(7) avis de Kim_Schoo

Joué le: 14 septembre 2021 Date d’avis: 14 septembre 2021Index: 7.7
2
Geijsteren Golf & Country Club
Vandaag gespeeld met een arrangement 18 holes, ontvangst met koffie en afsluiten met 3 gangen diner voor €77,50 pp wat ons betreft een prima deal! Uiterst vriendelijk ontvangst door de dame bij de receptie en de starter, je voelt je meteen welkom, zo gastvrij! De ballen op de drivingrange zijn gratis, dat moeten meer banen doen ;-)! De baan ligt er goed bij en de greens w…
Traduire en Français
Joué le: 12 septembre 2021 Date d’avis: 13 septembre 2021Index: 7.7
3
Championship Course
Vriendelijk ontvangst, mooi groot clubhuis met gezellig terras, prima oefenfaciliteiten aan de overkant van de weg. De 18 holes baan ligt er prachtig bij en we hebben heerlijk gespeeld, onderhoud zeer goed! Alleen soms "last" van fietsers die dachten laten we de baan eens op fietsen en bij dat mooie watertje gaan kijken ;-) fietsen parkeren naast de green bijv. Dat kan mi…
Traduire en Français
Joué le: 11 septembre 2021 Date d’avis: 13 septembre 2021Index: 7.7
Haviksoord
Voor de 3e keer dit jaar gespeeld op deze mooie golfbaan! Goed onderhouden, mooie greens uiterst vriendelijke mensen. Iedere keer weer een feestje!
Traduire en Français
Joué le: 8 septembre 2021 Date d’avis: 13 septembre 2021Index: 7.7
3
Land-Golf-Club Schloss Moyland e.V. Course
Mooie baan, vriendelijk ontvangst, prima greenfee prijs van 55 euro pp. De fairways en greens ietwat lang, maar dat mocht de pret niet drukken. Jammer dat de trage 4 bal voor ons niet van plan was om de 2 bal achter hun door te laten, daardoor hebben we extra lang van de baan kunnen genieten?
Traduire en Français
Joué le: 14 mai 2021 Date d’avis: 14 mai 2021Index: 7.7
4
Haviksoord
Vandaag hier mogen spelen, wat een feestje! Prachtige baan in topconditie! Fairways en greens zoals deze horen te zijn, echt genoten en zeker voor herhaling vatbaar!
Traduire en Français
Joué le: 2 juin 2019 Date d’avis: 27 août 2019Index: 7.7
Lauswolt
Prachtige baan, zeer goed onderhouden en er zijn hele mooie holes bij. Zeer gastvrij ontvangen, pluspunt dat de ballen op de drivingrange inbegrepen zijn! Heerlijk rustig door de baan, geen last van verkeerslawaai.

Réponse de — 3 septembre 2019

Het is een bewuste keuze om gratis ballen aan te bieden bij een rondje golf. Dan wordt er meer geoefend en ontstaan er betere spelers. Tenminste dat denken wel. Als golfers alleen een poosje willen oefenen op de Driving Range zonder de baan in te gaan, kan dat ook maar dan moet € 8,-- betaald worden. Wat fijn dat u genoten heeft van het rondje golf op onze rustige baan in de bossen van Beetsterzwaag. Hartelijk dank voor uw review.

Traduire en Français
Joué le: 23 juillet 2018 Date d’avis: 26 juillet 2018Index: 7.7
Golfbaan Amelisweerd
Wat een leuke baan om te spelen, helaas wel erg droog maar ja dat is de tijd van het jaar en geel is het nieuwe groen tegenwoordig... na het rondje golf heerlijk gegeten op het terras! Voor herhaling vatbaar!
Traduire en Français
Abonnez-vous à notre newsletter pour ne rien rater : découvrez nos promotions sur les départs, nos nouveaux articles et tout ce qui a trait au golf !

annuler l'inscription
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2021 — leadingcourses.com