(7) avis de richardwesterhof5

visitors_1
Joué le: 12 juillet 2021 Date d’avis: 13 juillet 2021Index: 10.1
Het Rijk van NunspeetNoord-Oost Course (N-E)
Weer een fantastische golfervaring op een goed onderhouden golf-resort. Altijd een feest om hier te komen in Nunspeet. De ruimte tussen de flights is ook prima. Allervriendelijkste ontvangst, heerlijke koffie als welkom en afloop een lekker groot glas alcoholvrij bier plus een heerlijke hap. Een feestelijke dag uit met een golf om te herhalen.
Traduire en Français
visitors_1
Joué le: 29 juin 2021 Date d’avis: 29 juin 2021Index: 10.1
Golfpark Exloo
Er is dit jaar veel meer aandacht voor onderhoud van greens en fairways en dat merk je! Het spelen op Golfpark Exloo is gewoon leuker geworden. De horeca heeft een nieuwe moderne aanpak gekregen. De kwaliteit en de bediening zijn er daardoor met sprongen op vooruit gegaan. Complimenten daarvoor!
Traduire en Français
visitors_1
Joué le: 5 octobre 2020 Date d’avis: 6 octobre 2020Index: 10.1
Golfclub Hoog Vaals
Ik werd met mijn medespelers heel gastvrij ontvangen door de greenkeeper/beheerder. Hij legde het parcours uit, stelde gratis twee trolleys ter beschikking en was uiterst vriendelijk. Aan hem heeft het zeker niet gelegen, maar ‘zijn’ golfbaan lijkt echt nergens op. Iedere bewegwijzering ontbreekt, er wordt (zo lijkt het) zonder enig plan gemaaid en herkenbare fairways ont…
Traduire en Français
visitors_1
Joué le: 17 septembre 2020 Date d’avis: 23 septembre 2020Index: 10.1
Five Nations GolfclubChampionship Course
Het was een prachtige en zonnige ervaring. De baan en vooral de greens waren geprepareerd voor een PGA wedstrijd die er werd gehouden. Wij startten, uiteraard in een buggy, na de laatste flight van dat kampioenschap. De greens waren in topconditie en spiegelglad. Een groot verschil met mijn homecourse. Hotel en restaurant waren uitstekend. Alleen op het terras moesten we…
Traduire en Français
visitors_1
Joué le: 14 août 2020 Date d’avis: 15 août 2020Index: 10.1
Het Rijk van NunspeetNoord-Oost Course (N-E)
Nunspeet blijft voor mij een van de mooiste golfbanen van Nederland. Ik speel er altijd met ontzettend veel plezier. Volgende maand weer!
Traduire en Français
visitors_1
Joué le: 13 juin 2019 Date d’avis: 13 juin 2019Index: 10.1
Golfpark ExlooOpenbare baan Exloo (Noord-Zuid)
De kleedkamers bieden comfort maar het clubhuis mag wel nog meer golfuitstraling krijgen. Zeer gevarieerde golfbaan met prachtige greens.
Traduire en Français
visitors_1
Joué le: 8 avril 2019 Date d’avis: 8 avril 2019Index: 10.1
Golfpark ExlooOpenbare baan Exloo (Noord-Zuid)
Het is een zeer gevarieerde golfbaan met 9 compacte holes 9 holes mat A-status. Voor elk wat Wils en iedere club uit mijn tas kan worden gebruikt.
Traduire en Français
Abonnez-vous à notre newsletter pour ne rien rater : découvrez nos promotions sur les départs, nos nouveaux articles et tout ce qui a trait au golf !

annuler l'inscription
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com