Royal Golf Club des Fagnes: Recensioni

Argento
Giocato il: 11 settembre 2011
Data della recensione: 11 settembre 2011
Handicap: 13.3
Championship course

In Spa België is het prettig toeven op de Royal des Fagnes. Mooi clubhuis en terras, de driving range is compact maar prima in orde. De baan is niet zo lang maar wel erg fraai door de bossen. Greens zijn uitdagend en snel maar wel eerlijk en goed te lezen. Als je goed van de tee komt is een goede score prima te doen. Heb er erg van genoten en is zeker een aanrader!

Traduci in Italiano
È stata utile?
Bronzo
Giocato il: 22 luglio 2011
Data della recensione: 22 luglio 2011
Handicap: 17.0
Championship course

Mei 2010 gespeeld en wat een baan! Heerlijk. Ga ik zeker nog een keer naartoe.

Traduci in Italiano
È stata utile?
Acciaio
Giocato il: 3 maggio 2011
Data della recensione: 3 maggio 2011
Handicap: 23.0
Championship course

Een prachtige lokatie en golfbaan. Goed onderhouden. Er wordt zeer veel waarde gehecht aan de etiquette.

Traduci in Italiano
È stata utile?
Bronzo
Giocato il: 3 maggio 2011
Data della recensione: 3 maggio 2011
Handicap: 10.0
Championship course

Oude baan met klasse en goed onderhouden. Als greenfeeër werd ik wel koeltjes ontvangen en voelde ik mij niet erg welkom

Traduci in Italiano
È stata utile?
Acciaio
Giocato il: 3 maggio 2011
Data della recensione: 3 maggio 2011
Handicap: 17.7
Championship course

Statig en klassiek; altijd leuk als lid van een "wilde bond" (GVN) hier je rondje te mogen spelen. Was 50 jaar geleden ondenkbaar lijkt me

Traduci in Italiano
È stata utile?
Bronzo
Giocato il: 3 maggio 2011
Data della recensione: 3 maggio 2011
Handicap: 11.6
Championship course

Deze exclusieve golfclub is prachtig gelegen tussen de bomen. De baan is erg goed onderhouden en de greens liepen erg mooi. Door de exclusiviteit van de club is de sfeer helaas wat ver te zoeken maar de baan maakt dat ruimschoots goed.

Traduci in Italiano
È stata utile?
Oro
Giocato il: 16 aprile 2011
Data della recensione: 16 aprile 2011
Handicap: 6.6
Championship course

Gespeeld april 2011 samen met 30 handicapper. Baan lag er super bij, teeboxen, fairway, greens : alles goed onderhouden. Greens zijn snel maar zeer eerlijk, op elke green zit op elke lijn wel wat beweging, maar gezien de kwaliteit van de green een schitterende uitdaging. Beiden genoten van deze baan, waar voor elke golfspeler veel spelplezier inzit!

Traduci in Italiano
È stata utile?
Acciaio
Giocato il: 19 agosto 2010
Data della recensione: 19 agosto 2010
Championship course

Wij hebben er gespeeld op 14 aug. De zon kwam net op, er hing nog ochtend douw over de 1e tee......heerlijk rustig weer met een zonnetje, 20 graden. De fairways waren prachtig gemaaid, de greens super strak. We hebben weer genoten van een golf en de Ardenne op zn mooist.

Traduci in Italiano
È stata utile?
Acciaio
Giocato il: 25 agosto 2008
Data della recensione: 25 agosto 2008
Championship course

Zeer goed onderhouden en niet gemakkelijke baan Heeft op ons een goede induk gemaakt en we hebben aan deze baan persoonlijke herrinneringen waardoor we reeds vaker terug zijn gekomen. Er heerst een romantische sfeer en het clubhuis is uitnodigend zowel buiten als binnen. men wordt er vriendelijk ontvangen en bediend.een echte aanrader

Traduci in Italiano
È stata utile?
Acciaio
Giocato il: 26 luglio 2008
Data della recensione: 26 luglio 2008
Championship course

Uiterst mooie golfbaan. Greens en bunkers liggen als het ware van nature in de holes. Niettegenstaande speelt het parcours vlot, redelijk vergevingsgezind. Ideaal voor de goede driver ook, welke hierdoor zeer veel wint.

Traduci in Italiano
È stata utile?
Acciaio
Giocato il: 26 luglio 2007
Data della recensione: 26 luglio 2007
Championship course

Zeer mooie golfbaan aan de rand van Spa (Belgische Ardennen). Zeker de moeite van ene bezoek waard. Wij waren er op een regenachtige dag toen eht al dagen gehoosd had. Toch was de baan redelijk goed te spelen. De fairways (met redelijk lang gras) zijn smal gemaaid en je moet al een aardige drive hebben om op de fairway te komen. Buiten de fairways is het gras hoog en zeke…

Traduci in Italiano
È stata utile?
Acciaio
Giocato il: 7 agosto 2005
Data della recensione: 7 agosto 2005
Championship course

Het is de moeite waard hier te spelen,ondanks de prijsstelling. Goed onderhouden toch wel, zeker voor de hogere handicapers, niet eenvoudige corse.

Traduci in Italiano
È stata utile?
Non perderti le offerte sui tee time, nuovi articoli e tutto ciò che ha a che fare col golf iscrivendoti alla nostra newsletter!

cancellare l'abbonamento
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2021 — leadingcourses.com