Het Rijk van Sybrook

1 of 735
1 of 735
€69.00
€75.00
3 campi da golf
27 buche

"great golf experience and hospitality"

Het Rijk Golfbanen is the umbrella organisation off golf courses Het Rijk van Nijmegen, Het Rijk van Nunspeet, Het Rijk van Margraten en Het Rijk van Sybrook. Four leading gol…
Fondato
1992
Quota sociale annuale
€1,450.00
Tariffa green giorni della settimana
€69.00
Tariffa green weekend
€75.00
Opzioni di pagamento
American Express, Contanti, Diners Club, Maestro, Mastercard, Visa
Descrizione sottoscrizione
Als lid van Het Rijk van Sybrook profiteert u van ruime speelmogelijkheden, vele wedstrijden, uitgebreide lesmogelijkheden en vooral veel golfplezier. Hiernaast kunt u onbeperkt gebruikmaken de oefenfaciliteiten en de gezellige horecagelegenheden. De enthousiaste golfverenigingen spelend op Golfbaan Het Rijk van Sybrook organiseert wekelijks wedstrijden voor beginnende en gevorderde golfers en vele andere activiteiten waarbij u van harte welkom bent. Golf- & Countryclub 't Sybrook is de golfvereniging spelend op Golfbaan Het Rijk van Sybrook. Wanneer u lid wordt van Golfbaan Het Rijk van Sybrook wordt u automatisch lid van deze actieve vereniging. Speelplezier en gezelligheid spelen een belangrijke rol binnen het verenigingsleven. Met veel enthousiasme organiseren verschillende commissies golfwedstrijden en evenementen waarbij u als lid van harte welkom bent. Hiernaast draagt de vereniging er zorg voor dat uw handicap geregistreerd wordt en dat u zich snel thuis voelt!

Punteggio totale

  • manutenzione campo8.1
  • servizi8.1
  • clubhouse8.1
  • Qualità - prezzo7.9
  • ospitalità8.4
  • dintorni8.5
  • ristorante7.7

Recensioni più recenti

8.0
Jo
Giocato il: 15 June 2021
Handicap durante il gioco: 15.6

Gisteren met 4 gespeeld op Sybrook. We hebben de lussen Noord Zuid gespeeld. De holes van de Noordlus liggen in een bos- parkachtige omgeving. Mooie holes met een klein nadeel nl. wat verkeerslawaai van de doorgaande weg. Verder heerlijk rustig. De holes van de Zuidlus liggen in een meer open terrein en zorgen mede door de hoge rough voor de nodige uitdaging. Overall lag …

Traduci in Italiano
È stata utile?
8.2
Giocato il: 15 June 2021
Handicap durante il gioco: 18.4

Vriendelijk ontvangst bij de receptie. Daarna gastvrij ontvangst bij het restaurant door Dennis. Mooi en goed onderhouden baan. Gras op teebox een beetje lang. Jammer dat je de auto’s zo goed kan horen. Komen zeker nog een keer spelen!

Traduci in Italiano
È stata utile?
8.0
Giocato il: 12 June 2021
Handicap durante il gioco: 15.4

Gewoon goed. Greens, fairways en t boxes prima. Afwisseling bos en open deel. Uitdagend met alle nodige hindernissen. Daghap restaurant lekker.

Traduci in Italiano
2
È stata utile?
Visualizza tutte le recensioni

Ultime foto

servizi

Campo pratica

Zona di chipping

Green di pratica del putt

Scuola di golf

Noleggio mazze

Cart

Noleggio carrelli

Bar

Ristorante

Pro shop

Armadietti

Wi-Fi

Contatto Het Rijk van Sybrook

+31 (0)541 530331
8.1
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg