Golf Club Münsterland e.V. Burgsteinfurt: Recensioni

Bronzo
Giocato il: 1 settembre 2020
Data della recensione: 1 settembre 2020
Handicap: 13.7
Golf Club Münsterland e.V. Burgsteinfurt

Prachtige parkbaan. Ik heb hier samen met mijn vrouw gespeeld tijdens onze vakantie. Zeer vriendelijke ontvangst bij de receptie. Baan is zeer goed onderhouden met snelle greens. Mooiste hole van de baan is hole 3 met uitzicht op het slot. Jammer dat het maar 9 holes zijn. Dit geeft je echter wel de kans om je score de 2e ronde te verbeteren. Na afloop lekker gegeten in h…

Traduci in Italiano
1
È stata utile?
Oro
Giocato il: 21 luglio 2020
Data della recensione: 14 agosto 2020
Handicap: 14.0
Golf Club Münsterland e.V. Burgsteinfurt

Golfclub Munsterland is a 9 hole woodland course, if playing 18 holes it is a pat 72 of 5420m. Also the slope rating of 118 indicates not a difficult course. However if invited the pleasure playing golf is over writing all these issue. Reception staff and marshall are helpful. The club is not far from the dutch border so easy reachable if you want something else n these c…

Traduci in Italiano
È stata utile?
Acciaio
Giocato il: 29 novembre 2018
Data della recensione: 12 dicembre 2018
Handicap: 39.0
Golf Club Münsterland e.V. Burgsteinfurt

Wunderschön in einem Park gelegen; sehr freundliche und freundschaftliche Athmosphäre. Es macht viel Freude, auf diesem Platz zu spielen.

Traduci in Italiano
È stata utile?
Bronzo
Giocato il: 13 ottobre 2018
Data della recensione: 16 ottobre 2018
Handicap: 23.7
Golf Club Münsterland e.V. Burgsteinfurt

Zeer fraaie baan in bosrijke park omgeving. Met verrassende blik op de Burcht van de vorst van Bentheim. Jammer dat het maar 9 holes zijn, maar weer een doel om je de 2e ronde te verbeteren.

Traduci in Italiano
È stata utile?
Oro
Giocato il: 31 agosto 2017
Data della recensione: 31 agosto 2017
Handicap: 21.2
Golf Club Münsterland e.V. Burgsteinfurt

Vriendelijke ontvangst op mooie 9 holes plaats. Jammer dat je voor 9 holes een dagkaart van 50€ moet kopen. De holes 3 & 4 zijn bijzonder door het kasteel op de achtergrond. Enige afslagen moesten vanaf de mat gedaan worden. Geen starttijden war mij erg prettig voorkomt. De driving range is ca 300 m afstand. Vele clubleden zijn uit Nederland.

Traduci in Italiano
È stata utile?
Oro
Giocato il: 27 aprile 2016
Data della recensione: 12 giugno 2016
Handicap: 11.0
Golf Club Münsterland e.V. Burgsteinfurt

A nice 9 holes parkland course, which lots of trees which can be in de way i course management or straight tee-shots are not available that day. Hole 3 is the course signature hole. Further its value for money. Staff very friendly and food is good with reasonable prices

Traduci in Italiano
È stata utile?
Oro
Giocato il: 20 ottobre 2015
Data della recensione: 24 dicembre 2015
Handicap: 13.2
Golf Club Münsterland e.V. Burgsteinfurt

Gespeeld op een baan in de buurt van een stad (Schöppingen)waar ik van 1968 tot 1975 heb gewerkt. Toen wist ik niet van het bestaan van golf af. Als ik er nu nog zou wonen werd ik beslist lid. Leuke baan, die af en toe nauwkeurigheid vraagt Maar dat maakt het juist spannend. Er is een prima clubhuis. Dus Tukkers en andere Nederlanders, een paar kilometers over de grens bi…

Traduci in Italiano
È stata utile?
Argento
Giocato il: 11 ottobre 2013
Data della recensione: 12 ottobre 2013
Handicap: 18.4
Golf Club Münsterland e.V. Burgsteinfurt

Hartstikke leuke 9 hole baan, niet ver in Duitsland (omgeving Rheine) met hole 3 als signature-hole. Baan ligt er goed bij, Echt een fijne golfbaan om eens op te zoeken en te spelen. Clubhuis, driving range, etc, is wat bescheiden, maar wel uiterst vriendelijk.

Traduci in Italiano
È stata utile?
Oro
Giocato il: 6 ottobre 2013
Data della recensione: 14 febbraio 2016
Handicap: 6.7
Golf Club Münsterland e.V. Burgsteinfurt

Parkbaan vlak over de grens. Als de caddiemaster er niet is, stop je de greenfee in een envelop en deponeer je deze in een box. Zo werkt dat daar. Baan van 9-holes baan met genoeg bomen. Leuk, maar dat was het dan verder ook.

Traduci in Italiano
È stata utile?
Oro
Giocato il: 15 settembre 2011
Data della recensione: 15 settembre 2011
Handicap: 23.0
Golf Club Münsterland e.V. Burgsteinfurt

mooie baan in een pracht omgeving zonder veel moeilijkheden

Traduci in Italiano
È stata utile?
Argento
Giocato il: 14 settembre 2011
Data della recensione: 14 settembre 2011
Handicap: 11.9
Golf Club Münsterland e.V. Burgsteinfurt

Hele leuke parkbaan in park Bagno bij het slot. Drivingrange is een eindje lopen. Baan is goed verzorgd en voor prijs/kwaliteit, zeker een keer spelen

Traduci in Italiano
È stata utile?
Bronzo
Giocato il: 3 maggio 2011
Data della recensione: 3 maggio 2011
Handicap: 25.0
Golf Club Münsterland e.V. Burgsteinfurt

Prachtige 9-holes parkbaan rondom het oude slot.

Traduci in Italiano
È stata utile?
Acciaio
Giocato il: 27 aprile 2007
Data della recensione: 27 aprile 2007
Golf Club Münsterland e.V. Burgsteinfurt

Leuke parkbaan vlak over de grens bij Enschede. 9-holes baan met genoeg uitdagingen. Veel bomen die aardig in de weg kunnen staan. Bijzonder aardige mensen in het restaurant en prima eten.

Traduci in Italiano
È stata utile?
Acciaio
Giocato il: 27 aprile 2007
Data della recensione: 27 aprile 2007
Golf Club Münsterland e.V. Burgsteinfurt

Veyr nice parkland golf course. 9-holes, challenging. Lots of trees which can be quite in the way. Restaurant is good with good food and very nice people.

Traduci in Italiano
È stata utile?
Non perderti le offerte sui tee time, nuovi articoli e tutto ciò che ha a che fare col golf iscrivendoti alla nostra newsletter!

cancellare l'abbonamento
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2021 — leadingcourses.com