(7) avis de anita01

Bronze
Joué le: 10 avril 2016
Date d’avis: 10 avril 2016

Det är lite för tidigt på säsongen och för lite folk för att kunna betygsätta bana och atomsfär, och restaurangen var stängd. Greenerna var ojämna så här tidigt men de blir säkert bra. Men färgmarkeringarna på greenflaggorna måste stämma, annars kan de ha samma färg allihop. Nu stod röd flagga i bakkant och vit flagga i framkant på några greener. Några extra toa-rullar på…

Traduire en Français
Utile ?
Bronze
Joué le: 1 août 2015
Date d’avis: 2 août 2015

Greenbunkrarna borde vara fyllda med sand och inte smågrus, det låg ju fullt med smågrus på några greener som gjorde att bollen hoppade när man puttade. Smågrus i fairwaybunkrarna är helt OK.

Traduire en Français
Utile ?
Bronze
Joué le: 28 juillet 2014
Date d’avis: 28 juillet 2014

Det borde stå en skylt vid den lilla kiosken efter 9'an att det finns ett utedass vid 11'ans tee. Jag som var första gången på er bana var nästan på väg att springa in i klubbhuset för att gå på toa och det hade ju varit onödig tid som hade gått åt i så fall.

Traduire en Français
Utile ?
Bronze
Joué le: 12 juillet 2014
Date d’avis: 13 juillet 2014

Det var första gången jag spelade på Skinnarebo och jag är inte alls hemma i trakten. Jag skulle därför velat haft en skylt vid utfarten från den lilla vägen som leder ut från golfbanan som säger åt vilket håll Sandseryd ligger, jag hade glömt bort alla kringelikrokar på vägen TILL golfbana och körde därför åt fel håll när jag skulle därifrån.

Traduire en Français
Utile ?
Bronze
Joué le: 13 juin 2014
Date d’avis: 14 juin 2014

Restaurangen hade god mat men prisklassen? "Dagens" hade ett OK pris men när det gäller "a la carte" skulle jag ALDRIG betala de priserna. Har de verkligen några gäster som beställer det?

Traduire en Français
Utile ?
Bronze
Joué le: 9 juin 2014
Date d’avis: 9 juin 2014

Jättevacker bana som är välskött.

Traduire en Français
Utile ?
Bronze
Joué le: 29 mai 2014
Date d’avis: 29 mai 2014

Det var första gången jag besökte banan och kom körandes från Alingsås på 180-vägen och hade gärna sett en skylt längs vägen som sa "infart till Alingsås golfbana 500 meter" eller något liknande, nu blev nästan tvärnit. Jo, jag kör nog lite för fort också... Och det där blinda par-4-hålet ner mot sjön kunde ni korta av och göra om till par-3 så slipper det bli så himla os…

Traduire en Français
Utile ?
Abonnez-vous à notre newsletter pour ne rien rater : découvrez nos promotions sur les départs, nos nouveaux articles et tout ce qui a trait au golf !

annuler l'inscription
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2021 — leadingcourses.com