Calanova Golf Club: Recensioni

visitors_1
6.8
sv aage skov
Acciaio
Giocato il: 18 febbraio 2014 Data della recensione: 13 marzo 2014Handicap:
Calanova Golf Course
Generelt en ringe standard der bydes på. Bilerne er slidte, larmende og i dårlig stand - de oser. dette var det 2. besøg - i år var lidt fejlagtig fordi vi huskede galt. Det var sidste gang vi var der - kommer ikke igen.
Traduci in Italiano
visitors_1
6.8
staffan
Bronzo
Giocato il: 17 febbraio 2014 Data della recensione: 25 febbraio 2014Handicap: 11
Calanova Golf Course
Inte så imponerande "bergbana". Det bör framgå i info att detta är en mycket kuperad bana som kräver buggy.
Traduci in Italiano
visitors_1
3.7
ralf6
Acciaio
Giocato il: 3 febbraio 2014 Data della recensione: 5 febbraio 2014Handicap: 13
Calanova Golf Course
Det blev blåsigt och regnigt så vi avbröt vid 5.e hålet och försökte fortsätta dagen efter. Vi pratade med chefen, men han sade blankt nej och var ganska otrevlig
Traduci in Italiano
visitors_1
3.7
alf
Acciaio
Giocato il: 3 febbraio 2014 Data della recensione: 3 febbraio 2014Handicap: 16.6
Calanova Golf Course
Mycket otrevlig chef. Ej tillmötesgående, stöddig och arrogant när vi på grund av ihållande regn och stark vind bad om att få fortsätta spelet i morgon efter att ha gått 4 hål i iskallt regn och stark vind. Vi kommer aldrig att spela på denna klubb pga detta!
Traduci in Italiano
visitors_1
5.4
kenneth3
Acciaio
Giocato il: 3 febbraio 2014 Data della recensione: 21 febbraio 2014Handicap:
Calanova Golf Course
Dåligt bemötande av chefen som jag tror
Traduci in Italiano
visitors_1
6.5
hwilts
Argento
Giocato il: 28 gennaio 2014 Data della recensione: 28 gennaio 2014Handicap: 21
Calanova Golf Course
Zeer gevarieerde spannende golfbaan. Veel hoogte verschillen. Mooi natuurlijk aangelegd. Uitzicht op de zee en de bergen, weinig met huizen bebouwd. De fairways hebben soms vreemde plekken onkruid, enkele greens vertonen kale plekken. De buggies zijn echte pruttelaars. De baan is minder moeilijk dan het lijkt. Een nieuw clubhuis is nog in aanbouw, het huidige is simpel, m…
Traduci in Italiano
visitors_1
8.0
aslaug lisbeth
Acciaio
Giocato il: 24 gennaio 2014 Data della recensione: 24 gennaio 2014Handicap:
Calanova Golf Course
Mye venting på utslagsstedene. Dårlig "flyt".
Traduci in Italiano
visitors_1
Giocato il: 10 gennaio 2014 Data della recensione: 12 gennaio 2014Handicap:
Calanova Golf Course
dårlig at man ikke blir informert om at greener er fylt med sand. før man betaler greenfee. burde vært avslag på pris da putting blir ødelagt
Traduci in Italiano
visitors_1
3.5
JaapJ
Argento
Giocato il: 3 dicembre 2013 Data della recensione: 3 dicembre 2013Handicap: 8.8
clubs_1
Calanova Golf Course
Mooie lay-out, redelijke fairways, maar dat is dan ook het enige positieve. Clubhuis lijkt op een bouwkeet. Geen oefengreen. Ontvangst door engelse marshall die het moet hebben van racistische grappen. Zeer slechte greens. Belabberde buggies. Geen onderhoud van de baan. Dit resort is bijna failliet. Links laten liggen dus.. Zonde van je tijd en geld.
Traduci in Italiano
visitors_1
6.6
janverberne18
Acciaio
Giocato il: 17 novembre 2013 Data della recensione: 17 novembre 2013Handicap: 18
Onderhoud van de baan is niet top vooral de Greens hebben meer onderhoud nodig clubhuis is eenvoudig
Traduci in Italiano
visitors_1
6.5
ruudbol
Bronzo
Giocato il: 22 ottobre 2013 Data della recensione: 31 ottobre 2013Handicap: 15.8
Calanova Golf Course
leuke baan, veel hoogteverschillen. af en toe wel even zoeken waar je naartoe moet. overlast van de wegen vond ik meevallen. clubhuis en oefenfaciliteiten zien er niet zo gelikt uit. hier zou ik nog wel eens voor terugkomen.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.4
RobBuijs2
Argento
Giocato il: 13 ottobre 2013 Data della recensione: 13 ottobre 2013Handicap: 23.9
Calanova Golf Course
Clubhuis zeer matig, wel leuke bediening. Baan prachtig, wegen ernaast beetje jammer.
Traduci in Italiano
visitors_1
Giocato il: 11 aprile 2013 Data della recensione: 11 aprile 2013Handicap: 22.5
Calanova Golf Course
Schitterd gelegen baan. Vriendelijk personeel. Redelijke prijs. Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Greenfee incl. Buggy Niet twijfelen maar spelen.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.7
koos
Oro
Giocato il: 3 marzo 2013 Data della recensione: 3 marzo 2013Handicap: 25.4
Calanova Golf Course
Een jonge golfbaan met fantastische hoogteverschillen. Zeer uitdagende holes. Lastig om deze baan de eerste keer te spelen, hindernissen doemen onverwacht op. Terug gaan dus en dat is zeker de moeite waard. De randvoorwaarden zullen in de tijd best wel beter worden, maar met de baan is niks mis
Traduci in Italiano
visitors_1
6.0
scheffers
Argento
Giocato il: 5 ottobre 2011 Data della recensione: 5 ottobre 2011Handicap: 25
Calanova Golf Course
Een zeer kale baan. Nergens enige schaduw. Buggy absolute noodzaak. Steile hellingen! Voor golfers met loopprobleempjes geen ideale baan. Onderhoud matig (2011). Bunkers hier en daar bijna dichtgegroeid. Baan na verlaten snelweg moeilijk te vinden. Slechte bewegwijzering!
Traduci in Italiano
visitors_1
6.8
buggeroff
Oro
Giocato il: 26 luglio 2011 Data della recensione: 26 luglio 2011Handicap: 15.7
Calanova Golf Course
Begin Juli 2011 op deze baan gespeeld, om 2 uur 's middags. Dankzij de stevige wind is het er niet gauw warm. Personeel spreekt uitstekend Engels. Deze periode is laagseizoen voor golf in Spanje, dus 18 holes inclusief buggy voor 40 Euro en op vertoon van Loyaltee Card van Burggolf zelfs 30 Euro!! Prachtige baan met veel hoogte verschillen. Eenvoudig clubhuis. Ontzettend …
Traduci in Italiano
visitors_1
7.8
arie diephout1
Acciaio
Giocato il: 6 giugno 2011 Data della recensione: 6 giugno 2011Handicap:
Calanova Golf Course
Vrij nieuwe en kale baan met zeer steile paden van hobbelig beton. De snelweg zie je wel, maar hoor je niet. Goedkoop en er kan gestart worden op elk willekeurig moment. Prima clubhuis (kantine)
Traduci in Italiano
visitors_1
7.3
ben15
Bronzo
Giocato il: 4 maggio 2011 Data della recensione: 4 maggio 2011Handicap: 18.6
Calanova Golf Course
Vrij jonge baan die elk jaar beter wordt. Jammer van de snelweg die de baan kruist.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.8
jac van daal
Acciaio
Giocato il: 17 novembre 2010 Data della recensione: 17 novembre 2010Handicap:
Calanova Golf Course
Voor de liefhebbers van een uitdaging is dit een schitterende baan. Veel hoogteverschillen en daardoor telkens prachtige uitzichten over bergen en zee. Maar inderdaad ook op de snelweg. Ik heb de baan meerdere keren gespeeld maar hinder van de snelweg heb ik nog nooit ondervonden. Deze baan is uitsluitend MET buggy te bespelen. Ooit heeft iemand het lopend geprobeerd, maa…
Traduci in Italiano
visitors_1
8.8
wim steenbeek
Acciaio
Giocato il: 27 dicembre 2009 Data della recensione: 27 dicembre 2009Handicap:
Calanova Golf Course
Een fantastische baan met geweldig spelgenot. Leuke holes met wisselende moeilijkheden. Fantastische uitzichten over de zee. Houd je karretje met je waardevolle spullen in de gaten,dieven zitten in deze tijd overal en loeren vooral op een makkelijke prooi. 19e hole is een soort kantinegebeuren maar niets dan lof over de bediening. En kijk eens naar de prijzen voor een kop…
Traduci in Italiano
visitors_1
5.9
deja
Acciaio
Giocato il: 10 ottobre 2009 Data della recensione: 10 ottobre 2009Handicap:
Calanova Golf Course
Waardeloos. De snelweg hoor je constant en een clubhuis bah. Hole 12 en 13 staan bekend vanwege dieven die in de struiken zitten en de tas uit de buggy stelen. Niet leuk
Traduci in Italiano
visitors_1
7.4
jelmerdejong
Bronzo
Giocato il: 14 aprile 2009 Data della recensione: 14 aprile 2009Handicap: 11
Calanova Golf Course
Redelijk nieuwe baan. Clubhuis moest nog gebouwd worden (Oktober 2007) maar baan al in goede conditie. Uitdagende holes met leuke hoogteverschillen.
Traduci in Italiano
visitors_1
7.8
gerard2
Acciaio
Giocato il: 29 agosto 2007 Data della recensione: 29 agosto 2007Handicap:
Calanova Golf Course
zer goed
Traduci in Italiano
Non perderti le offerte sui tee time, nuovi articoli e tutto ciò che ha a che fare col golf iscrivendoti alla nostra newsletter!

cancellare l'abbonamento
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com