Recensioni

7.5
kv
kvdvelden
Bronzo
Giocato il: 3 settembre 2020
Review date: 23 settembre 2020
Handicap durante il gioco: 19.5
18 holes Course (Almkreek)

Een gedegen golfbaan waar je soms volop ruimte hebt maar ook op je hoede moet zijn voor uitdagende situaties. De baan ligt landelijk en is redelijk open.

Traduci in Italiano
È stata utile?

Risposta da parte di Golfpark Almkreek — 24 settembre 2020

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling, wij ontvangen u graag nog eens op Golfpark Almkreek.

8.3
sl
sleut1
Bronzo
Giocato il: 3 settembre 2020
Review date: 23 settembre 2020
Handicap durante il gioco: 19.9
18 holes Course (Almkreek)

Goed onderhouden baan met vele fairways die er uitstekend bij liggen.

Traduci in Italiano
È stata utile?

Risposta da parte di Golfpark Almkreek — 24 settembre 2020

Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Fijn dat u onze golfbaan zo heeft ervaren. Graag tot ziens!

7.8
vdbergeric
Argento
Giocato il: 2 settembre 2020
Review date: 6 settembre 2020
Handicap durante il gioco: 18.6
18 holes Course (Almkreek)

Afwisselende baan met met par 4s die ook voor niet long hitters te halen zijn. fairways en greens dik in orde doch een beetje traag. Optische veel uitdagingen op de holes 11,12 en 14, die de bottleneck zijn voor een goede score. Kom hier graag nog eens terug.

Traduci in Italiano
È stata utile?

Risposta da parte di Golfpark Almkreek — 22 settembre 2020

Wij ontvangen u graag nog eens op Golfpark Almkreek! Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling.

7.2
gr
grtitulaer
Argento
Giocato il: 27 agosto 2020
Review date: 27 agosto 2020
Handicap durante il gioco: 15.5
18 holes Course (Almkreek)

Goede oefen faciliteiten, in de baan is de bebording wel aan een update toe. Diverse borden kapot, ook de bewegwijzering is soms puzzelen. Maar de baan tee boxen fairways en green zijn in top conditie.

Traduci in Italiano
È stata utile?

Risposta da parte di Golfpark Almkreek — 4 settembre 2020

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Inmiddels staan er nieuwe borden in de baan, dus wij ontvangen u graag nog eens om te kijken wat u ervan vindt.

8.8
fh
fhmanders
Argento
Giocato il: 26 agosto 2020
Review date: 26 agosto 2020
Handicap durante il gioco: 15.9
18 holes Course (Almkreek)

Ondanks heftige weersvoorspellingen toch een veilige ronde kunnen lopen, en de baan was prima bespeelbaar, greens waren wel geperforeerd/belucht maar strak te bespelen. Veel afgewaaide takken waren weggehaald en opgeruimd. Men heeft ervoor gezorgd dat de holes er goed bij lagen.

Traduci in Italiano
È stata utile?

Risposta da parte di Golfpark Almkreek — 4 settembre 2020

Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! graag tot ziens.

7.4
ni
Giocato il: 19 agosto 2020
Review date: 19 agosto 2020
Handicap durante il gioco: 15.3
18 holes Course (Almkreek)

Een baan voor zowel hoge als lage handicap redelijk wat water in het spel. Soms even zoeken naar de juiste route. Greens aan de trage kant.

Traduci in Italiano
È stata utile?

Risposta da parte di Golfpark Almkreek — 20 agosto 2020

Dank u wel voor deze mooie beoordeling. Wij zien u graag nog eens op Golfpark Almkreek.

6.6
Giocato il: 16 agosto 2020
Review date: 18 agosto 2020
Handicap durante il gioco: 17.6
18 holes Course (Almkreek)

Goede prijs/kwaliteitverhouding. Baanonderhoud deze keer matig. Greens door zand strooien eigenlijk onbespeelbaar! Pas halverwege de ronde werd zand op greens door de greenkeeper ingewreven. Enkele bunkers keiharde ondergrond.

Traduci in Italiano
È stata utile?

Risposta da parte di Golfpark Almkreek — 20 agosto 2020

Dank voor uw beoordeling. Het bezanden van de baan geeft inderdaad wat overlast. Graag ontvangen wij u nog eens om de baan onder betere condities te spelen.

8.4
Giocato il: 10 agosto 2020
Review date: 11 agosto 2020
Handicap durante il gioco: 18.7
18 holes Course (Almkreek)

Leuke baan met veel afwisseling. Baan werd extreem intensief onderhouden door meerdere malen de sproeiers aan te zetten. De fairways lagen er redelijk bij, maar de greens waren dankzij deze extra aandacht echt perfect. Bewegwijzering door de baan heen is over het algemeen uitstekend, alhoewel de holes nogal vreemd door elkaar heen lopen. Van hole-9 naar hole-10 zit een "b…

Traduci in Italiano
5
È stata utile?

Risposta da parte di Golfpark Almkreek — 20 agosto 2020

Hartelijk dank, graag tot een volgende keer.

8.2
da
Giocato il: 9 agosto 2020
Review date: 14 agosto 2020
Handicap durante il gioco: 23.3
18 holes Course (Almkreek)

Voor het eerst op deze baan gespeeld en het was een mooie beleving. Ondanks de enorme hitte (34 graden) heel plezierig gespeeld op deze gevarieerde baan. Zelf een koelbox meegenomen in de handicart. De Marshaal kwam ook nog langs met verkoeling :) De baan lag er desondanks heel erg goed bij, zowel de fairways als de greens. Uitdagende holes, soms smal, soms breed. Kortom …

Traduci in Italiano
È stata utile?

Risposta da parte di Golfpark Almkreek — 20 agosto 2020

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Wij zien u graag weer terug!

9.0
fh
fhmanders
Argento
Giocato il: 5 agosto 2020
Review date: 5 agosto 2020
Handicap durante il gioco: 15.9
18 holes Course (Almkreek)

Wederom een ronde (2e - 9) gelopen, steeds een plezier om er te spelen. Baan wordt prima onderhouden en de greens liggen er ondanks de droogte prachtig en snel bij.

Traduci in Italiano
È stata utile?

Risposta da parte di Golfpark Almkreek — 20 agosto 2020

Hartelijk dank voor de mooie beoordeling, wij ontvangen u graag nog eens op Golfpark Almkreek!

7.7
Giocato il: 3 agosto 2020
Review date: 16 settembre 2020
0
18 holes Course (Almkreek)

Leuke baan, goed onderhouden. Fijne sfeer.

Traduci in Italiano
È stata utile?

Risposta da parte di Golfpark Almkreek — 22 settembre 2020

Wat een mooie beoordeling, hartelijk dank! Graag tot ziens op Golfpark Almkreek.

8.2
Giocato il: 2 agosto 2020
Review date: 4 settembre 2020
Handicap durante il gioco: 17.2
18 holes Course (Almkreek)

Erg leuke baan, de greens wat vaker walsen Restaurant is goed.

Traduci in Italiano
È stata utile?

Risposta da parte di Golfpark Almkreek — 4 settembre 2020

Hartelijk dank voor deze beoordeling! Graag tot ziens op Almkreek.

7.6
26
2609Rpb
Argento
Giocato il: 30 luglio 2020
Review date: 10 agosto 2020
Handicap durante il gioco: 23.0
18 holes Course (Almkreek)

Wij speelden hier voor het eerst dankzij Greenfree 2=1, dus vandaar prijs/kwaliteit een 10. Bewegwijzering is in de maak.

Traduci in Italiano
È stata utile?

Risposta da parte di Golfpark Almkreek — 20 agosto 2020

dank u wel! de bewegwijzering staat in de baan, mogen wij u nog eens ontvangen?

8.9
Yemendabak
Argento
Giocato il: 23 luglio 2020
Review date: 8 agosto 2020
Handicap durante il gioco: 9.4
18 holes Course (Almkreek)

Weer terug geweest wad weer een genot om te spelen op deze mooie baan.

Traduci in Italiano
È stata utile?

Risposta da parte di Golfpark Almkreek — 20 agosto 2020

Fijn! dank voor deze beoordeling, graag tot ziens!

8.7
fh
fhmanders
Argento
Giocato il: 15 luglio 2020
Review date: 15 luglio 2020
Handicap durante il gioco: 17.1
18 holes Course (Almkreek)

Mooie ronde kunnen lopen, prima baan en zeer gastvrij. Alle voorgestelde maatregelen werden prima nageleefd en op een prettige manier getoetst, voelt veilig en beheerst. Goed onderhouden fairways en vlotte greens. Helemaal top.

Traduci in Italiano
È stata utile?

Risposta da parte di Golfpark Almkreek — 18 luglio 2020

Hartelijk dank voor de hele mooie beoordeling. Graag tot ziens op Golfpark Almkreek.

8.9
Pa
Patrickdebruin
Principiante
Giocato il: 14 luglio 2020
Review date: 14 luglio 2020
Handicap durante il gioco: 31.0
14 holes par 3/4 baan
18 holes Course (Almkreek)
9 holes par 3

Mooie baan, greens lopen super. Maar even over de bunker wat een stuk kunstwerken nog nooit gezien erg gaaf.

Traduci in Italiano
È stata utile?

Risposta da parte di Golfpark Almkreek — 15 luglio 2020

Super mooie beoordeling, hartelijk dank! graag tot ziens op Golfpark Almkreek.

8.8
fr
francois5
Argento
Giocato il: 12 luglio 2020
Review date: 12 luglio 2020
Handicap durante il gioco: 20.9
14 holes par 3/4 baan
18 holes Course (Almkreek)
9 holes par 3

Was alweer een tijd geleden dat we hier gespeeld hadden. Onderhoud zeer goed en door het verwijderen van bomen een stuk beter te spelen. Lees in de reacties dat het een makkelijke baan is. Mijn vrouw en ik hebben nog nooit onze handicap hier gelopen. Holes zijn lang en veel water, voor ons nog steeds elke keer een uitdaging 🙂 Hole 19 was ook prima vertoeven ondanks Co…

Traduci in Italiano
È stata utile?

Risposta da parte di Golfpark Almkreek — 15 luglio 2020

Wat een mooie beoordeling, hartelijk dank! Wij zien u graag weer terug op Golfpark Almkreek.

8.1
Giocato il: 4 luglio 2020
Review date: 4 luglio 2020
Handicap durante il gioco: 31.5
18 holes Course (Almkreek)

veel driving-range afslagen, veel putting greens niet de moeilijkste baan, goed onderhouden aanduiding tussen baan 9/10 niet helemaal duidelijk.

Traduci in Italiano
3
È stata utile?

Risposta da parte di Golfpark Almkreek — 8 luglio 2020

Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. De bewegwijzering staat hoog op de agenda en de borden zijn momenteel in de maak. Graag ontvangen wij u nog eens om het resultaat te bekijken.

7.9
p.
p.boehle
Bronzo
Giocato il: 4 luglio 2020
Review date: 4 luglio 2020
Handicap durante il gioco: 23.2
18 holes Course (Almkreek)

Leuke en zeer gastvrije club. Enig nadeel zijn de 'vaste' leden, die ons als greenfee spelers behoorlijk bleven opduwen, zeker 10 holes lang (terwijl we zelf ook moesten wachten). Kortom: geweldige club, jammer van de leden...

Traduci in Italiano
È stata utile?

Risposta da parte di Golfpark Almkreek — 8 luglio 2020

hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. hopelijk mogen wij u nog eens ontvangen op Golfpark Almkreek.

8.0
ha
Giocato il: 28 giugno 2020
Review date: 6 luglio 2020
Handicap durante il gioco: 11.2
18 holes Course (Almkreek)

Zeer leuke uitdagende baan, zeker de 1e 9 holes, behoorlijk lang. 2e 9 speelt makkelijker. Greens goed onderhouden. Fairways goed. Hier en daar wegbewijzering iets beter kunnen en bij sommige holes miste ik de lay-outs. Voorts vriendelijk ontvangst en bediening gastvrij.

Traduci in Italiano
È stata utile?

Risposta da parte di Golfpark Almkreek — 8 luglio 2020

Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. De bewegwijzering staat hoog op de agenda en de borden zijn in de maak. Komt u nog eens kijken naar het resultaat?

8.2
ha
harmjan
Principiante
Giocato il: 25 giugno 2020
Review date: 27 giugno 2020
Handicap durante il gioco: 19.8
18 holes Course (Almkreek)

Baan ligt er prima bij, ook de greens. Driving range mist afstandsborden.

Traduci in Italiano
È stata utile?

Risposta da parte di Golfpark Almkreek — 1 luglio 2020

Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. De afstandsborden op de driving range staan bij ons op de agenda om aangepakt te worden. Graag tot een volgende keer!

8.2
Lo
LoraineLie
Principiante
Giocato il: 22 giugno 2020
Review date: 22 giugno 2020
Handicap durante il gioco: 23.0
14 holes par 3/4 baan
18 holes Course (Almkreek)

Echt gewoon gezellig en goed.

Traduci in Italiano
È stata utile?

Risposta da parte di Golfpark Almkreek — 24 giugno 2020

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wij hopen u graag weer snel te zien.

8.0
Giocato il: 22 giugno 2020
Review date: 25 novembre 2020
Handicap durante il gioco: 33.1
18 holes Course (Almkreek)

Ondanks de corona perikelen was alles goed geregeld en konden toen nog gelukkig gebruik maken van het restaurant, erg vriendelijk personeel en zeker om er weer terug te komen.

Traduci in Italiano
È stata utile?

Risposta da parte di Golfpark Almkreek — 7 dicembre 2020

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Graag tot ziens op Golfpark Almkreek.

6.7
Giocato il: 21 giugno 2020
Review date: 9 settembre 2020
Handicap durante il gioco: 20.9
18 holes Course (Almkreek)

Tijdens een toernooi Almkreek gespeeld. Het is potentieel een mooie baan die ik vast nog een keer wil spelen. Wat mij stoorde is dat ik een toernooi speelde op een zondag en dat zowel de fairways en greens niet gemaaid waren. Vooral op de fairways was dit storend. Ik ga de baan zeker nog een kans geven, als het goed geprepareerd is moet het een leuke ban zijn om te spelen…

Traduci in Italiano
È stata utile?

Risposta da parte di Golfpark Almkreek — 22 settembre 2020

Hartelijk dank voor uw beoordeling, wij zullen stukje van het maaien meenemen in onze evaluatie. Graag tot ziens!

7.7
FL
Giocato il: 21 giugno 2020
Review date: 22 giugno 2020
Handicap durante il gioco: 18.0
18 holes Course (Almkreek)

je kan volop parkeren de baan ligt er weer netjes en op geruimd bij en heel verschil met 4 maanden geleden. Greens vond ik wel wat verschillend spelen. Ik heb lekker gespeeld en kom zeker nog een keer terug.

Traduci in Italiano
È stata utile?

Risposta da parte di Golfpark Almkreek — 24 giugno 2020

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Graag tot de volgende keer!

7.5
in
info7669
Argento
Giocato il: 21 giugno 2020
Review date: 21 giugno 2020
Handicap durante il gioco: 24.1
14 holes par 3/4 baan
18 holes Course (Almkreek)

mooie leuke golfbaan, onderhoud prima veel water partijen niet echt moeilijk goed te spelen soms wat smal wel erg jammer dat de bewegwijzering zeer slecht is je moet soms zoeken waar de volgende afslag is. vandaag gespeeld met de ANWB.

Traduci in Italiano
È stata utile?

Risposta da parte di Golfpark Almkreek — 24 giugno 2020

Hartelijk dank voor uw beoordeling! wij hebben de aanpak van de bewegwijzering hoog op de agenda staan. Graag tot ziens!

7.2
ha
han.hijzelendoorn
Principiante
Giocato il: 14 giugno 2020
Review date: 24 giugno 2020
Handicap durante il gioco: 23.0
18 holes Course (Almkreek)

Leuke baan om te spelen. Echt. Helaas geen caddyboekje aanwezig. Als onbekende is dat lastig, want de scorekaart waar je het dan mee moet doen is absoluut onvoldoende en soms zelfs misleidend. Het gevolg; op de tweede negen hier en daar compleet gedesoriënteerd. Jammer en tegelijkertijd behoorlijk veel ruimte voor verbetering. De baan zelf verkeerde, ondanks de droogte, …

Traduci in Italiano
È stata utile?

Risposta da parte di Golfpark Almkreek — 29 giugno 2020

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wij hebben de aanpak van de bewegwijzering hoog op de agenda staan en hopen u dan ook graag nog eens te mogen begroeten op Golfpark Almkreek.

7.4
Giocato il: 30 maggio 2020
Review date: 29 giugno 2020
Handicap durante il gioco: 8.8
18 holes Course (Almkreek)

Baan layout is goed met afwisselende holes maar tijdens ons bezoek was het helaas geen hoog niveau van onderhoud. Zie foto's.

Traduci in Italiano
7
È stata utile?

Risposta da parte di Golfpark Almkreek — 1 luglio 2020

Hartelijk dank voor uw beoordeling, wij hopen u nog eens te ontvangen op Golfpark Almkreek.

7.2
BdL
Argento
Giocato il: 27 maggio 2020
Review date: 28 maggio 2020
Handicap durante il gioco: 23.5
18 holes Course (Almkreek)

Op een zonnige woensdag morgen de 2e 9 gelopen, voor een aantrekkelijke aanbieding van €22.50. De baan lag er goed bij al waren de greens nog zanderig, wat het putten niet makkelijk maakte. Wel een paar keer moeten zoeken naar de volgende tee-box, vond het soms wat onduidelijk. Maar al bij al erg fijn gegolfd en we komen zeker nog een keer terug.

Traduci in Italiano
È stata utile?

Risposta da parte di Golfpark Almkreek — 4 giugno 2020

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wij zien u graag terug op Golfpark Almkreek.

6.9
Giocato il: 21 maggio 2020
Review date: 23 maggio 2020
Handicap durante il gioco: 9.9
18 holes Course (Almkreek)

Ik heb inmiddels op veel banen in Zuid-Holland en Noord-Brabant gespeeld, maar nog nooit op Almkreek. En nu kan ik ook deze baan afstrepen van mijn lijstje. Door de goede recensies was ik zeer benieuwd naar de baan. De baan ligt tussen Breda en Gorinchem in en is makkelijk te bereiken vanaf de A27. De club heeft een grote parkeerplaats. Uiteraard zijn de omstandigheden do…

Traduci in Italiano
2
È stata utile?

Risposta da parte di Golfpark Almkreek — 4 giugno 2020

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij hebben de afgelopen tijd vele aanpassingen in de baan gedaan en we voeren in fases nog aanpassingen door. Wellicht mogen wij u nog eens ontvangen op Almkreek.