Het Rijk van Sybrook: Avis

Argent
Joué le: 23 novembre 2021
Date d’avis: 23 novembre 2021
Index: 24.7
Noord-Zuid

Werkzaamheden genoeg, deze tijd. Prikken, zanden, bladblazen, etc. Toch lukt het de medewerkers steeds om spelers met weinig verstoring te laten genieten van de baan. Complimenten!

Traduire en Français
Utile ?
Acier
Joué le: 20 novembre 2021
Date d’avis: 21 novembre 2021
Index: 13.8
Oost-Noord

Schitterend gelegen en zeer uitdagende golfbaan. Ontvangst heel vriendelijk. Vrij gebruik vd ballen bij de drivingrange.

Traduire en Français
Utile ?
Or
Joué le: 20 novembre 2021
Date d’avis: 21 novembre 2021
Index: 9.7
Oost-Noord

Hier gespeeld met vrienden, prachtige mooie baan vriendelijk personeel. De baan lag er goed en verzorgd bij niet te nat ook de greens perfect. Zeker de moeite waard om deze nog eens te spelen.

Traduire en Français
6
Utile ?
Argent
Joué le: 3 novembre 2021
Date d’avis: 4 novembre 2021
Index: 24.7
Oost-Noord

Onder een mooi herfstzonnetje negen holes ‘Noord’ gespeeld. Wat een genot! OK, de baan is niet meer in topvorm. Gras groeit nauwelijks, regen houdt de baan te nat, noodzakelijk onderhoud als prikken en zanden leveren moeilijkheden op, etc. Maar ondanks dát: heerlijk gegolfd.

Traduire en Français
Utile ?
Bronze
Joué le: 31 octobre 2021
Date d’avis: 1 novembre 2021
Index: 6.0
Zuid-Oost
Oost-Noord
Noord-Zuid

Hele leuke baan in het mooie oosten. De baan ligt er goed bij en heeft drie verschillende lussen. Wij zijn hier een weekendje heen geweest en is het leuk om de verschillende lussen te combineren. Je hebt een heel mooi bosgedeelte en alle lussen hebben ook een gedeelte in een wat open gelegen gebied, dat is volgens mij het nieuwe gedeelte. Erg leuk om te spelen, leuk ontva…

Traduire en Français
Utile ?

Réponse de Het Rijk van Sybrook — 2 novembre 2021

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij vonden het fijn u als gast te mogen ontvangen en hopen u snel weer te mogen begroeten op Golfbaan Het Rijk van Sybrook.

Or
Joué le: 23 octobre 2021
Date d’avis: 25 octobre 2021
Index: 14.0
Zuid-Oost

Met 11 mannen een GEWELDIGE golfdag mogen beleven op Sybrook. Natuurlijk was de baan prima, zeker gezien de weersomstandigheden. Ook de bosrijke mooie golfomgeving heeft meegeholpen aan het genieten van de baan. Maar ik wil in deze review in het bijzonder de mensen van de receptie, baan personeel én de horeca bedanken voor hun perfect ontvangst, goede baanadviezen en p…

Traduire en Français
Utile ?

Réponse de Het Rijk van Sybrook — 2 novembre 2021

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en complimenten. Wij hebben de complimenten overgebracht op onze medewerkers. Fijn te lezen dat alles naar wensen is geweest en dat u een geweldige golfdag heeft gehad! Wij vonden het fijn, maar ook zeker gezellig u als gast te mogen ontvangen en hopen u snel weer te mogen begroeten op Golfbaan Het Rijk van Sybrook.

Acier
Joué le: 2 octobre 2021
Date d’avis: 12 octobre 2021
Index: 13.9
Zuid-Oost

Altijd weer een feestje om Sybrook te spelen. Gastvrijheid staat hoog in het vaandel hier! Ook de gasten die we spraken zijn enorm gastvrij en aardig. Zuid Oost gespeeld, een golfhorloge of stroke saver is wel handig hier om de dogleg lengte goed te bepalen. We wilden graag Noord spelen maar ondanks alle inspanning van de caddy master lukte dit niet. Maar Zuid Oost is …

Traduire en Français
Utile ?

Réponse de Het Rijk van Sybrook — 2 novembre 2021

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wij vonden het fijn u als gast te mogen ontvangen en hopen u snel weer (misschien nog wel voordat de rododendrons weer in bloei staan ;-)) te mogen begroeten op Golfbaan Het Rijk van Sybrook.

Argent
Joué le: 20 septembre 2021
Date d’avis: 20 septembre 2021
Index: 16.3
Oost-Noord

Prachtig baan met veel verassingen, waterhindernissen, veel bomen, fairway bunkers en geaccidenteerd terrein. Mooie greens, ondanks dat ze net waren bezand toch snelle greens. Het restaurant biedt uitzicht op hol 18 met een mooi terras. Bediening is zeer attent en je kunt er heerlijk dineren.

Traduire en Français
Utile ?

Réponse de Het Rijk van Sybrook — 2 novembre 2021

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wij vonden het fijn u als gast te mogen ontvangen en hopen u snel weer te mogen begroeten op Golfbaan Het Rijk van Sybrook.

Or
Joué le: 11 septembre 2021
Date d’avis: 11 septembre 2021
Index: 12.0
Noord-Zuid

Noord lus veel mooier dan zuid lus. Relatief veel afstand naar tee. Diverse holes niet handig gekoppeld. Tee boxen matig met lang gras. Fairways en greens goed. Afstand van hole 9 zuid lus naar clubhuis erg lang.

Traduire en Français
Utile ?

Réponse de Het Rijk van Sybrook — 2 novembre 2021

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij hopen u snel weer te mogen ontvangen op Golfbaan Het Rijk van Sybrook.

Or
Joué le: 6 septembre 2021
Date d’avis: 15 septembre 2021
Index: 14.8
Noord-Zuid

Fijne golfbaan in het oosten van ons land. Een van de vier banen van HET RIJK en dan weet je dat kwaliteit een groot goed is. Zowel bij ontvangst, op de golfbaan en bij de afdronk.

Traduire en Français
Utile ?

Réponse de Het Rijk van Sybrook — 2 novembre 2021

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wij vonden het fijn u als gast te mogen ontvangen en hopen u snel weer te mogen begroeten op Golfbaan Het Rijk van Sybrook.

Argent
Joué le: 4 septembre 2021
Date d’avis: 6 septembre 2021
Index: 24.0
Zuid-Oost

Negen holes Zuid. Prachtig. Greens lekker snel. Het hele lange gras in de rough is gedeeltelijk gemaaid. Goede doorloop, mede dankzij marshal. Zeer vriendelijk in shop.

Traduire en Français
Utile ?

Réponse de Het Rijk van Sybrook — 26 octobre 2021

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wij vonden het fijn u als gast te mogen ontvangen en hopen u snel weer te mogen begroeten op Golfbaan Het Rijk van Sybrook.

Acier
Joué le: 23 août 2021
Date d’avis: 26 août 2021
Index: 29.2
Noord-Zuid
Zuid-Oost
Oost-Noord

Geweldige baan met 27 holes. Uitstekend onderhouden, per week veranderende omstandigheden door maaien en groeien. Veel dieren in een schilderachtige omgeving vol Twentse gastvrijheid en nuchterheid.

Traduire en Français
Utile ?

Réponse de Het Rijk van Sybrook — 28 août 2021

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wij vonden het fijn u als gast te mogen ontvangen en hopen u snel weer te mogen begroeten op Golfbaan Het Rijk van Sybrook.

Bronze
Joué le: 23 août 2021
Date d’avis: 26 août 2021
Index: 14.1
Noord-Zuid

Tsja, en dan heb je het over ruimte. Heel veel ruimte. Met prachtige gevarieerde holes, van korte uitdagende PAR3's tot lange, wijdse PAR5's. Wat is Nederland dan prachtig en wat mogen we blij zijn met zo veel, schitterende banen. Kritiek? Ja, de maaier van de greens die voor ons uit aan het maaien was en waar we zo nu en dan op moesten wachten. Enkele greens die net ware…

Traduire en Français
Utile ?

Réponse de Het Rijk van Sybrook — 28 août 2021

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Willen wij onze baan in topconditie houden dan hoort onderhoud erbij. De greenkeepers voeren de werkzaamheden dermate uit dat de overlast voor spelers tot het minimum wordt beperkt. Wel spijtig te lezen dat u hiervan toch hinder heeft ondervonden. Wij vonden het fijn u als gast te mogen ontvangen en hopen u snel weer te mogen begroeten op Golfbaan Het Rijk van Sybrook.

Bronze
Joué le: 22 août 2021
Date d’avis: 22 août 2021
Index: 21.8
Oost-Noord

Gastvrij ontvangst Mooie baan Baan lag en goed bij.

Traduire en Français
Utile ?

Réponse de Het Rijk van Sybrook — 26 août 2021

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wat fijn te lezen dat uw golfronde naar tevredenheid is verlopen. Wij vonden het fijn u als gast te mogen ontvangen en hopen u snel weer te mogen begroeten op Golfbaan Het Rijk van Sybrook.

Argent
Joué le: 22 août 2021
Date d’avis: 24 août 2021
Index: 30.1
Noord-Zuid

Een aanrader! Op een zonnige dag Sybrook lopen, dat is een cadeautje. Het begon al bij aankomst; veel parkeerruimte en gastvrije ontvangst. De faciliteiten zijn uitstekend; mooi clubhuis met groot terras en prima kaart, keurige doucheruimte. Alles ruim opgezet. Wij liepen Noord (de oude bosbaan) - Zuid. Genoten, van de diversiteit van de baan. Bos, heide, park, water (ve…

Traduire en Français
Utile ?

Réponse de Het Rijk van Sybrook — 26 août 2021

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wat fijn te lezen dat uw golfronde naar tevredenheid is verlopen en u graag terugkomt! Wij vonden het fijn u als gast te mogen ontvangen en hopen u snel weer te mogen begroeten op Golfbaan Het Rijk van Sybrook.

Or
Joué le: 18 août 2021
Date d’avis: 25 août 2021
Index: 16.0
Oost-Noord

Played this time the Oost-Noord course and this start with a long walk to the 1st tee-box. So make sure you start walking in-time as the playing system tells you who first comes can first tee-off. That is also the case for players coming from hole 9 on the zuid course and continue also on the oost course. The course itself is nice with challenging holes. Some narrow fair…

Traduire en Français
Utile ?

Réponse de Het Rijk van Sybrook — 26 août 2021

Thank you very much for your lovely review. How nice to read that your golf round went satisfactorily. We were pleased to welcome you as a guest and hope to welcome you again soon at Golf Course Het Rijk van Sybrook.

Argent
Joué le: 17 août 2021
Date d’avis: 29 août 2021
Index: 17.3
Oost-Noord
Zuid-Oost

Geweldige baan en erg goed onderhouden. Fairways waren kort gemaaid, en de greens glad en eerlijk. komen zeker terug.

Traduire en Français
Utile ?

Réponse de Het Rijk van Sybrook — 26 octobre 2021

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wij vonden het fijn u als gast te mogen ontvangen en hopen u snel weer te mogen begroeten op Golfbaan Het Rijk van Sybrook.

Acier
Joué le: 26 juillet 2021
Date d’avis: 26 juillet 2021
Index: 23.0
Oost-Noord

Heerlijke baan in een prachtige omgeving. Gastvrije ontvangst door vriendelijke medewerkers. Mooie groene soms uitdagende baan.

Traduire en Français
Utile ?

Réponse de Het Rijk van Sybrook — 26 août 2021

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wat fijn te lezen dat uw golfronde naar tevredenheid is verlopen. Wij vonden het fijn u als gast te mogen ontvangen en hopen u snel weer te mogen begroeten op Golfbaan Het Rijk van Sybrook.

Argent
Joué le: 19 juillet 2021
Date d’avis: 21 juillet 2021
Index: 25.0
Zuid-Oost

Op een dinsdagmiddag speelden we 9 holes Zuid. Heerlijk rustig. Genieten van een hele mooie baan met goed onderhouden greens. Ook de driving range en oefengreen waren prima. De gastvrijheid in de shop is bewonderenswaardig: erg vriendelijk en behulpzaam. Op het terras is het na het spelen goed toeven.

Traduire en Français
Utile ?

Réponse de Het Rijk van Sybrook — 26 août 2021

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wat fijn te lezen dat uw golfronde naar tevredenheid is verlopen. Wij vonden het fijn u als gast te mogen ontvangen en hopen u snel weer te mogen begroeten op Golfbaan Het Rijk van Sybrook.

Argent
Joué le: 19 juillet 2021
Date d’avis: 30 juillet 2021
Index: 17.0
Noord-Zuid

De telefonische tee-time afspraak van 2 dagen ervoor bleek niet goed in hun systemen verwerkt te zijn, hetgeen wat oponthoud zorgde. Uiteindelijk toch goed gekomen. Qua tijd na 9 holes zouden we 1 uur moeten wachten voor de 2e 9 holes terwijl de tee-box leeg was. Navraag bij de caddymaster werd dit beperkt tot een half uur en bleek qua doorgang dat we al na 15 minuten de …

Traduire en Français
Utile ?

Réponse de Het Rijk van Sybrook — 26 août 2021

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Het spijt ons te moeten lezen dat u oponthoud heeft ondervonden tijdens het inchecken. Desondanks hopen wij dat u toch een fijne golfronde heeft gelopen. Wij hopen u snel weer te mogen begroeten op Golfbaan Het Rijk van Sybrook.

Or
Joué le: 18 juillet 2021
Date d’avis: 20 juillet 2021
Index: 24.8
Zuid-Oost

Wat een leuke baan is dit. De Marshall, de receptie, het personeel in het clubhuis: iedereen straalt gastvrijheid uit. De baan heeft veel leuke holes waarbij je goed moet nadenken hoe de hole te spelen. Fairways en greens lagen er mooi bij. Reden om hier nog eens terug te komen.

Traduire en Français
Utile ?

Réponse de Het Rijk van Sybrook — 26 août 2021

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wat fijn te lezen dat uw golfronde naar tevredenheid is verlopen. Wij hopen u snel weer te mogen begroeten op Golfbaan Het Rijk van Sybrook.

Acier
Joué le: 10 juillet 2021
Date d’avis: 13 juillet 2021
Index: 16.1
Zuid-Oost

De 3 golfbanen van het Sybrook liggen op een fantastische plek tussen de bossen op een natuurlijke en speelse manier. Je verwacht veen je verwacht een dijk, maar alles behalve dat kom je tegen. Een dikke aanrader!

Traduire en Français
Utile ?

Réponse de Het Rijk van Sybrook — 26 août 2021

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en uw aanbeveling van onze golfbaan. Wat fijn te lezen dat uw golfronde naar tevredenheid is verlopen. Wij hopen u snel weer te mogen begroeten op Golfbaan Het Rijk van Sybrook.

Bronze
Joué le: 10 juillet 2021
Date d’avis: 10 juillet 2021
Index: 27.9
Zuid-Oost

Lus zuid is prachtig, Oost is minder mooi.

Traduire en Français
Utile ?

Réponse de Het Rijk van Sybrook — 26 août 2021

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Iedere golfer heeft inderdaad zijn/haar eigen voorkeur voor een lus. Wij hopen u snel weer te mogen begroeten op Golfbaan Het Rijk van Sybrook.

Or
Joué le: 10 juillet 2021
Date d’avis: 4 août 2021
Index: 16.5
Zuid-Oost

wat een mooie omgeving en wat een lastige baan. Bosbaan en polderbaan ineen. Smalle bosfairways waarbij de bal snel zoek raakt. Zeker een baan om vaker te spelen zodat je de baan beter kunt spelen.

Traduire en Français
Utile ?

Réponse de Het Rijk van Sybrook — 26 août 2021

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wij hopen u snel weer te mogen begroeten op Golfbaan Het Rijk van Sybrook, zodat u de baan nog beter leert kennen en kunt spelen.

Argent
Joué le: 6 juillet 2021
Date d’avis: 7 juillet 2021
Index: 7.8
Noord-Zuid

Greens net gevilt, jammer maar moet gebeuren, veel sporen en “afval”, dus langzaam. Gastvrij en omgeving mooi. Ben niet voor niets lid van het Rijk Reserveren en inchecken top en adequaat. Kom graag weer spelen.

Traduire en Français
Utile ?

Réponse de Het Rijk van Sybrook — 26 août 2021

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Helaas kan het voorkomen dat er werkzaamheden en onderhoud plaatsvinden in de baan. Dit proberen wij echter tot het minimum te beperken, zodat u kunt genieten van onze mooie baan. Wij hopen u snel weer te mogen begroeten op Golfbaan Het Rijk van Sybrook.

Or
Joué le: 5 juillet 2021
Date d’avis: 7 juillet 2021
Index: 15.5
Noord-Zuid

Prachtige luscombinatie, Noord-Zuid waardoor 2 ervaringen in het Twentse landschap. De beslotenheid, intimiteit van Noord met oude eiken en houtwallen afgewisseld met water, naast de kleinschalige openheid van Zuid die steeds meer volgroeid en mooier wordt. Met enerzijds boscomplexen en anderzijds agrarisch terrein. De baan is goed onderhouden, fijne greens en was nu onda…

Traduire en Français
11
Utile ?

Réponse de Het Rijk van Sybrook — 26 août 2021

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wat fijn te lezen dat uw golfronde naar tevredenheid is verlopen en dank u wel voor de complimenten over de baan. Wij hopen u snel weer te mogen begroeten op Golfbaan Het Rijk van Sybrook.

Bronze
Joué le: 5 juillet 2021
Date d’avis: 5 juillet 2021
Index: 16.8
Noord-Zuid

Bij deze Rijk-baan nog nooit geweest, maar wat een prachtige baan (Noord/Zuid). Mooie afwisseling Bos en wat meer open. Paar verassende holes na een scherpe dogleg, en uitdagende par 3. Water met weinig ruimte achter de green en ook eentje van195 meter. Top conditie van de baan, zeer gastvrije en een ongedwongen en open sfeer. Zeker een baan waar ik graag een keer terug…

Traduire en Français
Utile ?

Réponse de Het Rijk van Sybrook — 25 août 2021

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wat fijn te lezen dat uw golfronde naar tevredenheid is verlopen. Wij hopen u snel weer te mogen begroeten op Golfbaan Het Rijk van Sybrook.

Or
Joué le: 30 juin 2021
Date d’avis: 1 juillet 2021
Index: 15.0
Oost-Noord
Zuid-Oost
Noord-Zuid

Twee dagen gespeeld op Sybrook. Wat een geweldige ervaring en wat een vriendelijke ontvangst. Arrangement geregeld via Hotel ‘t Kruisselt in de Lutte. Perfect gedaan. Het weer was niet geweldig maar dat heeft ons plezier in deze dagen niet vergald. De marshal van Sybrook is super behulpzaam en gastvrij. Een aanrader is deze baan. Alle banen van Het Rijk zijn trouwens ge…

Traduire en Français
Utile ?

Réponse de Het Rijk van Sybrook — 23 août 2021

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wat fijn te lezen dat uw reservering via Hotel 't Kruisselt en uw golfronde bij ons naar tevredenheid is verlopen. Wij hopen u snel weer te mogen begroeten op Golfbaan Het Rijk van Sybrook.

Acier
Joué le: 30 juin 2021
Date d’avis: 1 juillet 2021
Index: 54.0
Oost-Noord

Heerlijk rondje gespeeld op Noord. Fraaie omgeving, redelijk brede fairways, alles goed onderhouden. Alleen het weer zat wat tegen...

Traduire en Français
Utile ?

Réponse de Het Rijk van Sybrook — 23 août 2021

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wat fijn te lezen dat uw golfronde naar tevredenheid is verlopen. Wij hopen u snel weer te mogen begroeten op Golfbaan Het Rijk van Sybrook.

Argent
Joué le: 26 juin 2021
Date d’avis: 26 juin 2021
Index: 14.7
Zuid-Oost

Fijne ronde gelopen op deze mooie baan. Trage vierbal voor ons week gelukkig op hole 10 (na ons verzoek via de marshall?). Weinig voorzieningen onderweg gek genoeg.

Traduire en Français
Utile ?

Réponse de Het Rijk van Sybrook — 28 juin 2021

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Het is ons niet helemaal duidelijk wat u bedoelt met weinig voorzieningen onderweg. We hebben waterpunten en toilet in de baan en u kunt gebruik maken van onze baancatering. Hopelijk is uw golfronde verder wel naar wens geweest en ontvangen wij u graag weer op Golfbaan Het Rijk van Sybrook.

Abonnez-vous à notre newsletter pour ne rien rater : découvrez nos promotions sur les départs, nos nouveaux articles et tout ce qui a trait au golf !

annuler l'inscription
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2021 — leadingcourses.com