Recensioni

4.4
ma
markvansteijn
Principiante
Giocato il: 20 marzo 2021
Review date: 23 marzo 2021
Handicap durante il gioco: 12.6
18 holes Course (Almkreek)

Om positief te beginnen: de dame bij de receptie was zeer vriendelijk. Voor de rest geen prettige ervaring. Ballenautomaat haperde. Was al gemeld, werd niets aan gedaan. Dan maar inslaan op de kromme matten met 8 ballen. De baan: bijna geen enkele teebox is vlak. Fairways met op veel plekken heel erg weinig gras. Als dan de klei wat hard wordt, dan lijkt het wel een beto…

Traduci in Italiano
È stata utile?

Risposta da parte di Golfpark Almkreek — 24 marzo 2021

Dank u wel voor uw uitgebreide beoordeling. In deze periode van het jaar moet de groei nog in de baan komen en moet onderhoud nog beginnen. Het onderhoud is deze week groot opgestart, omdat het weer het toe laat en daar gaat de baan uiteraard zeker van opknappen. Zoals u zegt hebben wij onze leden en gastspelers het gehele winterseizoen gelukkig kunnen laten spelen en daar zijn inderdaad sporen van die in de loop van de komende maanden weer verdwijnen. Wij zijn zeer streng in toezicht houden dat de 1,5 meter maatregel wordt nageleefd en wij spreken de mensen daar ook zeker op aan. Maar het is wel zo dat een ieder zelf verantwoordelijk is en blijft! Wij zien u graag nog eens terug. Tot ziens!

6.8
Giocato il: 14 marzo 2021
Review date: 14 marzo 2021
Handicap durante il gioco: 28.2
18 holes Course (Almkreek)

Vanaf de weg naar de parkeerplaats zie je al dat er gegolfd wordt, altijd leuk! Ruime parkeerplaats, fijn. Waar melden/betalen? Misschien heb ik de bordjes gemist... Achter elk raam was het donker, dus ik heb even aangekeken waar de meneer achter mij naar toe ging :) Aangemeld en betaald. Naar de drivingrange... Maar waar is de automaat? Een bordje op een deur v…

Traduci in Italiano
8
È stata utile?

Risposta da parte di Golfpark Almkreek — 16 marzo 2021

Dank u wel voor u uiteenzetting en jammer dat het voor u niet de juiste baan is. Veel golfplezier toegewenst en wellicht mogen we u toch nog eens ontvangen op Almkreek.

7.3
antoonroks
Argento
Giocato il: 27 febbraio 2021
Review date: 28 febbraio 2021
Handicap durante il gioco: 26.0
18 holes Course (Almkreek)

Gisteren met 5 vrienden verdeeld over 3 flights een 18 holes rondje gelopen, aanvankelijk frisjes, maar daarna een heerlijk zonnetje. De baan hadden we enkele weken geleden al bezocht, maar toen waren er wintergreens. Nu alles een stuk droger en normale greens, op enkele plaatsen een wintertee. Er blijft veel uitdaging zeker in de 2e 9. We gaan hier zker nog eens terug …

Traduci in Italiano
È stata utile?

Risposta da parte di Golfpark Almkreek — 16 marzo 2021

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Graag tot ziens en hopelijk mogen wij u en uw medespelers dan ook weer ontvangen in onze Brasserie met onze Brabantse gastvrijheid!

7.3
Giocato il: 20 febbraio 2021
Review date: 20 febbraio 2021
Handicap durante il gioco: 10.9
18 holes Course (Almkreek)

Nadat de sneeuw is gesmolten konden we weer golfen op Almkreek. De golfbaan lag er redelijk goed bij maar dat kun je verwachten in deze tijd. ik geef de greenkeepers veel succes wat ze zeker zullen doen om de golfbaan weer in top vorm te krijgen. Moet wel even een min puntje geven dat het erg druk was en geen Marshall. Maar ik snap het je moet geld verdienen. Wij wach…

Traduci in Italiano
È stata utile?

Risposta da parte di Golfpark Almkreek — 16 marzo 2021

Dank u wel voor uw mooie beoordeling. De greenkeepers zijn inderdaad weer hard aan het werk om de baan in top vorm te krijgen. Wij ontvangen u graag nog eens om dat te komen ervaren. De stewards zijn inmiddels weer ingezet in de weekenden en vanaf april is er elke dag weer een steward aanwezig. Graag tot ziens!

6.2
tr
treffers5
Bronzo
Giocato il: 1 febbraio 2021
Review date: 5 febbraio 2021
Handicap durante il gioco: 44.0
14 holes par 3/4 baan
18 holes Course (Almkreek)
9 holes par 3

Het was nat, maar goed dat de baan nog open is.

Traduci in Italiano
È stata utile?
7.0
antoonroks
Argento
Giocato il: 30 gennaio 2021
Review date: 10 febbraio 2021
Handicap durante il gioco: 25.0
18 holes Course (Almkreek)

Gespeeld op het moment dat de baan voorzien was van 'wintergreens". Op zich aardig bespeelbaar ondanks dat er nogal wat natte c.q. drassige plekken waren. Jammer dat de holes vol water stonden terwijl het de gehele dag niet regende/had geregend. Hierdoor tot aan je polsen nat, geen positieve indruk verlregen.

Traduci in Italiano
È stata utile?

Risposta da parte di Golfpark Almkreek — 16 marzo 2021

Jammer dat uw indruk niet positief was. Komt u van het voorjaar nog een golfen? Dan geven wij u graag de positieve indruk mee. Tot ziens!

7.1
DL
DL2021
Bronzo
Giocato il: 9 gennaio 2021
Review date: 11 gennaio 2021
Handicap durante il gioco: 27.0
18 holes Course (Almkreek)

De golfbaan is doorgaans gemakkelijk drassig, maar gisteren toch wel erg nat. Winter greens waren meer modder dan gras, heb m’n putter niet kunnen gebruiken. Teeboxen waren ook erg matig. Ontvangst en clubhuis zijn prima. Het is een laagdrempelige club.

Traduci in Italiano
È stata utile?

Risposta da parte di Golfpark Almkreek — 19 gennaio 2021

Dank u wel voor uw beoordeling. Komt u in het voorjaar nog eens genieten van onze prachtige golfbaan? U bent van harte welkom en graag tot ziens!

8.0
Pa
Giocato il: 2 gennaio 2021
Review date: 13 gennaio 2021
Handicap durante il gioco: 22.8
18 holes Course (Almkreek)

Voor het eerst op Almkreek gespeeld! Leuke baan met allerlei uitdagingen, wintergreens maakten de baan wel kort maar dit was een prima ervaring. Clubhuis zeer centraal gelegen, goede routing I.v.m. Corona, vriendelijke bediening aan de bar en in de baan zeer vriendelijke bediening met uitgebreid assortiment. Kom zeker nog een keer terug in de loop van het jaar👍🏌️‍♂️.

Traduci in Italiano
È stata utile?

Risposta da parte di Golfpark Almkreek — 19 gennaio 2021

Wat leuk om te horen! Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en graag tot ziens op Golfpark Almkreek!

6.4
ri
rien70
Principiante
Giocato il: 30 dicembre 2020
Review date: 30 dicembre 2020
Handicap durante il gioco: 1.0
9 holes par 3

Het was zeer nat en de winter green waren zeer slegt.

Traduci in Italiano
È stata utile?

Risposta da parte di Golfpark Almkreek — 6 gennaio 2021

Dank u wel voor uw beoordeling. Jammer dat u het zo heeft ervaren, wellicht mogen wij u eens in het voorjaar ontvangen om te horen wat u dan van onze baan vindt. U bent van harte welkom!

7.4
Giocato il: 29 dicembre 2020
Review date: 1 gennaio 2021
Handicap durante il gioco: 19.7
18 holes Course (Almkreek)

We speelden op een natte laatste december dag terwijl de meeste golfbanen gesloten waren was er voor ons een starttijd voor 18 holes met wintergreens op de valreep toch mogelijk. Uiteraard flink wat modder in de baan, toch blij dat we konden spelen. Sommige Tee boxes waren zo nat dat goed afslaan eigenlijk niet meer mogelijk was. Een kleine verplaatsing zou dat kunnen opl…

Traduci in Italiano
È stata utile?

Risposta da parte di Golfpark Almkreek — 6 gennaio 2021

Hartelijk dank voor uw beoordeling, fijn dat wij u in deze winterse tijden nog mogen ontvangen. Wij zien u graag terug op Golfpark Almkreek.

6.5
tr
treffers5
Bronzo
Giocato il: 28 dicembre 2020
Review date: 2 gennaio 2021
Handicap durante il gioco: 44.0
14 holes par 3/4 baan

het was nat de golf baan.

Traduci in Italiano
È stata utile?

Risposta da parte di Golfpark Almkreek — 6 gennaio 2021

Dank u wel voor uw beoordeling.

6.8
tr
treffers5
Bronzo
Giocato il: 21 dicembre 2020
Review date: 23 dicembre 2020
Handicap durante il gioco: 44.0
18 holes Course (Almkreek)

de golfbaan was heel nat mijn voorstel is opteeen in de golfbaan dan zie niet meer van die plagen in de golfbaan.

Traduci in Italiano
È stata utile?
7.4
Giocato il: 15 dicembre 2020
Review date: 15 dicembre 2020
Handicap durante il gioco: 21.7
18 holes Course (Almkreek)

Heerlijk spelen met allerlei corona veiligheden die zorgvuldig gevolg worden. Helaas wintergreens waardoor golfbaan korter is en wel wat blubber, een echte van haasteren golfbaan met haaie vin.

Traduci in Italiano
È stata utile?

Risposta da parte di Golfpark Almkreek — 6 gennaio 2021

Dank u wel voor uw beoordeling.

7.6
Giocato il: 13 dicembre 2020
Review date: 13 dicembre 2020
Handicap durante il gioco: 10.9
18 holes Course (Almkreek)

Nu de corona volledig in onze grip is kunnen we gelukkig nog golfen dus 18 holes op deze golfbaan mooie open golfbaan en niet ver rijden voor ons. De wintergreens zijn er weer en tja het is nat voor de rest prima te spelen en top dat er onderweg een snabeltje te halen is warme chocolademelk met rum en heerlijke tosti's. Dus tot snel maar weer.

Traduci in Italiano
È stata utile?

Risposta da parte di Golfpark Almkreek — 6 gennaio 2021

Hartelijk dank voor uw beoordeling en erg leuk dat wij u nog mogen ontvangen in deze winterse weken. Graag tot ziens op Golfpark Almkreek!

7.6
Giocato il: 13 dicembre 2020
Review date: 13 dicembre 2020
Handicap durante il gioco: 10.9
18 holes Course (Almkreek)

Nu de corona volledig in onze grip is kunnen we gelukkig nog golfen dus 18 holes op deze baan mooie open golfbaan en niet ver rijden voor ons. De wintergreens zijn er weer en tja het is nat voor de rest prima te spelen en top dat er onderweg een snabeltje te halen is warme chocolademelk met rum en heerlijke tosti's. Dus tot snel maar weer.

Traduci in Italiano
È stata utile?
8.0
Haconel
Argento
Giocato il: 12 dicembre 2020
Review date: 13 gennaio 2021
Handicap durante il gioco: 18.5
18 holes Course (Almkreek)

Mooiegolf baan. Niet echt moeilijk. Goede routing, holes duidelijk aangegeven. Vriendelijk geholpen aan de balie. Corona maatregelen uitstekend uitgevoerd. Helaas restaurant dicht maar men deed wat men kon om het gezellig te maken. Baan was erg nat helaas. Gaan zeker nog eens terug als de omstandigheden beter zijn.

Traduci in Italiano
È stata utile?

Risposta da parte di Golfpark Almkreek — 19 gennaio 2021

Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! U bent van harte welkom en wij zien u graag terug op Golfpark Almkreek.

6.1
tr
treffers5
Bronzo
Giocato il: 7 dicembre 2020
Review date: 8 dicembre 2020
Handicap durante il gioco: 44.0
18 holes Course (Almkreek)

Het was drassig maar het mag in de tijd van het jaar en de omstandigheden.

Traduci in Italiano
È stata utile?
8.4
iv
ivogort
Bronzo
Giocato il: 6 dicembre 2020
Review date: 6 dicembre 2020
Handicap durante il gioco: 35.5
18 holes Course (Almkreek)

Prachtige baan met genoeg uitdaging! Ligging is mooi, niet te ver van de bewoonde wereld. Prima ontvangst, goede horeca in corona tijden en flights niet te dicht op elkaar. Kwam aardig weg met mn slechte spel, heb ik weer een mooi verhaal thuis bij mn vrouw op de bank Almkreek = home.

Traduci in Italiano
È stata utile?

Risposta da parte di Golfpark Almkreek — 7 dicembre 2020

Hartelijk dank voor de mooie woorden en beoordeling! Graag tot ziens op Golfpark Almkreek.

6.9
Giocato il: 6 dicembre 2020
Review date: 6 dicembre 2020
Handicap durante il gioco: 27.5
18 holes Course (Almkreek)

Een baan met veel klei en kans op uitglijden. Nu is de tijd van de wintergreens aangebroken! Tja het nu met spelen in een weiland in plaats van op een golfbaan! Maar een rondje golf is altijd leuk om te lopen. Jammer bij aankomst dat we niet konden inslaan omdat er ballen geraapt moesten worden rond 13 uur! Receptie uiterst vriendelijk evenals de koffie to go!

Traduci in Italiano
È stata utile?

Risposta da parte di Golfpark Almkreek — 7 dicembre 2020

Hartelijk dank voor uw beoordeling en graag tot ziens op Golfpark Almkreek.

6.9
Giocato il: 6 dicembre 2020
Review date: 6 dicembre 2020
Handicap durante il gioco: 27.5
18 holes Course (Almkreek)

Een baan met veel klei en kans op uitglijden. Nu is de tijd van de wintergreens aangebroken! Tja het nu met spelen in een weiland in plaats van op een golfbaan! Maar een rondje golf is altijd leuk om te lopen. Jammer bij aankomst dat we niet konden inslaan omdat er ballen geraapt moesten worden rond 13 uur! Receptie uiterst vriendelijk evenals de koffie to go!

Traduci in Italiano
È stata utile?

Risposta da parte di Golfpark Almkreek — 7 dicembre 2020

Hartelijk dank voor uw beoordeling en graag tot ziens op Golfpark Almkreek.

7.3
di
Giocato il: 28 novembre 2020
Review date: 28 novembre 2020
Handicap durante il gioco: 10.7
18 holes Course (Almkreek)

De golfbaan was erg modderig vandaag. De greens zijn redelijk voor de tijd van het jaar maar de fairway’s zijn niet geweldig met deze ondergrond. Maar het was lekker weer dus hebben ons wel vermaakt ondanks dat het geen topronde was. In de zomer speelt deze baan wel fijner.

Traduci in Italiano
È stata utile?

Risposta da parte di Golfpark Almkreek — 7 dicembre 2020

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Graag tot ziens op Golfpark Almkreek.

8.0
hu
Giocato il: 27 novembre 2020
Review date: 27 novembre 2020
Handicap durante il gioco: 22.0
18 holes Course (Almkreek)

Grond heel veel klei, denk aan schoenen met profiel.

Traduci in Italiano
È stata utile?

Risposta da parte di Golfpark Almkreek — 7 dicembre 2020

Goede tip! Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en graag tot ziens op Golfpark Almkreek.

7.6
Giocato il: 24 novembre 2020
Review date: 24 novembre 2020
Handicap durante il gioco: 20.8
14 holes par 3/4 baan
18 holes Course (Almkreek)

Gastvrije club. Speel er vaker. Vervelend vandaag het baanonderhoud dat echt hinderde met name met bladblazer die totaal geen rekening met spelers hield.

Traduci in Italiano
È stata utile?

Risposta da parte di Golfpark Almkreek — 7 dicembre 2020

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Door het herfstige weer is er inderdaad veel blad geblazen. Spijtig dat u daar last van gehad heeft, maar het is echt noodzakelijk in deze tijd. Hopelijk gaat het de volgende keer beter. Graag tot ziens op Almkreek.

7.0
tr
treffers5
Bronzo
Giocato il: 23 novembre 2020
Review date: 27 novembre 2020
Handicap durante il gioco: 44.0
14 holes par 3/4 baan
9 holes par 3

het is jammer van die pittmakers die niet behandel zijn.

Traduci in Italiano
È stata utile?

Risposta da parte di Golfpark Almkreek — 7 dicembre 2020

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Pitchmarks zijn ons ook een doorn in het oog. Wij wijzen de spelers op reparatie, geven nieuwe golfers een greenfeebag mee met een pitchfork erin etc. Maar het heeft nog niet altijd het gewenste resultaat, maar het heeft zeker onze aandacht. Graag tot ziens op Golfpark Almkreek.

8.4
Noud.1959
Argento
Giocato il: 20 novembre 2020
Review date: 20 novembre 2020
Handicap durante il gioco: 18.5
18 holes Course (Almkreek)

Vandaag voor het eerst op deze baan gespeeld. Ondanks de COVID-19 maatregelen prettige gastvrije ontvangst, zowel bij de receptie als het clubhuis. Eerste 9 holes gelopen. Mooie uitdagende baan, brede fairways met lengte. Sommige greens lagen er niet zo best bij, maar gezien het jaargetijde snap ik dat. En halverwege de baan aangenaam verrast door de catering! We hebben h…

Traduci in Italiano
2
È stata utile?

Risposta da parte di Golfpark Almkreek — 7 dicembre 2020

Hartstikke leuk om te horen en bedankt voor de mooie beoordeling! Graag tot ziens op Golfpark Almkreek.

8.0
p.
p.v.antonius
Principiante
Giocato il: 19 novembre 2020
Review date: 21 novembre 2020
Handicap durante il gioco: 26.6
18 holes Course (Almkreek)

Mooie, rustig baan en voor de tijd van het jaar in goede staat. Vriendelijke ontvangst!

Traduci in Italiano
È stata utile?

Risposta da parte di Golfpark Almkreek — 7 dicembre 2020

Mooi om te horen! Hartelijk dank en graag tot ziens op Golfpark Almkreek.

8.8
ma
martijn
Bronzo
Giocato il: 13 novembre 2020
Review date: 1 dicembre 2020
Handicap durante il gioco: 31.0
18 holes Course (Almkreek)

Erg leuke uitdagende golfbaan! Soms wat druk, maar erg fijn om hier te spelen!

Traduci in Italiano
È stata utile?

Risposta da parte di Golfpark Almkreek — 7 dicembre 2020

Wat een prachtige beoordeling, hartelijk dank! Graag tot ziens op Golfpark Almkreek.

7.7
Giocato il: 11 novembre 2020
Review date: 12 novembre 2020
Handicap durante il gioco: 32.1
18 holes Course (Almkreek)

Ontvangst was warm en vriendelijk, in deze uitzonderlijke tijden van Covid-19 was ook alles goed, veilig en duidelijk geregeld. De T-boxen waren soms nog de zomer T-boxen soms was er een afslag voorzien tussen de gele en rode T-box waardoor er toch nog kon gespeeld worden zonder van een mat (zoals op de driving-range) te moeten afslaan. De fairway's lagen er allemaal vrij…

Traduci in Italiano
È stata utile?

Risposta da parte di Golfpark Almkreek — 16 novembre 2020

Wat een mooie beoordeling, hartelijk dank! Wij zien u graag nog eens terug op Golfpark Almkreek.

8.3
dg
dghamer
Principiante
Giocato il: 10 novembre 2020
Review date: 12 novembre 2020
Handicap durante il gioco: 26.9
14 holes par 3/4 baan

vriendelijke ontvangst en behandeling zowel bij receptie als in het restaurant.

Traduci in Italiano
È stata utile?

Risposta da parte di Golfpark Almkreek — 16 novembre 2020

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Graag tot ziens op Almkreek!

7.6
an
Giocato il: 9 novembre 2020
Review date: 11 novembre 2020
Handicap durante il gioco: 16.9
18 holes Course (Almkreek)

Altijd leuk om te spelen. Goed geregeld onder de Covid-19 omstandigheden. Er startte elke 4 of 5 minuten een flight van 2 personen en het liep goed door. Sommige greens lagen er niet zo goed bij. Lekker gespeeld op een zonnige novemberdag!

Traduci in Italiano
È stata utile?

Risposta da parte di Golfpark Almkreek — 12 novembre 2020

Hartstikke leuk om te horen! Dank voor uw beoordeling en graag tot ziens.