Snijdertje

Or
5,180 points
Membre depuis
6 July 2013
Handicap
15.7
Membre du club
Golfbaan Stippelberg
Equipement de golf
Ping
500
Classement 132,791
Netherlands
308
Classement 34,597

Derniers avis

Or
Joué le: 1 octobre 2021
Date d’avis: 6 octobre 2021
Index: 15.7
Mas del Teil

Leuke baan om te spelen. Bevat meer dan voldoende uitdaging. Greens zijn redelijk goed en erg moeilijk te ‘lezen’. Fairways zijn smal. Hellingen zijn zodanig dat je maar beter op de fairway kunt blijven, want je bent je bal daarbuiten snel kwijt als ie weer een helling afdendert in het bos. Dus nauwkeurig spelen is wel een dingetje. Wij ‘platlanders’ zijn de grote hoogtev…

Traduire en Français
Utile ?
Or
Joué le: 13 septembre 2021
Date d’avis: 23 septembre 2021
Index: 15.7
Twentsche Golfclub

Fijne baan om te spelen. Alles was goed onderhouden. Strakke fairways, doenbare rough, ballen goed terug te vinden en tempo op de greens was goed! Hebben genoten van een heerlijk rondje golf in een najaarszonnetje. Gaan hier zeker terug komen als we er weer zijn. Restaurant ervaring kon beter … maar goed, ik ben een verwende Bourgondiër :).

Traduire en Français
Utile ?
Or
Joué le: 30 juillet 2021
Date d’avis: 31 juillet 2021
Index: 15.3
Blaak-De Sijsten

Baan lag er goed bij, alleen jammer dat -ook hier - de rough zodanig was, dat je bal nauwelijks terug te vinden is. Greens waren niet echt snel (trager dan je mag verwachten van zo’n baan) en dat is altijd lastig spelen (vind ik dan toch :)). Terras was weer gezellig druk en de hapjes waren echt wel ok. Niet uitgebreid gegeten. Ga hier ongetwijfeld nog terug komen.

Traduire en Français
Utile ?

Réponse de Prise d'eau Golf — 23 août 2021

Hallo Snijdertje, We nemen je feedback mee voor onze greenkeepers en onze horeca. Bedankt voor je bezoek en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Prise d'Eau Golf

Tous les avis

Photos de

photos de clubs de golf
Abonnez-vous à notre newsletter pour ne rien rater : découvrez nos promotions sur les départs, nos nouveaux articles et tout ce qui a trait au golf !

annuler l'inscription
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2021 — leadingcourses.com