je geld. En bij elke afslag plek staat mooi aangegeven hoe ver alle targets zijn, erg fijn. De baan voelt als een typisch polder baan. Na de 18 holes is er eigenlijk niet 1 hole die echt eruit springt. Dit is voor mij veel zeggend. Normaal is er altijd wel een hole of 2 die je onthoud of die echt mooi zijn. Liem…
Traduire en Français
visitors_1
Joué le: 28 mars 2022 Date d’avis: 29 mars 2022Index: 8.9
Liemeer 18 holes course
Ik kom heel graag bij deze club. Gastvriendelijke ontvangst met prima oefenfaciliteiten en ruime parkeermogelijkheid. De lay-out van de baan is divers, er zitten een aantal zeer uitdagende holes bij. Al met al een leuke ervaring.
Traduire en Français
visitors_1
7.9
Titia
Bronze
Joué le: 10 février 2022 Date d’avis: 11 février 2022Index: 6.7
clubs_1
Liemeer 18 holes course
Eerste keer gespeeld. Erg gastvrij ontvangen door receptie en caddiemaster. Baan helemaal in de natuur. Veel prachtige begroeiingen en heel veel vogels. Leuke, afwisselende holes. Verbazend goede greens terwijl het februari is. Ik kom hier zeker terug, had helaas geen tijd om hapje te eten, zag er goed uit met prachtig terras.

Réponse de Liemeer Golf en Countryclub — 14 février 2022

Beste Titia, dankjewel voor je beoordeling! We geven je complimenten door en hopen dat je volgende keer tijd hebt voor een hapje eten ;-).
Traduire en Français
visitors_1
8.1
Marga15
Argent
Joué le: 23 janvier 2022 Date d’avis: 28 janvier 2022Index: 26.9
Liemeer 18 holes course
Ondanks het vochtige weer in deze milde wintertijd was de baan droog genoeg om de bal te laten rollen. Greens goed bijgehouden, met uitzondering van een hole die niet goed gestoken was (scheef).

Réponse de Liemeer Golf en Countryclub — 14 février 2022

Beste Marga, bedankt voor je beoordeling! We zullen je tips en complimenten doorgeven. Graag tot een volgende keer.
Traduire en Français
visitors_1
9.1
shamstra98
Acier
Joué le: 18 janvier 2022 Date d’avis: 19 janvier 2022Index: 16.8
BovenlandenbaanLiemeer 18 holes course
Er waren wat problemen ivm met de mist. Ondanks dat werden wij super vriendelijk geholpen en op de hoogte gehouden wat de status was. Hierdoor konden wij gewoon spelen en ging alles super Gastvrijheid een dikke 10 Sjoerd.

Réponse de Liemeer Golf en Countryclub — 14 février 2022

Wat fijn Sjoerd dat jullie zo genoten hebben! En fijn dat je dat op deze manier kenbaar maakt. Graag tot ziens bij Liemeer!
Traduire en Français
visitors_1
7.8
geerten
Ambassadeur
Premium
Joué le: 15 janvier 2022 Date d’avis: 21 janvier 2022Index: 13.9
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Liemeer 18 holes course
Liemeer Golf en Countryclub was een van de weinige banen in mijn omgeving die ik nog niet gespeeld had. En ik had er best al wel eens eerder mogen spelen. Een gevarieerde linksachtige golfbaan die in de winter goed speelbaar is. Wind heeft vrij spel, de holes zijn afwisselend en uitdagend. Helaas was het clubhuis nog niet open in verband met de geldende beperkingen. Er wa…

Réponse de Liemeer Golf en Countryclub — 14 février 2022

Beste "Geerten", bedankt voor je uitgebreide beoordeling. Goed dat je zo enthousiast bent, we geven dat door aan onze collega's. Met de uitkijktoren zijn we bezig om die weer toegankelijk te krijgen. Graag tot ziens!
Traduire en Français
visitors_1
9.1
Gerardo1301
Bronze
Joué le: 6 janvier 2022 Date d’avis: 7 janvier 2022Index: 18.6
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
1
Liemeer 18 holes course
Het blijft bijzonder om op Golfclub Liemeer te spelen op de Torenbaan (18-holes). Zeker nu in de winter? De baan lag erg goed en fraai bij. Het had een beetje gevroren maar de zon scheen volop en zelfs de grees waren open? De baan blijft divers en uitdagend en op de fairway blijven is een goed advies. Bunkers waren hard maar goed te doen. Wij hebben genoten ondanks de fik…

Réponse de Liemeer Golf en Countryclub — 10 janvier 2022

Gerardo, ik lees dat je 4 seasons in one round gespeeld hebt. En dat naar groot genoegen! Graag zien we je weer snel terug en doen er alles aan om de baan goed bespeelbaar te houden.
Traduire en Français
visitors_1
7.5
rep.schouten
Argent
Joué le: 2 janvier 2022 Date d’avis: 2 janvier 2022Index: 14.6
Liemeer 18 holes course
Genoten van een rondje, gestopt na de 14e ivm invallende duisternis.

Réponse de Liemeer Golf en Countryclub — 3 janvier 2022

Wat fijn dat er ook in de winter volop genoten wordt op Liemeer. Gelukkig worden de dagen langzaam aan weer langer. We zien u snel weer op Liemeer.
Traduire en Français
visitors_1
8.7
jam.willemsen
Bronze
Joué le: 18 décembre 2021 Date d’avis: 22 décembre 2021Index: 22.1
Liemeer 18 holes course
Ook na een natte periode en met koud weer is de baan top. En je wordt altijd allerhartelijkst ontvangen.

Réponse de Liemeer Golf en Countryclub — 3 janvier 2022

We hebben gastblijheid hoog in 't vaandel staan en doen daar ons uiterste best voor. Fijn om te lezen dat onze baan er ook in de winter top bij ligt.
Traduire en Français
visitors_1
8.6
rep.schouten
Argent
Joué le: 17 décembre 2021 Date d’avis: 18 décembre 2021Index: 14.6
Liemeer 18 holes course
We hebben vandaag aardig kunnen spelen ondanks de modderige baan, waardoor we veel afstand verloren.
Traduire en Français
visitors_1
8.5
bonost
Acier
Joué le: 21 novembre 2021 Date d’avis: 22 novembre 2021Index: 32.3
Bovenlandenbaan
Ondanks de vele regen van de afgelopen nacht lag de baan er prima bij. Met name de greens waren prachtig en snel. Het gras van de rough had een perfecte hoogte om op deze zachte banen goed bespeelbaar te blijven. Enig puntje is dat er wel wat meer prullenbakken mogen worden geplaatst. Voor de rest een prima baan en een afwisselende par 3/4. Prijs voor een par 3/4 wel aan…

Réponse de Liemeer Golf en Countryclub — 23 novembre 2021

Wat een mooie beoordeling voor de tijd van het jaar. We doen er veel aan om de baan het hele jaar goed bespeelbaar te houden. In het kader van duurzaamheid vragen we aan onze leden en gasten om hun afval mee uit de baan te nemen. We zien u graag snel weer tegemoet.
Traduire en Français
visitors_1
8.0
willemw
Or
Joué le: 13 octobre 2021 Date d’avis: 14 octobre 2021Index: 18.1
Liemeer 18 holes course
Altijd een genoegen om op Liemeer te spelen. De club ligt het goed bereikbaar bij en is voorzien van prima voorzieningen. het clubhuis is fijn, de ontvangst door de caddymaster zeer hartelijk en professioneel. De baan ligt er goed bij en met name de greens zijn/waren top. Door het open en inland links achtige karakter is het een prettige, maar ook wel uitdagende baan om t…

Réponse de Liemeer Golf en Countryclub — 15 octobre 2021

Willem, mooie woorden! Dank daarvoor. We hopen je weer snel op Liemeer te mogen begroeten.
Traduire en Français
visitors_1
8.9
cornelisBaas
Argent
Joué le: 13 octobre 2021 Date d’avis: 13 octobre 2021Index: 13
Liemeer 18 holes courseBovenlandenbaan
Greens are In perfect state and super fast. The bunkers are improving with new sand. But after the rain from yesterday fairways and greens top.

Réponse de Liemeer Golf en Countryclub — 13 octobre 2021

Dear Cornelis, Thanks you for the kind words. The greenkeeping and course committee do their utmost to improve the course. This pays off on the long term. We look forward to seeing you soon.
Traduire en Français
visitors_1
8.4
Petrus1
Acier
Joué le: 7 octobre 2021 Date d’avis: 9 octobre 2021Index: 5.5
Liemeer 18 holes course
Liemeer was echt een hele positieve verrassing. Gebruikt gemaakt van het pararrangement. Prijs-kwaliteit echt geweldig. Prima ontvangst en de kleedruimtes zijn helemaal van deze tijd. In het restaurant prima overzicht op de holes. De baan lag er heel goed bij. We hadden veel geluk met het weer. Zon en weinig wind. De dag ervoor veel regen, waardoor er veel water in de b…

Réponse de Liemeer Golf en Countryclub — 11 octobre 2021

Petrus, dank voor je positieve en uitgebreide beoordeling. Tot de volgende keer.
Traduire en Français
visitors_1
8.7
yvonneleicher
Bronze
Joué le: 25 septembre 2021 Date d’avis: 26 septembre 2021Index: 33
Liemeer 18 holes course
Met veel plezier hebben wij 18 holes gelopen. We waren aangenaam verrast door de kwaliteit van de baan. Zeer uitdagend met snelle greens. Uitstekende ontvangst. Wij komen graag snel terug.

Réponse de Liemeer Golf en Countryclub — 2 octobre 2021

Beste Yvonne, bedankt voor je mooie beoordeling! We zien je graag terug!
Traduire en Français
visitors_1
8.6
cnoomen
Or
Joué le: 20 septembre 2021 Date d’avis: 1 octobre 2021Index: 24.4
Liemeer 18 holes course
Voor diegenen die verzot zijn op doglegs is deze baan een ware aanbeveling. De 18 holes is een stevige "wandeling" maar zeer zeker de moeite waard met een grote variatie aan holes. Een aantal holes kennen een "up hill" variant en hoewel er bovenop de heuvel een indicatie paal staat, is het toch een beetje gokken welke richting je bal moet gaan. De zeer frequent overkomend…

Réponse de Liemeer Golf en Countryclub — 2 octobre 2021

Wat fijn dat je zo genoten hebt. Bedankt voor je uitgebreide beoordeling en graag tot ziens!
Traduire en Français
visitors_1
7.7
mick.visser
Argent
Joué le: 20 septembre 2021 Date d’avis: 12 octobre 2021Index: 21.4
Liemeer 18 holes course
Een mooie wedstrijd mogen spelen op dezegolf baan. Bij aankomst een ruime parkeerplaats met genoeg parkeerplekken. De ingang is goed verstopt vanaf de doorgaande weg (let goed op net na de bocht ineens afslaan!) Na het melden bij de wedstrijdtafel even een kijkje genomen in de golfshop die in het zelfde pand is. Leuke shop met een ruim assortiment. Vervolgens een baanb…

Réponse de Liemeer Golf en Countryclub — 13 octobre 2021

Mick, dank voor je complete verhaal en we hopen je snel terug te zien om weer een leuke ervaring op te doen op onze baan.
Traduire en Français
visitors_1
6.9
R.Hermes
Bronze
Joué le: 20 septembre 2021 Date d’avis: 20 septembre 2021Index: 20
Liemeer 18 holes course
Op deze zonnige dag te gast bij Golfbaan Liemeer. Holes waren uitdagend genoeg om een leuke dag te hebben. Wat heel erg tegenviel waren de greens. Zandig en hobbelig. Zoals een tuindeurmat. Af en toe last van de wind op deze polderbaan.

Réponse de Liemeer Golf en Countryclub — 2 octobre 2021

Jammer dat je de greens trof terwijl ze net gezand waren. Bij je volgende bezoek bieden we je graag een mooie korting aan. We zullen dan ook de wind uitzetten voor je ;-).
Traduire en Français
visitors_1
8.8
Gerardo1301
Bronze
Joué le: 16 septembre 2021 Date d’avis: 17 septembre 2021Index: 18.6
Liemeer 18 holes course
Afgelopen donderdag weer gelopen op Liemeer. Blijft onze favoriete baan vanuit onze woonplaats. Tespelduyn is onze thuisbasis, maar om 18 holes te spelen rijden we graag naar Nieuwveen. De ontvangst is altijd erg vriendelijk bij de inschrijving en de caddymaster. De baan is super uitdagend, divers en coursemanagement is een must. Blijf op de fairway? De greens zijn supers…

Réponse de Liemeer Golf en Countryclub — 2 octobre 2021

Beste Gerardo, bedankt voor je fijne beoordeling. We zien je graag weer terug!
Traduire en Français
visitors_1
8.5
perryhperson
Acier
Joué le: 6 septembre 2021 Date d’avis: 13 septembre 2021Index: 14.6
BovenlandenbaanLiemeer 18 holes course
Mooie baan! Heeft een linkse uitstraling. Als er veel wind is, is de baan echt heel lastig. Een aanrader als je in de omgeving van Amsterdam wil spelen.

Réponse de Liemeer Golf en Countryclub — 2 octobre 2021

Beste Perry, fijn dat je zo blij bent met onze baan. We zien je graag weer bij ons spelen.
Traduire en Français
visitors_1
7.6
rep.schouten
Argent
Joué le: 27 août 2021 Date d’avis: 28 août 2021Index: 14.6
Liemeer 18 holes course
Weer prima omstandigheden, net op tijd voor de schemer. Veel konijntjes geIen.

Réponse de Liemeer Golf en Countryclub — 31 août 2021

Ha Rep, haha, bijna net zoveel konijnen in de baan als dat jij beoordelingen schrijft ;-). Tot ziens!
Traduire en Français
visitors_1
9.0
milkodeboer
Argent
Joué le: 26 août 2021 Date d’avis: 29 août 2021Index: 24.8
Liemeer 18 holes courseBovenlandenbaan
Prima baan, prima onderhouden, mooie bunkers op de 1e negen met geweldig zand (ik begrijp dat de bunkers van de 2e negen volgend jaar worden aangepakt). Goed eten in het restaurant. Shop heeft redelijk assortiment, zou breder mogen.

Réponse de Liemeer Golf en Countryclub — 31 août 2021

Beste Milko, bedankt voor je uitgebreide beoordeling. We geven je tips en complimenten door aan ons team. Graag tot de volgende keer!
Traduire en Français
visitors_1
7.4
stilozzy
Acier
Joué le: 24 août 2021 Date d’avis: 25 août 2021Index: 16.4
2 flightgenoten bijgeboekt die van een veel hoger Kaliber waren dan onze flight. Niets persoonlijk bedoeld, maar wel jammer. Speelt toch anders. Bediening restaurant laat te wensen over. Kan niet als gast beoordelen, slechte zaak.

Réponse de Liemeer Golf en Countryclub — 31 août 2021

Beste stillozzy, we begrijpen je opmerkingen niet helemaal. Baalde je dat er betere (lage hcp's) mee liepen? Daar kan je toch van leren? Graag horen we waarom je dat vervelend vond. Je opmerking niet als gast kunnen beoordelen begrijpen we niet. Wil je ons daarover mailen svp? edlazet@golfclubliemeer. nl. Je opmerking over het restaurant geven we door. Bedankt voor je beoordeling en graag tot de volgende keer.
Traduire en Français
visitors_1
8.9
marco.cupido
Acier
Joué le: 23 août 2021 Date d’avis: 24 août 2021Index: 37
clubs_1
Liemeer 18 holes course
Gastvrije ontvangst en prima baancondities!

Réponse de Liemeer Golf en Countryclub — 31 août 2021

Dankjewel Marco, fijn dat je het naar je zin had. Graag tot een volgende keer!
Traduire en Français
visitors_1
7.8
rep.schouten
Argent
Joué le: 21 août 2021 Date d’avis: 21 août 2021Index: 14.6
Bovenlandenbaan
Hele leuke par3/4 baan die er prima bij ligt.

Réponse de Liemeer Golf en Countryclub — 23 août 2021

Dankjewel Rep!
Traduire en Français
Abonnez-vous à notre newsletter pour ne rien rater : découvrez nos promotions sur les départs, nos nouveaux articles et tout ce qui a trait au golf !
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com