Golf & Country Club Lauswolt

1 of 476
1 of 476
€75.00
€90.00
1 parcours de golf
18 trous

"Jouer au golf à Lauswolt, est le pur plaisir !"

Bienvenue dans le meilleur terrain de golf des Pays-Bas. Les 18 trous du Golfclub Lauswolt dans le Beetsterzwaag frisonne se trouvent pour la plupart dans une forêt de plus de…
Créé
1966
Tarif Admission d'adhésion
€250.00
Tarif annuel d'adhésion
€1,071.00
Tournoi
Lauswolt Open
Green fee en semaine
€75.00
Green fee en week-end
€90.00
Inclus dans le prix
Balles au practice inclus
Description de l'adhésion
U bent van harte welkom om lid te worden bij onze golfclub. Een lidmaatschap kan iedere maand ingaan maar kan alleen aan het einde van een verenigingsjaar worden beëindigd, opzeggen voor 1 oktober. Naast het volledige lidmaatschap, hebben we bijvoorbeeld ook een buitenlidmaatschap. Hiervoor moet u lid zijn van een andere Nederlandse golfclub en meer dan 70 km. buiten onze golfclub wonen. Als u nog geen handicap heeft, kunt u ook het starterspakket nemen waarmee u de mogelijkheid krijgt om te lessen, onbeperkt te oefenen en een aantal keren 9 holes te lopen. Kijk op de website voor meer informatie of bel op werkdagen met de golfclub, 0512 38 35 90.
Date de fin du tournoi
3 October 2021
Date de début du tournoi
1 October 2021

Score total

  • impression générale8.3
  • maintenance du terrain8.2
  • installations8.3
  • clubhouse8.0
  • Rapport qualité prix8.0
  • hospitalité8.5
  • alentours8.8
  • restaurant8.1

Derniers avis

8.4
Joué le: 11 July 2021
Handicap joué lors du départ: 14.5

Het is een hele mooie golfbaan, smalle fairways die tussen de bossen door loopt. Er zijn ook een paar holes die op een open stuk liggen... waarschijnlijk later erbij gemaakt. Maar ook deze holes zijn erg mooi en leuk om te spelen. Oefenfaciliteiten zijn ook perfect. Was een leuke dag tot de marshal door gaf dat wij door moesten lopen. Wat zeer onterecht was. We liepen ove…

Traduire en Français
1
Utile ?

Réponse de Golf & Country Club Lauswolt — 4 August 2021

Wat grappig dat u denkt dat onze waterholes later zijn toegevoegd. Dat is niet het geval. Het is vanaf het begin al een bijzonder effect dat als je uit het bos komt, opeens uitzicht hebt, water, vogels en koeien ziet. Het einde van uw bericht is minder leuk. Marshals zijn vrijwilligers op de club waar wij heel zuinig op zijn. Zij vragen aan leden en gasten die geen aansluiting meer hebben bij de flight voor hen om sneller te spelen cq om de achteropkomende flight door te laten. Erg jammer dat u zich hieraan geërgerd heeft want golfen is zo'n heerlijk ontspannende bezigheid. Hartelijk dank voor het maken van uw review en wie kunnen we nog eens in de herkansing.

8.4
Joué le: 6 July 2021
Handicap joué lors du départ: 15.8

Vandaag opnieuw een prachtige baan gespeeld zeer ruim opgezet, regelmatig flinke afstand tussen de holes. Bosbaan met veel waterpartijen, rustig en landelijk gelegen. Teeboxen, greens, fairways, t klopte allemaal. Alleen de routeaanduiding kon hier en daar wat beter. Vervolgens een heerlijke overnachting in het erbij gelegen landgoed.

Traduire en Français
5
Utile ?

Réponse de Golf & Country Club Lauswolt — 4 August 2021

Hartelijk dank voor uw review. Fijn dat u het mooi heeft gehad. We zullen nog eens kijken naar onze routebordjes. Bedankt voor de tip.

9.4
an
Joué le: 1 July 2021
Handicap joué lors du départ: 28.1

Prachtige baan met veel mooi groen. Greens zijn snel en goed onderhouden. Mooie bloeiende waterlelies en echt een baan voor natuur- en stilte liefhebbers. Het personeel is buitengewoon vriendelijk. Een baan om zeker weer opnieuw te gaan spelen.

Traduire en Français
Utile ?

Réponse de Golf & Country Club Lauswolt — 4 August 2021

In deze tijd van het jaar zijn de waterlelies inderdaad zo mooi aan het bloeien in de waterpartijen van onze buitenholes. Fijn dat u zo genoten heeft van de rust en de stilte op onze baan. Bedankt voor de review uw complimenten en wie weet tot een volgende keer.

Voir tous les avis

Parcours de Golf & Country Club Lauswolt

8.3
375 avis

installations

Practice

Zone de chipping

Putting Green

Ecole de golf

Location de clubs

Buggy

Location de chariot

Système de facturation

Bar

Restaurant

Casiers

Wifi

Dernières photos

Contact Golf & Country Club Lauswolt

van Harinxmaweg 8a, 9244 CJ Beetsterzwaag
8.3
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg