(3) avis de kathinkavaneck

Share
visitors_1
8.2
kathinkavaneck
Acier
Joué le: 16 janvier 2022 Date d’avis: 18 janvier 2022Index: 31
Golf Costa Adeje
Tijdens onze vakantie wilde we graag deze baan spelen maar helaas na een belletje bleek de baan volledig vol te zijn. We waren erg verbaasd toen Petra van de baan terug belde een dag erna met een starttijd, er had iemand afgezegd, wat een service. De baan zelf is een mooie baan, de eerste 9 uitdagend, met prachtig uitzicht, de 2e negen niet spectaculair maar leuk om te do…

Réponse de Golf Costa Adeje — 19 janvier 2022

Dear customer, We´re happy to hear that you enjoyed our Course. Your insight and feedback are important to us, our goal is to achieve your satisfaction. Thank you..!
Traduire en Français
visitors_1
8.4
kathinkavaneck
Acier
Joué le: 29 mai 2021 Date d’avis: 30 mai 2021Index: 31
Regthuys Golf & Country Club
Tijdens het telefonisch bespreken van een tijd werd er al gevraagd of we misschien tussen de twee lussen een even een break wilde op het terras, dat vond ik erg klantvriendelijk overkomen. Aangekomen op de baan erg, vriendelijk ontvangen en kregen meteen een aantal goede instructies mee wij liepen de Tulp en Dijk lus met daar tussen dus ruimte voor een lunch. Leuke baan, …
Traduire en Français
visitors_1
7.9
kathinkavaneck
Acier
Joué le: 19 octobre 2019 Date d’avis: 1 novembre 2019Index: 31
Port El Kantaoui Golf
Wat een fijne baan om te spelen, sea course was leuk maar de panoramic was prachtig. Leuke onvoorspelbare holes maar goed te spelen. Clubhuis was prima in orde. Wij komen zeker nog een keer terug.
Traduire en Français
Abonnez-vous à notre newsletter pour ne rien rater : découvrez nos promotions sur les départs, nos nouveaux articles et tout ce qui a trait au golf !
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com