Calanova Golf Club: Recensioni

Giocato il: 20 agosto 2020 Data della recensione: 23 settembre 2020Handicap: 19.3
Calanova Golf Course
Eerste keer gespeeld. Baan ligt er goed bij. Wordt in omgeving veel gebouwd op het ogenblik.
Traduci in Italiano
Giocato il: 11 agosto 2020 Data della recensione: 14 agosto 2020Handicap: 1
Calanova Golf Course
Un campo muy divertido y técnico que te hará jugar los hoyos con estrategia, el mantenimiento es impecable y los trabajadores muy amables. Recomiendo ir a su tienda, una de las mejores de la provincia con dos plantas y todas las marcas.

Risposta da parte di — 22 agosto 2020

Hola Antonio, Muchas gracias por dejarnos su opinión y tan buenos comentarios. Esperamos volverlo a ver pronto por Calanova. Un saludo.

Traduci in Italiano
Giocato il: 10 agosto 2020 Data della recensione: 11 agosto 2020Handicap: 26
2
Calanova Golf Course
Gisteren voor de 3e keer op Calanova gespeeld. Elk jaar komen hier wel een keer terug. Omdat het een mooie baan is, maar ook omdat het fantastisch terras heeft met superuitzicht over de driving range, over de baan en ver daar voorbij. Ten 3e omdat het een enorme proshop heeft (2 etages) met vaak zeer mooie aanbiedingen. De corona-hygiene was heel goed geregeld en de vrien…

Risposta da parte di — 12 agosto 2020

Hi Conny, Many thanks for your nice review and your nice comments. We are looking forward to have you here really soon. Kind regards.

Traduci in Italiano
Giocato il: 28 luglio 2020 Data della recensione: 28 luglio 2020Handicap: 11
Calanova Golf Course
Bijzonder mooie en aangename baan. Niet erg moeilijk aangezien alle par 5s makkelijk bereikbaar zijn in 2, ook van de witte tees. De prijs is ongelooflijk. Wij speelden de promo 2 GF + buggy voor 70 euro. Dan verwacht je echt geen zo een mooie baan. Fijne ontvangst, goeie buggy, baan die tot in de puntjes is afgewerkt met een handig eethuisje waar je vier keer passeert. O…

Risposta da parte di — 29 luglio 2020

Hi Sir, Thanks for your nice review and your kind comments. We are looking forward to have you here really soon. Kind regards.

Traduci in Italiano
Giocato il: 22 luglio 2020 Data della recensione: 25 luglio 2020Handicap: 33
1
Calanova Golf Course
Uitdagend en mooi. Omgeving in ontwikkeling. De golfshop is zeer groot, ruim gamma!

Risposta da parte di — 27 luglio 2020

Thanks for your review and your nice comments.

Traduci in Italiano
Giocato il: 20 luglio 2020 Data della recensione: 20 luglio 2020Handicap: 30.5
Calanova Golf Course
We hebben hier 3x gespeeld de afgeloen weken (en ook op 3 andere banen, el chaparral, canopino en la cala (America)) en we vinden de baan in de na Corona tijd er top bij ligt. In Juli is het in de namidaag er wel warm maar met een eerlijke bries. Op de driving range mag er helaas niet met de driver geslagen worden ☹️☹️. Wat jammer is dat er in het kader van Corona bij een…

Risposta da parte di — 22 luglio 2020

Hi sir, Many thanks for your nice review. We are looking forward to have you here again. Kind regards

Traduci in Italiano
7.5
khj
Giocato il: 19 luglio 2020 Data della recensione: 19 luglio 2020Handicap: 7
Calanova Golf Course
We were afsked by the starter to tee off at 10th instead of 1st due to many people on first. That was okay if it had not Bern for a 4 Ball before us. Thet should not have been given access to play, as thet were beginners and played so slowly, which was so annoying. Course Marshall solved it on 14th, but that was too late. The round was destroyed.

Risposta da parte di — 22 luglio 2020

Hi sir, Thanks for your review. We would like to encourage you to give it another try to Calanova Golf and you will see how you enjoy more our golf course. Kind regards

Traduci in Italiano
Giocato il: 18 luglio 2020 Data della recensione: 11 agosto 2020Handicap: 9.7
Calanova Golf Course
Over the last 3 years, the improvement and quality of the course and the clubhouse has improved beyond belief.

Risposta da parte di — 12 agosto 2020

Hi Anthony, Many thanks for your nice review. We hope to see you soon again. Kind regards

Traduci in Italiano
8.4
RIEL
Giocato il: 17 luglio 2020 Data della recensione: 19 luglio 2020Handicap: 14.2
Calanova Golf Course
Zeer mooie club in topconditie... best wel uitdagende holes door snelle greens en leuke hoogteverschillen. Aanwezige pro Frank is topkerel die je graag bijstaat met tips en tricks over deze baan.

Risposta da parte di — 22 luglio 2020

Hi sir, Many thanks for your nice review. We are looking forward to have you here again. Kind regards

Traduci in Italiano
Giocato il: 13 luglio 2020 Data della recensione: 13 luglio 2020Handicap: 15.5
Calanova Golf Course
Goed onderhouden golfbaan en ook uitdagend voor elke golfer.

Risposta da parte di — 14 luglio 2020

Hi Sir, Thanks a lot for your nice review. Kind regards

Traduci in Italiano
Giocato il: 10 luglio 2020 Data della recensione: 10 luglio 2020Handicap: 22
Calanova Golf Course
Professionele ontvangst ihkv covid19. Baan zeer goed verzorgd en quasi onderhouden zoals bij de pedicure. Lay-out was echter redelijk eentonig. Fairways en greens in topvorm. Aangename bar. Shop was massif zowel in aanbod als in kortingen. Zelden gezien. Professionele club!

Risposta da parte di — 11 luglio 2020

Hi Sir, Many thanks for your nice review. Kind regards

Traduci in Italiano
Giocato il: 14 marzo 2020 Data della recensione: 25 marzo 2020Handicap: 11.1
Calanova Golf Course
Zeer mooi onderhouden, uitdagende baan met hoogteverschillen op zowat iedere hole. Prachtig onderhouden Kom hier zeker terug Mvg Paul.

Risposta da parte di — 18 maggio 2020

Hi Paul, Many thanks for your great review and your nice comments. Kind regards.

Traduci in Italiano
Giocato il: 12 marzo 2020 Data della recensione: 30 luglio 2020Handicap: 3.1
Calanova Golf Course
Vorweg: Der Pro-Shop ist das Beste, was ich je in einem Club gesehen habe und auch das Clubhaus ist sehr schön, mit schöner Terrasse. Der Platz ist beim ersten Mal sehr schwierig, weil er viele versteckte Kniffe hat. Macht aber Spaß. Pflegezustand ist ok, aber auch eher Durchschnitt. Für den Preis definitiv zu empfehlen.

Risposta da parte di — 31 luglio 2020

Hi Sir, Many thanks for your great review and your nice comments. Kind regards

Traduci in Italiano
Giocato il: 11 marzo 2020 Data della recensione: 11 marzo 2020Handicap: 13.4
2
Calanova Golf Course
Wat een prachtige baan en wat zijn de holes uitdagend! Niet alle holes zomaar afslaan met je driver, kan je behoorlijk verrassen! Mooie Par-3’s, die je goed moet schatten qua afstand (ivm de diepe of hogere ligging van de greens)! Mooi clubhuis met een giga-shop (verdeeld over 2 verdiepingen! Een aanrader en zeker als je als Early-Bird start! Blijft de echte warmte een be…

Risposta da parte di — 18 maggio 2020

Hello sir, Thanks for your great review. It is really good for us to hear that you enjoy our course. Kind regards.

Traduci in Italiano
Giocato il: 6 marzo 2020 Data della recensione: 17 novembre 2020Handicap: 10.8
Calanova Golf Course
Prima, eerlijke baan. Niet heel erg moeilijk, maar uitdagingen voldoende. Uitstekend clubhuis en nieuwe buggy's. Parkeren kan soms wel een probleempje zijn, maar je kunt de auto wel altijd kwijt.
Traduci in Italiano
7.4
Miga
Giocato il: 29 febbraio 2020 Data della recensione: 2 marzo 2020Handicap: 10.8
5
Calanova Golf Course
Deze prachtige baan, half uurtje vanaf Torremolinos af, gespeeld op zaterdag rond 12 uur, prijs € 126 voor 2 greenfees incl buggy! We Liepen hier met 2 members uit Ierland Die de de baan goed konden! Gigantische Golfshop (boven en beneden) Bij de start kregen we keurig uitleg van de starter hoe de eerste hole het beste gespeeld kon worden Alle holes waren uitdagend, voor…

Risposta da parte di — 18 maggio 2020

Hi Miga, Many thanks for your nice review. We are looking forward to have you here soon. Kind regards.

Traduci in Italiano
Giocato il: 24 febbraio 2020 Data della recensione: 25 febbraio 2020Handicap: 19.5
Calanova Golf Course
Mooie baan veel hoogte verschillen maar met een buggy die in de prijs is inbegrepen heel goed te doen met heel veel mooie vergezichten.
Traduci in Italiano
Giocato il: 24 febbraio 2020 Data della recensione: 4 marzo 2020Handicap: 4.1
Calanova Golf Course
typische baan voor de omgeving. Dit maakt de baan wat minder verrassend en dus soms een beetje saai. Dit neemt niet weg dat de kwaliteit van de baan zeer goed is. Snelle greens en goede fairways. Je kunt toch wel zeggen dat dit een echte golf fabriek is.

Risposta da parte di — 18 maggio 2020

Hi Sir, Thanks a lot for your review. We hope to see you soon again. Kind regards.

Traduci in Italiano
Giocato il: 22 febbraio 2020 Data della recensione: 25 febbraio 2020Handicap: 15
Calanova Golf Course
Dieser Golfplatz hat nicht nur in das Clubhaus investiert, auch der ProShop ist abartig gross, die Infrastruktur fantastisch und gegenüber vor ein, zwei Jahren ist auch die Bedienung freundlich. Die Fairways, die Wege und auch die Teeboxen sind auf hohem Niveau, die Greens waren das schon seit Jahren.

Risposta da parte di — 27 febbraio 2020

Hi Zappa, Thanks a lot for your nice review and your great comments. Kind regards

Traduci in Italiano
Giocato il: 14 febbraio 2020 Data della recensione: 14 febbraio 2020Handicap: 19.5
Calanova Golf Course
Mooi complex en super uitdagende baan.

Risposta da parte di — 17 febbraio 2020

Hi, Thanks a lot for your time and your review. We really appreciate your feedback. Kind regards.

Traduci in Italiano
Giocato il: 10 febbraio 2020 Data della recensione: 19 febbraio 2020Handicap: 27.9
Calanova Golf Course
Mooie baan, wisselende en uitdagende holes met goede verdeling tussen moeilijke holes en birdie kansen, afwisselend en eerlijk, Grootste golfstok ooit gezien, echt bijzonder.

Risposta da parte di — 20 febbraio 2020

Hi Sir, Many thanks for your kind review. We are looking forward to have you here really soon. Kind regards.

Traduci in Italiano
8.1
MAE
Giocato il: 9 febbraio 2020 Data della recensione: 24 marzo 2020Handicap: 20.7
Calanova Golf Course
Beau parcours, bien entretenu et varié, avec beaucoup de trous en dévers. Et de superbes vues sur toute la région. Sans oublier un Pro-Shop gigantesque avec des promotions permanentes. Le restaurant est OK.

Risposta da parte di — 18 maggio 2020

Hello sir, Thanks a lot for your nice review and your kind comments. Best regards.

Traduci in Italiano
Giocato il: 6 febbraio 2020 Data della recensione: 11 febbraio 2020Handicap: 26.5
Calanova Golf Course
Leuke baan. Voor iedereen uitdagingen genoeg. Mooi shop erbij. Goede buggy' s met scherm met gps en hoe de baan loopt Prima dag gehad.
Traduci in Italiano
Giocato il: 5 febbraio 2020 Data della recensione: 25 febbraio 2020Handicap: 38
Calanova Golf Course
Super mooie lopende baan.
Traduci in Italiano
Giocato il: 31 gennaio 2020 Data della recensione: 31 gennaio 2020Handicap: 12.1
Calanova Golf Course
Vorig jaar in januari hier ook al gespeeld en het blijft toch, zeker de eerste 5 holes, een uitdaging Maar mijn vrouw en ik hebben er toch weer een mooie golfdag en een goede herinnering aan over gehouden, ook de winkel beneden en boven is zeer interessant goede en mooie merk producten tegen zeer voordelige prijzen, denk aan 50 tot 70 % korting.

Risposta da parte di — 5 febbraio 2020

Hi sir, Thanks a lot for your nice review. We are looking forward to have you here really soon. Kind regards

Traduci in Italiano
Giocato il: 31 gennaio 2020 Data della recensione: 31 gennaio 2020Handicap: 15.8
Calanova Golf Course
Beau dessin, assez challenging sur certains trous. L’environnement immobilier est assez moche, mais par contre quelques trous avec de beaux point-de-vue sur la mer ou les montagnes environnantes. La voiturette est indispensable vu les dénivelés. Les greens étaient moyennement rapides. Pro-Shop incroyable. Bon rapport qualité-prix.

Risposta da parte di — 5 febbraio 2020

Hi sir, Thanks a lot for your review. Kind regards.

Traduci in Italiano
Giocato il: 30 gennaio 2020 Data della recensione: 1 febbraio 2020Handicap: 23.4
Calanova Golf Course
Geen gemakkelijke baan. Veel doglegs en blinde slagen. Onderhoud gewoon goed met snelle greens. Omdat de baan een paar km van de kust op hoogte ligt vaak wind in het spel. Daarom ook buggy noodzakelijk. Ondanks dat erg veel loopwerk met veel steile stukken. Veelal, s de helft van de fairway afgesloten voor een buggy. Denk niet dat je kunt smokkelen want de GPS aan boord z…

Risposta da parte di — 5 febbraio 2020

Hi, We appreciate your nice comments and your review. We hope to see you soon. Kind regards

Traduci in Italiano
7.9
arne
Giocato il: 29 gennaio 2020 Data della recensione: 11 febbraio 2020Handicap: 18.5
Calanova Golf Course
Lite för mycket väntan Borde finnas en Marshall I övrigt jättetrevlig att spela.

Risposta da parte di — 17 febbraio 2020

Hi sir, Thanks for your nice review and your kind comments. Our marshalls do their best to keep everyone happy. We would like to encourage you to give it another try. Kind regards

Traduci in Italiano
Giocato il: 28 gennaio 2020 Data della recensione: 28 gennaio 2020Handicap: 21
2
Calanova Golf Course
Mooie baan, grote variaties aan holes, enkele blinde slagen. Te beginnen met een lange hole 5, eerst over water. Prachtige uitzichten op zee. Je hebt absoluut een buggy nodig, heel apart dat je 2 keer onder de hoge snelweg doorrijdt. Een super mooie en heel grote shop met veel kortingen. Heel prettig clubhuis een restaurant met een mooi uitzicht op de baan en op zee. Heel…

Risposta da parte di — 5 febbraio 2020

Hi Sir, Thanks a lot for your nice review. We are looking forward to have you here really soon. Kind regards.

Traduci in Italiano
Giocato il: 25 gennaio 2020 Data della recensione: 30 gennaio 2020Handicap: 8.9
Calanova Golf Course
Fairways en green zijn goed. Hole 8 wordt aangepast en is nu matig. De drivingrange wordt ook aangepast en is dus nu zeer matig. Clubhuis is goed. Als je van opruiming houdt, is de golfshop geweldig en groot.

Risposta da parte di — 5 febbraio 2020

Hi Sir, Thanks a lot for your review and your positive comments. Kind regards

Traduci in Italiano
Non perderti le offerte sui tee time, nuovi articoli e tutto ciò che ha a che fare col golf iscrivendoti alla nostra newsletter!

cancellare l'abbonamento
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2021 — leadingcourses.com