Calanova Golf Club: Recensioni

visitors_1
7.9
ajaxmaarn
Oro
Giocato il: 25 gennaio 2020 Data della recensione: 30 gennaio 2020Handicap: 8.9
Calanova Golf Course
Fairways en green zijn goed. Hole 8 wordt aangepast en is nu matig. De drivingrange wordt ook aangepast en is dus nu zeer matig. Clubhuis is goed. Als je van opruiming houdt, is de golfshop geweldig en groot.

Risposta da parte di Calanova Golf Club — 5 febbraio 2020

Hi Sir, Thanks a lot for your review and your positive comments. Kind regards
Traduci in Italiano
visitors_1
Giocato il: 16 gennaio 2020 Data della recensione: 22 gennaio 2020Handicap: 23
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
2
Calanova Golf Course
Platz mit abwechslungsreichen und anspruchsvollen Bahnen. Ausblick auf das Mittelmeer ist vielfach möglich, aber ebsogut könnte man von Blicken auf Wohnanlagen sprechen, die die Landschaft eben auch häufig verdecken. Die Autobahn störte akustisch weniger als befürchtet. Der Shop ist sehr groß mit entsprechend vielfältigem Angebot. Guter freundlicher Service. Clubhausteras…

Risposta da parte di Calanova Golf Club — 24 gennaio 2020

Hi Matthias, Thanks a lot for your review and your nice comments. Kind regards
Traduci in Italiano
visitors_1
8.1
willemderoon
Argento
Giocato il: 13 gennaio 2020 Data della recensione: 18 gennaio 2020Handicap: 10.6
Calanova Golf Course
Calanova wordt ieder jaar beter. Nu is er b.v. de golfshop die aanbeveling verdient. Enorme ruimte in de kelder is erbij gekomen, en het is naar mening, misschien wel de grootste golfshop waar ik ooit geweest ben. De staff is vriendelijk een zeer behulpzaam. Het restaurant en terras voldoen aan alle verwachtingen. Op de baan wordt nog steed gewerkt. Daar heb je overigen…

Risposta da parte di Calanova Golf Club — 20 gennaio 2020

Hi, Thanks a lot for your positive comments and your review. It really helps to keep improving our golf course. And we can promise you that next time you visit us you will enjoy even more. Kind regards.
Traduci in Italiano
visitors_1
8.2
Kim333
Argento
Giocato il: 9 gennaio 2020 Data della recensione: 9 gennaio 2020Handicap: 7.5
clubs_1
Calanova Golf Course
Wonderful and spacious golf course. Well maintained. Hole 18 is under construction. Professional two floor’s golf shop for whatever you’re looking for.

Risposta da parte di Calanova Golf Club — 10 gennaio 2020

Hi Kim, Thanks a lot for your nice comments and your great review. We hope to see you soon again. Kind regards
Traduci in Italiano
visitors_1
8.2
JefH
Oro
Giocato il: 7 gennaio 2020 Data della recensione: 16 gennaio 2020Handicap: 10.8
clubs_1
clubs_1
Calanova Golf Course
Calanova al weer voor de derde keer gespeeld. Het was een mooie zonnige dag, een perfecte golfdag! En daar droeg de baan zeker aan mee! Het onderhoud van de baan is zeer goed. Greens waren snel. Mij. Vrouw en ik speelden voor € 90,- inclusief een buggie. Dat had waarschijnlijk te maken met het feit dat de 18e hole gerenoveerd werd. Nu een korte par vier van 255 meter, die…

Risposta da parte di Calanova Golf Club — 17 gennaio 2020

Hi sir, Thanks a lot for your review and your nice comments. We are looking forward to have you here really soon. Kind regards
Traduci in Italiano
visitors_1
Giocato il: 2 gennaio 2020 Data della recensione: 17 gennaio 2020Handicap: 45
Calanova Golf Course
Fantastisch!

Risposta da parte di Calanova Golf Club — 20 gennaio 2020

Hi, Many thanks for your review. Kind regards
Traduci in Italiano
visitors_1
8.3
martin.niel
Acciaio
Giocato il: 26 dicembre 2019 Data della recensione: 27 dicembre 2019Handicap: 12
Calanova Golf Course
Der er et sted jeg gerne kommer igen.

Risposta da parte di Calanova Golf Club — 28 dicembre 2019

Hi Martin, Thanks for your nice review. Kind regards
Traduci in Italiano
visitors_1
8.0
antoonverleg
Argento
Giocato il: 23 dicembre 2019 Data della recensione: 2 gennaio 2020Handicap: 24.6
Calanova Golf Course
Evenals in 2018 voldoet calanova aan onze verwachtingen. Baanonderhoud is prima, bewijzering ok en goede niet te snelle buggy’s. Uitdagende baan en ondanks de hoogte verschillen is de baan eerlijk. Vriendelijk personeel, goed clubhuis. Een minpunt is de toenemende bebouwing. Wij komen graag terug.

Risposta da parte di Calanova Golf Club — 3 gennaio 2020

Hi sir, Thanks a lot for your review. We really appreciate your nice comments. Kind regards.
Traduci in Italiano
visitors_1
Giocato il: 20 dicembre 2019 Data della recensione: 23 dicembre 2019Handicap: 18.1
Calanova Golf Course
Een hele mooie uitdagende baan met snelle greens. Mooie hoogteverschillen. Goede prijs/kwaliteitsverhouding. In de periode met Kerst €89 voor twee personen met buggy. Grote golfw8nkel met twee verdiepingen.

Risposta da parte di Calanova Golf Club — 28 dicembre 2019

Hi Sir, Thanks a lot for your nice review. We are looking forward to have you here soon. Kind regards
Traduci in Italiano
visitors_1
Giocato il: 18 dicembre 2019 Data della recensione: 18 dicembre 2019Handicap: 18.1
Calanova Golf Course
Ideaal om in de periode met Kerst te spelen. € 90 met 2 personen inclusief buggy. Een koopje. Vanuit het restaurant heb je een fantastisch uitzicht over de baan. Vriendelijk, goed Engels sprekend, personeel. De golfshop met twee verdiepingen is een aanrader.

Risposta da parte di Calanova Golf Club — 28 dicembre 2019

Hi Sir, Thanks a lot for your nice review. We hope to see you soon again. Kind regards
Traduci in Italiano
visitors_1
7.8
thomascruyl
Bronzo
Giocato il: 15 dicembre 2019 Data della recensione: 25 dicembre 2019Handicap: 12.5
Calanova Golf Course
Leuke uitdagende baan, veel hoogte verschillen en best wat afstand nodig om goed te kunnen scoren. Fairways en greens lagen er goed bij. Oefengreen en echte greens zijn wel verschillende van snelheid. Buggies met gps systeem en course layout. Leuk gadget. Jammer puntje dat hole 18 heraangelegd wordt. Van een lange Par 4 naar boven, plots een Par 4 van dikke 200 meter…

Risposta da parte di Calanova Golf Club — 28 dicembre 2019

Hi Sir, Many thanks for your time and your feedback. We really appreciate your reviews. Kind regards
Traduci in Italiano
visitors_1
7.9
LJH
Acciaio
Giocato il: 7 dicembre 2019 Data della recensione: 17 dicembre 2019Handicap: 22
Calanova Golf Course
Er wordt nog steeds gebouwd om deze golfclub te verbeteren. Mooi clubhuis, met fantastische shop, verdeeld over twee verdiepingen. Baan is in prima conditie. Mooie vergezichten.

Risposta da parte di Calanova Golf Club — 18 dicembre 2019

Hi sir, Many thanks for your review and your great comments. Kind regards
Traduci in Italiano
visitors_1
7.2
Saltim
Bronzo
Giocato il: 4 dicembre 2019 Data della recensione: 12 dicembre 2019Handicap: 29
Calanova Golf Course
Eerste hole meteen over breed water. Kan vriendelijker. In het vervolg leuke, maar ook enkele moeilijke holes, met blinde schoten. Veel hoogteverschillen. Je komt vaak langs een kraam met drank. Al met al een leuke baan, die je moet leren kennen. Goede prijs-kwaliteit. Zeer uitgebreide shop, wel met de uitstraling van een Zeeman..

Risposta da parte di Calanova Golf Club — 18 dicembre 2019

Hi Sir, Thanks a lot for your review and your nice comments. The second time will be much more easier for sure so we would like to encourage you to give it another try. Kind regards
Traduci in Italiano
visitors_1
8.1
riatimmermc
Bronzo
Giocato il: 4 dicembre 2019 Data della recensione: 10 dicembre 2019Handicap: 36
Calanova Golf Course
Baan is mooi, zeker voor herhaling vatbaar!

Risposta da parte di Calanova Golf Club — 18 dicembre 2019

Hi Sir, Thanks a lot for your great review. Kind regards
Traduci in Italiano
visitors_1
8.3
golftompa
Acciaio
Giocato il: 3 dicembre 2019 Data della recensione: 24 giugno 2020Handicap: 15
Calanova Golf Course
Mycket kuperad bana med häftiga vyer, ett gansk nybyggt klubbhus, (det förra var mycket dåligt) och två våningar golfshop.

Risposta da parte di Calanova Golf Club — 25 giugno 2020

Hi sir, Many thanks for your review and your time. We hope to see you soon. Kind regards
Traduci in Italiano
visitors_1
8.1
ansvaneijk
Acciaio
Giocato il: 3 dicembre 2019 Data della recensione: 3 dicembre 2019Handicap: 28
Calanova Golf Course
Mooie baan.

Risposta da parte di Calanova Golf Club — 18 dicembre 2019

Hi SIR, Thanks for your review. Kind regards
Traduci in Italiano
visitors_1
7.5
kl-rasche
Argento
Giocato il: 1 dicembre 2019 Data della recensione: 2 dicembre 2019Handicap: 10.7
Calanova Golf Course
Sehr guter Platz der phantastisch in die Landschaft gefräst wurde. Grüns durch die sehr hohe Spielerdichte mit vielen Marks in Mitleidenschaft gezogen. Aber das sind die Spieler Schuld die die devits nicht ausbessern. Der Platz ist im Winter ein MUSS. Für 60. -€ incl. Cart ein sehr guter Preis der ab 1. Dez. gilt Klaus.

Risposta da parte di Calanova Golf Club — 18 dicembre 2019

Hi Sir, Thanks a lot for your review and your nice comments. Kind regards
Traduci in Italiano
visitors_1
9.6
gavinomahoney
Acciaio
Giocato il: 25 novembre 2019 Data della recensione: 25 novembre 2019Handicap: 8
Calanova Golf Course
Very good. All aspects.

Risposta da parte di Calanova Golf Club — 27 novembre 2019

Hi, Thanks a lot for your review. Kind regards.
Traduci in Italiano
visitors_1
8.9
mikael.snow
Acciaio
Giocato il: 25 novembre 2019 Data della recensione: 25 novembre 2019Handicap: 16.5
Calanova Golf Course
Bästa klubben totalt på Mijas Costa/La Cala. Golfbutiken är outstanding!

Risposta da parte di Calanova Golf Club — 27 novembre 2019

Hi, Many thanks for your nice review. Kind regards.
Traduci in Italiano
visitors_1
8.1
owe90
Acciaio
Giocato il: 21 novembre 2019 Data della recensione: 21 novembre 2019Handicap: 28.3
Calanova Golf Course
Trevlig och lagomt utmanande.

Risposta da parte di Calanova Golf Club — 27 novembre 2019

Hi, Thanks for your review. Kind regards
Traduci in Italiano
visitors_1
8.0
veldi
Bronzo
Giocato il: 15 novembre 2019 Data della recensione: 20 novembre 2019Handicap: 9.6
Calanova Golf Course
Goed onderhoud baan met een aantal uitdagende holes. Voor de dames redelijk kort dus voor meer uitdaging in ieder geval spelen vanaf de backtees of herentees. Zeker de moeite waard om naartoe te gaan. Qua shoppen kun je overigens goed terecht op Calanova want de winkel telt maar liefst 2 etages met een uitgebreid assortiment golfkleding en artikelen.

Risposta da parte di Calanova Golf Club — 27 novembre 2019

Hi, Many thanks for your nice comments and your review. Kind regards
Traduci in Italiano
visitors_1
8.6
d.vintioen
Bronzo
Giocato il: 12 novembre 2019 Data della recensione: 14 novembre 2019Handicap: 24
clubs_1
clubs_1
Calanova Golf Course
Mooie baan! Moeilijke greens door het dikke gras. Zeker de moeite waard 🏌️‍♀️.

Risposta da parte di Calanova Golf Club — 15 novembre 2019

Hi sir, Thanks a lot for your review. Kind regards
Traduci in Italiano
visitors_1
8.5
Dirkbaert1
Bronzo
Giocato il: 7 novembre 2019 Data della recensione: 8 novembre 2019Handicap: 14.7
Calanova Golf Course
Best moeilijke baan; eerste hole direct over breed water. Goed onderhouden fairways, lastige rough door het dikke gras. Het clubhuis met het groot terras is zeer centraal gelegen; prachtig zicht om de omgeving. De golfshop is super. Enorme keuze met mooie kortingen.

Risposta da parte di Calanova Golf Club — 8 novembre 2019

Hi Sir, Many thanks for your great review and your nice comments. We are looking forward to have you here really soon. Kind regards
Traduci in Italiano
visitors_1
8.6
PierreNavarro
Bronzo
Giocato il: 5 novembre 2019 Data della recensione: 27 novembre 2019Handicap: 9.4
Calanova Golf Course
Parcours très bien dessiné, vallonné et très joueur, adapté à tout niveau. Entretien parfait Greens, Fairways, Bunkers etc.. Club house magnifique et Pro-shop UNIQUE! ne faites pas vos achats golfique ailleurs que là-bas ils ont tout! espace de la taille d'un super-marcher!

Risposta da parte di Calanova Golf Club — 28 novembre 2019

Hi Pierre, Thanks a lot for your fantastic review and your nice comments. Kind regards
Traduci in Italiano
visitors_1
Giocato il: 2 novembre 2019 Data della recensione: 11 novembre 2019Handicap: 12
Calanova Golf Course
erg leuke uitdagen de baan maar niet al je foute ballen worden afgestraft uitdagende baan met heel veel hoogte verschillen aan hole 18 is een verbouwing gaande en is een par 3 geworden van 250! spannend maar is mogelijk zal wel tot mei 2020 duren denk ik ga hem deze week weer spelen.

Risposta da parte di Calanova Golf Club — 13 novembre 2019

Hi, Many thanks for your great comments and your nice review. We are looking forward to see you again. Kind regards
Traduci in Italiano
visitors_1
Giocato il: 31 ottobre 2019 Data della recensione: 31 ottobre 2019Handicap: 12.2
Calanova Golf Course
Voor de 4e keer gespeeld in 2 jaar. Helemaal mijn baan. Afwisselende holes, prachtig verzorgd en voorzien van de nodige hindernissen. Goed spel wordt beloond, het is een eerlijke baan. Sommige holes moet he tactisch sprelen maar de holes dagen uit om risico te nemen. Hole 18 is veranderd, en is niet meer de prachtige hole die het was. Hopelijk is dit tijdelijk. De shop is…
Traduci in Italiano
visitors_1
7.9
cora7
Oro
Giocato il: 29 ottobre 2019 Data della recensione: 29 ottobre 2019Handicap: 14.2
clubs_1
Calanova Golf Course
Heerlijke baan in deze regio. Lastigeholes maar wel te doen. Sinds ik hier speel zie ik alles verbeteren maar de dameskleedkamer blijft slecht.

Risposta da parte di Calanova Golf Club — 30 ottobre 2019

Hi Cora, Many thanks for your review. Kind regards
Traduci in Italiano
visitors_1
Giocato il: 28 ottobre 2019 Data della recensione: 2 novembre 2019Handicap: 16.8
Calanova Golf Course
Leuke baan om te spelen; afwisselend en speelbaar. Ondanks dat de autobaan er doorloopt heb je daar geen last van. Terras van restaurant is ok; binnen op zijn Spaans. Voor shoppers is de supermarkt voor golfers een paradijs.

Risposta da parte di Calanova Golf Club — 3 novembre 2019

Hi Dirk, Thanks a lot for your great review and your nice comments. Kind regards
Traduci in Italiano
visitors_1
8.5
pieter31
Acciaio
Giocato il: 26 ottobre 2019 Data della recensione: 26 novembre 2019Handicap: 13.7
Calanova Golf Course
Golfbaan zag er prachtig uit met goed onderhouden greens. Buggy zo ingesteld dat je ook niet kan rijden waar het niet is toegestaan. Clubhuis is mooi met goed eten en prettig personeel. Daarbij een enorme golfshop met aantrekkelijke prijzen. Kortom een feestje om hier te mogen spelen.

Risposta da parte di Calanova Golf Club — 27 novembre 2019

Hi, Thanks a lot for your great review and your nice comments. Kind regards
Traduci in Italiano
visitors_1
8.2
beele45
Oro
Giocato il: 20 ottobre 2019 Data della recensione: 20 ottobre 2019Handicap: 24.7
clubs_1
clubs_1
clubs_1
clubs_1
2
Calanova Golf Course
Netjes ontvangen. De shop met alleen maar kortingen is nu twee keer zo groot geworden. Een hele beneden verdieping bij gekomen. Door de nieuwe shop de buggy opgehaald. Bij eerste tee netjes ontvangen door de caddy master. We kregen uitleg over en het gebruik van de baan. Richting voor de eerste afslag werd aangegeven. We konden de baan in. De baan ligt er keurig bij. Je l…

Risposta da parte di Calanova Golf Club — 21 ottobre 2019

Hi Sir, Thanks a lot for your great review and your nice comments. Kind regards
Traduci in Italiano
Non perderti le offerte sui tee time, nuovi articoli e tutto ciò che ha a che fare col golf iscrivendoti alla nostra newsletter!

cancellare l'abbonamento
Ladies European TourIAGTOGeo FoundationBig Green Egg

Copyright © 2007-2022 — leadingcourses.com