Calanova Golf Club: Recensioni

Oro
Giocato il: 13 ottobre 2021
Data della recensione: 13 ottobre 2021
Handicap: 16.9
Calanova Golf Course

Verschillende keren gespeeld en het is en blijft een mooie baan. Aan de scores te zien niet echt makkelijk :-) Maar je kan je nadien altijd uitleven in de shop.... Zeker een aanrader in de regio.

Traduci in Italiano
È stata utile?
Oro
Giocato il: 27 settembre 2021
Data della recensione: 27 settembre 2021
Handicap: 20.5
Calanova Golf Course

Geweldige baan, zowel qua layout als omgeving met prachtige vergezichten. Afwisselend en uitdagend, met de nodige hoogteverschillen. Afwisselend ruim en smal, waarbij precisie en baanmanagement gevraagd wordt, maar goed te spelen. Buiten de prima fairways moeilijk speelbaar gras. Goede en faire greens. Modern clubgebouw met een uitgebreide shop over 2 verdiepingen! Restau…

Traduci in Italiano
È stata utile?
Bronzo
Giocato il: 13 settembre 2021
Data della recensione: 23 settembre 2021
Handicap: 9.0
Calanova Golf Course

I find myself returning to this course over and over again. It has such a lovely layout and beautiful views all around. The course is somewhat on the wider side and is definitely not the most challenging. But it's a joy to walk around, always maintained well, although after summer perhaps a bit dried up, but nothing too serious. The clubhouse is great and the store is inc…

Traduci in Italiano
È stata utile?
Argento
Giocato il: 7 settembre 2021
Data della recensione: 20 settembre 2021
Handicap: 23.9
Calanova Golf Course

Heel aangename club met perfecte fairways.

Traduci in Italiano
È stata utile?
Bronzo
Giocato il: 25 agosto 2021
Data della recensione: 27 agosto 2021
Handicap: 8.0
Calanova Golf Course

Parcours très bien entretenu, très interessant, très bons greens. Un tarif imbattable 80 euros à deux avec voiturette. Cependant environnement très bruyant et sans trop d intérêt. Un accueil par le starter catastrophique, avec des départs à priori surbookés, nous sommes arrivés une heure avant notre départ pour nous présenter au starter et profiter du practice et il y ava…

Traduci in Italiano
È stata utile?

Risposta da parte di Calanova Golf Club — 28 agosto 2021

Hi Sir, Many thanks for your review. We are sorry to hear about your experience on the first tee. Regards,

Bronzo
Giocato il: 23 agosto 2021
Data della recensione: 26 agosto 2021
Handicap: 17.0
Calanova Golf Course

Leuke golfbaan, vele hoogteverschillen. Greens goede snelheid. Clubhuis/ restaurant gezellig met zeer goede kaart en heerlijk eten. Golfsport is een unieke ervaring…2 verdiepingen met vele aanbiedingen van diverse merken.

Traduci in Italiano
È stata utile?

Risposta da parte di Calanova Golf Club — 28 agosto 2021

Hi Sir, Many thanks for your nice review. We are looking forward to have you here soon again. Kind regards,

Bronzo
Giocato il: 23 luglio 2021
Data della recensione: 30 luglio 2021
Handicap: 22.0
Calanova Golf Course

Zeer mooi baan met veel hoogte verschillen, kloven om overheen te spelen en fantastische vergezichten. Soms een intimiderende afslag. Goed onderhouden en mooie greens. Fairway soms behoorlijk smal. Prijs-kwaliteit zeer goed in de zomer periode. Wel wat warm..

Traduci in Italiano
3
È stata utile?

Risposta da parte di Calanova Golf Club — 28 agosto 2021

Hi Sir, Many thanks for your great review and your time. Regards,

Bronzo
Giocato il: 20 giugno 2021
Data della recensione: 20 giugno 2021
Handicap: 13.9
Calanova Golf Course

Ik speel hier altijd graag. En wat ligt de baan er nu schitterend bij! Wat een feest! En als kers op de taart natuurlijk de golfshop, alleen daarvoor zou je er naartoe moeten gaan. Ik ga hier nog veel vaker spelen.

Traduci in Italiano
È stata utile?

Risposta da parte di Calanova Golf Club — 21 giugno 2021

Hi Monique, Many thanks for your nice review and your great comments. Hopefully, we will see you soon!

Bronzo
Giocato il: 17 giugno 2021
Data della recensione: 30 giugno 2021
Handicap: 9.3
Calanova Golf Course

Great golfcourse, not too difficult. The course is in great condition. The clubhouse is superb and the food very good. The golf shop is the best stocked I have seen anywhere. Staff were all so friendly and helpful.

Traduci in Italiano
È stata utile?

Risposta da parte di Calanova Golf Club — 4 luglio 2021

Hi Danielle, Many thanks for your nice review and your great comments! We are looking forward to see you soon.

Oro
Giocato il: 10 maggio 2021
Data della recensione: 25 maggio 2021
Handicap: 13.2
Calanova Golf Course

Bij binnenkomst ben je al gelijk geïmponeerd door de gigantische golfshop bestaande uit 2 etages. Het buitenterras is wat minder maar dat is een persoonlijke smaak. De baan zelf is echt mooi. Mooie fairways en dito greens. En bovenal snel. Schrik niet van een 3 put. Als je in de buurt bent zou je deze baan zeker in je lijstje moeten opnemen.

Traduci in Italiano
È stata utile?

Risposta da parte di Calanova Golf Club — 26 maggio 2021

Hi Sir, Many thanks for your great review and your nice comments. We are looking forward to see you again at Calanova Golf. Kind regards

Acciaio
Giocato il: 18 marzo 2021
Data della recensione: 18 marzo 2021
Handicap: 22.0
Calanova Golf Course

Honestly. One of the Most Picturesque golf courses you will Ever play. I'm a high handicap player, so very tough for me, But, I will be back. The golf course is Outstanding. The club shop is unbelievable, on 2 whole floors. The views from the panoramic restaurant are unbelievable, and the staff, just 2nd to non. Have you some of that.

Traduci in Italiano
È stata utile?

Risposta da parte di Calanova Golf Club — 21 marzo 2021

Hi! Many thanks for your great review and your nice comments. We hope to see you really soon. Kind regards,

Argento
Giocato il: 16 marzo 2021
Data della recensione: 16 marzo 2021
Handicap: 11.7
Calanova Golf Course

Bien entretenu, greens roulants, pas très longs mais certains trous nécessitent une reconnaissance. Globalement beaux points de vue. Juste quelques trous avec des barres d’immeuble. Proshop très bien achalandé. Bon rapport qualité prix.

Traduci in Italiano
È stata utile?

Risposta da parte di Calanova Golf Club — 18 marzo 2021

Hi! Thanks for your great review, we hope to see you soon again. Regards,

Oro
Giocato il: 28 gennaio 2021
Data della recensione: 18 marzo 2021
Handicap: 12.2
Calanova Golf Course

Wer lernen will, wie man bei stürmischen Wetter spielt, ist hier genau richtig. Wir haben den Platz 3 Tage gespielt und windstill war es nie! Aber ein scöner und auch in Coronazeiten gut gepflegter Platz. Bei einigen Löchern hilft es unbedingt wenn man Platzkenntnis hat, um den Ball richtig zu platzieren. Grüns waren sehr hart und mussten häufig kurz angespielt werden. Sp…

Traduci in Italiano
È stata utile?

Risposta da parte di Calanova Golf Club — 21 marzo 2021

Hi! Thanks for your time and your review. Hopefully we will see you soon. Regards,

Argento
Giocato il: 13 gennaio 2021
Data della recensione: 18 gennaio 2021
Handicap: 10.9
Calanova Golf Course

Una pena que fuimos después de varios días de grandes tormentas y se notaba que aún estaban poniendo el campo apunto. Greenes movidos y difíciles, calles razonablemente cuidadas aunque mejorables. Diseño estupendo y buenas vistas La tienda... es lo mejor que he visto jamás, un espectáculo.

Traduci in Italiano
È stata utile?

Risposta da parte di Calanova Golf Club — 22 gennaio 2021

Hola señor, Muchas gracias por sus buenos comentarios. Como bien sabe, hemos tenido unos días de lluvias torrenciales que han causado estragos en la Costa del Sol. No obstante, estamos trabajando duro en ello para poder ofrecer la mejor calidad posible como es costumbre en Calanova Golf. Un saludo

Acciaio
Giocato il: 29 dicembre 2020
Data della recensione: 11 gennaio 2021
Handicap: 16.5
Calanova Golf Course

Parcours très bien entretenu. Pour tout niveau même si certains trous ne sont pas si simples. Notamment sur les greens roulants... Pro shop très intéressant avec des bonnes affaires. Excellent rapport qualité prix.

Traduci in Italiano
È stata utile?

Risposta da parte di Calanova Golf Club — 22 gennaio 2021

Hi Sir, Many thanks for your nice review and your comments. Regards

Bronzo
Giocato il: 22 dicembre 2020
Data della recensione: 31 dicembre 2020
Handicap: 8.0
Calanova Golf Course

Its been a long time since I played this course but decided to take advantage of a cheap "Covid" deal of €80 for two people sharing a buggy. This was fantastic value. A huge clubhouse has been built with great views of the course and down to the coast. It houses one of the largest golf shops I have ever seen and is definitely the place to go if you need any golf gear on …

Traduci in Italiano
È stata utile?

Risposta da parte di Calanova Golf Club — 22 gennaio 2021

Hi Steve, Many thanks for your fantastic review and your nice comments. We really appreciate them and we will improve in those aspects that you did not like that much such as the new design of the hole 18th. Hopefully, we will see you soon. Regards

Argento
Giocato il: 26 novembre 2020
Data della recensione: 15 dicembre 2020
Handicap: 7.0
Calanova Golf Course

Parcours et club house impressionnants. Pro shop gigantesque avec un choix énorme et des promos partout. Le parcours est plutôt franc avec un entretien exceptionnel. Panorama moyen mais on reste focus sur le parcours.

Traduci in Italiano
È stata utile?

Risposta da parte di Calanova Golf Club — 16 dicembre 2020

Hi Sir, Many thanks for your great review and your nice comments. Kind regards

Acciaio
Giocato il: 16 novembre 2020
Data della recensione: 24 novembre 2020
Handicap: 17.1
Calanova Golf Course

playing golf.

Traduci in Italiano
È stata utile?
Bronzo
Giocato il: 6 novembre 2020
Data della recensione: 8 dicembre 2020
Handicap: 18.0
Calanova Golf Course

Parcours très varié et difficile. Fairway bien entretenu malgré le relief du parcours.

Traduci in Italiano
È stata utile?
Acciaio
Giocato il: 29 ottobre 2020
Data della recensione: 3 novembre 2020
Handicap: 22.0
Calanova Golf Course

I'm a 20 plus handicap. So this is a tough course for me. But, I've played it 3 times in October, and will continue to play there. Its simply Stunning. I just need better course management, lol... Excellent.

Traduci in Italiano
È stata utile?

Risposta da parte di Calanova Golf Club — 4 novembre 2020

Hi Sir, Many thanks for your nice review. We hope to see you soon again. Kind regards

Argento
Giocato il: 15 ottobre 2020
Data della recensione: 15 ottobre 2020
Handicap: 13.8
Calanova Golf Course

Super onderhouden, mooie uitdagende baan, af en toe wel wat lengte nodig zeker tegen de wind in. Veel ondulatie op de greens wat putten interessant maakt en zeker niet makkelijk. Door COVID-19 gespeeld 2pax incl buggy voor slecht € 90 totaal.

Traduci in Italiano
È stata utile?

Risposta da parte di Calanova Golf Club — 16 ottobre 2020

Hi, Many thanks for your nice review. We hope to see you soon again. Kind regards.

Bronzo
Giocato il: 21 settembre 2020
Data della recensione: 25 novembre 2020
Handicap: 9.8
Calanova Golf Course

Vriendelijk en gastvrij personeel. Goed restaurant.GolfBaan is positief goed veranderd. Zeer goed onderhouden. Veel hoogte verschillen. Je hebt zeker een buggy nodig. Grootste golfshop van costa del sol. Echt een aanrader.

Traduci in Italiano
È stata utile?
Argento
Giocato il: 22 agosto 2020
Data della recensione: 22 agosto 2020
Handicap: 5.3
Calanova Golf Course

Mantenimiento del campo muy bueno, campo muy recomendable de jugar, precio espectacular y lo mejor sin duda la pedazo de tienda que tiene y los precios que tiene. Solo por eso merece la pena ir.

Traduci in Italiano
È stata utile?

Risposta da parte di Calanova Golf Club — 25 agosto 2020

Hola, Muchas gracias por tan buena opinión y por sus amables comentarios. Esperamos verlo pronto en nuestras instalaciones. Un saludo.

Oro
Giocato il: 21 agosto 2020
Data della recensione: 24 agosto 2020
Handicap: 15.1
Calanova Golf Course

Prachtige baan die zeer goed onderhouden is. Mooi en gevarieerd met prachtige vergezichten. Net iets groenere fairways dan bij la Cala. Eventueel minpuntje is dat je zicht op snelweg hebt omdat je aan beide kanten daarvan speelt (heb je echter geen last van qua geluid oid) en ze hadden geen borden bij de teeboxen waarop de loop van de baan te zien was (gelukkig heb ik een…

Traduci in Italiano
È stata utile?

Risposta da parte di Calanova Golf Club — 25 agosto 2020

Hi Mr Anton, Thanks a lot for your great review and your nice comments. We hope to see you soon back at our golf course. Kind regards.

Acciaio
Giocato il: 20 agosto 2020
Data della recensione: 23 settembre 2020
Handicap: 19.3
Calanova Golf Course

Eerste keer gespeeld. Baan ligt er goed bij. Wordt in omgeving veel gebouwd op het ogenblik.

Traduci in Italiano
È stata utile?
Bronzo
Giocato il: 11 agosto 2020
Data della recensione: 14 agosto 2020
Handicap: 2.2
Calanova Golf Course

Un campo muy divertido y técnico que te hará jugar los hoyos con estrategia, el mantenimiento es impecable y los trabajadores muy amables. Recomiendo ir a su tienda, una de las mejores de la provincia con dos plantas y todas las marcas.

Traduci in Italiano
È stata utile?

Risposta da parte di Calanova Golf Club — 22 agosto 2020

Hola Antonio, Muchas gracias por dejarnos su opinión y tan buenos comentarios. Esperamos volverlo a ver pronto por Calanova. Un saludo.

Oro
Giocato il: 10 agosto 2020
Data della recensione: 11 agosto 2020
Handicap: 22.8
Calanova Golf Course

Gisteren voor de 3e keer op Calanova gespeeld. Elk jaar komen hier wel een keer terug. Omdat het een mooie baan is, maar ook omdat het fantastisch terras heeft met superuitzicht over de driving range, over de baan en ver daar voorbij. Ten 3e omdat het een enorme proshop heeft (2 etages) met vaak zeer mooie aanbiedingen. De corona-hygiene was heel goed geregeld en de vrien…

Traduci in Italiano
2
È stata utile?

Risposta da parte di Calanova Golf Club — 12 agosto 2020

Hi Conny, Many thanks for your nice review and your nice comments. We are looking forward to have you here really soon. Kind regards.

Bronzo
Giocato il: 28 luglio 2020
Data della recensione: 28 luglio 2020
Handicap: 11.0
Calanova Golf Course

Bijzonder mooie en aangename baan. Niet erg moeilijk aangezien alle par 5s makkelijk bereikbaar zijn in 2, ook van de witte tees. De prijs is ongelooflijk. Wij speelden de promo 2 GF + buggy voor 70 euro. Dan verwacht je echt geen zo een mooie baan. Fijne ontvangst, goeie buggy, baan die tot in de puntjes is afgewerkt met een handig eethuisje waar je vier keer passeert. O…

Traduci in Italiano
È stata utile?

Risposta da parte di Calanova Golf Club — 29 luglio 2020

Hi Sir, Thanks for your nice review and your kind comments. We are looking forward to have you here really soon. Kind regards.

Bronzo
Giocato il: 22 luglio 2020
Data della recensione: 25 luglio 2020
Handicap: 33.0
Calanova Golf Course

Uitdagend en mooi. Omgeving in ontwikkeling. De golfshop is zeer groot, ruim gamma!

Traduci in Italiano
1
È stata utile?

Risposta da parte di Calanova Golf Club — 27 luglio 2020

Thanks for your review and your nice comments.

Bronzo
Giocato il: 20 luglio 2020
Data della recensione: 20 luglio 2020
Handicap: 29.0
Calanova Golf Course

We hebben hier 3x gespeeld de afgeloen weken (en ook op 3 andere banen, el chaparral, canopino en la cala (America)) en we vinden de baan in de na Corona tijd er top bij ligt. In Juli is het in de namidaag er wel warm maar met een eerlijke bries. Op de driving range mag er helaas niet met de driver geslagen worden ☹️☹️. Wat jammer is dat er in het kader van Corona bij een…

Traduci in Italiano
È stata utile?

Risposta da parte di Calanova Golf Club — 22 luglio 2020

Hi sir, Many thanks for your nice review. We are looking forward to have you here again. Kind regards

Non perderti le offerte sui tee time, nuovi articoli e tutto ciò che ha a che fare col golf iscrivendoti alla nostra newsletter!

cancellare l'abbonamento
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2021 — leadingcourses.com