Golf Club de Barbentane: Recensioni

Condividere
visitors_1
6.7
ann.poe
Bronzo
Giocato il: 8 settembre 2018 Data della recensione: 8 settembre 2018Handicap: 34.8
Barbentane
Kleinschalige club, met vriendelijke ontvangst, clubhuisje is een chalet, het is een 6 holes par 3 en 4 baan, de greens zijn niet top, een goede oefenbaan,.
Traduci in Italiano
visitors_1
6.1
wallib
Argento
Giocato il: 3 settembre 2018 Data della recensione: 3 settembre 2018Handicap: 22.3
Barbentane
Wij hebben vandaag op deze kleinschalig baan gespeeld. We werden vriendelijk ontvangen, het clubhuisje stelt weinig voor, maar is symphatiek. Hole 1 par 4 van 244 m moet worden afgeslagen van af de driving range! Dus, iedereen moet stoppen met oefenen tot dat er af wordt geslagen en dat nog wachten tot dat je ver genoeg de baan op bent, de andere holes zijn par 3 van 70 t…
Traduci in Italiano
visitors_1
7.6
mieke leistra
Bronzo
Giocato il: 29 maggio 2018 Data della recensione: 29 maggio 2018Handicap: 43
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
1
Barbentane
Spelen in onze vakantie al vele jaren op dit plezierige baantje met 6 holes. Met respect voor de vorige uitbaters moeten we stellen dat het jonge stel dat nu de baan beheert er alles aan gelegen is om het mooi te maken en te houden. De baan ziet er perfect uit en maakt het spelen hier nog fijner. Voor 20 euro speel je hier een hele dag.
Traduci in Italiano
visitors_1
6.9
mieke leistra
Bronzo
Giocato il: 6 giugno 2016 Data della recensione: 11 agosto 2016Handicap: 43
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Barbentane
Op deze zeer compacte baan spelen wij al een aantal jaren tijdens onze vakanties in dit gebied. Het is echt een 'no nonsens' baan van slechts 6 holes. Toch spelen we hier erg graag. Baan wordt goed onderhouden, mooi stukje natuur, soms smalle stukken, lastig bamboe-bos en is zeker niet duur. Een greenfee kost je 20 Euro, je speelt zo lang je maar wilt. Een aanrader voor d…
Traduci in Italiano
Non perderti le offerte sui tee time, nuovi articoli e tutto ciò che ha a che fare col golf iscrivendoti alla nostra newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com