Het Rijk van Sybrook

1 of 772
1 of 772
€69.00
€75.00
3 parcours de golf
27 trous

"great golf experience and hospitality"

Het Rijk Golfbanen is the umbrella organisation off golf courses Het Rijk van Nijmegen, Het Rijk van Nunspeet, Het Rijk van Margraten en Het Rijk van Sybrook. Four leading gol…
Créé
1992
Tarif annuel d'adhésion
€1,450.00
Green fee en semaine
€69.00
Green fee en week-end
€75.00
Options de paiement
American Express, Espèces, Diners Club, Maestro, Mastercard, Visa
Description de l'adhésion
Als lid van Het Rijk van Sybrook profiteert u van ruime speelmogelijkheden, vele wedstrijden, uitgebreide lesmogelijkheden en vooral veel golfplezier. Hiernaast kunt u onbeperkt gebruikmaken de oefenfaciliteiten en de gezellige horecagelegenheden. De enthousiaste golfverenigingen spelend op Golfbaan Het Rijk van Sybrook organiseert wekelijks wedstrijden voor beginnende en gevorderde golfers en vele andere activiteiten waarbij u van harte welkom bent. Golf- & Countryclub 't Sybrook is de golfvereniging spelend op Golfbaan Het Rijk van Sybrook. Wanneer u lid wordt van Golfbaan Het Rijk van Sybrook wordt u automatisch lid van deze actieve vereniging. Speelplezier en gezelligheid spelen een belangrijke rol binnen het verenigingsleven. Met veel enthousiasme organiseren verschillende commissies golfwedstrijden en evenementen waarbij u als lid van harte welkom bent. Hiernaast draagt de vereniging er zorg voor dat uw handicap geregistreerd wordt en dat u zich snel thuis voelt!

Score total

  • impression générale8.2
  • maintenance du terrain8.1
  • installations8.1
  • clubhouse8.1
  • Rapport qualité prix8.0
  • hospitalité8.4
  • alentours8.5
  • restaurant8.1

Derniers avis

Acier
Joué le: 2 octobre 2021
Date d’avis: 12 octobre 2021
Index: 13.9

Altijd weer een feestje om Sybrook te spelen. Gastvrijheid staat hoog in het vaandel hier! Ook de gasten die we spraken zijn enorm gastvrij en aardig. Zuid Oost gespeeld, een golfhorloge of stroke saver is wel handig hier om de dogleg lengte goed te bepalen. We wilden graag Noord spelen maar ondanks alle inspanning van de caddy master lukte dit niet. Maar Zuid Oost is …

Traduire en Français
Utile ?
Argent
Joué le: 20 septembre 2021
Date d’avis: 20 septembre 2021
Index: 16.3

Prachtig baan met veel verassingen, waterhindernissen, veel bomen, fairway bunkers en geaccidenteerd terrein. Mooie greens, ondanks dat ze net waren bezand toch snelle greens. Het restaurant biedt uitzicht op hol 18 met een mooi terras. Bediening is zeer attent en je kunt er heerlijk dineren.

Traduire en Français
Utile ?
Argent
Joué le: 11 septembre 2021
Date d’avis: 11 septembre 2021
Index: 12.0

Noord lus veel mooier dan zuid lus. Relatief veel afstand naar tee. Diverse holes niet handig gekoppeld. Tee boxen matig met lang gras. Fairways en greens goed. Afstand van hole 9 zuid lus naar clubhuis erg lang.

Traduire en Français
Utile ?
Voir tous les avis

Parcours de Het Rijk van Sybrook

8.2
452 avis
8.2
537 avis
8.1
471 avis

installations

Practice

Zone de chipping

Putting Green

Ecole de golf

Location de clubs

Buggy

Location de chariot

Bar

Restaurant

Pro shop

Casiers

Wifi

Dernières photos

contact Het Rijk van Sybrook

Veendijk 100, 7525 PZ Enschede
Aéroports à proximité
Münster Osnabrück International Airport(54 KM)
Weeze Airport(92 KM)
8.2

Abonnez-vous à notre newsletter pour ne rien rater : découvrez nos promotions sur les départs, nos nouveaux articles et tout ce qui a trait au golf !

annuler l'inscription
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2021 — leadingcourses.com