Het Rijk van Nijmegen: Recensioni

Condividere
visitors_1
8.5
jan48
Argento
Giocato il: 9 agosto 2022 Data della recensione: 11 agosto 2022Handicap: 22.5
Nijmeegse Baan
Een prachtig gelegen golfbaan, en moeilijke keuze om 18 holes te kiezen (uit 5 lussen). Goed georganiseerd qua boekingen en inchecken. Goed verzorgde banen, ondanks de droogte.

Risposta da parte di Het Rijk van Nijmegen — 13 agosto 2022

Leuk dat wij u afgelopen dinsdag hebben mogen verwelkomen op Het Rijk van Nijmegen. Fijn dat uw ronde zo goed is bevallen en dat u dat tot uiting laat komen via de mooie rapportcijfers. Hiervoor hartelijke dank. Graag tot een volgende keer op Het Rijk van Nijmegen of op één van de andere Het Rijk Golfbanen. met vriendelijke groeten, Sterre van Oss Het Rijk van Nijmegen
Traduci in Italiano
visitors_1
8.6
Airbase
Bronzo
Giocato il: 1 agosto 2022 Data della recensione: 12 agosto 2022Handicap: 33
Groesbeekse Baan Zuid-Noord
It is always a great experience to play golf and eat/drink something at Het Rijk van Nijmegen!

Risposta da parte di Het Rijk van Nijmegen — 13 agosto 2022

What a wonderful review of our course following your round of golf last week. Thank you for taking the time to share your experience with other golfers. You are a true ambassador for our course and the other Het Rijk Golf Courses. Thanks for that. Hope to see you soon. kind regards, Sterre van Oss Het Rijk van Nijmegen
Traduci in Italiano
visitors_1
8.8
bertovanleeuwen
Bronzo
Giocato il: 1 agosto 2022 Data della recensione: 2 agosto 2022Handicap: 34
Groesbeekse Baan Zuid-Noord
Altijd fijn om hier te spelen. De baan lag er geweldig bij, fris gemaaid, groen. Mooie snelle greens, en de vlaggen uitdagend gestoken. Zoals altijd een vriendelijke marshall die je na aanmelden een fijne ronde wenst. Door vakantietijd was het niet druk, heerlijk relaxed kunnen lopen. Daarna nog even lekker wat gegeten en gedronken op het terras met prachtig uitzicht. Vr…
Traduci in Italiano
visitors_1
9.1
jacq19
Acciaio
Giocato il: 30 luglio 2022 Data della recensione: 8 agosto 2022Handicap: 20
Nijmeegse BaanGroesbeekse Baan Oost-Zuid
Deze baan geeft het gevoel of je in het buitenland aan het golfen bent. Mooi heuvelachtig, pittige greens en mooi onderhouden. Verder heel vriendelijk personeel en goede faciliteiten. Aanrader!
Traduci in Italiano
visitors_1
8.6
EricavanStralen
Argento
Giocato il: 25 luglio 2022 Data della recensione: 25 luglio 2022Handicap: 15.1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
21
Groesbeekse Baan Zuid-Noord
We hadden -zogezegd- het Rijk voor ons alleen: de eerste negen was het al rustig, de tweede negen was het echt of de baan van ons was. Heerlijk! En niet dat het stortregende ofzo, hoor. Het was gewoon lekker weer. Misschien omdat het maandag was? Op maandag is de Greenfee overigens ook het laagst, maar dat was voor ons een bijkomend mazzeltje. Waarom op maandag? Misschien…

Risposta da parte di Het Rijk van Nijmegen — 29 luglio 2022

Hartelijk dank voor uw uitgebreide verslag naar aanleiding van uw golfronde van afgelopen maandag. Wat bent u enthousiast over al onze faciliteiten, heel erg fijn! Ons hele team is hier erg trots op. U heeft onze groesbeekse baan gespeeld met hoogte verschillen, vergezichten en prachtige natuur. U bent een echte ambassadeur voor onze baan en de overige Het Rijk Golfbanen. Wij willen u dan ook blij maken met 2 greenfreefeevouchers van 18 holes om u nogmaals te ontvangen en u ook kennis te laten maken met onze overige 27 holes. Als u een e-mail stuurt naar golfschool@golfbaanhetrijkvannijmegen. nl, zullen wij er voor zorgen dat de vouchers u kant op komen! Ik wens u alvast een fijn weekend toe en graag tot snel. Sportieve groet, Sterre van Oss Het Rijk van Nijmegen
Traduci in Italiano
visitors_1
8.0
w.p.dielis
Oro
Giocato il: 19 luglio 2022 Data della recensione: 19 luglio 2022Handicap: 21
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Groesbeekse Baan Oost-Zuid
Negen holes zuid op de heetste dag van het jaar: dan vraag je er ook om. Pittige baan, uitdagend, prachtige ligging én niemand op de baan?

Risposta da parte di Het Rijk van Nijmegen — 29 luglio 2022

Wat een mooie rapportcijfers heeft u ons gegeven. U heeft onze meest uitdagende lussen gespeeld tijdens de heetste dag van het jaar. Chapeau voor u! Wij verheugen ons op uw volgende golfronde op Het Rijk van Nijmegen. Sportieve groet, Sterre van Oss Het Rijk van Nijmegen
Traduci in Italiano
visitors_1
7.7
RienSiervogel0
Oro
Giocato il: 19 luglio 2022 Data della recensione: 26 luglio 2022Handicap: 24.4
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
1
Groesbeekse Baan Oost-Zuid
We speelden Oost-Zuid en dat op de heetste middag van het jaar. Zonder buggy waren deze heuvelachtige lussen niet te doen. De greens van Oost waren bezand en daardoor traag. Bomen en struiken volop in blad en bloei: wat een pracht! Maar ook lastig om je bal terug te vinden. Dat gold trouwens ook voor de rough naast de fairway. Verder goed onderhouden en de baan helemaal …

Risposta da parte di Het Rijk van Nijmegen — 29 luglio 2022

Leuk dat wij u afgelopen week hebben mogen ontvangen op Het Rijk van Nijmegen. Fijn dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons en onze overige golfers te delen. Wat een uitdaging bent u aangegaan tijdens deze hitte. Onze greenkeepers doen elke dag hard hun best om onze baan in de beste conditie op te leveren. Hier hoort ook het prikken en bezanden bij. Wij zijn blij dat u heeft genoten van de baan, de natuur en natuurlijk onze gastvrijheid. Met die in gedachte, gaan wij er zeker van uit dat wij u op een ander moment weer mogen verwelkomen op Het Rijk van Nijmegen. Tot dan! Met sportieve groet, Sterre van Oss Het Rijk van Nijmegen
Traduci in Italiano
visitors_1
8.2
Martijn van de Louw
Bronzo
Giocato il: 15 luglio 2022 Data della recensione: 15 luglio 2022Handicap: 17.8
Nijmeegse Baan
Goed en vriendelijk ontvangen. Het was onze eerste keer bij deze baan. Hoewel werd gezegd dat de Nijmeegse lus vlak zou zijn heeft het ons zeer positief verrast en vonden we met name de tweede 9 het leukste/mooiste. Erg leuke layout, mooie holes, blinde schoten en toch de nodige hoogte meters. De fairways en greens lagen er goed bij. Daarna heerlijk op het terras afgeslot…
Traduci in Italiano
visitors_1
8.2
rob.la.fors
Acciaio
Giocato il: 15 luglio 2022 Data della recensione: 15 luglio 2022Handicap: 27.8
Nijmeegse Baan
Mooie open baan op een wat glooiend terrein. Zeer opgeruimde baan, netjes verzorgd en vriendelijk personeel.
Traduci in Italiano
visitors_1
8.1
henkmatthijssen
Argento
Giocato il: 13 luglio 2022 Data della recensione: 18 luglio 2022Handicap: 24.6
Na het spelen op de andere Rijksbanen waren de verwachtingen hoog. Maar viel wat tegen. Prijs van €30! voor een buggy is erg hoog.
Traduci in Italiano
visitors_1
8.6
jjohnmassa
Oro
Giocato il: 7 luglio 2022 Data della recensione: 7 luglio 2022Handicap: 9.6
clubs_1
clubs_1
Wat een heerlijke lus zijn die 18 holes van de Nijmeegse baan toch. Mooie greens, fijne fairways met enkele mooie par 3 holes en meedere lange par 5 holes. Ook zit er fijn zand in de bunkers en is het altijd fijn om op het terras na te praten over de ronde onder het genot van een hapje en een drankje met je flight genoten.

Risposta da parte di Het Rijk van Nijmegen — 8 luglio 2022

Leuk dat wij u gisteren hebben mogen verwelkomen op Het Rijk van Nijmegen. Fijn dat uw ronde goed is bevallen en dat u dat tot uiting laat komen via de mooie rapportcijfers. Hiervoor hartelijke dank. Goed om te horen dat u ons terras heeft kunnen vinden en daar nog heeft genoten van een hapje en drankje Graag tot een volgende keer op Het Rijk van Nijmegen of op één van de andere Rijk Golfbanen. met vriendelijke groeten, Sterre van Oss Het Rijk van Nijmegen
Traduci in Italiano
visitors_1
8.5
M.vanAalsburg
Oro
Giocato il: 6 luglio 2022 Data della recensione: 6 luglio 2022Handicap: 9.7
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
6
Groesbeekse Baan Noord-Oost
Hier vaker gespeeld maar nu voor het eerst Oost/Noord baan, En wat een fantastische uitdagende holes goed onderhouden fairway's en snelle green. Ontvangen en vriendelijke ontvangst bediening goed en uitleg van de Marshall.
Traduci in Italiano
visitors_1
8.4
PeterDB77
Oro
Giocato il: 2 luglio 2022 Data della recensione: 2 luglio 2022Handicap: 5.2
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
6
Groesbeekse Baan Oost-Zuid
Een goed verzorgde baan. Met vriendelijke personeel. Zowel bij de ontvangst als in de het restaurant. Ook genoeg plekken om de auto op te laden tijdens een rondje golf. De driving range is keurig, goede matten prima tees en genoeg ruimte Ballen afrekenen met een pas, zodat niet heel je tas vol zit met kaartjes met nog 1 tik erop. Op de driving range staat er op alle plaat…

Risposta da parte di Het Rijk van Nijmegen — 8 luglio 2022

Hartelijke dank voor uw uitgebreide verslag naar aanleiding van uw golfronde van afgelopen zaterdag. Wij stellen het zeer op prijs dat u hiervoor de moeite heeft willen nemen. Wij zijn verheugd om te lezen dat u onze baan en de faciliteiten als zeer positief heeft ervaren en ook heeft voorzien van mooie rapportcijfers. Wij hopen u nog een keer te mogen verwelkomen op Het Rijk van Nijmegen of op één van de overige Het Rijk Golfbanen. met vriendelijke groeten, Sterre van Oss Het Rijk van Nijmegen
Traduci in Italiano
visitors_1
8.0
bartjeslokop
Oro
Giocato il: 1 luglio 2022 Data della recensione: 3 luglio 2022Handicap: 5.4
Groesbeekse Baan Noord-Oost
Vanuit noord Holland een pittige rit van bijna twee uur maar geen straf om op deze mooie baan te spelen. Setting clubhuis mooi, gastvrijheid top. Was mijn accu van de trolley vergeten en kreeg zonder problemen een accu van de club mee! Speelde een Texasscramble wedstrijd georganiseerd door FortaInvest en die hebben gezorgd voor een geweldige dag. Eten, drinken in clubhuis…
Traduci in Italiano
visitors_1
8.8
Mena
Acciaio
Giocato il: 30 giugno 2022 Data della recensione: 29 giugno 2022Handicap: 24.8
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Nijmeegse BaanGroesbeekse Baan Noord-OostGroesbeekse Baan Oost-Zuid
Ik vind het altijd erg leuk om rondje oost-zuid te lopen! Als je dan over het water op hole 1 bent heb je een goed gevoel voor de rest van het rondje. Persoonlijk vind ik hole 6 van oost ook een erg leuke hole, deze loopt langs de 7 heuvelen. Leuks greens die meestal vrij snel zijn.
Traduci in Italiano
visitors_1
9.2
mskoster67
Argento
Giocato il: 29 giugno 2022 Data della recensione: 2 luglio 2022Handicap: 18.4
clubs_1
clubs_1
Groesbeekse Baan Noord-OostNijmeegse Baan
Wat een geweldige club, keurig ontvangen in het gezellige clubhuis, snel op weggeholpen richting de DR en hole 1 van de Nijmeegse. Goed onderhouden baan, fairways zijn perfect net zoals de greens enig minpuntje is het hoge gras in de rouge als je bal daarin terecht komt is hij echt niet meer terug te vinden. Na het spelen van 18 holes heerlijk iets gedronken op het terras…
Traduci in Italiano
visitors_1
8.0
philstev
Acciaio
Giocato il: 29 giugno 2022 Data della recensione: 1 luglio 2022Handicap: 26.7
Nijmeegse Baan
Very nice course, greens and fairway are great. Nice challenge.
Traduci in Italiano
visitors_1
8.9
JanBalje
Acciaio
Giocato il: 29 giugno 2022 Data della recensione: 3 luglio 2022Handicap: 14.7
Nijmeegse Baan
Afgelopen woensdag het jaarlijkse NMK gespeeld op het Rijk van Nijmegen. Zoals altijd lag de baan er als een zonnetje bij. Een heel nuttige aanvulling is het Trackman systeem op de drivingrange die voor iedereen toegankelijk is. Helemaal top.

Risposta da parte di Het Rijk van Nijmegen — 8 luglio 2022

Wederom dank voor het feit dat u de moeite heeft genomen om uw ervaringen van Het Rijk van Nijmegen te delen met overige golfers. Hartstikke leuk dat u ook dit jaar meedeed met het NMK. Wij, Het Rijk van Nijmegen zijn heel erg blij met ons Trackman systeem! Fijn dat ook u dit waardeert. Bedankt voor de mooie rapportcijfers! Hier is ons hele team trots op. Graag tot de volgende keer op Het Rijk van Nijmegen! met vriendelijke groeten, Sterre van Oss Het Rijk van Nijmegen
Traduci in Italiano
visitors_1
8.7
charlottemaat
Acciaio
Giocato il: 26 giugno 2022 Data della recensione: 26 giugno 2022Handicap: 32.2
Nijmeegse Baan
Mooie golfbaan in een prachtig stukje Nederland. Ruime keus in banen met 5 volwaardige 9 holes banen.

Risposta da parte di Het Rijk van Nijmegen — 28 giugno 2022

Fijn dat u zo positief bent over onze mooie golfbaan! Helemaal verheugd zijn wij over uw beoordeling van uw ronde op Het Rijk van Nijmegen. Bedankt voor uw mooie rapportcijfers, hier is ons hele team trots op. Graag tot snel op Het Rijk van Nijmegen of op één van de andere Rijk banen. met vriendelijke groet, Sterre van Oss Het Rijk van Nijmegen
Traduci in Italiano
visitors_1
8.3
Splash golf
Acciaio
Giocato il: 21 giugno 2022 Data della recensione: 30 giugno 2022Handicap: 24
Groesbeekse Baan Oost-Zuid
Mooie baan met veel blinde lastige afslagen. Ontvangst super hartelijk, pace of play was prima. Buggy gehuurd wat gezien de afstanden en hoogteverschillen een aanrader is. Wel druk in de baan, waardoor regelmatig gewacht moest worden achter een vier bal voor ons. Al met al een goede uitdagende baan met vriendelijke ontvangst.
Traduci in Italiano
visitors_1
8.1
geerten
Ambasciatore
Premium
Giocato il: 18 giugno 2022 Data della recensione: 14 luglio 2022Handicap: 15.8
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Groesbeekse Baan Noord-OostNijmeegse BaanGroesbeekse Baan Oost-ZuidGroesbeekse Baan Zuid-Noord
Wat heerlijk als je als club over 5 volwaardige lussen van 9 holes kan beschikken. Op zaterdag 18 juni heb ik deze alle 5 gespeeld tijdens de 45-holeswedstrijd. Een hele uitdaging, zeker als de temperatuur boven de 30 graden is. Gelukkig was het allemaal erg goed verzorgd. De holes van Groesbeek oost & noord zijn wat mij betreft het leukste. Hoogteverschillen, haalbare pa…
Traduci in Italiano
visitors_1
8.4
eigen_wijze
Argento
Giocato il: 18 giugno 2022 Data della recensione: 3 luglio 2022Handicap: 12.7
clubs_1
Groesbeekse Baan Noord-OostGroesbeekse Baan Zuid-NoordGroesbeekse Baan Oost-ZuidNijmeegse Baan
Op de heetste dag van het jaar 45 holes mogen lopen. Start om 8 uur en finish om 20:30 uur. Prima verzorgd gedurende de wedstrijd. De baan was in top conditie. Greens waren goed te spelen en door veel variatie in de baan maakt het dat de dag nooit saai wordt.

Risposta da parte di Het Rijk van Nijmegen — 8 luglio 2022

Wat een prestatie heeft u geleverd! Zeker onder de enorme hitte zijn wij trots op alle deelnemers van onze 45 holes wedstrijd! Bedankt voor het delen van uw ervaring. Wij zijn blij dat u heeft genoten van de baan, de natuur en natuurlijk onze gastvrijheid. Dit heeft u echt tot uiting laten komen in uw mooie rapportcijfers. Wij hopen dat wij u volgend jaar weer als deelnemer van de 45 holes wedstrijd mogen verwelkomen! Graag tot snel. Met sportieve groet, Sterre van Oss Het Rijk van Nijmegen
Traduci in Italiano
visitors_1
8.8
mkolsteeg
Acciaio
Giocato il: 17 giugno 2022 Data della recensione: 17 giugno 2022Handicap: 30.7
clubs_1
Nijmeegse BaanGroesbeekse Baan Noord-Oost
Wat een cadeau was het weer om vandaag te mogen golfen op Het Rijk van Nijmegen. Banen liggen er echt geweldig bij nu. Niet makkelijk met zeer hoog gras naast de fairways. Met geweldige vergezichten richting Duitsland. En twee dagen geleden (avond) de eerste lus van de Nijmeegse baan gelopen, ook schitterend.
Traduci in Italiano
visitors_1
9.0
JosGrisel1964
Oro
Giocato il: 17 giugno 2022 Data della recensione: 17 giugno 2022Handicap: 28.7
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Groesbeekse Baan Oost-ZuidGroesbeekse Baan Noord-OostNijmeegse BaanGroesbeekse Baan Zuid-Noord
Vandaag de combinatie Oost-Noord gedaan. Smorgens heerlijk voor de hitte uit. Het is en blijft een prachtige baan. Erg goed onderhouden. Voldoende uitdaging en toch het gevoel hebben dat het goed te doen is. De greens zijn verraderlijk, lezen is een must! De service die je er krijgt maakt het plaatje compleet. Hier moet je gespeeld hebben als golfliefhebber!

Risposta da parte di Het Rijk van Nijmegen — 25 giugno 2022

Allereerst hartelijke dank dat u Het Rijk van Nijmegen zo mooi heeft beoordeeld. Wat een schitterende rapportcijfers. Ons hele team is hier super trots op. U bent een echte ambassadeur voor onze baan en de overige Het Rijk Golfbanen. Dank daarvoor en graag tot ziens op Het Rijk van Nijmegen! met sportieve groet, Sterre van Oss Het Rijk van Nijmegen
Traduci in Italiano
visitors_1
8.9
r.winters
Acciaio
Giocato il: 15 giugno 2022 Data della recensione: 15 giugno 2022Handicap: 17.6
Nijmeegse Baan
Vandaag 15 juni de maandelijkse golfdag van onze groep. Prima ontvangst bij receptie. De Nijmeegse baan gelopen. De banen liggen er super bij, die gelegenheid biedt om mooi eindresultaat te halen. Na afloop nog even nagenieten op terras. Een bezoek aan deze baan is zeker aan te bevelen.

Risposta da parte di Het Rijk van Nijmegen — 17 giugno 2022

Fijn dat u zo positief bent over Het Rijk van Nijmegen. Helemaal verheugd zijn wij over uw beoordeling van uw ronde op Het Rijk van Nijmegen. Schitterende rapportcijfers, waar ons hele team trots op is. Graag tot snel op Het Rijk van Nijmegen of op één van de andere banen. met sportieve groet, Sterre van Oss Het Rijk van Nijmegen
Traduci in Italiano
visitors_1
7.9
michelh
Oro
Giocato il: 12 giugno 2022 Data della recensione: 12 giugno 2022Handicap: 13.2
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
Groesbeekse Baan Zuid-Noord
Fairways en green goed onderhouden. Greens op Zuid waren minder dan op Noord. Onhandig om grote stukken met lang helmgras in de baan te hebben waardoor veel mensen lang moeten zoeken.
Traduci in Italiano
visitors_1
6.9
JasperB
Oro
Giocato il: 12 giugno 2022 Data della recensione: 18 giugno 2022Handicap: 6.9
Groesbeekse Baan Zuid-Noord
Voor het eerst gespeeld in Nijmegen. Erg groots en aankomst in clubhuis vond ik niet geweldig. Ver lopen naar tee en range en continue bordjes zoeken om naar de goede hole te gaan. Toch is de baan zelf meer dan prima, al is het met vlagen kort en ingericht op de beginnende / hoge hcp golfer. Duidelijk een greenfee fabriek, maar toch leuk om eens te spelen.

Risposta da parte di Het Rijk van Nijmegen — 28 giugno 2022

Hartelijke dank voor uw verslag naar aanleiding van uw golfronde. Wij stellen het zeer op prijs dat u hiervoor de moeite heeft genomen. Wij betreuren het dat u uw aankomst niet als geweldig heeft ervaren. Wat een schitterend rapportcijfer hebben wij van u mogen ontvangen voor onze gastvrijheid. Ons hele team is hier super trots op. Voor de volgende keer mag u ons altijd bellen, dan kan onze marshall u wegwijs maken in onze baan. Wij hopen u nog een keer te mogen verwelkomen op Het Rijk van Nijmegen of op één van de overige Het Rijk Golfbanen. met sportieve groet, Sterre van Oss Het Rijk van Nijmegen
Traduci in Italiano
visitors_1
8.1
russellblewitt77
Acciaio
Giocato il: 12 giugno 2022 Data della recensione: 12 giugno 2022Handicap: 13.5
Groesbeekse Baan Oost-ZuidGroesbeekse Baan Noord-OostNijmeegse BaanGroesbeekse Baan Zuid-Noord
The ladies in the pro shop were very helpful. I have now played all loops of 9 holes at Het Rijk Nijmegen, each set of 9 have their own challenges. All very enjoyable and the fairways and greens are immaculately kept. Some of the bunkers have a lot of sand in. The North course has a good variety of holes with undulating fairways. The 8th hole a particular favourite of min…
Traduci in Italiano
visitors_1
7.9
mstein31
Bronzo
Giocato il: 4 giugno 2022 Data della recensione: 5 giugno 2022Handicap: 15.3
Voor het eerst de Zuid lus gelopen. Baan was goed onderhouden. Mooie en moeilijke baan. Kreeg 3 slagen extra mee dan bij gemiddelde baan. Verder prachtig omgeving. Enige minpunt is paar keer lange stukken lopen tussen de holes. Zeker met de tas op de rug. Personeel is vriendelijk.
Traduci in Italiano
visitors_1
9.9
bobo_joel
Acciaio
Giocato il: 2 giugno 2022 Data della recensione: 2 giugno 2022Handicap: 43.7
Nijmeegse BaanGroesbeekse Baan Noord-OostGroesbeekse Baan Zuid-NoordGroesbeekse Baan Oost-Zuid
Greenkeeping is very Nice and very helpfull. Very nice course!

Risposta da parte di Het Rijk van Nijmegen — 28 giugno 2022

Thank you for taking the time as a loyal visitor from Het Rijk van Nijmegen to share your experiences with other golfers. We appreciate it very much. Thank you also for the nice grades with which you have rated the various components. See you soon at the Rijk van Nijmegen. kind regards, Sterre van Oss Het Rijk van Nijmegen
Traduci in Italiano
Non perderti le offerte sui tee time, nuovi articoli e tutto ciò che ha a che fare col golf iscrivendoti alla nostra newsletter!
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com