Golf De Gascogne: Recensioni

Condividere
visitors_1
8.8
sgtmickaelgerard
Acciaio
Giocato il: 27 dicembre 2020 Data della recensione: 27 dicembre 2020Handicap:
Gascogne
Je viens de découvrir le golf il y a 6 mois j'ai vite pris goût à ce sport grâce au super cours que j'ai pu avoir avec le propriétaire sympa pédagogue et très patient accueil chaleureux et très sympathique je le recommande vivement.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.2
jan v oorschot
Bronzo
Giocato il: 1 dicembre 2020 Data della recensione: 1 dicembre 2020Handicap: 23.4
clubs_1
Gascogne
De golfbaan heeft recentelijk een flinke opknapbeurt gekregen door het nieuwe beheerdersechtpaar. Alle greens zijn vernieuwd. De baan heeft inmiddels 18 "departs" voor de 9 greens. (par72). De golfbaan is schitterend ingepast in het fraaie glooiende landschap van de Gers en beschikt daardoor over fraaie uitdagende holes..
Traduci in Italiano
visitors_1
5.2
FrankieShankie
Argento
Giocato il: 10 giugno 2017 Data della recensione: 10 giugno 2017Handicap: 8.1
Gascogne
Alle waar naar zijn geld. We betaalden €17,50 pp en daar mag je niet veel voor verwachten en dat krijg je ook niet. Gras op fairways is langer dan bij ons in de tuin. Geen zand in de bunkers. Greens erg slecht. Slechte tees. Geen prullenbakken etc. Clubhuis en receptie zijn klein maar prima en gastvrij.
Traduci in Italiano
visitors_1
6.8
jwtjeenkwillink
Bronzo
Giocato il: 2 ottobre 2015 Data della recensione: 3 novembre 2015Handicap: 25
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Gascogne
De mooi gelegen 9 holes baan heeft 3 vlakke holes rond het clubhuis en 6 in romantisch heuvel gebied. De nieuwe beheerders van de baan doen hun uiterste best om het gasten naar hun zin te maken; bel even als u een heerlijk repas wilt.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.7
jan v oorschot
Bronzo
Giocato il: 22 luglio 2010 Data della recensione: 22 luglio 2010Handicap: 23.4
Gascogne
De driving range is inmiddels prima opgeknapt
Traduci in Italiano
visitors_1
7.7
s0
Acciaio
Giocato il: 12 luglio 2010 Data della recensione: 12 luglio 2010Handicap:
Gascogne
Komen hier al jaren! De eerste holes zijn vlak, om in te komen, daarna wordt het af en toe flink steil! Jammer dat het geen 18 holes zijn. De biertjes smaken altijd goed! minpuntje: inrichting driving range
Traduci in Italiano
visitors_1
7.7
jwtjeenkwillink
Bronzo
Giocato il: 23 febbraio 2010 Data della recensione: 23 febbraio 2010Handicap: 25
Gascogne
de 9 holes zijn verdeeld in een horizonthaal en een fantastisch heuvelachtig deel voor de sportievelingen Je kunt bij warm weer je 18 holes prima splitsen in 9 om 8 uur 's morgens en 9 om 7 uur 's avonds. Heerlijk zwembad en mooie luxe huisjes te huur
Traduci in Italiano
visitors_1
8.8
golfreiswijzer user067
Acciaio
Giocato il: 30 dicembre 2008 Data della recensione: 30 dicembre 2008Handicap:
Gascogne
Erg verbeterd sinds 2 jaar geleden, heel gezellig clubhuis met nederlandse eigenaren. En ze hebben kroketten.
Traduci in Italiano
Non perderti le offerte sui tee time, nuovi articoli e tutto ciò che ha a che fare col golf iscrivendoti alla nostra newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com