(9) avis de JoopStempher

visitors_1
7.2
JoopStempher
Bronze
Joué le: 1 octobre 2021 Date d’avis: 6 octobre 2021Index: 20
Golf Bluegreen Sainte-MaximeSainte Maxime
Aanvankelijk hadden wij onze bedenkingen. Spelen in een bewoond gebied en een verplichte buggy hebben niet echt onze voorkeur. Echter de baan, de fantastische zeezichten, het onderhoud maakten onze vooroordelen ruimschoots goed. Dat een buggy hier verplicht is, is absoluut geen overbodige luxe. Kortom we hebben genoten en ook de 19e hole was super.
Traduire en Français
visitors_1
6.3
JoopStempher
Bronze
Joué le: 26 septembre 2021 Date d’avis: 29 septembre 2021Index: 20
Golf Bluegreen l’EstérelEstérel
De course maakt een enigszins verlopen indruk. Je speelt hier tussen de huizen door en af en toe moet je een weg oversteken, hetgeen niet bevorderlijk is voor het juiste natuurlijke geldgebrek. Meest spectaculaire hole is nr 15, een par 3 die je over een ravijn moet slaan. Met een beetje meer aandacht voor de baan, zou het wat kunnen worden.
Traduire en Français
visitors_1
8.2
JoopStempher
Bronze
Joué le: 19 septembre 2021 Date d’avis: 29 septembre 2021Index: 20
Golf De Roquebrune ResortRoquebrune
Een van de mooiste banen van Zuid-Frankrijk, voor een nog redelijke prijs. Alles klopt hier. De fairways, greens, bunkers liggen er allen fantastisch bij. Mooie vergezichten en van enkele holes met zeezicht.
Traduire en Français
visitors_1
8.2
JoopStempher
Bronze
Joué le: 7 septembre 2021 Date d’avis: 10 septembre 2021Index: 20
Golf Du LuberonPierrevert
We hebben al heel wat banen gespeeld in Frankrijk maar dit blijft onze favoriet. Je speelt hier midden in de natuur. De baan is niet lang maar vereist accuratesse. Vooral de greens zijn een uitdaging. Sommige holes moet er een ravijn gecrosst worden en verlangt afstand. Zowel fairways als greens zijn goed onderhouden. Het restaurant staat bekend in de omgeving en wordt oo…
Traduire en Français
visitors_1
7.5
JoopStempher
Bronze
Joué le: 13 juillet 2021 Date d’avis: 14 juillet 2021Index: 20
Regthuys Golf & Country ClubChampionship Course (Dijklus en Tulpenlus)
Dat ze ooit een prijs hebben gewonnen als de meest gastvrije golfclub van Nederland is geheel terecht. De ontvangst is uiterst vriendelijk en een clubbal is standaard. Vervolgens worden we tweemaal in de baan getrakteerd op iets lekkers door de marshall. Daarna in het restaurant heerlijk gedineerd. Over de baan, waren we iets minder euforisch. Weliswaar prima onderhouden,…
Traduire en Français
visitors_1
7.5
JoopStempher
Bronze
Joué le: 12 juillet 2021 Date d’avis: 12 juillet 2021Index: 20
Het Rijk van NijmegenGroesbeekse Baan Zuid-NoordNijmeegse Baan
Mooie uitdagende bosbaan, waar precisie een must is. Gespeeld onder ideale weersomstandigheden, daarna op het terras met mooi uitzicht op de vijver en de 18e van noord. Fairways en greens waren uitstekend. Bij sommige holes hoor je wel de auto’s op de Rijksweg naar zwolle, maar bij ons heeft dat niet de pret kunnen drukken. Kortom een heerlijke golfdag.
Traduire en Français
visitors_1
8.6
JoopStempher
Bronze
Joué le: 9 juillet 2021 Date d’avis: 10 juillet 2021Index: 20
Golfbaan 't Zelle't Zelle Wedstrijdbaan
Een van de mooiste golfbanen in Nederland. De rust, de ruimte, de gastvrijheid kortom alles klopt hier. Topbaan!

Réponse de Golfbaan 't Zelle — 12 juillet 2021

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! Fantastisch om te horen dat u zo enthousiast bent!
Traduire en Français
visitors_1
6.0
JoopStempher
Bronze
Joué le: 8 juillet 2021 Date d’avis: 10 juillet 2021Index: 20
Keppelse GolfclubKeppelse Golfclub
Jammer dat de afstanden tussen de holes te lang zijn. Onze golfhorloges klokten allen ruim 15 km. Persoonlijk heb ik hier goed gescoord. Wij waren met 6 mannen, allen hcp tussen de 19 en 24 en allen inmiddels op heel veel banen gespeeld. Zij waren unaniem in hun oordeel. De Keppelse zat in ons golfarrangement, maar wij hebben deze voor volgend jaar uit ons arrangement lat…
Traduire en Français
visitors_1
8.9
JoopStempher
Bronze
Joué le: 7 juillet 2021 Date d’avis: 10 juillet 2021Index: 20
De Lochemse GolfclubLochemse G&CC 'De Graafschap'
Een van de mooiste golfclub in Nederland. Alle holes zijn een genot om te spelen. Wij spelen jaarlijks met 6 man een 3 daags toernooi ergens in Nederland, ditmaal de Achterhoek. Wij hebben besloten dat dit ons vaste arrangement gaat worden, samen met golfclub 't Zelle. Gespeeld onder superieure weersomstandigheden, kortom het was een klein feestje.
Traduire en Français
Abonnez-vous à notre newsletter pour ne rien rater : découvrez nos promotions sur les départs, nos nouveaux articles et tout ce qui a trait au golf !

annuler l'inscription
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com